made4youbali Reputație: 2 Postat Iunie 27, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat Iunie 27, 2015 Mmmmda ...Sunt plecata cu pluta....dar ma intorc,cu iahtulrudotel ai luat?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2015 Postat Iunie 27, 2015 Cred ca mai repede trebuie sa-l iei tu la cate aberatii posteze in ultimul timp.Vrei sa te colorezi.........joaca la fazan. 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Iunie 28, 2015 Oras:- Oras:- Postat Iunie 28, 2015 A doua intalnire cu Alinuta in orasul meu natal. De pe geamul apartamentului modern, spatios si situat la un etaj superior aproape ca-mi puteam zari blocul unde am locuit in perioada gradinitei. Zona: Nufarul. Aceasta e expunerea in care imi dau seama ca nu vreau sa fac o recenzie. Rog sa nu fiu certat prea tare. Mentin ce am spus in vizita mea din Timisoara din urma cu trei saptamani. Alinuta, aceeasi fata, tanara, draguta, prezenta placuta, fire comunicativa (vorbeste putin cam mult , dar daca esti un bun ascultator treci usor cu vederea; aici intervin desigur si farmecele pe care ti le face fata ); avea o coafura diferita si ma gandesc ca era realizata de un hair stylist; nu pot sa-mi dau seama de nuantele din parul ei, dupa cum nu mi-am dat prea bine seama de nuantele ochilor din prima intalnire. am stat la o cafeluta, eu am savurat un ceai in timp ce ea a fumat cateva tigari, sunt nefumator...Imi savuram ceaiul fierbinte cu miere si mai savuram cateva cadre cu tanara si frumoasa domnisoara de langa mine. O gura de ceai urmata de o gura de Alinuta, la figurat desigur. Celulele trupului meu se relaxau din ce in ce mai mult. A fost perfect. As putea sa fac "copy-paste" din topicul din TM, dar ma rezum la a surprinde esentialul (from my point of view). Oricum user-ii topicului din Oradea au spus deja cam totul. Am gasit o Alinuta prietenoasa, draguta, atragatoare, cu o fire naturala si cu multa buna dispozitie. Buna dispozitie din sufletul ei, naturaletea si stilul glumet, copilaros sunt specialitatea casei; La solicitarea mea si pentru mai multa diversitate mi-a prezentat un set de lenjerie sexy asortata cu sandalutele ei negre (expuse in ultimele poze); trebuia sa faca si cateva asa zis piruete ca sa-mi dau seama cu ce se mananca; ce putem sa-mi spun? delicios! :yummyprezentarea a fost realizata in modul natural care o caracterizeaza; si surasul acela cu ochisorii ei frumosi pe care-ti vine sa-i mananci!; dupa acest moment a urmat o imbratisare stransa, patimasa, in care s-au apropiat cele doua trupuri stand intinsi pe pat cu ea deasupra mea; i-am simtit pieptul cald, cu pielea fina, delicat; a fost imbratisarea a doi oameni care probabil, si-au dat seama ca nu li se potriveste ce fac; imbratisarea diferita de alte imbratisari; Ea poate sa zboare, poate sa viseze, poate sa alerge ca un copil pe pajistea verde. Are potential, un potential urias al oricarei domnisoare tinere si atragatoare. Nici nu are importanta ca va veni momentul in care vom privi in urma in viata noastra, fiecare dintre noi si va ramane probabil, un "gol" interior in sufletele noastre; nu are relevanta acum. la acel moment va fi probabil important. Nu am fost convins ca acea imbratisare e imbratisarea pe care o caut, dupa cum nici ea nu este convinsa de acest lucru. Imbratisarea Alinutei nu ma convins in sens erotic, dar ma convins parca intr-un alt sens; e paradoxal; mi-a revelat ca o partida de sex e prea putin si ca de fapt eu am nevoie sa zbor, sa alerg, sa dansez pe pajistea verde, plina de flori parfumate si sub bataia delicata a razelor de soare.. Mintea mea era acum golita de continut sexual. Dupa orgasm, aveam dispozitia sufleteasca de copil. Tot ceea ce mai pastram in suflet erau cateva impresii.. Note: sunt nevoit sa ma repet, le mentin pe cele de pe topicul TM (diferenta e ca pentru locatie pot sa acord acum un punctaj superior, 9,5/10)Halat, ca sa ma conformez regulilor forumului, 350 RON/peste doua ore; Stau in camera mea neinteresanta, aparent goala in timp ce scriu aceste cuvinte; goliciunea camerei este o reflexie a dispozitiei generalizate a sufletului meu, e daca vreti drama mea existentiala. Zaresc o prezenta feminina in departare. E dragastoasa, eleganta, zglobie si cu multa dorinta in ea; cu cat ma apropiu cu atat imi dau seama ca aduce cu o persoana pe care o cunosteam. Am intalnit-o in viata mea. Ea mi-a revelat ceva ce nu puteam sa descopar inca de unul singur. Aveam nevoie sa-i simt bataia inimii, caldura sufletului, delicatetea trupului, farmecul feminin...Pe pajistea verde, ea se bucura ca si un copil de florile multicolore, de pasarelele care canta, de roua diminetii, de razele calde de Soare! Nu astepta apusul soarelui, nu-si imagina cat de frumos ar putea sa fie o seara la apus, desi isi doreste in mod pasional acest lucru. E inca un copil.. Isi traieste momentul zilei indiferent de timp si ziua ii reveleaza ca nu are importanta care e acel moment; starea sufletului ei, bucuria clipei e transcendenta dincolo de ceea ce numeste, defineste in termenii "apus", "rasarit", ... 7
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iunie 28, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Postat Iunie 28, 2015 Multumesc pentru povestioara 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Iunie 28, 2015 Oras:- Oras:- Postat Iunie 28, 2015 Multumesc pentru povestioara Inspiratia momentului. Tu ai fost muza mea.
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iunie 28, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Postat Iunie 28, 2015 :* 1
lovemenot Reputație: 66 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 28, 2015 Mai aveti Yahoo Messenger? Unde pot vedea si eu recenzii?
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iunie 28, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Postat Iunie 28, 2015 Recenzii daca te uiti pe paginile din urma ai sa gasesti. Si pe yahoo nu mai fac programari.
made4youbali Reputație: 2 Postat Iunie 29, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat Iunie 29, 2015 Multumesc pentru povestioara eu nu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iunie 29, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Postat Iunie 29, 2015 eu nuVad ca iti place rau sa te bagi aiurea in seama
balut Reputație: 461 Postat Iunie 30, 2015 Oras:I'm at home everywhere Oras:I'm at home everywhere Postat Iunie 30, 2015 Stau in camera mea neinteresanta, aparent goala in timp ce scriu aceste cuvinte; goliciunea camerei este o reflexie a dispozitiei generalizate a sufletului meu, e daca vreti drama mea existentiala. Zaresc o prezenta feminina in departare. E dragastoasa, eleganta, zglobie si cu multa dorinta in ea; cu cat ma apropiu cu atat imi dau seama ca aduce cu o persoana pe care o cunosteam. Am intalnit-o in viata mea. Ea mi-a revelat ceva ce nu puteam sa descopar inca de unul singur. Aveam nevoie sa-i simt bataia inimii, caldura sufletului, delicatetea trupului, farmecul feminin...Pe pajistea verde, ea se bucura ca si un copil de florile multicolore, de pasarelele care canta, de roua diminetii, de razele calde de Soare! Nu astepta apusul soarelui, nu-si imagina cat de frumos ar putea sa fie o seara la apus, desi isi doreste in mod pasional acest lucru. E inca un copil.. Isi traieste momentul zilei indiferent de timp si ziua ii reveleaza ca nu are importanta care e acel moment; starea sufletului ei, bucuria clipei e transcendenta dincolo de ceea ce numeste, defineste in termenii "apus", "rasarit", ... si ma intreb ... oare ai recitat poezii in timp ce , scuze , dar nu m-am putut abtine !
theono Reputație: 655 Postat Iulie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2015 Alinuta prin Bucuresti cand mai ajungi ca tare mi-ar placea sa te gust putin ?
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 2, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Postat Iulie 2, 2015 Prin bucuresti nu stiu daca voi mai ajunge
made4youbali Reputație: 2 Postat Iulie 2, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat Iulie 2, 2015 Vad ca iti place rau sa te bagi aiurea in seama 1
zeppelin Reputație: 749 Postat Iulie 2, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 2, 2015 Sa vezi cate puncte de reputatie(minus} iti dau maine la toate postarile tale fara rost.... 4
andreicar21 Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2015 si totusi in Constanta o sa ne onorezi cu prezenta ta exotica?
dinuletz Reputație: 129 Postat Iulie 6, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 6, 2015 Fratilor azi la 12.00 am sunat-o pe alina si mi-a zis ca in jumate de ora e libera si sa o sun cand sunt in capat nufarul. La 12.30 nu mi-a mai raspuns. I-am dat si sms si tot degeaba. Pacat pentru ca la vizita anterioara am ramas placut impresionat. Faza de azi....Oricum noi sa fim sanatosi... 4
malukard Reputație: 11 Postat Iulie 7, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 7, 2015 Fratilor azi la 12.00 am sunat-o pe alina si mi-a zis ca in jumate de ora e libera si sa o sun cand sunt in capat nufarul. La 12.30 nu mi-a mai raspuns. I-am dat si sms si tot degeaba. Pacat pentru ca la vizita anterioara am ramas placut impresionat. Faza de azi....Oricum noi sa fim sanatosi...Din pacate duminica am ramas si eu fara programare, oare la numere noi chiar raspunde asa greu, sau e foarte ocupata.Sper ca data viitoare o sa am sansa sa o vizitez.
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 7, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Postat Iulie 7, 2015 Din pacate duminica am ramas si eu fara programare, oare la numere noi chiar raspunde asa greu, sau e foarte ocupata.Sper ca data viitoare o sa am sansa sa o vizitez. Oameni buni eu lucrez dupa chef toata lumea o stie . Daca nu am chef nu lucrez. Inca un aspect pe care vreau sa il subliniez daca va Resping apelurile NU POT VORBI IN ACEL MOMENT SI REVENITI MAI TARZIU (30/60 MIN) NU MA TERORIZATI CU APELURILE DUPA CE RESPING SAU TRIMIT MESAJUL AUTOMAT (Nu pot vorbi acum despre ce este vorba). Atat am avut de spus nu am sa mai intervin .
tarfa_masculina Reputație: 30 Postat Iulie 7, 2015 Oras:maramures Oras:maramures Postat Iulie 7, 2015 o bucatica buna, urmeaza sa ii fac proba
skyseven Reputație: 15269 Postat Iulie 8, 2015 Oras:- Oras:- Postat Iulie 8, 2015 o bucatica buna, urmeaza sa ii fac proba La masina ta poate ii faci proba.. sa stii ca bebelusa e diferita de ce-ti imaginezi. E o fata cuminte, mult prea cuminte pentru varsta ei.
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 8, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Postat Iulie 8, 2015 o bucatica buna, urmeaza sa ii fac proba Cu limbajul acesta ma vei intalni ...la pastele cailor.
dinuletz Reputație: 129 Postat Iulie 8, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 8, 2015 Oameni buni eu lucrez dupa chef toata lumea o stie . Daca nu am chef nu
dinuletz Reputație: 129 Postat Iulie 8, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 8, 2015 Inteleg ca daca n-ai chef n-ai.Dar daca am stabilit un lucru si te-ai razgandit mie mi-se pare fair play sa anunti macar. Raspunzi si zici ca nu se poate sau macar un sms.parerea mea hic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum