Sari la conținut

Bianca

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
Postat

Domnisoara,18 ani, caut domni dornici de aventuri. Doar la hotel sau motel. Ofer sex oral neprotejatcu finalizare, sex normal protejat( se poate si ne)

80/nr., 150/ ora

• Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

Domnisoara,18 ani, caut domni dornici de aventuri. Doar la hotel sau motel. Ofer sex oral neprotejatcu finalizare, sex normal protejat( se poate si ne)

80/nr., 150/ ora

http://www.ab.ust.hk/hseo/signs/sign__biohazard.gif

Postat

Salut!

Pinzand un moment de libertate astazi am zis sa cau ceva distractie. Am gasit anuntul acestei domnisoare si am contactato pe messenger avand norocul de a raspunde din prima. Mi-a spus oferta, 80 nr. cu finalizare la alegere si 150 lei ora insemnand oral+normal. Accepta CIM,CIF si COB, nu face anal.

Am ales oferta pt o ora si am stabilit intalnire la ora 16:00. Punctuala,ne-am intalnit undeva pe Unirii. Este saten-blonda,ochi albastri,undeva la 1.60-1.62 si vreo 48-50kg.Neavand locatie am mers la un motel de langa gara(nu stiu cum se numeste), 35 lei camera pt 2 ore. Conditiile sunt slabe la motel dar..asta e. Am stat putin de vorba apoi a inceput cu saruturi pe corp pana la ala micu'. A inceput soft apoi a inceput mai tare dar se simteau putin dintii insa nu deranjant, lins pe oo. Am pus cauciucul spunandu-mi ca nu se pricepe la montat. Am inceput cu misionarul cateva minute apoi am schimbat in lady on top unde se misca destul de bine si terminand cu ea capra.

Aspect: 8, sanii mici, fund micut dar placut la atingere

Igiena: 10, fara mirosuri,proaspat epilata

Oral: 7

Normal:8,50

GFE:8,timida la inceput

Pentru mine e pe lista de revenit

• Like 1
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

Buna Bianca Lasa un nr de tel daca vrei clienti mai multi E mai usor de contatactat.Mersi

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Salut!

Pinzand un moment de libertate astazi am zis sa cau ceva distractie. Am gasit anuntul acestei domnisoare si am contactato pe messenger avand norocul de a raspunde din prima. Mi-a spus oferta, 80 nr. cu finalizare la alegere si 150 lei ora insemnand oral+normal. Accepta CIM,CIF si COB, nu face anal.

Am ales oferta pt o ora si am stabilit intalnire la ora 16:00. Punctuala,ne-am intalnit undeva pe Unirii. Este saten-blonda,ochi albastri,undeva la 1.60-1.62 si vreo 48-50kg.Neavand locatie am mers la un motel de langa gara(nu stiu cum se numeste), 35 lei camera pt 2 ore. Conditiile sunt slabe la motel dar..asta e. Am stat putin de vorba apoi a inceput cu saruturi pe corp pana la ala micu'. A inceput soft apoi a inceput mai tare dar se simteau putin dintii insa nu deranjant, lins pe oo. Am pus cauciucul spunandu-mi ca nu se pricepe la montat. Am inceput cu misionarul cateva minute apoi am schimbat in lady on top unde se misca destul de bine si terminand cu ea capra.

Aspect: 8, sanii mici, fund micut dar placut la atingere

Igiena: 10, fara mirosuri,proaspat epilata

Oral: 7

Normal:8,50

GFE:8,timida la inceput

Pentru mine e pe lista de revenit

Merci pt review:*

Astazi ma puteti contacta pana la ora 12:00 ✌️

clone si recenzie falsa = ban permanent

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

clone si recenzie falsa = ban permanent

Hai mai pisi ca macar nu si-a dat note mari...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...