Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Prin luna Mai am fost si eu la Ana, pe Sucevei, la ultimul nivel. Vorbit la telefon, programat, ajuns in zona in 20 min, sunat din nou si se scuza ca a coborat putin pana jos si se intoarce in 10 min. Bun, astept 15 min dupa care sun.. Nu mi raspunde din prima.. Deja ma gandeam dak sa fac cale intoarsa sau nu. Intr un final raspunde si mi spune ca pot urca. Apartamentul ok, singura problema fiind binestiutul dus de la baie.Fata arata bine, inalta, draguta atat la fata cat si la corp, singurul minus niste vergeturi pe sani. Am stat putin de vorba, un pahar de apa, nu e prea comunicativa si mi a zis ca e putin pudica.. Facut dus atat eu cat si ea si trecut in dormitor. M a atentionat ca nu face CIM. De actiune am fost multumit, nu a comentat la pozitii, are un posterior care mie mi a placut mult mai ales in poz mama iedului. Din cate imi aduc aminte am lasat 150/h.

Am plecat multumit de la ea si dupa cateva sapt am vrut sa revin. Am sunat am ajuns in zona si nu mi a mai raspuns la telefon si nici la sms.. Chiar ma enervasem

Ana dak ai fi mai punctuala si serioasa vei avea de castigat. Eu unul as mai revenii chiar dak m ai pus odata pe drum degeaba... Si cateva poze noi ar fi bine venite, poate chiar din locatia noua.

Postat

Imi cer scuze pentru neplacerile creeate in trecut.. Te aștept cu drag in noua locație! Pup

• Oras:București
Postat

Bine ai revenit Ana Maria. M-am simtit foarte bine cu tine, ca de obicei. :)

• Minus 5
Postat

Bine ai revenit Ana Maria. M-am simtit foarte bine cu tine, ca de obicei. :)

Ma bucur mult si te mai aștept :*

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Voi posta in viitorul apropiat si un set nou de poze.

Va aștept cu drag.

mai dureaza? ai terminat de pozat?:)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Voi posta in viitorul apropiat si un set nou de poze.

Va aștept cu drag.

Il recomand pe gyo_77 pentru poze

cea de la numele meu el a facut-o!

Postat

cam zgarcita la "detalii"! :)

ti-o fi rusine cu sanii tai? hm....nu cred!

• Oras:around
Postat

codule , anamaria  e doar putin pudica , nu ca n-ar avea ce sa arate ,sinii ei sint de nedescris, grei , rotunzi , profunzi si senzuali , pozele lasind imaginatia fiecaruia sa lucreze  asa cum il duce capul.

Postat

codule , anamaria e doar putin pudica , nu ca n-ar avea ce sa arate ,sinii ei sint de nedescris, grei , rotunzi , profunzi si senzuali , pozele lasind imaginatia fiecaruia sa lucreze asa cum il duce capul.

stiu :)

daca am noroc azi, poate ii fac o vizita! de ea depinde sa raspunda la telefon! :)

• Oras:HELL
  • Oras:HELL
Postat

S-au cam facut modificari la Ana din cate vad in ceea ce priveste pretul,este mult dupa mine... este ok fata se comporta si vorbeste frunos,arata binisor(7-8),dar nu se implica cu nimic nici cand o faci nici dupa,ea pur si simplu tace ;) parca dai intr-o femeie gonflabila nici sunet nici miscare...nici ca aspect nui de 200 si nici in ceea ce face ca impliacare in sex,ok dar asta e ea,si asta e parerea mea :)

Postat

S-au cam facut modificari la Ana din cate vad in ceea ce priveste pretul,este mult dupa mine... este ok fata se comporta si vorbeste frunos,arata binisor(7-8),dar nu se implica cu nimic nici cand o faci nici dupa,ea pur si simplu tace ;) parca dai intr-o femeie gonflabila nici sunet nici miscare...nici ca aspect nui de 200 si nici in ceea ce face ca impliacare in sex,ok dar asta e ea,si asta e parerea mea :)

eu am fost de 2 ori la ea si m-a futut cu atita pasiune incit nu -mi venea sa cred ca e adevarat .

dar... exista un dar, depinde cum reusesti sa o descifrezi .

Postat

eu am fost de 2 ori la ea si m-a futut cu atita pasiune incit nu -mi venea sa cred ca e adevarat .

dar... exista un dar, depinde cum reusesti sa o descifrezi .

&nbsp

Bai mosh pulica,nu te-a intrebat nimeni.Iar te-au luat ametelile si te-ai trezit tastand?

Postat

rog un baiat mai istet sa ii posteze panacotarului care se autointituleaza abuziv obiectiv , sa ii posteze din partea mea o dedicatie de pe YouTubemusic:

ionel tudorache- portofele ,portofele -live 2014 la drobeta tr severin.

si :

bate un vint rece,din balta , la chilia-n port-live 2014.

din surse sigure am aflat ca acest pirnaias se afla la poarta alba , condamnat pentru viol aviar , port ilegal se sex, jaf in cimitir si necrofilie.

distractie placuta , obiectivule , care ai vrea sa fi tu ...

Postat

rog un baiat mai istet sa ii posteze panacotarului care se autointituleaza abuziv obiectiv , sa ii posteze din partea mea o dedicatie de pe YouTubemusic:

ionel tudorache- portofele ,portofele -live 2014 la drobeta tr severin.

si :

bate un vint rece,din balta , la chilia-n port-live 2014.

din surse sigure am aflat ca acest pirnaias se afla la poarta alba , condamnat pentru viol aviar , port ilegal se sex, jaf in cimitir si necrofilie.

distractie placuta , obiectivule , care ai vrea sa fi tu ...

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
:)) obi, lasa-i sa latre nene...
Postat

Saptamana viitoare o sa ajung prin Ct si as vrea sa te cunosc. Daca o sa vrei un set de poze serios sa fii pregatita de o sedinta foto ;)

Postat

Mi'a parut bine ana...nota 20

Semnat baiatu cu telefonu pe jos!👌ðŸ¼ðŸ˜

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...