sandubogdan Reputație: 498 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Autor Postat Iulie 24, 2017 eu cred ca a murit in astia 3 ani 2
zumba master Reputație: -363 Postat August 14, 2017 Oras:ClujNapoca Oras:ClujNapoca Postat August 14, 2017 Această fetiță totusi cum arată?Eu cunosc una Heni aprox 160 cm putin plinuță. Parca lucra la un bar.
unu-altu25 Reputație: 367 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 28, 2017 Salutare! In sfârșit mă gălbejii și eu...Despre făptură asta...ori am vrut sa scriu, ori am scris. Deci... Din cate știu eu, fata mai trăiește, dar sunt aproape sigur că nu mai "profesează". Dar niciodată nu poți fi 100% sigur.M-am văzut de câteva ori cu ea doar pt oral... Pe care-l făcea aproape cum îmi place mie... Cu Deep, scuipat înnecat... Chestii de-astea. Cerea 100 de leuti pentru o vizită la locatia clientului. În ultimă vreme am lăsat-o baltă că mie îmi trebuiau nebunii cu anal și alte prostii și cred că a deranjat-o, că n-am mai vrut să ne vedem. N-am pierdut nimic. Țin minte că ultimele "conversații" le-am purtat cu un număr nou al ei, dar din păcate nu-l mai am... Cam asta avusei să vă povestesc despre domnișoară asta, care nu era urâtă, corp normal spre slim, ochii verzi parcă și o față comună. Vorbea destul de greu româna... Cele bune și... Good to be back... LE: uitai un lucru... Într-o vreme era colegă cu Meda, dar nu s-au prea potrivit... 3
boieru Reputație: -378 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 28, 2017 cum sa nu se potriveasca...nici una nu vb/scrie bine romaneste... :laugh2 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Postat Octombrie 2, 2017 cum sa nu se potriveasca...nici una nu vb/scrie bine romaneste... :laugh2 DA MEDA E UNGUROAICA????
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Postat Octombrie 2, 2017 Salutare!In sfârșit mă gălbejii și eu...Despre făptură asta...ori am vrut sa scriu, ori am scris. Deci...Din cate știu eu, fata mai trăiește, dar sunt aproape sigur că nu mai "profesează". Dar niciodată nu poți fi 100% sigur.M-am văzut de câteva ori cu ea doar pt oral... Pe care-l făcea aproape cum îmi place mie... Cu Deep, scuipat înnecat... Chestii de-astea. Cerea 100 de leuti pentru o vizită la locatia clientului.În ultimă vreme am lăsat-o baltă că mie îmi trebuiau nebunii cu anal și alte prostii și cred că a deranjat-o, că n-am mai vrut să ne vedem. N-am pierdut nimic.Țin minte că ultimele "conversații" le-am purtat cu un număr nou al ei, dar din păcate nu-l mai am...Cam asta avusei să vă povestesc despre domnișoară asta, care nu era urâtă, corp normal spre slim, ochii verzi parcă și o față comună. Vorbea destul de greu româna... Cele bune și... Good to be back... LE: uitai un lucru... Într-o vreme era colegă cu Meda, dar nu s-au prea potrivit...Daca gasesti cumva nrul din greseala trimitemi te rog in pm.mersi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum