boow Reputație: 4 Postat Iulie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2014 Tipa arata chiar binisor sani micuti fundulet obraznic, locatia este ok singura problema pe care o vei intampina ca nici nu intri bine pe usa si deja trebuie sa pleci ) Eu am fost pt o finalizare (80 Halatu``dupa limbajul vostru) oral protejat daca vrei NE 100 lei. A inceput un oral rapid, apoi s-a pus capra si a zis ""hai, baga mare"", nu ai voie sa o scoti de prea multe ori ca te trimite acasa ) daca ai ghinionul sa nu termini se ridica si pleaca. Am schimbat de cateva ori pozitile si in cele din urma m-am eliberat. Nu accepta orice si foarte grabita, ceva de genu dai o buca si ai plecatInaintea mea a mai fost un client care mi-a zis sa nu merg ca platesc degeaba, el asta a facut si mai vroia sa o si bata ca nu l-a terminat si l-a gonit din locatie. Anuntul suna in felul urmator: blonda bronzata naturala te invit alcaturi de mine sa iti ofer fara graba sex total. se poate si sex total neprotejat contra cost. foto 100% recente si reale. 3
suddenly246 Reputație: 88 Postat August 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2014 telefon inchis de doua zile ..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum