Sari la conținut

Va rog frumos

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare tuturor, o sa fiu scurt...Acum cateva zile eram la 2 domnisoare de profesie in zona dristor deasupra BRD si am facut o prostie , intrebarea mea e simpla, cat de usor se iau boli venerice grave. Nu ma intereseaza cele usoare , alea sunt tratabile si nevastamea e intelegatoare, poate mai intelegatoare decat orice, insa vreau sa stiu de cele grave, din experienta voastra. Citind forumul, am observat ca au fost destui care au facut sex neprotejet cu domnisoare de profesie, oral sau anel, sau au performat cunnilingus, intrebarea e de cate ori a-ti luat ceva? Si cam cat de dese sunt bolile grave intre aceste domnisoare. Stiu ca trebuie sa astept macar 3 luni pentru analize concludente, dar am nevoie de voi, pentru a ma ajuta sa vad situatia prin ochii unor opameni cu mai multa experienta.

• Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Inca un topic minunat...

Analize, punct.

Exista si cele urgente, care chiar daca nu depisteaza ceva dezvoltat, iti pot spune daca este ceva suspect...

:slap2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Colegu ! Stai linistit , crezi ca aia din avionul malaezian nu se protejau ?

Cand e sa fie nu te mai protejeaza nici 150 de prezervative :pope

• Like 4
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz
Postat

Colegu ! Stai linistit , crezi ca aia din avionul malaezian nu se protejau ?

Cand e sa fie nu te mai protejeaza nici 150 de prezervative :pope

ar putea să facă sex protejat cu rusoicile si ucrainiencele de pe bongacams, se oferă gratuit, :laugh2 , si mai pică vreo două avioane pe teritoriul Ukrainei , :laugh2

• Like 2
  • Oras:Dudesti
Postat

ar putea să facă sex protejat cu rusoicile si ucrainiencele de pe bongacams, se oferă gratuit, :laugh2 , si mai pică vreo două avioane pe teritoriul Ukrainei , :laugh2

Prima ta replica la/pe subiect....ai inceput sa-mi placi,da-te dreaq de ingineras nebun =))

• Like 2
  • Oras:galati
Postat

Salutare tuturor, o sa fiu scurt...Acum cateva zile eram la 2 domnisoare de profesie in zona dristor deasupra BRD si am facut o prostie , intrebarea mea e simpla, cat de usor se iau boli venerice grave. Nu ma intereseaza cele usoare , alea sunt tratabile si nevastamea e intelegatoare, poate mai intelegatoare decat orice, insa vreau sa stiu de cele grave, din experienta voastra. Citind forumul, am observat ca au fost destui care au facut sex neprotejet cu domnisoare de profesie, oral sau anel, sau au performat cunnilingus, intrebarea e de cate ori a-ti luat ceva? Si cam cat de dese sunt bolile grave intre aceste domnisoare. Stiu ca trebuie sa astept macar 3 luni pentru analize concludente, dar am nevoie de voi, pentru a ma ajuta sa vad situatia prin ochii unor opameni cu mai multa experienta.

Ai belit pla ..:( in 2 luni ai sa mori ...de prostie

• Like 2
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

daca tot ai luat dale si la altele care performeaza fara prezervativ poate asa se invata naibii sa se protejeze si ele si voi tampitilor care faceti neprotejat :no2

Postat

daca tot ai luat dale si la altele care performeaza fara prezervativ poate asa se invata naibii sa se protejeze si ele si voi tampitilor care faceti neprotejat :no2

Vorbeste frumos :)

• Like 1
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

-Ti-a placut?...Macar atat...

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

o prostie destul de mare, ce pot sa spun, in special in cazul sexului normal sau anal neprotejat, factorii sunt mult la fel si bolile pe care le poti lua, deci sfatul meu este sa-ti faci analizei, vei vedea de exemplu in leucograma daca exista instalarea unei infectii in organism, in cazul valorilor crescute  precum si in cazul valorilor scazute care pot semnala unele boli infectioase sau boli autoimune.

Postat

Brunswick, tu zici asa in general, ca te temi de aparitia unor simptome sau ai vazut concret pe corpul sau semne? Daca da, ce anume ai constatat? Oricum, nu te panica, nu cred sa fie ceva grav. Sifillisul e rar la damele din Bucuresti si alte mari orase, cele care costa macar 150 pe ora. E mai des la alea de pe centura...si oricum sifilisul din cate stiu a fost  aproape eradicat in Romania, nu cred sa avem mai mult de 3000 sifiliti in Romanika...

Postat

Brunswick, tu zici asa in general, ca te temi de aparitia unor simptome sau ai vazut concret pe corpul sau semne? Daca da, ce anume ai constatat? Oricum, nu te panica, nu cred sa fie ceva grav. Sifillisul e rar la damele din Bucuresti si alte mari orase, cele care costa macar 150 pe ora. E mai des la alea de pe centura...si oricum sifilisul din cate stiu a fost aproape eradicat in Romania, nu cred sa avem mai mult de 3000 sifiliti in Romanika...

Ahahahhaahahhaha :D ce bou cu tatze esti :) :) :)

Postat

Brunswick, tu zici asa in general, ca te temi de aparitia unor simptome sau ai vazut concret pe corpul sau semne? Daca da, ce anume ai constatat? Oricum, nu te panica, nu cred sa fie ceva grav. Sifillisul e rar la damele din Bucuresti si alte mari orase, cele care costa macar 150 pe ora. E mai des la alea de pe centura...si oricum sifilisul din cate stiu a fost  aproape eradicat in Romania, nu cred sa avem mai mult de 3000 sifiliti in Romanika...

post-121538-0-59686000-1406043988_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha
Postat

eu am luat prostie incurabila de la multe

Postat

E ca si cum ai cumparat un loz, nu l-ai desfacut, si ne intrebi pe noi daca e castigator sau nu.

Daca a fost "one time only" probabil n-ai luat nimic grav, dar nimeni nu poate garanta asta. Analizele sunt sfinte.

Insa nu doar alea incurabile sunt nasoale, poti lua de exemplu o "banala" Chlamydia, posibil la tine sa o ignori pana scapi de simptome, dar o dai nevestei si daca nu se trateaza adio mostenitori. Sau mai grav, adio nevasta.

Foloseste cauciucul, pierzi 10-20% placere dar castigi timp si bani pierduti pe analize si tratamente.

• Like 1

• Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Cea mai grava boala , e prostia . Deoarece din cauza ei vin si celelalte . Tu esti cel mai bun exemplu .

Acum ca tot ai comis-o , primul lucru pe care poti sa il faci ar fi , ca pana la rezultatele analizelor , sa faci numai sex protejat . Nu de alta , dar s-ar putea sa faci„ cadouri „fara sa vrei.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...