llexus Reputație: 661 Postat August 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2014 indiferent si lipsit de opinie nu esti,altfel nu postai ce ai spus mai sus
James Joyce Reputație: 397 Postat August 6, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 6, 2014 OT: Ce poti face cand esti condus de zodie? Simplu: te duci pana la baie, te speli bine pe ochi, iti dai doua palme si incepi sa traiesti. "Condus de zodie" ... implacabil, de parca ai fi un vitel dus cu belciug in nas si nu poti face altceva decat sa te revolti cand si cand, incapabil insa sa te eliberezi... trist...
Clontosul Reputație: 535 Postat August 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 6, 2014 Ce poti face cand esti condus de zodie? Indicat este un consult psihologic cand este timp. Daca esti condus de vrajitoare, este indicat urgent consult psihiatric .
Javradeoras Reputație: 252 Postat August 6, 2014 Oras:anywhere Oras:anywhere Postat August 6, 2014 Pai, prima persoana a votat topicul cu 5 puncte, a doua l-a adus la 3, a treia l-a adus la doar 2 stele...Tu ce zici? Merita luati cu binisorul?Spre exemplu Sorina mi-a dat un punct la postarea caracterului ei, pe unde erau si parti negative, dar in mare este o gagica pe care as fute-o si eu macar o data... pardon, as face dragoste... Care (oare cine?) s-a simtit cu musca pe caciula... a bagat solutii caustice...Sa stea ea in ele, in timp ce noi ne simtim bine... Ce te mai oftici
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 Da-le'n straponul meu de zodii! V-a fost dor de mine, asta era!
Shaworma Reputație: 463 Postat August 6, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat August 6, 2014 Ba era o grasa Minerva pe protv intl care se ocupa cu de-astea... Ii fugeau ochii la propriu si dadea click-uri plictisita ca o functionara de la posta. O stiti? Era adunare generala la mine s-o urmarim...iesea un stand-up de zile mari daca inregistram. Na' ca am gasit si-o poza: http://timetv.ro/wp-content/uploads/2013/06/Gabriela_Dima_minerva_astrolog-.jpg ps: amado lasa zodiile si rupe fashu' la bietii baieti care-ti calca pragul...le dai la namol cu marimi diferite in functie de zodie?
Azareth Reputație: 450 Postat August 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 6, 2014 Da-le'n straponul meu de zodii! V-a fost dor de mine, asta era! pai, nu ? cu cine ne mai stresam noi toata ziulica, cu cine ne mai luam de ismene
James Joyce Reputație: 397 Postat August 6, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 6, 2014 Shaworma, stati-ar in gat vreun kebap ca am vazut poza cu urata aia fix cand ma pregateam sa mananc si mi-a venit sa vomit instant! 1
Clontosul Reputație: 535 Postat August 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 6, 2014 Shaworma, stati-ar in gat vreun kebap ca am vazut poza cu urata aia fix cand ma pregateam sa mananc si mi-a venit sa vomit instant! Hmmm... atunci sa indicam fotografia pentru bulimie...
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 ps: amado lasa zodiile si rupe fashu' la bietii baieti care-ti calca pragul...le dai la namol cu marimi diferite in functie de zodie? Am o tendinta proasta sa analizez oamenii in loc sa-mi vad de buzunar... Zodia zilei era o metoda in plus, sincer pana acum ce am citit despre persoane pe care le cunosc... s-a potrivit aproape perfect, altfel nu "aberam" pe aici...Sa revin si la mine...
Shaworma Reputație: 463 Postat August 6, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat August 6, 2014 Shaworma, stati-ar in gat vreun kebap ca am vazut poza cu urata aia fix cand ma pregateam sa mananc si mi-a venit sa vomit instant! Hmmm... atunci sa indicam fotografia pentru bulimie...S-o vedeti pe diagonala mare si sistem audio...taie pofta de munchies chiar daca esti in stratosfera
James Joyce Reputație: 397 Postat August 6, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 6, 2014 Shaworma, nu vezi, bre, cum tine pumnul stang? As pune-o sa stea in lanul de porumb pe post de sperietoare pentru mistreti.
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 6, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat August 6, 2014 Ce poti face cand esti condus de zodie? pai.....................?????? : iti schimbi data nasterii din certificat 2
Azareth Reputație: 450 Postat August 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 6, 2014 cica analizeaza oamenii, problema n-ar fi asta, doar ca ii analizeaza gresit, probabil ca dupa multe probleme venite de la oameni, a fost mai oportuna aceasta modalitate de abordare, nu spun ca nu aplic aceasta metoda, insa nu trebuie sa uitam ca diplomatia si bunul simt trebuie sa ramana nestirbite intr-o comuniare civilizata
beverlihils Reputație: 185 Postat August 6, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 6, 2014 nu cred in zodie...st nascut intr-o zi de mai,mai exact pe 1 mai stiu ca taurii sunt afectuosi,tandrii,f iubaretii si norocosi in bani
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 cica analizeaza oamenii, problema n-ar fi asta, doar ca ii analizeaza gresit, probabil ca dupa multe probleme venite de la oameni, a fost mai oportuna aceasta modalitate de abordare, nu spun ca nu aplic aceasta metoda, insa nu trebuie sa uitam ca diplomatia si bunul simt trebuie sa ramana nestirbite intr-o comuniare civilizata Te mananca?Vrei sa-ti spun si in public ce ti-am spus in PM?Vezi-ti de diplomatie fatzarnica, nu mai cauta diplomatie de la cineva care nu foloseste masti...Te-am tratat frumos pana ai inceput sa ma ataci... neaga iar, astept. Acum diplomatie sa cauti la obiecte...
Azareth Reputație: 450 Postat August 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 6, 2014 Te mananca?Vrei sa-ti spun si in public ce ti-am spus in PM?Vezi-ti de diplomatie fatzarnica, nu mai cauta diplomatie de la cineva care nu foloseste masti...Te-am tratat frumos pana ai inceput sa ma ataci... neaga iar, astept. Acum diplomatie sa cauti la obiecte... nu neg ca te-am atacat atunci cand am considerat de coviinta,nu fac din asteapoti spune si aici ceea ce ai spus in PM sa vada tot poporul vocabularul tau si sa-ti faci reclama tare, tare buna, cum poate un user din Maramures sa fie suspectat ca ar fi un user din Bucuresti, foarte ciudat sa stii, oricum, nu are sens sa lungim chestia asta ca tot nu vezi altceva decat fantasmele pe care tu singura doresti sa le vezi. la buna vedere 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 Ori suferi de o boala, ori esti prea prost, dar te consideri prea destept...Nu am spus eu prima ca esti Two face, in primul rand.Stii si tu asta, dar inventezi scenarii care nu-mi dau seama cu ce te ajuta...In al doilea rand, pe forum poti spune ca esti din China, cine pana mea verifica si pe cine intereseaza?In al treilea rand, te-am bagat prea mult in seama si ti s-a urcat la cap...In concluzie, nu ma intereseaza cine esti, am inteles ca esti o persoana perfida, mai mult de atat nici nu trebuie sa aflu.Pas!
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 6, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 6, 2014 In al treilea rand, te-am bagat prea mult in seama si ti s-a urcat la cap...Pas!I s a urcat la cap, e clar! Absolut i -ai suflat in gura... 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 Esti pe ignore..
Azareth Reputație: 450 Postat August 6, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 6, 2014 Ori suferi de o boala, ori esti prea prost, dar te consideri prea destept...Nu am spus eu prima ca esti Two face, in primul rand.Stii si tu asta, dar inventezi scenarii care nu-mi dau seama cu ce te ajuta...In al doilea rand, pe forum poti spune ca esti din China, cine pana mea verifica si pe cine intereseaza?In al treilea rand, te-am bagat prea mult in seama si ti s-a urcat la cap...In concluzie, nu ma intereseaza cine esti, am inteles ca esti o persoana perfida, mai mult de atat nici nu trebuie sa aflu.Pas! probabil ca nu ai fost tu prima, nici nu bagam de seama pana aseara cand ma intreaba Deeana pe PM daca e adevarat ce zice Amada, daca ai fost o victima colaterala, imi cer scuze, cat despre faptul ca pe forum poti zice ca esti din China, din Groenlanda, ce interes as avea, din pacate sunt un om prea sincer pentru cei de pe Dambovita, clar ei asa ar afirma, ca-s din China sau ca-s in Dubai pe cand stau in herastrau cu laptop-ul
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 Ajung la concluzia ca si Deeana este...In cazul asta ea nu se preface, ea chiar sufera...Daca prin ajutorul tau trebuie sa ma cert si cu ea, ok. O zi in viata fara adrenalina nu este o zi traita... Daca o sa am timp si chef sa caut, o sa postez cine a spus ca esti Two face, dar tu stii prea bine si eu nu ma cobor la tampeniile tale...Ai mai prostit o fata, felicitari!
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 6, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 6, 2014 Esti pe ignore..Da, da, sunt pe ignore, da' tot vezi ce scriu! ) vodka tot asa o ai pe ignore? 3
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 6, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 6, 2014 Da, da, sunt pe ignore, da' tot vezi ce scriu! ) vodka tot asa o ai pe ignore? ABSOLUT!
amada® Reputație: 1902 Postat August 6, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2014 Ma plictisiti...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum