Biianca5 Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Iulie 25, 2014 Domnisoara,18 ani, caut domni dornici de aventuri. Doar la hotel sau motel. Ofer sex oral neprotejatcu finalizare, sex normal protejat( se poate si ne) 80/nr., 150/ ora
john-baiat.bun Reputație: 2 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 25, 2014 Pana nu lasi un numar de telefon , id , ceva ... sa n-ai asteptari prea mari . Bafta !
mihoglu Reputație: 44 Postat Iulie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2014 Domnisoara,18 ani, caut domni dornici de aventuri. Doar la hotel sau motel. Ofer sex oral neprotejatcu finalizare, sex normal protejat( se poate si ne)80/nr., 150/ oraDate de contact si poze daca se poate.
dominoplayer Reputație: 193 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Iulie 25, 2014 Domnisoara,18 ani, caut domni dornici de aventuri. Doar la hotel sau motel. Ofer sex oral neprotejatcu finalizare, sex normal protejat( se poate si ne)80/nr., 150/ orahttp://www.ab.ust.hk/hseo/signs/sign__biohazard.gif
Biianca5 Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Iulie 25, 2014 Id: [email protected]
mihoglu Reputație: 44 Postat August 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 A contactat o cineva pe domnisoara si poate oferi mai multe detalii?La adresa mentionata mai sus nu raspunde.
AndreiSTA Reputație: 1 Postat August 8, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat August 8, 2014 Salut!Pinzand un moment de libertate astazi am zis sa cau ceva distractie. Am gasit anuntul acestei domnisoare si am contactato pe messenger avand norocul de a raspunde din prima. Mi-a spus oferta, 80 nr. cu finalizare la alegere si 150 lei ora insemnand oral+normal. Accepta CIM,CIF si COB, nu face anal.Am ales oferta pt o ora si am stabilit intalnire la ora 16:00. Punctuala,ne-am intalnit undeva pe Unirii. Este saten-blonda,ochi albastri,undeva la 1.60-1.62 si vreo 48-50kg.Neavand locatie am mers la un motel de langa gara(nu stiu cum se numeste), 35 lei camera pt 2 ore. Conditiile sunt slabe la motel dar..asta e. Am stat putin de vorba apoi a inceput cu saruturi pe corp pana la ala micu'. A inceput soft apoi a inceput mai tare dar se simteau putin dintii insa nu deranjant, lins pe oo. Am pus cauciucul spunandu-mi ca nu se pricepe la montat. Am inceput cu misionarul cateva minute apoi am schimbat in lady on top unde se misca destul de bine si terminand cu ea capra.Aspect: 8, sanii mici, fund micut dar placut la atingereIgiena: 10, fara mirosuri,proaspat epilataOral: 7Normal:8,50GFE:8,timida la inceputPentru mine e pe lista de revenit 1
Biianca5 Reputație: 0 Postat August 8, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat August 8, 2014 Merci pt review:*Astazi ma puteti contacta pana la ora 12:00 ✌️
emysex Reputație: -3 Postat August 9, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat August 9, 2014 Buna Bianca Lasa un nr de tel daca vrei clienti mai multi E mai usor de contatactat.Mersi
Administrator pisicuts Reputație: 114631 Postat August 9, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 9, 2014 Salut!Pinzand un moment de libertate astazi am zis sa cau ceva distractie. Am gasit anuntul acestei domnisoare si am contactato pe messenger avand norocul de a raspunde din prima. Mi-a spus oferta, 80 nr. cu finalizare la alegere si 150 lei ora insemnand oral+normal. Accepta CIM,CIF si COB, nu face anal.Am ales oferta pt o ora si am stabilit intalnire la ora 16:00. Punctuala,ne-am intalnit undeva pe Unirii. Este saten-blonda,ochi albastri,undeva la 1.60-1.62 si vreo 48-50kg.Neavand locatie am mers la un motel de langa gara(nu stiu cum se numeste), 35 lei camera pt 2 ore. Conditiile sunt slabe la motel dar..asta e. Am stat putin de vorba apoi a inceput cu saruturi pe corp pana la ala micu'. A inceput soft apoi a inceput mai tare dar se simteau putin dintii insa nu deranjant, lins pe oo. Am pus cauciucul spunandu-mi ca nu se pricepe la montat. Am inceput cu misionarul cateva minute apoi am schimbat in lady on top unde se misca destul de bine si terminand cu ea capra.Aspect: 8, sanii mici, fund micut dar placut la atingereIgiena: 10, fara mirosuri,proaspat epilataOral: 7Normal:8,50GFE:8,timida la inceputPentru mine e pe lista de revenit Merci pt review:*Astazi ma puteti contacta pana la ora 12:00 ✌️ clone si recenzie falsa = ban permanent 3
Laudanum Reputație: 555 Postat August 12, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 12, 2014 clone si recenzie falsa = ban permanentHai mai pisi ca macar nu si-a dat note mari...
b1b1_bz Reputație: 9 Postat August 13, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat August 13, 2014 cum dam de tine ? pe mess nu raspunzi. . un nr de telefon?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum