Sari la conținut

serafina - 0735061347

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Da,dupa multe documentari pe acest forum pentru ca sunt o persoana mai sceptica din fire am decis sa o vizitez si eu pe Serafina ,o fata draguta ,cu mult bun simt dupa parerea mea si cu un trup apetisant recunosc ador fetele mai slabute.Este foarte comunicativa ceea ce este un plus mai ales pentru mine care sunt un tip mai timid .Actul a decur pe parcursul unei singure ore in care am avut ocazia sa finalizez doar o data pentru ca la prima intalnire  sunt mai timid  dar cu toate astea un + pentru Serafina poat sa zic ca fata a avut rabdare cu mine si s a straduit . Halatul a costant 200 plus o mica atentie de la mine.Eu sunt convins ca voi mai reveni la aceasta domnisoara. O recomanda .

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Asa cum am promis, saptamana trecuta am fost si eu la domnita, in locatia din Tomis trei, langa medicina muncii. Am intrat  si fata m-a primit  retrasa dupa usa. Apartamentul nu este pre imbietor, bucataria necuratata cu toate ca nu era dimineata cand se poate accepta, de aceea m-a invitat direct in dormitor. M-a surprins neplacul primirea ei, imbracata cu un  trening roz, cu pantalonii largi si bluza care nu lasa sa se vada nimic sexi.La fel ca in recenzia lui george 333, am avut sentimentul ca nu sunt unde mi-am dorit, fiind mai degraba tentat sa ma retrag. Totusi am ramas deoarece Serafina este o fata draguta, cam de 7, cu un trup frumusel, dupa aprecierea mea cam de 7,5. Nu am  simtit acel WAW  cum am simtit cand am fost la alte fete din top. Dupa o scurta cunoastere reciproca m-a invitat la o tigara si apoi am trcut la treaba.Oralul a fost protejat deoarece fata suporta consecintele unei recente raceli si dureri de dinti (la nivelul la care se doreste a fi, nu este permis sa nu ai dantura aranjata si sa transmiti stari interioare rele clientilor ) asa ca am trecut cu vederea acest moment si am trecut la 69,normal si caprita unde m-am si terminat placandu-mi funduletul ei  apetisant, mai mult decat sanii ei cam moi.Pretul era cel afisat, am platit o ora dar am plecat mai devreme si putin deranjat de unele zgomote produse de colega ei de apartament. Nu am dorit sa recenzez prea repede, pentru a fi cat mai echidistant si a compara la rece fata de celelalte muze din top. Locatie 5; GFE 7; pentru FK nu am avut acel WAW, nu am fost tentat; normal cam de 7;caprita 8. Igiena corporala corespunzatoare. A m avut sentimentul ca nu ma simt total eliberat si angajat, intr-un cuvant am vrut sa termin mai repede pentru a pleca.Poate voi mai reveni peste ceva vreme,cand voi realiza ca este in forma,pentru a o cunoaste la adevarata ei valoare, de aceea acum ii acord circumstante atenuante.

Link spre comentariu

Asa cum am promis, saptamana trecuta am fost si eu la domnita, in locatia din Tomis trei, langa medicina muncii. Am intrat si fata m-a primit retrasa dupa usa. Apartamentul nu este pre imbietor, bucataria necuratata cu toate ca nu era dimineata cand se poate accepta, de aceea m-a invitat direct in dormitor. M-a surprins neplacul primirea ei, imbracata cu un trening roz, cu pantalonii largi si bluza care nu lasa sa se vada nimic sexi.La fel ca in recenzia lui george 333, am avut sentimentul ca nu sunt unde mi-am dorit, fiind mai degraba tentat sa ma retrag. Totusi am ramas deoarece Serafina este o fata draguta, cam de 7, cu un trup frumusel, dupa aprecierea mea cam de 7,5. Nu am simtit acel WAW cum am simtit cand am fost la alte fete din top. Dupa o scurta cunoastere reciproca m-a invitat la o tigara si apoi am trcut la treaba.Oralul a fost protejat deoarece fata suporta consecintele unei recente raceli si dureri de dinti (la nivelul la care se doreste a fi, nu este permis sa nu ai dantura aranjata si sa transmiti stari interioare rele clientilor ) asa ca am trecut cu vederea acest moment si am trecut la 69,normal si caprita unde m-am si terminat placandu-mi funduletul ei apetisant, mai mult decat sanii ei cam moi.Pretul era cel afisat, am platit o ora dar am plecat mai devreme si putin deranjat de unele zgomote produse de colega ei de apartament. Nu am dorit sa recenzez prea repede, pentru a fi cat mai echidistant si a compara la rece fata de celelalte muze din top. Locatie 5; GFE 7; pentru FK nu am avut acel WAW, nu am fost tentat; normal cam de 7;caprita 8. Igiena corporala corespunzatoare. A m avut sentimentul ca nu ma simt total eliberat si angajat, intr-un cuvant am vrut sa termin mai repede pentru a pleca.Poate voi mai reveni peste ceva vreme,cand voi realiza ca este in forma,pentru a o cunoaste la adevarata ei valoare, de aceea acum ii acord circumstante atenuante.

Bună, eu nu mă pot opri din ras, tu nici la ora actuala nu ai realizat ca nu ai intrat cu mn și cu Oana. E diferența de la cer la pământ, intre blond și brunet și intre ten alb și unul creol.

Nu am dorit sa intru cu tine pt ca ne cunoaștem. Nu din munca aceasta.

Link spre comentariu

Văzând anumite păreri pro si contra am decis in urma cu cateva zile sa testez si eu aceasta fata.

Programare făcută usor, telefonic, ajuns in zona mi-a transmis locatia exactă. Ascunsa dupa ușa, precum majoritatea fetelor, am intrat si am zărit-o in niste pantaloni scurți ce ii puneau in evident fundul. Dupa cateva minute de socializare si de fumat am inceput treaba. S-a scuzat putin, ducându-se la baie pentru un refresh. A inceput cu un oral bun, Deep. Se vede ca are experiența si stie cum sa faca, totuși pentru mine a fost cam agresiv modul de executare. Continuat la normal protejat in cateva poziții si apoi finalizat oral.

Locație: 7 - cam dezordine

Serafina 8

Oral 9

Normal 8

GFE 8

Nu a fost nimic Wow care sa ma dea pe spate, poate Deep- ul executat de ea.

Halat- 100/fin

Daca tot e la Top sa se străduiască sa se mențină acolo.

• Like 3
Link spre comentariu

Multumesc, Serafina si apreciez IQ-ul tau. In meseria pe care ti-ai ales-o, daca nu ai o anumita atitudine si nu respecti clientii nu vei avea multe de castigat. Este o meserie cu stadii vechi de activitate, nu ceva de care sa ne ascundem ca niste hoti. Sau faci ceva de care sa-ti fie rusine ?Nu aveai de unde sti cine sunt inainte de a intra in casa unde locuiti, nu m-ai jignit pe mine.Eu mi-am realizat ceea ce mi-am propus,chiar daca nu am fost foarte multumit,iar tu ti-ai batut joc de tine insati, pe tine nu te respecti.Oricum, nu am pretentia sa ai calitatile altor femei ADEVARATE din top , cu minciuna nu o sa ajungi depatre. Eu pe unde am trecut si m-am simtit omeneste, am recomandat si altor prieteni sa se bucure de clipe de relaxare, uitare, iesire din cotidian, iar alteori am facut-o si in aceste pagini.Tu nu te-ai simtit capabila sa multumesti anumite gusturi, iar daca sustii ca ma cunosti, atunci cu siguranta stii sau ai auzit de respectul de care ma bucur in societate, de  caldura si sinceritatea cu care apreciez persoanele cu care relationez. Viata ne pune mereu in situatii complexe si nu toti reusesc sa depaseasca obstacolele.Sunt si persoane care se ascund, dar asta este treaba lor.Eu nu am pe cine sa fiu suparat si inca nu am ajuns de rasul cuiva, Sigur e vorba despre cei cu care relationez, nu cei ce-ti infing cutitul pe la spate. De ei nu te poti feri. In ceea ce ne priveste pe noi, cei datorita carora tu te bucuri momentan de alt stil de viata, ramanem la fel, suntem tot noi insine, nu facem lucruri de care sa ne fie rusine, dragostea este cea care ne face mai toleranti , mai buni , mai selectivi, credem in parerea semenilor nosti care frecventam aceste pagini si ne bazam pe evaluarile lor sincere, chiar daca nu ne cunoastem. Oricum, iti doresc tot binele din lume si sa-ti realizezi scopurile. 

• Like 1
Link spre comentariu

Bună, eu nu mă pot opri din ras, tu nici la ora actuala nu ai realizat ca nu ai intrat cu mn și cu Oana. E diferența de la cer la pământ, intre blond și brunet și intre ten alb și unul creol.

Nu am dorit sa intru cu tine pt ca ne cunoaștem. Nu din munca aceasta.

Vorbesti serios?tipul a intrat cu oana si tia facut tie recenzie?...rotflmaof asta e postul anului.auzi cica ai sanii moi loool
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...