Bruneta matura Satu Mare Reputație: 5 Postat August 4, 2014 Oras:<3 Oras:<3 Postat August 4, 2014 Buna, :bye sunt Andra, o bruneta, cu parul lung, ochi caprui, 1,68-67 kg, sani 80A, imi ofer serviciile : sex normal/oral protejat in 30 min la 200 ron, in 60 min la 300 ron ; iar sex normal protejat cu sex oral neprotejat ( fara scurgeri, iritatii ) la 250 ron/30 min si 350 ron/h. Fac si anal pentru 100 ron extra. In aceste servicii intra si COF, COB, GFE, AWO, MMF. Locatia mea este afara din oras, dar ma si deplasez la tine sau la hotel.Programul meu este zilnic, dar sunt disponibila si noaptea, doar cu programari . Imi permit sa refuz domnii in stare de ebrietate si **spam editat**II ! Programarile se fac la telefon cu nume, locatie si timpul dorit de client. NU raspund la numere private !!! Tariful pentru serviciile mele doresc sa fie achitat inainte de intalnire si nu negociem ca la piata. Va pup si va astept sa ne simtim bine Va doresc un placut !
alex920 Reputație: 33 Postat August 4, 2014 Oras:Zalau Oras:Zalau Postat August 4, 2014 te astept la Zalau
Bruneta matura Satu Mare Reputație: 5 Postat August 5, 2014 Oras:<3 Oras:<3 Autor Postat August 5, 2014 te astept la Zalau Multumesc ...nu cred ca ajung prea curand...
adan Reputație: 0 Postat August 20, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 20, 2014 te astept la zalau...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum