ardeleanca Reputație: 756 Postat Decembrie 10, 2012 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 10, 2012 Cand citesc cele scrise de voi despre ardeleanca am un deja vu. Bineinteles ca nici eu nu i-am picat cu tronc, m-a intampinat de parca o intorsesem din drum cand pleca la servici, dupa 3 minute de oral a pus prezervativul (e doar o manevra sa nu cumva sa faca vreun CIM) si atitudinea intepata a avut-o din prima pana in ultima secunda a celor 25 de minute cat a durat pana am iesit pe usa. Ca nu se grabete, de acord, dar o face pt ca asta e felul ei, mai lent.Locatia, nu stiu daca mai e actuala, a fost cu ceva timp in urma la ultimul etaj peste drum de piata mare, camera ingrijita, mobilata ca pentru futut cu pat mare si bun.Fata e curata, igiena de 8.Aspect BBW clasic, fara comentarii pt ca unora le place asta. Le respect opinia dar nu o impartasesc.Am luat masaj cu finalizare orala, 70 de lei. Masaj 7. Oral 8, nu e rau, dar atitudinea ei strica tot.GFE 3, imi venea sa-i spun permanent ca daca o deranjez atat de mult, mai bine vin alta data.deja vu??? din postul tau inteleg k tie nu ti-a convenit...ok... dar daca citesti majoritatea recenzilor...sunt mai mult pozitive decat negative...mi-as cere si scuze...dar din pacate,ma cunosc si stiu ca nu ma comport anapoda decat daca ma simnt deranjata de ceva anume...si falsa,n am cum sa fiu...pt curiozitaea ta...locatia nu mai este aceasi de ceva vreme... ma rog..o seara buna...
tudor21 Reputație: -454 Postat Decembrie 10, 2012 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Decembrie 10, 2012 Zi calda azi, chef mare de un oral bine facut, creata are telefoanele inchise , m-am apucat sa sun la ce era prin ziar. O gasesc pe selena bruneta supla : 0760.968.286 . Ma ghideaza intr-un bloc foarte ok langa jiul, urc cu liftul (desi e reconditionat face niste zgomote cam aiurea la urcare, pare ca se rupe) . Ajuns in apartament, in spatele usii dau de o tipa stearsa la vreo 26 de ani, destul de urata la fata dar ok la corp...... Salut Andrei, pana la urma ai fost la Ardeleanca sau la Selena, sau e vb de una si aceiasi pers. Selena are un topic deschis https://nimfomane.com/forum/topic/8337-0760968286/, So pana la urma la tipa din poza ai fost? Ms. Voie Buna!!!
andrei1986 Reputație: 171 Postat Decembrie 10, 2012 Postat Decembrie 10, 2012 @tudor am fost la ardeleanca, selena nu m-a atras deloc
ardeleanca Reputație: 756 Postat Decembrie 19, 2012 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 19, 2012 si pozele?pozele cui...? daca ai putea fi mai explicit..nu s-ar supara nimeni..daca e vb despre pozele mele,se afla in topicul meu 'Ardeleanca' o seara faina!
Vizitator masterrr Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2012 Postat Decembrie 20, 2012 adevarul e ca esti buna...imi poti da un id sa vad mai multe poze sau private msj bullshit = ban
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum