alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Februarie 19, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 19, 2015 Pisicule cred ca o sa ma inorc dar momentan iau o pauza va pup si sa ne vedem cu bine Link spre comentariu
zeppelin Reputație: 749 Postat Februarie 20, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 20, 2015 Bebe! iti doresc tot binele din lume! esti o fata plina de viata, sa ai grija de tine, sa fii iubita si sa-ti priasca pauza. Sa fii cu (minte) ,sper ca o sa ne mai revedem...si iti mai amintesti asa de noi..imi pare rau ca...stii tu!... cu ,,cimentul" tau se facea ,,beton" te pup! Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 20, 2015 hahaha tot la faza cu cimentu ai ramas ) Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Februarie 20, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 20, 2015 Lasa-mi zepelinu in pace alexandro Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 20, 2015 Dar cine a avut ceva cu el? Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Februarie 20, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Februarie 20, 2015 Eu Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 20, 2015 si-atunci de ce-mi zici mie sa-l las in pace? ) Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 20, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Februarie 20, 2015 Eu buna dimi, pot vorbi cu tine 1 minut? (la telefon) Link spre comentariu
all.inn Reputație: 182 Postat Martie 5, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 5, 2015 Este cea mai recenta poza. Nu am mai facut de ceva timp.Am sa revin cu poze cand am sa imi fac va pupsuper Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Martie 5, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 Am sa fac poze cand revin in meserie 1 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 11, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Mai 11, 2015 Este cea mai recenta poza. Nu am mai facut de ceva timp.Am sa revin cu poze cand am sa imi fac va pup Acum remarc aceasta poza. Vad o femeie foarte frumoasa acolo. Mi-e si rusine sa te intreb daca esti tu... Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 11, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Mai 11, 2015 Ioi serios toti ma intrebati daca sunt eu in poze....SUNT EU IN FIECARE POZA PE CARE O PUN. inafara de cea de la profil Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 11, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Mai 11, 2015 Ioi serios toti ma intrebati daca sunt eu in poze....SUNT EU IN FIECARE POZA PE CARE O PUN. inafara de cea de la profil Esti atat de serioasa in raspunsul pe care mi l-ai dat! Pe langa faptul ca te gasesc frumoasa (imi place foarte mult ca o femeie sa arate asa, ) si o scumpa (desigur! ) cred ca esti si o mare figura! Oricum, m-ai pus pe ganduri cu imaginea aceea, voi medita la ea (a nu se intelege altceva!) Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 11, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Mai 11, 2015 Esti atat de serioasa in raspunsul pe care mi l-ai dat! Pe langa faptul ca te gasesc frumoasa (imi place foarte mult ca o femeie sa arate asa, ) si o scumpa (desigur! ) cred ca esti si o mare figura! Oricum, m-ai pus pe ganduri cu imaginea aceea, voi medita la ea (a nu se intelege altceva!) Eu chiar is o mare figura )) hehe daca vrei sa vezi mai multe poze superbe uita-te la concursul de poze topicu meu este bebe bebe bebe Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 11, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Mai 11, 2015 Spor la vizionat ...pozele meme Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Spor la vizionat ...pozele meme Da' un filmulet cu tine cand vizionam? Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 11, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Mai 11, 2015 Daca nu are cin' sa mi-l faca... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Hai tu acasa numa' si sa vezi cati doritori vor fi. Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 11, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Mai 11, 2015 Eu chiar is o mare figura )) hehe daca vrei sa vezi mai multe poze superbe uita-te la concursul de poze topicu meu este bebe bebe bebe Da, dar va trebui sa ma colorez si eu, sa joc fazan... Nu e o problema aceasta. Prefer sa te contemplu in carne si oase dupa ce te reantorci, desigur!Imi plac fetele joviale, cu simtul umorului, care se pisicesc... si care sunt si mari figuri pe deasupra! Imi place tot ce debordeaza de entuziasm, de emotie, de feminitate... Te pup dulce Alinuta bebelusa Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 11, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Mai 11, 2015 Hai tu acasa numa' si sa vezi cati doritori vor fi. No las ca vin acas si sa vedem noi cati doritor or fi Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 11, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Mai 11, 2015 Da, dar va trebui sa ma colorez si eu, sa joc fazan... Nu e o problema aceasta. Prefer sa te contemplu in carne si oase dupa ce te reantorci, desigur!Imi plac fetele joviale, cu simtul umorului, care se pisicesc... si care sunt si mari figuri pe deasupra! Imi place tot ce debordeaza de entuziasm, de emotie, de feminitate... Te pup dulce Alinuta bebelusa Unde sa ma reintorc Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 11, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Mai 11, 2015 Unde sa ma reintorc Pai, acum ti-am vazut celalalt topic. Buna dimineata! Asa e daca nu prea citesc topicile din provincie, decat ocazional. Mi-au furat putin mintile bucurestencele acelea..., dar sper sa prind si gustul fetelor din Ardeal! Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Mai 11, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Partajează Postat Mai 11, 2015 Pai, acum ti-am vazut celalalt topic. Buna dimineata! Asa e daca nu prea citesc topicile din provincie, decat ocazional. Mi-au furat putin mintile bucurestencele acelea..., dar sper sa prind si gustul fetelor din Ardeal! Io sunt Moldoveanca insa mai nou m-am facut ardeleanca Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Skyseven,Alinuta este ardeleanca facuta nu nascuta. Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 11, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Mai 11, 2015 Skyseven,Alinuta este ardeleanca facuta nu nascuta. Topicul acesta este "off-topic" rau!!! bine ca e inactiv Sa revenim, SLIM sa fie, altfel poate sa fie si... moldoveanca. Mmmm...sunt cu atat mai incitat acum sa o cunosc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum