sexysireea Reputație: 3 Postat August 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:galati Telefon: [email protected] Oras:galati Postat August 2, 2014 buna ma numesc mihaela am 20 de ani si sunt din gl ... oral si normal nr 100 ron ...ora 150 ron oral, morma, si anal 300 ron ora va astep la nr de tel 0751988843
Azareth Reputație: 451 Postat August 2, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 2, 2014 inca o fata draguta care-si expune fatza, punand astfel capat discretiei in ceea ce priveste identitatea ei
Shaworma Reputație: 463 Postat August 2, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat August 2, 2014 inca o fata draguta care-si expune fatza, punand astfel capat discretiei in ceea ce priveste identitatea eiAvand in vedere locatiile alese pt poze n-as zice ca discretia e prima ei grija. Da-i cu BFE si poate se leaga ceva ps: are dreptate harry...leo a revenit sau discipol?
Azareth Reputație: 451 Postat August 2, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 2, 2014 Avand in vedere locatiile alese pt poze n-as zice ca discretia e prima ei grija. Da-i cu BFE si poate se leaga ceva ps: are dreptate harry...leo a revenit sau discipol? nu stiu cine este leo, nu am fost niciodata discipolul nimanui, prefer sa-mi creez pareri proprii si originale, de obicei foarte fixe si foarte pragmatice
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum