Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 La 4 numere in 40 de minute, îmi rezulta 10 cm! 3 4 Link spre comentariu
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Oppa Gangnam Style 1 Link spre comentariu
ecstasya Reputație: 37 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Da,dupa multe documentari pe acest forum pentru ca sunt o persoana mai sceptica din fire am decis sa o vizitez si eu pe Serafina ,o fata draguta ,cu mult bun simt dupa parerea mea si cu un trup apetisant recunosc ador fetele mai slabute.Este foarte comunicativa ceea ce este un plus mai ales pentru mine care sunt un tip mai timid .Actul a decur pe parcursul unei singure ore in care am avut ocazia sa finalizez doar o data pentru ca la prima intalnire sunt mai timid dar cu toate astea un + pentru Serafina poat sa zic ca fata a avut rabdare cu mine si s a straduit . Halatul a costant 200 plus o mica atentie de la mine.Eu sunt convins ca voi mai reveni la aceasta domnisoara. O recomanda . 4 Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 22, 2017 Buna, sunt disponibila pana pe 26.04. Pup. 3 Link spre comentariu
neagigel Reputație: 85 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Partajează Postat Aprilie 22, 2017 Buna, sunt disponibila pana pe 26.04. Pup.ca dupa data aia ce se intampla? te muti la Buc sau la Rep. Moldova? Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 23, 2017 Nu. Plec în vacanta, voi reveni în cta. 1 Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Mai 3, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 3, 2017 Buna, am revenit. Pup 1 Link spre comentariu
qazwsx1 Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 Buna, am revenit. PupBine ai revenit! Astazi esti disponibila? Daca esti, pana la ce ora? Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Mai 5, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 5, 2017 Am programul:De luni pana sâmbătă de la 10:00-22:00 1 Link spre comentariu
muccelmare Reputație: 56 Postat Mai 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2017 Poze noi frumos popou Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 9, 2017 Dap...şi uni ori faşi şi kaki ku iel !!! )))) 1 1 Link spre comentariu
erickred74 Reputație: 1 Postat Mai 9, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Mai 9, 2017 Încerc sa dau de dominisoară dar nu reușesc,sun dar nu raspunde,o fi luat careva un "long"? Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Mai 10, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 10, 2017 Imi cer scuze am fost puțin răcită, și nu am muncit, dar am revenit. Pup Link spre comentariu
metoo2 Reputație: 3 Postat Mai 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 12, 2017 Cum esti sambata -serafina-intre ce ore ? Link spre comentariu
madamoldova67 Reputație: 39 Postat Mai 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 13, 2017 Asa cum am promis, saptamana trecuta am fost si eu la domnita, in locatia din Tomis trei, langa medicina muncii. Am intrat si fata m-a primit retrasa dupa usa. Apartamentul nu este pre imbietor, bucataria necuratata cu toate ca nu era dimineata cand se poate accepta, de aceea m-a invitat direct in dormitor. M-a surprins neplacul primirea ei, imbracata cu un trening roz, cu pantalonii largi si bluza care nu lasa sa se vada nimic sexi.La fel ca in recenzia lui george 333, am avut sentimentul ca nu sunt unde mi-am dorit, fiind mai degraba tentat sa ma retrag. Totusi am ramas deoarece Serafina este o fata draguta, cam de 7, cu un trup frumusel, dupa aprecierea mea cam de 7,5. Nu am simtit acel WAW cum am simtit cand am fost la alte fete din top. Dupa o scurta cunoastere reciproca m-a invitat la o tigara si apoi am trcut la treaba.Oralul a fost protejat deoarece fata suporta consecintele unei recente raceli si dureri de dinti (la nivelul la care se doreste a fi, nu este permis sa nu ai dantura aranjata si sa transmiti stari interioare rele clientilor ) asa ca am trecut cu vederea acest moment si am trecut la 69,normal si caprita unde m-am si terminat placandu-mi funduletul ei apetisant, mai mult decat sanii ei cam moi.Pretul era cel afisat, am platit o ora dar am plecat mai devreme si putin deranjat de unele zgomote produse de colega ei de apartament. Nu am dorit sa recenzez prea repede, pentru a fi cat mai echidistant si a compara la rece fata de celelalte muze din top. Locatie 5; GFE 7; pentru FK nu am avut acel WAW, nu am fost tentat; normal cam de 7;caprita 8. Igiena corporala corespunzatoare. A m avut sentimentul ca nu ma simt total eliberat si angajat, intr-un cuvant am vrut sa termin mai repede pentru a pleca.Poate voi mai reveni peste ceva vreme,cand voi realiza ca este in forma,pentru a o cunoaste la adevarata ei valoare, de aceea acum ii acord circumstante atenuante. Link spre comentariu
madamoldova67 Reputație: 39 Postat Mai 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 13, 2017 rectific, am fost cu doua zile in urma, dar fara a inregistra ceva memorabil, de aceea mi sa parut ca a fost mai de mult. Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Mai 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 13, 2017 Asa cum am promis, saptamana trecuta am fost si eu la domnita, in locatia din Tomis trei, langa medicina muncii. Am intrat si fata m-a primit retrasa dupa usa. Apartamentul nu este pre imbietor, bucataria necuratata cu toate ca nu era dimineata cand se poate accepta, de aceea m-a invitat direct in dormitor. M-a surprins neplacul primirea ei, imbracata cu un trening roz, cu pantalonii largi si bluza care nu lasa sa se vada nimic sexi.La fel ca in recenzia lui george 333, am avut sentimentul ca nu sunt unde mi-am dorit, fiind mai degraba tentat sa ma retrag. Totusi am ramas deoarece Serafina este o fata draguta, cam de 7, cu un trup frumusel, dupa aprecierea mea cam de 7,5. Nu am simtit acel WAW cum am simtit cand am fost la alte fete din top. Dupa o scurta cunoastere reciproca m-a invitat la o tigara si apoi am trcut la treaba.Oralul a fost protejat deoarece fata suporta consecintele unei recente raceli si dureri de dinti (la nivelul la care se doreste a fi, nu este permis sa nu ai dantura aranjata si sa transmiti stari interioare rele clientilor ) asa ca am trecut cu vederea acest moment si am trecut la 69,normal si caprita unde m-am si terminat placandu-mi funduletul ei apetisant, mai mult decat sanii ei cam moi.Pretul era cel afisat, am platit o ora dar am plecat mai devreme si putin deranjat de unele zgomote produse de colega ei de apartament. Nu am dorit sa recenzez prea repede, pentru a fi cat mai echidistant si a compara la rece fata de celelalte muze din top. Locatie 5; GFE 7; pentru FK nu am avut acel WAW, nu am fost tentat; normal cam de 7;caprita 8. Igiena corporala corespunzatoare. A m avut sentimentul ca nu ma simt total eliberat si angajat, intr-un cuvant am vrut sa termin mai repede pentru a pleca.Poate voi mai reveni peste ceva vreme,cand voi realiza ca este in forma,pentru a o cunoaste la adevarata ei valoare, de aceea acum ii acord circumstante atenuante. Bună, eu nu mă pot opri din ras, tu nici la ora actuala nu ai realizat ca nu ai intrat cu mn și cu Oana. E diferența de la cer la pământ, intre blond și brunet și intre ten alb și unul creol. Nu am dorit sa intru cu tine pt ca ne cunoaștem. Nu din munca aceasta. Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Mai 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 13, 2017 Și în privința bucătăriei era ora 11 dimineata eu făceam curățenie din câte ai văzut. Link spre comentariu
mihaigh82 Reputație: 188 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Văzând anumite păreri pro si contra am decis in urma cu cateva zile sa testez si eu aceasta fata. Programare făcută usor, telefonic, ajuns in zona mi-a transmis locatia exactă. Ascunsa dupa ușa, precum majoritatea fetelor, am intrat si am zărit-o in niste pantaloni scurți ce ii puneau in evident fundul. Dupa cateva minute de socializare si de fumat am inceput treaba. S-a scuzat putin, ducându-se la baie pentru un refresh. A inceput cu un oral bun, Deep. Se vede ca are experiența si stie cum sa faca, totuși pentru mine a fost cam agresiv modul de executare. Continuat la normal protejat in cateva poziții si apoi finalizat oral. Locație: 7 - cam dezordineSerafina 8 Oral 9Normal 8GFE 8Nu a fost nimic Wow care sa ma dea pe spate, poate Deep- ul executat de ea. Halat- 100/finDaca tot e la Top sa se străduiască sa se mențină acolo. 3 Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat Mai 13, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Mai 13, 2017 .. Și antena3 e in top, deși face tot posibilul să nu fie. Link spre comentariu
madamoldova67 Reputație: 39 Postat Mai 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 13, 2017 Multumesc, Serafina si apreciez IQ-ul tau. In meseria pe care ti-ai ales-o, daca nu ai o anumita atitudine si nu respecti clientii nu vei avea multe de castigat. Este o meserie cu stadii vechi de activitate, nu ceva de care sa ne ascundem ca niste hoti. Sau faci ceva de care sa-ti fie rusine ?Nu aveai de unde sti cine sunt inainte de a intra in casa unde locuiti, nu m-ai jignit pe mine.Eu mi-am realizat ceea ce mi-am propus,chiar daca nu am fost foarte multumit,iar tu ti-ai batut joc de tine insati, pe tine nu te respecti.Oricum, nu am pretentia sa ai calitatile altor femei ADEVARATE din top , cu minciuna nu o sa ajungi depatre. Eu pe unde am trecut si m-am simtit omeneste, am recomandat si altor prieteni sa se bucure de clipe de relaxare, uitare, iesire din cotidian, iar alteori am facut-o si in aceste pagini.Tu nu te-ai simtit capabila sa multumesti anumite gusturi, iar daca sustii ca ma cunosti, atunci cu siguranta stii sau ai auzit de respectul de care ma bucur in societate, de caldura si sinceritatea cu care apreciez persoanele cu care relationez. Viata ne pune mereu in situatii complexe si nu toti reusesc sa depaseasca obstacolele.Sunt si persoane care se ascund, dar asta este treaba lor.Eu nu am pe cine sa fiu suparat si inca nu am ajuns de rasul cuiva, Sigur e vorba despre cei cu care relationez, nu cei ce-ti infing cutitul pe la spate. De ei nu te poti feri. In ceea ce ne priveste pe noi, cei datorita carora tu te bucuri momentan de alt stil de viata, ramanem la fel, suntem tot noi insine, nu facem lucruri de care sa ne fie rusine, dragostea este cea care ne face mai toleranti , mai buni , mai selectivi, credem in parerea semenilor nosti care frecventam aceste pagini si ne bazam pe evaluarile lor sincere, chiar daca nu ne cunoastem. Oricum, iti doresc tot binele din lume si sa-ti realizezi scopurile. 1 Link spre comentariu
madamoldova67 Reputație: 39 Postat Mai 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 13, 2017 P.S. Nu esti obligata sa iei in considerare parerile mele, nici nu ma intereseaza cine esti.Eu pentru colegii mei am recenzat, asa cum cer regulile, nu pentru tine. 1 Link spre comentariu
madamoldova67 Reputație: 39 Postat Mai 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 13, 2017 P.S. Astazi mi-a daruit Dumnezeu cea mai savuroasa zi din viata mea. Va doresc tuturor sa aveti perte de experiente fantastice ! Link spre comentariu
madamoldova67 Reputație: 39 Postat Mai 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 13, 2017 Astazi este ziua internationala a DORULUI. Bucurati-va dragi confrati de acest eveniment deosebit ! Link spre comentariu
kensei Reputație: 579 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Bună, eu nu mă pot opri din ras, tu nici la ora actuala nu ai realizat ca nu ai intrat cu mn și cu Oana. E diferența de la cer la pământ, intre blond și brunet și intre ten alb și unul creol.Nu am dorit sa intru cu tine pt ca ne cunoaștem. Nu din munca aceasta.Vorbesti serios?tipul a intrat cu oana si tia facut tie recenzie?...rotflmaof asta e postul anului.auzi cica ai sanii moi loool Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum