Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Romania

ana cosinzeana. 

in cazul asta eu imi schimb nick-ul in ... fat frumos ... obi, sa nu inducem lumea in eroare in halul asta ... chiar asa , sa i-o tragi lui ana cosanzeana cu 60 ron ??? :slap2 ... si nici macar nu face anal :no2

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok

in cazul asta eu imi schimb nick-ul in ... fat frumos ... obi, sa nu inducem lumea in eroare in halul asta ... chiar asa , sa i-o tragi lui ana cosanzeana cu 60 ron ??? :slap2 ... si nici macar nu face anal :no2

fat frumos e luat deja ,too late.

analul nu e hobby-ul meu , eu am alte pasarici la creier.

pentru cultura ta generala , m-am iubit cu ana pe o suma mai maricica de 60 de roni, mi-a permis 2 finalizari de care nu am dorit sa beneficiez pentru ca m-a finalizat destul in creier.

s-a purtat gingas cu mine , fara sa ma cunoasca drept movul obiectiv, m-a rasfatat ca pe iubitul ei si ma intorc cu drag la ea oricind. 

ma bucur pentru faptul ca si-a facut un cont aici , am discutat cu ea despre forum dupa ce am terminat intilnirea si nu parea foarte entuziasmata de a participa.

cosinzeano, iti uram cu totii o sedere cit mai lunga si cit mai placuta la malul marii , sa auzim numai vorbe bune despre tine. sa ramii asa cum te-am cunoscut si sa le arati baietilor ce-ti poate pielea.

barosane,eu mi-am trecut-o in agenda cu alt nume, "fata din vis".si cind vei da o bere o sa iti povestesc si de ce.

• Like 2
Link spre comentariu

fat frumos e luat deja ,too late.

analul nu e hobby-ul meu , eu am alte pasarici la creier.

pentru cultura ta generala , m-am iubit cu ana pe o suma mai maricica de 60 de roni, mi-a permis 2 finalizari de care nu am dorit sa beneficiez pentru ca m-a finalizat destul in creier.

s-a purtat gingas cu mine , fara sa ma cunoasca drept movul obiectiv, m-a rasfatat ca pe iubitul ei si ma intorc cu drag la ea oricind. 

ma bucur pentru faptul ca si-a facut un cont aici , am discutat cu ea despre forum dupa ce am terminat intilnirea si nu parea foarte entuziasmata de a participa.

cosinzeano, iti uram cu totii o sedere cit mai lunga si cit mai placuta la malul marii , sa auzim numai vorbe bune despre tine. sa ramii asa cum te-am cunoscut si sa le arati baietilor ce-ti poate pielea.

barosane,eu mi-am trecut-o in agenda cu alt nume, "fata din vis".si cind vei da o bere o sa iti povestesc si de ce.

baga-mi-as ... ce-as vrea sa am si eu o imaginatie asa bogata ca matale :blushing2

sa servesti pe tava la 60 ron numai zanele zanelor si ilene cosanzene :girly

Link spre comentariu

decit bogat si plin de griji,mai bine sarac si plin de imaginatie.

repet, pe mine m-a taxat la alt tarif, nu am comentat ,mi-am asumat riscul si a iesit bine. 

pe florinel l-a bagat la categoria studenti cu pret redus si tot bine a iesit.

doi clienti multumiti ,inseamna ca mai urmeaza si altii. 

sper sa nu ajungi tu pe la ea ,atunci se rupe sigur vraja.

Link spre comentariu

decit bogat si plin de griji,mai bine sarac si plin de imaginatie.

repet, pe mine m-a taxat la alt tarif, nu am comentat ,mi-am asumat riscul si a iesit bine. 

pe florinel l-a bagat la categoria studenti cu pret redus si tot bine a iesit.

doi clienti multumiti ,inseamna ca mai urmeaza si altii. 

sper sa nu ajungi tu pe la ea ,atunci se rupe sigur vraja.

... iti dai seama ca pentru primar e moca ? :slap2  ... plus ca sare la interval cu toate schemele din dotare :crazylove

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Buna baieti ! Ciudat sau nu, eu sunt Ana :)) .. Am crezut ca am innebunit aseara cand citeam ce se presupune ca eu am scris! Este adevarat ce a spus domnul Obiectiv, ca nu doream sa imi fac cont pe acest site insa acum ma simt datoare fata de voi sa deslusesc misterul :) Asa ca rog pe unul dintre voi sa ma viziteze pentru confirmarea contului :)

• Like 4
Link spre comentariu

:))) Asta da schimbare de situatie. Ana, daca vrei maine te sun si vin pana la tine doar ca sa iti confirmi contul. Doar pentru asta in cazul in care ma voi putea abtine (slabe sanse). O seara buna.

Te astept cu mare drag ! :*

• Like 4
Link spre comentariu

Buna baieti ! Ciudat sau nu, eu sunt Ana :)) .. Am crezut ca am innebunit aseara cand citeam ce se presupune ca eu am scris! Este adevarat ce a spus domnul Obiectiv, ca nu doream sa imi fac cont pe acest site insa acum ma simt datoare fata de voi sa deslusesc misterul :) Asa ca rog pe unul dintre voi sa ma viziteze pentru confirmarea contului :)

... asteapta-te la coada la usa :icecream ... probabil o sa iasa ceva gangbang dar asta e riscul :crazylove

Link spre comentariu

Iar dupa confirmarea contului, o sa vin cu clarificari legate de tarife si servicii..  

... si trebuie sa remarc ca esti o noutate pe piata constanteana cu tarife diferentiate budget ( student ) si VIP ... asteptam claficari :iagree

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Ana, se pare ca intrii dupa doua conturi, esti deja rosie cu alt nume!!!
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...