Sari la conținut

MIHAELA 21 de ani round alba julia

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut, acum cateva zile am fost la fata asta, bruneta, minioana, cu un fundulet incredibil de frumos. Am platit 100 pt o fin. M a oferit dus, prosop curat, locatie este f ok cu minim 2 camere spatioase, mai are 2 colege. M am simpit bine de l inceput cu ea si am vorbit cateva minute si can am facut dus si am intrat in camera ea era deja in pat. M am desbracat si n am pupat oriunde, are pielea foarte fina. Apoi a incaput cu un bbj foarte bun si destul de deep si am trecut pe un 69 fierbint care a duray minim 10 minute. Are o paserica f curata si delicioasa si apreciasa mult cunnilingus. M a pus preservat si s a pus spre minelady on top dar m a cerut sa incep usor pt ca are o pasararica f streamta. Ea sa implica mult si a dat drum f devreme la missionaria in care a fost super. Am terminat partida pe doggy position in care am apreciat panorama fata de mine. Ca pot sa spun, a fost super si am devenit dependat de ea pt ca in cateva zile am fost la ei 6 ori. Ieri noptea am facut 2 partide cu pauza intermedia. Nu face fk dar ce face o face bine, f bine si sa impmica. M a zis ca este noua in dom asta , numai o luna.

Note:

Locatie 8

Aspect 8

Gfe 9

Normal 10

Bbj 8

Daty 9

• Like 3
Postat

Sunt 3-4 fete in locatie, depinzand de ora la care ajungi.

Eu am gasit 4 intr-o seara saptamana trecuta. Toate arata bine spre foarte bine, slabute, inalte (cea mai mica de inaltime era Mihaela), dragute la fata. Ies la prezentare sumar imbracate, in bikinei si sutien.

Au mai multe nr de telefon cu care se promoveaza in AT. Va dati seama ca este acelasi cuib dupa harta comuna tuturor numerelor.

La telefon iti spun o multime de servicii, comune tuturor. Ce m-a amuzat a fost ca am sunat pe vreo trei numere si inceputul a fost identic - fata pe care ai vazut-o in poze nu mai lucreaza insa sunt alte domnisoare care te vor face sa te simti bine.

Este un fast-fuck cu fete aratoate si care te fac din vorbe si la telefon si la fata locului.

Cand am inceput repetarea serviciilor din patru niciuna nu facea FK, oral np doar Mihaela (pentru 50+ si nu mai stiu daca accepta CIM, parca da) iar la anal s-au codit toate (cea care ar fi facut anal tocmai terminase tura de cand sunasem pana ajunsesem :) ).

Tarziu fiind am ramas cu Mihaela. Ajunsi in camera, la repeterea serviciilor a venit un damf dinspre gurita ei ca mi-a taiat tot cheful. Am inventat o scuza si am taiat-o.

• Like 8
  • Minus 6
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala
Postat

Sunt 3-4 fete in locatie, depinzand de ora la care ajungi.Eu am gasit 4 intr-o seara saptamana trecuta. Toate arata bine spre foarte bine, slabute, inalte (cea mai mica de inaltime era Mihaela), dragute la fata. Ies la prezentare sumar imbracate, in bikinei si sutien.Au mai multe nr de telefon cu care se promoveaza in AT. Va dati seama ca este acelasi cuib dupa harta comuna tuturor numerelor.La telefon iti spun o multime de servicii, comune tuturor. Ce m-a amuzat a fost ca am sunat pe vreo trei numere si inceputul a fost identic - fata pe care ai vazut-o in poze nu mai lucreaza insa sunt alte domnisoare care te vor face sa te simti bine.Este un fast-fuck cu fete aratoate si care te fac din vorbe si la telefon si la fata locului.Cand am inceput repetarea serviciilor din patru niciuna nu facea FK, oral np doar Mihaela (pentru 50+ si nu mai stiu daca accepta CIM, parca da) iar la anal s-au codit toate (cea care ar fi facut anal tocmai terminase tura de cand sunasem pana ajunsesem :) ).Tarziu fiind am ramas cu Mihaela. Ajunsi in camera, la repeterea serviciilor a venit un damf dinspre gurita ei ca mi-a taiat tot cheful. Am inventat o scuza si am taiat-o.

Maestre, inteleg ca Mihaela careia ii putea gura este tipa din poze?

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Anunt:

DIANA, sexy si dulce, ofer companie intima, masaj erotic si de relaxare, oral nep., normal pasional, 69, mici fantezii. Locatie discreta lux Sala Palatului (caut colega, speak english)100L

post-23590-0-98792500-1411712067_thumb.jpg

post-23590-0-59741700-1411712071_thumb.jpg

post-23590-0-41688600-1411712076_thumb.jpg

post-23590-0-09407300-1411712080_thumb.jpg

post-23590-0-18630100-1411712085_thumb.jpg

post-23590-0-88539400-1411712088_thumb.jpg

post-23590-0-02657000-1411712093_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...