Sari la conținut

Cosmina TS 0756478244

Postări Recomandate

• Oras:sebes
Postat

curiozitatea m-a impins azi să incerc ceva mai neobisnuit.

Locatia - pensiune sau masina.

Modalitatea de contact : 075 647 8244

Detalii despre intalnire :am primit nr.de telefon de la un prieten.

el/ea nu stiu cum să zic ...arată binisor ...cam 1.65 50kg slim . SILICOANE . Cam 28 ani ...botox in buze.fund cam mic. o cicatrice pe mâna stânga...bronz la solar....e cam urâtă la fata. .nu e frumoasă dar merge pt fantezii.face oral neprotejat si anal protejat. oral cu cim.

e foarte comunicativă .te intreaba dacă iti place.nu comentează.

Programul de lucru :din ce am vb cu ea a spus că o pot suna oricând .

Note:

atitudine .perfectă.nu te grăbeste deloc.era supărată că numai stau.

Nota 9 la oral cu cim. deep făcut aproape perfect., la normal - nu am făcut decât oral, GFE nota 10 pentru ca comunica .

Tarifare - 50 lei finalizare .la ora nu stiu!

mi-a spus că stă doar o săptămână si pleacă in germania.

asa că grabitiva. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o recomand doar pt a vedea cum e cu un ts ..

• Like 6
Postat

pozele CONFIRM 100% ! mi-a dat ea un site din germania unde presteaza ! pozele sunt 100% reale !

post-47087-0-96687300-1406350454_thumb.jpg

post-47087-0-87877800-1406350468_thumb.jpg

post-47087-0-90752400-1406350483_thumb.jpg

post-47087-0-87572800-1406350497_thumb.jpg

post-47087-0-12741300-1406350511_thumb.jpg

post-47087-0-74225900-1406350523_thumb.jpg

post-47087-0-43155100-1406350547_thumb.jpg

post-47087-0-39903500-1406350560_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

am sunat si eu din curiozitate sa vad cum ii pe la alba dar nu raspunde nimeni ....

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Bai niix daca tot vegetezi pe aici, din aprilie esti inscris si NU nici o recenzie , de ce PLM nu stai tu in banca ta!Omu care a fost si spre deosebire de tine are si recenzie spune ca e TS si  tu neica nimeni,pulaverde prin padure spui ca nu! E TS!Nu va luati dupa 'presupunerile' unora care nu fac nimic pe aici.Recenzia e recenzie!

ii femeie 100% teapa aia cu TS

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

Sal scuze ca nu am crezut. Am fost super tare senzatii tari.

Am vorbit cu fata , luat o camera la adi bar 70 lei cu "conf. sporit" venit fata in 10 min (era acolo, cred ca acolo sta.)Ii spun ca vreau ceva nou si mi-a zis ca se ocupa ea. In realitate nu ii ca si in poze. Decartat 100 ron si a inceput aventura. Sarutari mangaieli sculat gogu pus prezervativ si dat la supt. Suge bine adanc dar c-am de 8 sa zicem. II pun mana pe gugul ei si zice stai asa; isi pune si ea un prezervativ apoi vi-o vara in gura. Am facut un 69 o perioada, apoi ma pune pe spate si mi-o infige in fund iar cu mana imi facea o laba.

Dapa vre-o cateva penetrari se pune pe lateral si mi-o suge pana in gat de ma termina.

Frate ii verso de tot senzatie tare.

• Like 1
Postat

da....stă la Adi bar(pensiune) ...pe perioada când vine acasă isi ia camera acolo . si dacă stii cum să o iei ...camera nu o plătesti.

Postat

ii spui că ai mai fost cu ea mai de mult la ea la camera...si preţul a fost acelasi.

• Oras:I don't know
  • Oras:I don't know
Postat

cum plm sa mergeti la un trans sexual? v-ati prostit de cap? pana nu de mult avea pula, s-a operat in germania, si-a pus silicoane, si-a schimbat sexul si voi o luati de dama? auhaha

• Oras:Bârlogul Lupului
  • Oras:Bârlogul Lupului
Postat

La ce penurie e in alba, nu stiu de ce te mai miri ...

• Oras:alba iulia
Postat

buna ziua la toata lumea as vrea sa va zic ca aseara din lipsa de ocupatie am zis sa incerc sa apelez la aceasta domnisoara am sunat ni a raspuns o voce misto la tel si aș zis sa vad ce iese am inchiriat o camera s a prezentat impecabil am baut un pahar de vin rosu si am inceput usor cu un masaj usor si pe urma un oral de nota 10 plus un sex nemaipomenit e cea din poze nu ca altele va recomand cu cea mai mare placere si sper sa va placa e cel mai tare ts din alba

• Minus 1
Postat

buna ziua la toata lumea as vrea sa va zic ca aseara din lipsa de ocupatie am zis sa incerc sa apelez la aceasta domnisoara am sunat ni a raspuns o voce misto la tel si aș zis sa vad ce iese am inchiriat o camera s a prezentat impecabil am baut un pahar de vin rosu si am inceput usor cu un masaj usor si pe urma un oral de nota 10 plus un sex nemaipomenit e cea din poze nu ca altele va recomand cu cea mai mare placere si sper sa va placa e cel mai tare ts din alba 0767597281

Postat

buna astazi am fost cu TS cosmina si a fost foarte bine nici nu m am gandit ca o sa fie asa bn si va recomand plus ca isi face serviciile foarte bine ai arata fff bine are niste sani frumoai parul lung o piele f fina lenjerie intima f frumoasa mi a pl mai mult ca cu o femeie nici nu ma gandeam nu veti regreta

• Oras:Timisoara
Postat

Mai știe cineva de ea ceva?

De câteva zile o tot sun si îmi intra casuta.

Postat

Huge cock îmi mirosi a peste nu știu decembrie dar în general nu ms înșel, nu ne-ai spus nimic concret doar ai lăudat,ai contul făcut și de curand

Postat

Am fost acum 2 saptamâni prin trecere in Alba, am sunat-o si mi-a zis ca sub 200 RON plus camera la pensiune nu vine. I-am zis ca altădată! A mai fost cineva pe la ea?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...