Sari la conținut

bebelusa 0744874205

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Moldoveanca cam este, asa in tinerete. :D

Vizitator
Postat

Pai da bre, ne furati voi toate fetele frumoase din Moldova :P Vizitai anul trecut muzeul de Arta din Arad, prin iunie, erau la frumuseti prin parcul din vecinatatea muzeului, numai una si una, romance, unguroaice, acum ne furati si Moldovencele :P :blushing2 :innocent

Vizitator
Postat

Ce sa facem si noi daca Viena este mai aproape de noi decat Bucurestiul.Si cu asta am spus totul. :D

Vizitator
Postat

Lasa Lopix ca mai sunt bunaciuni in Moldova.

• Oras:peste tot si nicaieri
Postat

Da pi mini nu m-a furat nimeni am venit singura si de buna voie...ne silita de nimeni :P

• Like 1
Vizitator
Postat

Pai nu a zis nimeni ca te-a furat.Tu singura ai cerut pasaport ardelenesc.Noi doar te-am ajutat sa-l obtii mai repede. ;)

• Oras:-
Postat

Lasa Lopix ca mai sunt bunaciuni in Moldova.

"Elogiul" bunaciunilor...

Apropos: imi place mult semnatura ta Adrian, a mea se refera cam la acelasi lucru si o fi plagiata de maestrul Osho :laugh2  Glumeam, desigur. Femeia!?? Parca tot Oscar Wilde spunea ceva de genul: ca poate sa posede toate femeile din lumea aceasta si tot nu va fi...satisfacut! Oare el stia ca exista tara numita Romania!? :laugh2 Adevarul e ca oriunde te-ai deplasa in tarisoara noastra sunt fete frumoase (concentratia pe kilometru patrat :laugh2 este desigur net superioara in Bucuresti, dar nu facem studii statistice pe forumul Alinutei...), Raman la ideea mea: avem fete frumoase!!! (nu spun desigur nimic nou prin asta)..

Iar Alinuta ne asculta cu sufletul la gura si se bucura in sinea ei ca un copil ce este ... tare as vrea sa o cunosc, simt ca e ceva la ea care s-ar traduce prin jovial, "jucaus", natural, feminin, inocent.. :laugh2 :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Jucaus,natural,feminin,inocent.....exact asa este.Ai citit-o bine.:)

Postat

Insa ati uitat un lucru (aditule aveam pretentii mai ales ca ma cunosti foarte bine). Pe cat de mica...inocenta...joviala etc...pe atat de MATURA :P

Vizitator
Postat

Sunt batran si mai uit unele lucruri.:P

Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

:P

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P 

:)

Vizitator
Postat

Da, asa este, romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar femeile care provine din cele 3 Mari Provincii care au format Romania moderna (despre "a doua Moldova" din nefericire inca nu putem vorbi :( ) au impregnat gentic particularitati si specificitati ale regiunilor din care provin. Replica mea a fost mai mult cu caracter de gluma, desigur, avem si noi in Moldova multe fete si femei frumoase, dar ele au anumite caracteristici pe care parca nu le gasesti la ardelence, sau la muntence. sau la oltence, cum si ele, cele din celelalte provincii au unicitatile lor. La fel de adevarat este si faptul ca fiecare dintre noi suntem unici in felul nostru si de aici apare o si mai mare atractie a caracterelor comune (natiune, rasa, popor), acel genofond despre care se vorbeste (deja cine citeste pana aici casca a plictiseala, asa ca e destul).

Iar Alinuta, sunt si eu mai mult decat sigur, ca pe langa sarmanterie, senzualitate, frumusete, este inzestratata si cu multa maturitate si echilibru, are si un fizic, dar si un suflet frumos, poti sa te simti in al noulea cer alaturi de ea si din punct de vedere sexual, dar si intelectual... si, na, daca zice ca vine in oras, dar lucreaza doar cu circuit inchis, bineinteles ca... iti vine sa-ti bagi reflectorul foto in ochi... :blushing2 :blushing2 :cry2

Postat

Da, asa este, romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar femeile care provine din cele 3 Mari Provincii care au format Romania moderna (despre "a doua Moldova" din nefericire inca nu putem vorbi :( ) au impregnat gentic particularitati si specificitati ale regiunilor din care provin. Replica mea a fost mai mult cu caracter de gluma, desigur, avem si noi in Moldova multe fete si femei frumoase, dar ele au anumite caracteristici pe care parca nu le gasesti la ardelence, sau la muntence. sau la oltence, cum si ele, cele din celelalte provincii au unicitatile lor. La fel de adevarat este si faptul ca fiecare dintre noi suntem unici in felul nostru si de aici apare o si mai mare atractie a caracterelor comune (natiune, rasa, popor), acel genofond despre care se vorbeste (deja cine citeste pana aici casca a plictiseala, asa ca e destul).

Iar Alinuta, sunt si eu mai mult decat sigur, ca pe langa sarmanterie, senzualitate, frumusete, este inzestratata si cu multa maturitate si echilibru, are si un fizic, dar si un suflet frumos, poti sa te simti in al noulea cer alaturi de ea si din punct de vedere sexual, dar si intelectual... si, na, daca zice ca vine in oras, dar lucreaza doar cu circuit inchis, bineinteles ca... iti vine sa-ti bagi reflectorul foto in ochi... :blushing2 :blushing2 :cry2

Imi poti da pm si poate rezolvam intr-un fel ca sa ma cunosti
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Cand avem marea placere sa te avem inapoi printre oradeni? Eu unul astept cu nerabdare.😘

Postat

Alina, lucrezi in weekend? Sambata? Ma gandesc ca ramai prin Cluj pana te reantorci in Oradea.. Preferi comunicarea prin PM (sau Messenger) si agreezi mai putin SMS-ul? Daca-ti spun ca nu mi-e urmarit telefonul mobil de vreo consoarta :laugh2 poti sa raspunzi la SMS? Iti multumesc frumos :)

Postat

Alina, lucrezi in weekend? Sambata? Ma gandesc ca ramai prin Cluj pana te reantorci in Oradea.. Preferi comunicarea prin PM (sau Messenger) si agreezi mai putin SMS-ul? Daca-ti spun ca nu mi-e urmarit telefonul mobil de vreo consoarta :laugh2 poti sa raspunzi la SMS? Iti multumesc frumos :)

Acum am vazut comentariul :) ieri m-sm trezit la ora 14 aproape 15 :blushing2 am vazut mesajul isnsa nu am raspuns gandinduma ca ai radar :rax2

Eu vineri plec spre... My home insa vineri inca ma gasesti in cluj eu plec seara :kiss3

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.