Sari la conținut

bebelusa 0744874205

Postări Recomandate

• Oras:oradea
  • Oras:oradea

Bebe!

iti doresc tot binele din lume! esti o fata plina de viata, sa ai grija de tine, sa fii iubita si sa-ti priasca pauza. Sa fii cu (minte) ,sper ca o sa ne mai revedem...si iti mai amintesti asa de noi..

imi pare rau ca...stii tu!... cu ,,cimentul" tau se facea ,,beton"

te pup!

Link spre comentariu
  • Oras:-

Este cea mai recenta poza. Nu am mai facut de ceva timp.

Am sa revin cu poze cand am sa imi fac va pup

Acum remarc aceasta poza. Vad o femeie foarte frumoasa acolo. :) Mi-e si rusine sa te intreb daca esti tu... :laugh2

Link spre comentariu

Ioi serios toti ma intrebati daca sunt eu in poze....SUNT EU IN FIECARE POZA PE CARE O PUN. inafara de cea de la profil

Esti atat de serioasa in raspunsul pe care mi l-ai dat! :console  Pe langa faptul ca te gasesc frumoasa (imi place foarte mult ca o femeie sa arate asa, )  si o scumpa (desigur! :) ) cred ca esti si o mare figura! :) 

Oricum, m-ai pus pe ganduri cu imaginea aceea, voi medita la ea (a nu se intelege altceva!) :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot si nicaieri

Esti atat de serioasa in raspunsul pe care mi l-ai dat! :console  Pe langa faptul ca te gasesc frumoasa (imi place foarte mult ca o femeie sa arate asa, )  si o scumpa (desigur! :) ) cred ca esti si o mare figura! :) 

Oricum, m-ai pus pe ganduri cu imaginea aceea, voi medita la ea (a nu se intelege altceva!) :laugh2

Eu chiar is o mare figura :))) hehe daca vrei sa vezi mai multe poze superbe uita-te la concursul de poze topicu meu este bebe bebe bebe

Link spre comentariu

Eu chiar is o mare figura :))) hehe daca vrei sa vezi mai multe poze superbe uita-te la concursul de poze topicu meu este bebe bebe bebe

Da, dar va trebui sa ma colorez si eu, sa joc fazan... Nu e o problema aceasta. Prefer sa te contemplu in carne si oase :laugh2 dupa ce te reantorci, desigur!

Imi plac fetele joviale, cu simtul umorului, care se pisicesc... si care sunt si mari figuri pe deasupra! Imi place tot ce debordeaza de entuziasm, de emotie, de feminitate... :) Te pup dulce Alinuta bebelusa :)

Link spre comentariu

Da, dar va trebui sa ma colorez si eu, sa joc fazan... Nu e o problema aceasta. Prefer sa te contemplu in carne si oase :laugh2 dupa ce te reantorci, desigur!

Imi plac fetele joviale, cu simtul umorului, care se pisicesc... si care sunt si mari figuri pe deasupra! Imi place tot ce debordeaza de entuziasm, de emotie, de feminitate... :) Te pup dulce Alinuta bebelusa :)

Unde sa ma reintorc :)

Link spre comentariu

Unde sa ma reintorc :)

Pai, acum ti-am vazut celalalt topic. Buna dimineata! :laugh2 Asa e daca nu prea citesc topicile din provincie, decat ocazional. Mi-au furat putin mintile bucurestencele acelea..., dar sper sa prind si gustul fetelor din Ardeal! :)

Link spre comentariu

Pai, acum ti-am vazut celalalt topic. Buna dimineata! :laugh2 Asa e daca nu prea citesc topicile din provincie, decat ocazional. Mi-au furat putin mintile bucurestencele acelea..., dar sper sa prind si gustul fetelor din Ardeal! :)

Io sunt Moldoveanca insa mai nou m-am facut ardeleanca

Link spre comentariu

Skyseven,Alinuta este ardeleanca facuta nu nascuta. ;)

Topicul acesta este "off-topic" rau!!! bine ca e inactiv :laugh2 Sa revenim, SLIM sa fie, altfel poate sa fie si... moldoveanca. Mmmm...sunt cu atat mai incitat acum sa o cunosc! :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...