brunswick Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2014 Salutare tuturor, o sa fiu scurt...Acum cateva zile eram la 2 domnisoare de profesie in zona dristor deasupra BRD si am facut o prostie , intrebarea mea e simpla, cat de usor se iau boli venerice grave. Nu ma intereseaza cele usoare , alea sunt tratabile si nevastamea e intelegatoare, poate mai intelegatoare decat orice, insa vreau sa stiu de cele grave, din experienta voastra. Citind forumul, am observat ca au fost destui care au facut sex neprotejet cu domnisoare de profesie, oral sau anel, sau au performat cunnilingus, intrebarea e de cate ori a-ti luat ceva? Si cam cat de dese sunt bolile grave intre aceste domnisoare. Stiu ca trebuie sa astept macar 3 luni pentru analize concludente, dar am nevoie de voi, pentru a ma ajuta sa vad situatia prin ochii unor opameni cu mai multa experienta.
amada® Reputație: 1902 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2014 Inca un topic minunat...Analize, punct.Exista si cele urgente, care chiar daca nu depisteaza ceva dezvoltat, iti pot spune daca este ceva suspect...
marian175 Reputație: 912 Postat Iulie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2014 Colegu ! Stai linistit , crezi ca aia din avionul malaezian nu se protejau ?Cand e sa fie nu te mai protejeaza nici 150 de prezervative 4
the_engineer Reputație: 250 Postat Iulie 21, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iulie 21, 2014 inca unu care s-a insurat `ortodox` , din dragoste
the_engineer Reputație: 250 Postat Iulie 21, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iulie 21, 2014 Colegu ! Stai linistit , crezi ca aia din avionul malaezian nu se protejau ?Cand e sa fie nu te mai protejeaza nici 150 de prezervative ar putea să facă sex protejat cu rusoicile si ucrainiencele de pe bongacams, se oferă gratuit, , si mai pică vreo două avioane pe teritoriul Ukrainei , 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 21, 2014 ar putea să facă sex protejat cu rusoicile si ucrainiencele de pe bongacams, se oferă gratuit, , si mai pică vreo două avioane pe teritoriul Ukrainei , Prima ta replica la/pe subiect....ai inceput sa-mi placi,da-te dreaq de ingineras nebun 2
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 22, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 22, 2014 Salutare tuturor, o sa fiu scurt...Acum cateva zile eram la 2 domnisoare de profesie in zona dristor deasupra BRD si am facut o prostie , intrebarea mea e simpla, cat de usor se iau boli venerice grave. Nu ma intereseaza cele usoare , alea sunt tratabile si nevastamea e intelegatoare, poate mai intelegatoare decat orice, insa vreau sa stiu de cele grave, din experienta voastra. Citind forumul, am observat ca au fost destui care au facut sex neprotejet cu domnisoare de profesie, oral sau anel, sau au performat cunnilingus, intrebarea e de cate ori a-ti luat ceva? Si cam cat de dese sunt bolile grave intre aceste domnisoare. Stiu ca trebuie sa astept macar 3 luni pentru analize concludente, dar am nevoie de voi, pentru a ma ajuta sa vad situatia prin ochii unor opameni cu mai multa experienta.Ai belit pla .. in 2 luni ai sa mori ...de prostie 2
croton 1 Reputație: 157 Postat Iulie 22, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 22, 2014 daca tot ai luat dale si la altele care performeaza fara prezervativ poate asa se invata naibii sa se protejeze si ele si voi tampitilor care faceti neprotejat
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 22, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 22, 2014 daca tot ai luat dale si la altele care performeaza fara prezervativ poate asa se invata naibii sa se protejeze si ele si voi tampitilor care faceti neprotejat Vorbeste frumos 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 22, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 22, 2014 https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/10491113_914704261879719_3509503667488327296_n.jpg 1 1
marian175 Reputație: 912 Postat Iulie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 22, 2014 @croton1 = tracekira
jonny23 Reputație: -458 Postat Iulie 22, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Iulie 22, 2014 Salutare tuturor, o sa fiu scurt...Acum cateva zile eram la 2 domnisoare de profesie in zona dristor deasupra BRD si am facut o prostie , intrebarea mea e simpla, cat de usor se iau boli venerice grave. Nu ma intereseaza cele usoare , alea sunt tratabile si nevastamea e intelegatoare, poate mai intelegatoare decat orice, insa vreau sa stiu de cele grave, din experienta voastra. Citind forumul, am observat ca au fost destui care au facut sex neprotejet cu domnisoare de profesie, oral sau anel, sau au performat cunnilingus, intrebarea e de cate ori a-ti luat ceva? Si cam cat de dese sunt bolile grave intre aceste domnisoare. Stiu ca trebuie sa astept macar 3 luni pentru analize concludente, dar am nevoie de voi, pentru a ma ajuta sa vad situatia prin ochii unor opameni cu mai multa experienta.-Ti-a placut?...Macar atat...
Azareth Reputație: 451 Postat Iulie 22, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iulie 22, 2014 o prostie destul de mare, ce pot sa spun, in special in cazul sexului normal sau anal neprotejat, factorii sunt mult la fel si bolile pe care le poti lua, deci sfatul meu este sa-ti faci analizei, vei vedea de exemplu in leucograma daca exista instalarea unei infectii in organism, in cazul valorilor crescute precum si in cazul valorilor scazute care pot semnala unele boli infectioase sau boli autoimune.
Feliciano Reputație: 216 Postat Iulie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2014 Brunswick, tu zici asa in general, ca te temi de aparitia unor simptome sau ai vazut concret pe corpul sau semne? Daca da, ce anume ai constatat? Oricum, nu te panica, nu cred sa fie ceva grav. Sifillisul e rar la damele din Bucuresti si alte mari orase, cele care costa macar 150 pe ora. E mai des la alea de pe centura...si oricum sifilisul din cate stiu a fost aproape eradicat in Romania, nu cred sa avem mai mult de 3000 sifiliti in Romanika...
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 22, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 22, 2014 Brunswick, tu zici asa in general, ca te temi de aparitia unor simptome sau ai vazut concret pe corpul sau semne? Daca da, ce anume ai constatat? Oricum, nu te panica, nu cred sa fie ceva grav. Sifillisul e rar la damele din Bucuresti si alte mari orase, cele care costa macar 150 pe ora. E mai des la alea de pe centura...si oricum sifilisul din cate stiu a fost aproape eradicat in Romania, nu cred sa avem mai mult de 3000 sifiliti in Romanika...Ahahahhaahahhaha ce bou cu tatze esti :)
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 22, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iulie 22, 2014 Brunswick, tu zici asa in general, ca te temi de aparitia unor simptome sau ai vazut concret pe corpul sau semne? Daca da, ce anume ai constatat? Oricum, nu te panica, nu cred sa fie ceva grav. Sifillisul e rar la damele din Bucuresti si alte mari orase, cele care costa macar 150 pe ora. E mai des la alea de pe centura...si oricum sifilisul din cate stiu a fost aproape eradicat in Romania, nu cred sa avem mai mult de 3000 sifiliti in Romanika... 1
Romero Reputație: 113 Postat August 6, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat August 6, 2014 eu am luat prostie incurabila de la multe
gymstrong Reputație: 4 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 Analizele sunt singura solutie dak ai teama aceasta
rodrigo Reputație: 640 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 E ca si cum ai cumparat un loz, nu l-ai desfacut, si ne intrebi pe noi daca e castigator sau nu. Daca a fost "one time only" probabil n-ai luat nimic grav, dar nimeni nu poate garanta asta. Analizele sunt sfinte. Insa nu doar alea incurabile sunt nasoale, poti lua de exemplu o "banala" Chlamydia, posibil la tine sa o ignori pana scapi de simptome, dar o dai nevestei si daca nu se trateaza adio mostenitori. Sau mai grav, adio nevasta. Foloseste cauciucul, pierzi 10-20% placere dar castigi timp si bani pierduti pe analize si tratamente. 1
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 7, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat August 7, 2014 Salutare tuturor, o sa fiu scurt...Acum cateva zile eram la 2 domnisoare de profesie in zona dristor deasupra BRD si am facut o prostie , intrebarea mea e simpla, cat de usor se iau boli venerice grave. Nu ma intereseaza cele usoare , alea sunt tratabile si nevastamea e intelegatoare, poate mai intelegatoare decat orice, insa vreau sa stiu de cele grave, din experienta voastra. Citind forumul, am observat ca au fost destui care au facut sex neprotejet cu domnisoare de profesie, oral sau anel, sau au performat cunnilingus, intrebarea e de cate ori a-ti luat ceva? Si cam cat de dese sunt bolile grave intre aceste domnisoare. Stiu ca trebuie sa astept macar 3 luni pentru analize concludente, dar am nevoie de voi, pentru a ma ajuta sa vad situatia prin ochii unor opameni cu mai multa experienta.Cea mai grava boala , e prostia . Deoarece din cauza ei vin si celelalte . Tu esti cel mai bun exemplu .Acum ca tot ai comis-o , primul lucru pe care poti sa il faci ar fi , ca pana la rezultatele analizelor , sa faci numai sex protejat . Nu de alta , dar s-ar putea sa faci„ cadouri „fara sa vrei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum