Sari la conținut

LADY'S MASAGE

koko77

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

SUPER SALON...fete frumoase, curatenie ,servicii excelente in raport cu banii platiti...o recomand mai ales pe Marimar

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Mai multe detalii te rog. Ce inseamna filalizare surpriza, sau  finalizare speciala??

Postat

eu am fost cu bruneta cu ochi verzi-Marimar-si mi-a facut o finalizare cu fesele de nota 10. femeia chiar stie ce e ala um masaj erotic si e f deschisa la fantezii. o sa revin cu siguranta la ea si am mai ochii pe 2 gagici...o blonda si o satena ...bune rau

Postat

eu am fost cu bruneta cu ochi verzi-Marimar-si mi-a facut o finalizare cu fesele de nota 10. femeia chiar stie ce e ala um masaj erotic si e f deschisa la fantezii. o sa revin cu siguranta la ea si am mai ochii pe 2 gagici...o blonda si o satena ...bune rau

pret ,locatie , note , program ebentual mai multe detalii te rugam 

Postat

pret ,locatie , note , program ebentual mai mul

pret ,locatie , note , program ebentual mai multe detalii te rugam 

e un salon micut dar intim si foarte curat , iar atmosfera e super. mie mi a fost recomandat de cineva  si chiar am avut o experienta placuta. au si gagici bune si ai de unde alege. am platit 100lei pt o ora cu 2 finalizari si sincer nu mi a mai trebuit altceva 

...desi se putea...au program non stop si cam 4 fete pe tura. sunt pe str. Ion Mincu nr 33A, chiar langa statuia aviatorilor< e usor de ajuns>

• Oras:Bucuresti
Postat

mie deja imi miroase a reclama,ca sa nu zic altceva

te-ai logat pe 31 iulie si tot pe 31 prima recenzie este despre Lady's ,dar fara detalii ca la regulament!

In schimb ai cel putin doua recenzii negative,doar din auzite,fara detalii ca la regulament,despre alte doua saloane!!!

Pisicuts,te rog ia masuri!

Postat

Koko77, pune gheata ca pestele pute de la caldura !

Postat

Din poze par ametitele care au lucrat la elite delux si daca citesc acolo niste recenzii te iei cu mainile de cap...probabil si a deschis antreprenorul vreo maghernita noua prin nord. Oricum proasta reclama

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.