Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Bai deci eu nu`s nenorocit de fel! dar hormonii...sa-mi bag pla ca e exact ca la oreo: "eu nu ma pot obtine"!

fatuca asta este cam tot ce-si poate dori un barbat sa aibe alaturi pentru o ora, doua, noua! si spun "cam tot" pentru ca nu este chiar 100%! lipseste FK-ul, serviciu pe care il refuza intr-un mod foarte elegant, indiferent de igiena impecabila a clientilor! e decizia ei si i-o respect, este stabilit de la inceputul intalnirii, deci nu este de reprosat!

in rest...creaza dependenta! si e d-aia mare! adica: la a 2-a doza, iti trebuie mai mult! deja de la a 3-a, e nevoie de portie dubla! ce e bine in treaba asta, este ca Ana nu te omoara! :)

on topic: :)

dupa tigarea si racoritoarea din bucatarie, a urmat igienizarea, pe rand, (chiar, de ce nu am intrat aman2 in baie?) :) apoi ne-am mutat in camera! e o placere sa ii dezvelesti minunatia de corp de sub prosop, un corp tonifiat, acea carne tare, acei sani tari, ademenitori, cu cateva picaturi de apa ratacite in urma dusului si care sunt lasate acolo parca asa, in ciuda...si toate astea in timp ce Ana isi despletea parul lasandu-l sa "curga" in voia lui, acoperindu-i partial sanii! parca m-a citit ca sunt fan par lung!

momentele magice din dormitor sunt de nedescris in cuvinte, Ana este proclient, ii plac mangaierile, stimulii si raspunde al dracului de bine! geme, se arcuieste, te mangaie, te trage in ea, dar nu mai zic ca-mi vine sa ma duc iar!

dupa aceste momente a urmat o finalizare de vis, pe corp, pe sani, cu atentie sporita ca incarcatura sa nu ajunga mai departe de piept/gat!

momentele de dupa....excelente! ghemuita in bratele mele, ii simteam respiratia sacadata, obositi amandoi in urma eforturilor depuse!

imi venea sa ma infig in buzele ei, dar nu stiu cum am reusit sa ma abtin!

ca note, Ana a reusit iar numai 10, cu mentiunea 9,(9) la GFE pentru lipsa FK, dar tot timpul te face sa crezi ca il vrea, il cere!

ca moment personal, zic sa fie un 30 (10*3vizite recente) :) ca anterioarele nu le-am notat!

la final am lasat 150 leuti made in RO, (bombonicile inainte), pentru cca 40-45 min DTD !

sa mai zic daca recomand? zic DA!! dar sa sunati din timp, sa fie libera, ca eu cred c-o sun acum, PLM! :)

SPOR!

• Like 5
  • Oras:Constanta
Postat

Hai ca acum chiar m-am basicat, fara caterinca. Macar data viitoare numai face recenzie. Nici nu te salut. Te pup Ana.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Hai ca acum chiar m-am basicat, fara caterinca. Macar data viitoare numai face recenzie. Nici nu te salut. Te pup Ana.

Nu ma saluta! Du-te si phoote fata!

Daca nu pot din cauza radarului,il iau cu mine! Ori ma omoara,ori iese nebunie! :))))

• Like 2
Postat

Wroooong!!

poti sa crezi ca as putea sa ma iut la meci, cu tine in pat, unul langa altu`....sa iti simt respiratia in ureche? nu cred...!! nu pot sa ma uit la tv nici macar la gooool! :)

hai sa mai amanam....chiar daca nu pot sa te fac sa-ti placa fotbalul! oricum asta necesita bere, seminte...bleahhh! :)

:kiss3

2-1! :)

Acum pot sa vin?

Postat

Oky!

Nani d-ala cu vise frumi!

Noapte frumoasa si buna! Buna ca tine! :)

Postat

Buna ziua dragilor!

Astăzi ma găsiți pana la ora 22.00

O zi minunata va doresc!

:*

• Like 1
  • Telefon: 0773768850
  • Oras:Neverland
  • Telefon: 0773768850
  • Oras:Neverland
Postat

Mult mai trebuie sa ma iubeasca cineva, acolo sus, pt ce-oi fi facut eu bun in vreo viata anterioara, ca prea am parte de surprize placute cu fetele pe care le vizitez !!!

Ca doar n-o fi de “vina” forumul asta si “antevorbitorii” mei, pe ale caror recenzii m-am bazat cand am facut vreo vizita.

Ei nu ! J Ba fix asa e ! Buna treaba !

Sa incepem cu inceputul : Ana Maria, sau Mary cea cu vino-ncoa’ J

Sunat, programat, ajuns la locul faptei si ea ma intampina, sarind zglobie pe hol…Ea, catelusa “no name” adica J  Cat despre Mary, ea era in pragul usii zambindu-ne ingaduitoare.

Ne prezentam, ne pupam pe obrajori, ma uit mai bine la ea si na, ca acuma-mi venea mie sa tzopai. J De bucurie ! Ca tare buna si frumusica mai este fata asta !

Ana Maria este bruneta cu par lung, bogat si ondulat, cu o fatza frumusica foc si un trup fara cusur. Si tot pachetul asta iti aprinde simturile si-ti da fiori de placere !! Mai ca-ti vine sa treci la fapte inca din clipa in care dai ochii cu ea !  Iar camasa barbateasca descheiata pe care o purta si care lasa sa i se intrevada formele sexy, o prinde foarte bine.

Asaaa, mergem in bucatarie, bem un pic de suc, nu mult, ca nu mai aveam rabdare, apoi dush eu & dush ea.

Revine purtand de data asta doar aceea camasuta descheiata. Sexy view !! O iau in brate, o sarut pe gat, apoi in jos pe sani. Full stop. Mmmm, ce sani !! O frumusete. Mari, cu sfarcuri ce reactioneaza imediat ce le saruti si atat de placuti cand ii tii in maini. Imi cobor apoi mainile pe pulpele ei, ii ridic usor camasuta si ii cuprind fundul. Super senzatie !

O ajut sa se dezbrace de camasuta si o asez usor pe pat. Vin langa ea, ii sarut din nou sanii (buni rau de tot, am mai zis, nu-I asa ?) si continui sa o sarut pana ajung intre picioarele ei… Eheheee, ce frumos mai e intre picioarele ei !!!

Pasarica ei, pastrand inca parfumul gelului de dus, are o forma atat de ispititoare, ca nu-i poti rezista. Si n-am rezistat. Si i-am sarutat-o ! Indelung, ca merita J  Bunaaaa, rau de tot !! Adica delicioasa, ce sa mai… In timpul asta, Ana Maria gemea intr-un fel al naibii de excitant  privindu-ma in ochi intr-un fel la fel de al naibii de excitant…Nice…

Dupa o vreme trece ea “la aparate”, ma saruta pe gat si ma intreaba soptit cum vreau oralul. Ii spun “ne-“ si ma las in mainile si intre buzele ei pentru un oral neprotejat buuun, foarte bun. Si unde mai pui ca statea intr-o pozitie foarte sexy lasandu-ma sa-mi plimb palmele pe si intre bucile ei tari si rotunde... Da, excitant !

O rog apoi sa puna prezervativul si trecem la un misionar. Buuuuun, bun de tot ! Stie, stie bine de tot ce sa faca !! Te saruta lasciv pe gat, geme atat de placut, ii simti respiratia sacadata pe pielea ta,… toate astea ma faceau sa ma simt atat de excitat, incat nici prin cap nu mi-a trecut sa mai schimb pozitia. Am terminat asa in bratele ei si eu avand-o in brate. Senzatie !!!

Pauza.

Dush eu, tigare ea, povestim una, alta in bucatarie…, ce sa povestesti frate, cand o vezi goala sub camasuta aia…Dush ea, re-intalnit in pat, sarutat eu iar tot trupul ei, ca merita, apoi ea oral “ne” mie, prezervativ rosu, ea caprita – nici c-am sa uit imaginea aia cu ea, arcuita de spate, cu picioarele departate, fundul ala sexy cu bucile tari si rotunde pe care i le simteam strivindu-se de mine de cate ori intram pana la capat in pasarica aia minunata…Al dracului de excitant. Ca sa mai aman momentul, am intors-o iar in misionar si am continuat asa, in bratele ei, pana am terminat. Tare bine !!

Imbracat, povestit un pic, alintat catelusa “no name”, pupat Ana Maria si gata pentru revenit J

Note

Locatie : 10 – garsoniera mobilata modern, baia dotata cu tot ce trebuie : gel dush,

prosop curat si uscat

Fata : 10 – frumoasa foc si un trup foarte sexy

Oral NP : 10 – stie sa-l faca si sa se aseze in pozitii foarte incitante langa tine

Normal : 10 – stie bine, bine de tot, ce face

GFE : 10 – o prezenta foarte placuta si comunicativa, o voce frumoasa

Cadou : 200 / ora

De revenit : YES BABY !!! Mai am multe in cap de facut cu Mary cea cu vino-ncoa’ J

• Like 10
Postat

Mult mai trebuie sa ma iubeasca cineva, acolo sus, pt ce-oi fi facut eu bun in vreo viata anterioara, ca prea am parte de surprize placute cu fetele pe care le vizitez !!!

Ca doar n-o fi de “vina” forumul asta si “antevorbitorii” mei, pe ale caror recenzii m-am bazat cand am facut vreo vizita.

Ei nu ! J Ba fix asa e ! Buna treaba !

Sa incepem cu inceputul : Ana Maria, sau Mary cea cu vino-ncoa’ J

Sunat, programat, ajuns la locul faptei si ea ma intampina, sarind zglobie pe hol…Ea, catelusa “no name” adica J Cat despre Mary, ea era in pragul usii zambindu-ne ingaduitoare.

Ne prezentam, ne pupam pe obrajori, ma uit mai bine la ea si na, ca acuma-mi venea mie sa tzopai. J De bucurie ! Ca tare buna si frumusica mai este fata asta !

Ana Maria este bruneta cu par lung, bogat si ondulat, cu o fatza frumusica foc si un trup fara cusur. Si tot pachetul asta iti aprinde simturile si-ti da fiori de placere !! Mai ca-ti vine sa treci la fapte inca din clipa in care dai ochii cu ea ! Iar camasa barbateasca descheiata pe care o purta si care lasa sa i se intrevada formele sexy, o prinde foarte bine.

Asaaa, mergem in bucatarie, bem un pic de suc, nu mult, ca nu mai aveam rabdare, apoi dush eu & dush ea.

Revine purtand de data asta doar aceea camasuta descheiata. Sexy view !! O iau in brate, o sarut pe gat, apoi in jos pe sani. Full stop. Mmmm, ce sani !! O frumusete. Mari, cu sfarcuri ce reactioneaza imediat ce le saruti si atat de placuti cand ii tii in maini. Imi cobor apoi mainile pe pulpele ei, ii ridic usor camasuta si ii cuprind fundul. Super senzatie !

O ajut sa se dezbrace de camasuta si o asez usor pe pat. Vin langa ea, ii sarut din nou sanii (buni rau de tot, am mai zis, nu-I asa ?) si continui sa o sarut pana ajung intre picioarele ei… Eheheee, ce frumos mai e intre picioarele ei !!!

Pasarica ei, pastrand inca parfumul gelului de dus, are o forma atat de ispititoare, ca nu-i poti rezista. Si n-am rezistat. Si i-am sarutat-o ! Indelung, ca merita J Bunaaaa, rau de tot !! Adica delicioasa, ce sa mai… In timpul asta, Ana Maria gemea intr-un fel al naibii de excitant privindu-ma in ochi intr-un fel la fel de al naibii de excitant…Nice…

Dupa o vreme trece ea “la aparate”, ma saruta pe gat si ma intreaba soptit cum vreau oralul. Ii spun “ne-“ si ma las in mainile si intre buzele ei pentru un oral neprotejat buuun, foarte bun. Si unde mai pui ca statea intr-o pozitie foarte sexy lasandu-ma sa-mi plimb palmele pe si intre bucile ei tari si rotunde... Da, excitant !

O rog apoi sa puna prezervativul si trecem la un misionar. Buuuuun, bun de tot ! Stie, stie bine de tot ce sa faca !! Te saruta lasciv pe gat, geme atat de placut, ii simti respiratia sacadata pe pielea ta,… toate astea ma faceau sa ma simt atat de excitat, incat nici prin cap nu mi-a trecut sa mai schimb pozitia. Am terminat asa in bratele ei si eu avand-o in brate. Senzatie !!!

Pauza.

Dush eu, tigare ea, povestim una, alta in bucatarie…, ce sa povestesti frate, cand o vezi goala sub camasuta aia…Dush ea, re-intalnit in pat, sarutat eu iar tot trupul ei, ca merita, apoi ea oral “ne” mie, prezervativ rosu, ea caprita – nici c-am sa uit imaginea aia cu ea, arcuita de spate, cu picioarele departate, fundul ala sexy cu bucile tari si rotunde pe care i le simteam strivindu-se de mine de cate ori intram pana la capat in pasarica aia minunata…Al dracului de excitant. Ca sa mai aman momentul, am intors-o iar in misionar si am continuat asa, in bratele ei, pana am terminat. Tare bine !!

Imbracat, povestit un pic, alintat catelusa “no name”, pupat Ana Maria si gata pentru revenit J

Note

Locatie : 10 – garsoniera mobilata modern, baia dotata cu tot ce trebuie : gel dush,

prosop curat si uscat

Fata : 10 – frumoasa foc si un trup foarte sexy

Oral NP : 10 – stie sa-l faca si sa se aseze in pozitii foarte incitante langa tine

Normal : 10 – stie bine, bine de tot, ce face

GFE : 10 – o prezenta foarte placuta si comunicativa, o voce frumoasa

Cadou : 200 / ora

De revenit : YES BABY !!! Mai am multe in cap de facut cu Mary cea cu vino-ncoa’ J

Asa! Urmeaza-ti instinctul! Nu te lua dupa antevorbitori! :P :)

Postat

Am reintalnit-o aseara pe Ana....

Note (sau nota): 10 de la a la z!

Nu mai fac recenzie ca se supara delaalaz! :)

Ana-din ce in ce mai frumoasa,total dezinhibata incat m-a inhibat pe mine :)

Mi-am refacut lista cu fete de vizitat si ana iar e pe loc fruntas! Si iar si iar si iar! :)

• Like 2
Postat

Am reintalnit-o aseara pe Ana....

Note (sau nota): 10 de la a la z!

Nu mai fac recenzie ca se supara delaalaz! :)

Ana-din ce in ce mai frumoasa,total dezinhibata incat m-a inhibat pe mine :)

Mi-am refacut lista cu fete de vizitat si ana iar e pe loc fruntas! Si iar si iar si iar! :)

=))

Bine jucat! Rad eu, dar nici saptamana viitoare n-am sanse s-o revad. Daca va mai intalniti da-i o palma la fund si spune-i ca-i din partea mea. Daca isi musca buza fug de acasa =))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

:)

Sa stii ca ti-a plans de mila!

Dar ai locul tau rezervat...e de bine!

Postat

Am si io o antrebari pentru voi cari stiti: tot in camasuta bleu vini fata di la toaleta, sau a renuntat la rusineturi ?

• Like 2
Postat

:)

Sa stii ca ti-a plans de mila!

Dar ai locul tau rezervat...e de bine!

Ahh manca-o-as eu pe ea.

Fara ea, viata e pustiu dar o rezolv eu cumva :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Am si io o antrebari pentru voi cari stiti: tot in camasuta bleu vini fata di la toaleta, sau a renuntat la rusineturi ?

Cand cu camasuta,cand cu halarul acela pana putin sub fund...oricum e o placere sa-i descoperi trupul de sub ambele intr-un timp atat de scurt :) eu sunt si neindemanatic,plm....si ma cam si precipit langa ea ;)

• Like 1
  • Oras:pe malu' marii
  • Oras:pe malu' marii
Postat

Cand cu camasuta,cand cu halarul acela pana putin sub fund...oricum e o placere sa-i descoperi trupul de sub ambele intr-un timp atat de scurt :) eu sunt si neindemanatic,plm....si ma cam si precipit langa ea ;)

Nu-i ceva nou ca matale tu te cam pierzi tzupin cu firea cam pe la orice fata ajungi...(sau nu neaparat cu firea, da' pierzi ceva...)

Postat

Nu-i ceva nou ca matale tu te cam pierzi tzupin cu firea cam pe la orice fata ajungi...(sau nu neaparat cu firea, da' pierzi ceva...)

Daaaaa....io kre ca perde vro 30-40 di grame. Da sti ce usurel si simti dupe ? Zburda pin la masina...topaie.  :dancing

Postat

mda, ba cate un lucru, ba firea...

si asta ca am reusit sa aleg bine fetele  cam in 95% din cazuri!

• Telefon: 0721283490
  • Oras:cta
  • Telefon: 0721283490
  • Oras:cta
Postat

Azi te găsesc la munca domnișoara ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...