mihalea Reputație: 83 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2015 Prin luna Mai am fost si eu la Ana, pe Sucevei, la ultimul nivel. Vorbit la telefon, programat, ajuns in zona in 20 min, sunat din nou si se scuza ca a coborat putin pana jos si se intoarce in 10 min. Bun, astept 15 min dupa care sun.. Nu mi raspunde din prima.. Deja ma gandeam dak sa fac cale intoarsa sau nu. Intr un final raspunde si mi spune ca pot urca. Apartamentul ok, singura problema fiind binestiutul dus de la baie.Fata arata bine, inalta, draguta atat la fata cat si la corp, singurul minus niste vergeturi pe sani. Am stat putin de vorba, un pahar de apa, nu e prea comunicativa si mi a zis ca e putin pudica.. Facut dus atat eu cat si ea si trecut in dormitor. M a atentionat ca nu face CIM. De actiune am fost multumit, nu a comentat la pozitii, are un posterior care mie mi a placut mult mai ales in poz mama iedului. Din cate imi aduc aminte am lasat 150/h.Am plecat multumit de la ea si dupa cateva sapt am vrut sa revin. Am sunat am ajuns in zona si nu mi a mai raspuns la telefon si nici la sms.. Chiar ma enervasem Ana dak ai fi mai punctuala si serioasa vei avea de castigat. Eu unul as mai revenii chiar dak m ai pus odata pe drum degeaba... Si cateva poze noi ar fi bine venite, poate chiar din locatia noua.
anamaria23 Reputație: 150 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2015 Imi cer scuze pentru neplacerile creeate in trecut.. Te aștept cu drag in noua locație! Pup
action Reputație: 184 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 27, 2015 Bine ai revenit Ana Maria. M-am simtit foarte bine cu tine, ca de obicei. 5
anamaria23 Reputație: 150 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2015 Bine ai revenit Ana Maria. M-am simtit foarte bine cu tine, ca de obicei. Ma bucur mult si te mai aștept 1
vigilent Reputație: 131 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Noiembrie 1, 2015 abia astept sa te vizitez la noua ta locatie.
cod06ro Reputație: 7143 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 2, 2015 Voi posta in viitorul apropiat si un set nou de poze.Va aștept cu drag.mai dureaza? ai terminat de pozat? 1
crissu Reputație: 4142 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Voi posta in viitorul apropiat si un set nou de poze.Va aștept cu drag.Il recomand pe gyo_77 pentru pozecea de la numele meu el a facut-o!
anamaria23 Reputație: 150 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 12, 2015 . 9
cod06ro Reputație: 7143 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 12, 2015 cam zgarcita la "detalii"! ti-o fi rusine cu sanii tai? hm....nu cred!
sandoqan Reputație: 711 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 12, 2015 Zici ca sunt poze facute din satelit.
o2 lentila Reputație: -428 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:around Oras:around Postat Noiembrie 12, 2015 codule , anamaria e doar putin pudica , nu ca n-ar avea ce sa arate ,sinii ei sint de nedescris, grei , rotunzi , profunzi si senzuali , pozele lasind imaginatia fiecaruia sa lucreze asa cum il duce capul.
cod06ro Reputație: 7143 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 13, 2015 codule , anamaria e doar putin pudica , nu ca n-ar avea ce sa arate ,sinii ei sint de nedescris, grei , rotunzi , profunzi si senzuali , pozele lasind imaginatia fiecaruia sa lucreze asa cum il duce capul.stiu daca am noroc azi, poate ii fac o vizita! de ea depinde sa raspunda la telefon!
steelboy_dexter Reputație: 1483 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:HELL Oras:HELL Autor Postat Noiembrie 17, 2015 S-au cam facut modificari la Ana din cate vad in ceea ce priveste pretul,este mult dupa mine... este ok fata se comporta si vorbeste frunos,arata binisor(7-8),dar nu se implica cu nimic nici cand o faci nici dupa,ea pur si simplu tace parca dai intr-o femeie gonflabila nici sunet nici miscare...nici ca aspect nui de 200 si nici in ceea ce face ca impliacare in sex,ok dar asta e ea,si asta e parerea mea
o2 lentila Reputație: -428 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:around Oras:around Postat Noiembrie 17, 2015 S-au cam facut modificari la Ana din cate vad in ceea ce priveste pretul,este mult dupa mine... este ok fata se comporta si vorbeste frunos,arata binisor(7-8),dar nu se implica cu nimic nici cand o faci nici dupa,ea pur si simplu tace parca dai intr-o femeie gonflabila nici sunet nici miscare...nici ca aspect nui de 200 si nici in ceea ce face ca impliacare in sex,ok dar asta e ea,si asta e parerea mea eu am fost de 2 ori la ea si m-a futut cu atita pasiune incit nu -mi venea sa cred ca e adevarat . dar... exista un dar, depinde cum reusesti sa o descifrezi .
0biectiv Reputație: 5 Postat Noiembrie 17, 2015 Postat Noiembrie 17, 2015 eu am fost de 2 ori la ea si m-a futut cu atita pasiune incit nu -mi venea sa cred ca e adevarat .dar... exista un dar, depinde cum reusesti sa o descifrezi . Bai mosh pulica,nu te-a intrebat nimeni.Iar te-au luat ametelile si te-ai trezit tastand?
o2 lentila Reputație: -428 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:around Oras:around Postat Noiembrie 18, 2015 rog un baiat mai istet sa ii posteze panacotarului care se autointituleaza abuziv obiectiv , sa ii posteze din partea mea o dedicatie de pe YouTubemusic:ionel tudorache- portofele ,portofele -live 2014 la drobeta tr severin.si :bate un vint rece,din balta , la chilia-n port-live 2014. din surse sigure am aflat ca acest pirnaias se afla la poarta alba , condamnat pentru viol aviar , port ilegal se sex, jaf in cimitir si necrofilie. distractie placuta , obiectivule , care ai vrea sa fi tu ...
o2 lentila Reputație: -428 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:around Oras:around Postat Noiembrie 18, 2015 rog un baiat mai istet sa ii posteze panacotarului care se autointituleaza abuziv obiectiv , sa ii posteze din partea mea o dedicatie de pe YouTubemusic:ionel tudorache- portofele ,portofele -live 2014 la drobeta tr severin.si :bate un vint rece,din balta , la chilia-n port-live 2014. din surse sigure am aflat ca acest pirnaias se afla la poarta alba , condamnat pentru viol aviar , port ilegal se sex, jaf in cimitir si necrofilie. distractie placuta , obiectivule , care ai vrea sa fi tu ...
talibanu Reputație: 9735 Postat Noiembrie 18, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Noiembrie 18, 2015 ) obi, lasa-i sa latre nene...
o2 lentila Reputație: -428 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:around Oras:around Postat Noiembrie 18, 2015 dar cine nu il lasa? s-a dat liber la mitocani , de mult , ii las sa zburde
anamaria23 Reputație: 150 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 19, 2015 Buna băieți! Astăzi sunt disponibilă pana la ora 22.00 Va pup ❤️ 2
anamaria23 Reputație: 150 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 24, 2015
argintul_v Reputație: 613 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 24, 2015 Saptamana viitoare o sa ajung prin Ct si as vrea sa te cunosc. Daca o sa vrei un set de poze serios sa fii pregatita de o sedinta foto
tyonys11 Reputație: 6 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 24, 2015 Mi'a parut bine ana...nota 20Semnat baiatu cu telefonu pe jos!👌ðŸ¼ðŸ˜
anamaria23 Reputație: 150 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 24, 2015 Te pup ❤️
anamaria23 Reputație: 150 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 30, 2015 Disponibilă pana la ora 20.00 1
Postări Recomandate