Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:constanta

n ar fi o idee sa o promovam..la..TOP ? sau nu merita..inca?

Eu am mai zis la ultima recenzie...nu mai zic! Cine are timp de cautat recenziile coloratilor sa o faca!

P.s. eu am topul personal si ea are un loc bine asigurat acolo!

• Like 1
Link spre comentariu

Norocosu' de mine!ðŸ˜

Trecut-au ceva luni de cand ghinionul de a nu-mi raspunde la telefon s-a terminat!

Zilele trecute sun,raspunde relativ repede si tot atat de repede ma programez la o ora trecute de opt'ÅŸpe fix,ma inarmez cu ceva dulce cu zero calorii,ceva funny pentru pisi,(se stie cine e pisi) si ma indrept catre ana pă barosăneală ðŸ˜

Aproapa de ora intalnirii primesc un sms in care imi spune ca mai intarzie putin din cauza traficului si ma roaga sa intru si sa o astept!

Intru,ma fac comod,iar dupa 5 min ana suna,ii deschid interfonul si o astept dupa usa,gol!😂😂😂

HEII! GLUMEEEESC!

ne-am intalnit jos si am urcat impreuna,pe scari,ea in fata si eu urmand-o! Doamne cat era de sexy!! Imi venea sa ma-nfig in ea pe scari!!:)

Intram,ne facem comozi,ii inmanez dulciurelele,ne racorim cu ceva "cool as ice" si ana intra prima la duÅŸ,contrar obiceiului.ÄuÅŸ si eu mai apoi dupa care....in camera,pe pat,ana,in toata splendoarea ei!!

Erectie instantanee,urmata de un preludiu intens presarat cu o ploaie de sarutari reciproce de sus pana jos si o partida de sex protejat si o finalizare de vis!

Ana nu este genul PSE, este ca o amanta tandra,dar care o data incalzita poate rupe patul cu tine,poate rupe cearceaful in palme!

E la cura,a mai slabit, are bronzul de solar uniform,are...are de toate in plm!! Mi-as face un calendar 2017 cu pozele ei,ian-dec!

Ca note zic: zece,n-are cum altfel,iar ca tarif 150 lei pt cca 45 min dtd!

Raport pret calitate excelent!

Recomand tuturor,mai ales ghinionistilor care nu au prins-o disponibila pentru a le raspunde!

Eu nu voi mai recenza pe acest topic deoarece nu vreau sa se creada ca am actiuni la ana! :) dar asta nu inseamna ca mi se va face dor de ea!

Mersi AnaMaria si ne vom revedea curand!

SPOR!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Sti ka o sa ti anjuri baeti acusica, nu ? :)

Norocosu' de mine!ðŸ˜

Trecut-au ceva luni de cand ghinionul de a nu-mi raspunde la telefon s-a terminat!

Zilele trecute sun,raspunde relativ repede si tot atat de repede ma programez la o ora trecute de opt'ÅŸpe fix,ma inarmez cu ceva dulce cu zero calorii,ceva funny pentru pisi,(se stie cine e pisi) si ma indrept catre ana pă barosăneală ðŸ˜

SPOR!

• Like 1
Link spre comentariu

ma mananca!!

buricele deshtelor :)....

.....si nu ma pot abtine!

fost-am zilele trecute din nou la AnaM !

cu toate ca am zis ca nu mai fac recenzie acestei fete, mi-am calcat pe cuvant si zic asa:

-Locatie- sarim peste, se stie din postarile anterioare, dar notam cu 10 si de aceasta data! AC-ul isi face treaba cu varf si indesat, mai ales in timpul actiunii. cred ca e nevoie de AC si iarna, chiar daca opreste centrala si in garsoniera sunt 0 grC, nu ai cum sa nu te incingi!

Curatenia impecabila este la ea acasa, iar linistea din interior e intrerupta doar de muzica buna de pe un canal tv non-romanesc!

AnaM este din ce in ce mai dezinvolta, participa activ la conversatii (clar schimbarea radicala din vara trecuta), zglobie, pusa pe caterinca, pisiceala dar mai ales cu o pofta enorma de a face sex! (cred totusi ca amor este cuvantul adecvat)!

dus impreuna, (incapem aman2 in cada:) ), igienizare reciproca, cu tatonari ale bijuteriilor si cu un START preludiu inca de sub dush!

peste faza cu prosopul am cam sarit si ne-am retras in camera! 

Acelasi corp armonios, bronzat uniform, carnea de la tare la foarte tare, sanii-exact cat trebuie pentru a fi in concordanta cu dimensiunile corpului ei, dar si cu palmele mele!

o pasarica proaspat epilata, care ar "scula din morti" si un eunuc, cu labii roz si care reactioneaza la stimuli excelent!

singura repriza din frontul de lupta a constat in OP si NP, ON-eu ei, totul petrecandu-se cu gemete si cearceafuri stranse in palme, ca la final nu se mai stia care e latimea/lungimea lenjeriei raportate la dimensiunile patului!

daca e bine incinsa, AnaM rupe patul cu tine si daca nu ai probleme de "radar" e in stare sa-ti sfasie pielea de pe maini si de pe spate ! :)

A fost o finalizare excelenta, pe corp, de la buric pana la gat, cu grija sa nu sara mai sus, ca`s gentleman! :))

igienizat amandoi, racorit cu suc fara acid, pupat domnisoara parinteste si parasit locatia cu "planetarele" tremurand! ii recomand mutarea la parter deoarece coboratul pe scari poate provoca accidente! (bine, e si lift in bloc :) )

NOTE:  10+ la toate capitolele, un NU ferm pentru anal!

tarif: 150/fin, 200/ora, achitat 300 lei pentru cca 1ora 50 min DTD!

Posibil sa creeze dependenta! daca asta si-a propus, cu mine i-a iesit! :)

I-am recomandat sa ne incante cu cateva poze recente, dar fara "motz"! :)

SPOR!

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator proxenet
Reputație: 0

fato ia fa tu treaba corecta cum imi place mie sa zic spune la baieti acilea care e treaba cu tine. care e programu?

​adik eu stau cu banu in buzunar si nu pot sa-i cheltui cu tine sa ma simt sho bine?

Link spre comentariu

a fost un dor sau poate-un vis,

nici eu nu stiu ce-a fost,

nu stiu ce sunt, nici cine esti,

ma bucur ca existi!

doi ochi caprui, ai nu stiu cui,

m-au fascinat si cred

ca intr-o zi am sa-i gasesc

si am sa va povestesc.

plagiat dupa gheorghe gheorgiu... :)

locatie, curatenie, igiena, aspect, servicii, 10+!! 150fin/200ora!

restul e can-can! ;) adica nu raspunde la apeluri in timpul dedicat clientului, nu face mai mult de 2-3 programari pe zi, nu lucreaza pana seara tarziu!

Cu miros de orhidee
Şi cu ochii tăi căprui,
M-ai înnebunit femeie!!

...Nu se poate! O să-mi spui! :)

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...