danelo Reputație: 57 Postat Iulie 25, 2014 Oras:sebes Oras:sebes Postat Iulie 25, 2014 curiozitatea m-a impins azi să incerc ceva mai neobisnuit. Locatia - pensiune sau masina. Modalitatea de contact : 075 647 8244 Detalii despre intalnire :am primit nr.de telefon de la un prieten. el/ea nu stiu cum să zic ...arată binisor ...cam 1.65 50kg slim . SILICOANE . Cam 28 ani ...botox in buze.fund cam mic. o cicatrice pe mâna stânga...bronz la solar....e cam urâtă la fata. .nu e frumoasă dar merge pt fantezii.face oral neprotejat si anal protejat. oral cu cim.e foarte comunicativă .te intreaba dacă iti place.nu comentează. Programul de lucru :din ce am vb cu ea a spus că o pot suna oricând . Note: locatie : in masina pe câmp , atitudine .perfectă.nu te grăbeste deloc.era supărată că numai stau. Nota 9 la oral cu cim. deep făcut aproape perfect., la normal - nu am făcut decât oral, GFE nota 10 pentru ca comunica . Tarifare - 50 lei finalizare .la ora nu stiu! mi-a spus că stă doar o săptămână si pleacă in germania. asa că grabitiva. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o recomand doar pt a vedea cum e cu un ts .. 6
danelo Reputație: 57 Postat Iulie 26, 2014 Oras:sebes Oras:sebes Autor Postat Iulie 26, 2014 pozele CONFIRM 100% ! mi-a dat ea un site din germania unde presteaza ! pozele sunt 100% reale ! 3
hapciu` Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Iulie 27, 2014 am sunat si eu din curiozitate sa vad cum ii pe la alba dar nu raspunde nimeni ....
danelo Reputație: 57 Postat Iulie 28, 2014 Oras:sebes Oras:sebes Autor Postat Iulie 28, 2014 mai incearca ...da un sms inainte de a suna
niix Reputație: 1 Postat Iulie 28, 2014 Oras:alba Oras:alba Postat Iulie 28, 2014 ii femeie 100% teapa aia cu TS
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Iulie 28, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 28, 2014 Bai niix daca tot vegetezi pe aici, din aprilie esti inscris si NU nici o recenzie , de ce PLM nu stai tu in banca ta!Omu care a fost si spre deosebire de tine are si recenzie spune ca e TS si tu neica nimeni,pulaverde prin padure spui ca nu! E TS!Nu va luati dupa 'presupunerile' unora care nu fac nimic pe aici.Recenzia e recenzie!ii femeie 100% teapa aia cu TS
danelo Reputație: 57 Postat Iulie 29, 2014 Oras:sebes Oras:sebes Autor Postat Iulie 29, 2014 poze aici www.massage-und-geniessen.de/index.php?option=com_content&view=article&id=227&Itemid=309 si aici http://www.distintas.net/pt/deutschland/travesti/cosmina/1 1
niix Reputație: 1 Postat Iulie 29, 2014 Oras:alba Oras:alba Postat Iulie 29, 2014 Sal scuze ca nu am crezut. Am fost super tare senzatii tari.Am vorbit cu fata , luat o camera la adi bar 70 lei cu "conf. sporit" venit fata in 10 min (era acolo, cred ca acolo sta.)Ii spun ca vreau ceva nou si mi-a zis ca se ocupa ea. In realitate nu ii ca si in poze. Decartat 100 ron si a inceput aventura. Sarutari mangaieli sculat gogu pus prezervativ si dat la supt. Suge bine adanc dar c-am de 8 sa zicem. II pun mana pe gugul ei si zice stai asa; isi pune si ea un prezervativ apoi vi-o vara in gura. Am facut un 69 o perioada, apoi ma pune pe spate si mi-o infige in fund iar cu mana imi facea o laba.Dapa vre-o cateva penetrari se pune pe lateral si mi-o suge pana in gat de ma termina.Frate ii verso de tot senzatie tare. 1
danelo Reputație: 57 Postat Iulie 29, 2014 Oras:sebes Oras:sebes Autor Postat Iulie 29, 2014 da....stă la Adi bar(pensiune) ...pe perioada când vine acasă isi ia camera acolo . si dacă stii cum să o iei ...camera nu o plătesti.
mihai_pmr Reputație: 7 Postat Iulie 29, 2014 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Iulie 29, 2014 Și cum sa o iau?
danelo Reputație: 57 Postat Iulie 30, 2014 Oras:sebes Oras:sebes Autor Postat Iulie 30, 2014 ii spui că ai mai fost cu ea mai de mult la ea la camera...si preţul a fost acelasi.
danelo Reputație: 57 Postat August 6, 2014 Oras:sebes Oras:sebes Autor Postat August 6, 2014 inca nu a plecat.
andrei.ionescu Reputație: 1 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 13, 2014 Domnule danelo mai este dameza in Alba ?
danelo Reputație: 57 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:sebes Oras:sebes Autor Postat Septembrie 22, 2014 Nu. Inca nu a revenit. E tot in germania
fugitif Reputație: 1 Postat Noiembrie 8, 2014 Oras:I don't know Oras:I don't know Postat Noiembrie 8, 2014 cum plm sa mergeti la un trans sexual? v-ati prostit de cap? pana nu de mult avea pula, s-a operat in germania, si-a pus silicoane, si-a schimbat sexul si voi o luati de dama? auhaha
kazonde10 Reputație: 123 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Bârlogul Lupului Oras:Bârlogul Lupului Postat Noiembrie 9, 2014 La ce penurie e in alba, nu stiu de ce te mai miri ...
cucubaudau Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 22, 2014 eu l-am recunoscut si mi-a spus ca jos nu sa operat
huge cock Reputație: -4 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Decembrie 27, 2014 buna ziua la toata lumea as vrea sa va zic ca aseara din lipsa de ocupatie am zis sa incerc sa apelez la aceasta domnisoara am sunat ni a raspuns o voce misto la tel si aș zis sa vad ce iese am inchiriat o camera s a prezentat impecabil am baut un pahar de vin rosu si am inceput usor cu un masaj usor si pe urma un oral de nota 10 plus un sex nemaipomenit e cea din poze nu ca altele va recomand cu cea mai mare placere si sper sa va placa e cel mai tare ts din alba 1
huge cock Reputație: -4 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Decembrie 27, 2014 si qre si un nou nr de tel 0767597281
huge cock Reputație: -4 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Decembrie 27, 2014 buna ziua la toata lumea as vrea sa va zic ca aseara din lipsa de ocupatie am zis sa incerc sa apelez la aceasta domnisoara am sunat ni a raspuns o voce misto la tel si aș zis sa vad ce iese am inchiriat o camera s a prezentat impecabil am baut un pahar de vin rosu si am inceput usor cu un masaj usor si pe urma un oral de nota 10 plus un sex nemaipomenit e cea din poze nu ca altele va recomand cu cea mai mare placere si sper sa va placa e cel mai tare ts din alba 0767597281
huge cock Reputație: -4 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Decembrie 29, 2014 buna astazi am fost cu TS cosmina si a fost foarte bine nici nu m am gandit ca o sa fie asa bn si va recomand plus ca isi face serviciile foarte bine ai arata fff bine are niste sani frumoai parul lung o piele f fina lenjerie intima f frumoasa mi a pl mai mult ca cu o femeie nici nu ma gandeam nu veti regreta
nictim Reputație: 10 Postat Martie 10, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 10, 2015 Mai știe cineva de ea ceva?De câteva zile o tot sun si îmi intra casuta.
danelo Reputație: 57 Postat Martie 13, 2015 Oras:sebes Oras:sebes Autor Postat Martie 13, 2015 Noul numar 0745 901 456
senior77 Reputație: 4 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Aprilie 1, 2015 Huge cock îmi mirosi a peste nu știu decembrie dar în general nu ms înșel, nu ne-ai spus nimic concret doar ai lăudat,ai contul făcut și de curand
nictim Reputație: 10 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 14, 2015 Am fost acum 2 saptamâni prin trecere in Alba, am sunat-o si mi-a zis ca sub 200 RON plus camera la pensiune nu vine. I-am zis ca altădată! A mai fost cineva pe la ea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum