amyxoxo Reputație: 59 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 22, 2015 ...pana cand???ai iesit la pensie anticipat??? :laugh2 ...pana cand???ai iesit la pensie anticipat??? :laugh2 se poate zice si asa ) dar sunt prea tanara sa iau pensie , pana cand? la aceasta intrebare iti pot zice ca momentan chiar nu ma gandesc sa revin.
Membru Premium only-me Reputație: 17255 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Aprilie 22, 2015 se poate zice si asa ) dar sunt prea tanara sa iau pensie , pana cand? la aceasta intrebare iti pot zice ca momentan chiar nu ma gandesc sa revin....o sa revii tu,cu sig ca nu poti sa stai departe de noi sau de ... .
amyxoxo Reputație: 59 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 14, 2015 Rog pe cei cu bun simt si pe cei fara sa nu mai adauge adresa mea de messenger pentru a imi povesti cum isi fac laba sau pentru a ma intreba lucruri pe care le-am specificat deja aici si multe alte chestii care nu isi mai au rosti! 2
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Rog pe cei cu bun simt si pe cei fara sa nu mai adauge adresa mea de messenger pentru a imi povesti cum isi fac laba sau pentru a ma intreba lucruri pe care le-am specificat deja aici si multe alte chestii care nu isi mai au rosti!Mai pune-le o poza aici sa aiba pentru laba ca sa-ti lase messenger_ul in pace
robert323 Reputație: -142 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 Mai pune-le o poza aici sa aiba pentru laba ca sa-ti lase messenger_ul in paceVad ca fata nu mai a zis nimic din 2015 ...e inca activa. 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Vad ca fata nu mai a zis nimic din 2015 ...e inca activa. Azi a intrat aici, cinestie ?
robert323 Reputație: -142 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 Azi a intrat aici, cinestie ? Adică ai deschis usa fetei? 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Adică ai deschis usa fetei?nu, categoric ca nu.
robert323 Reputație: -142 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 Pai atunci ne dai momeala cum face popa la nunta? 1 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 20, 2017 Si eu am mailul ei si am vb cu ea mai demult dar n-are rost...nu o sa accepte...a fost o zburatoare foarte vremelnica...a avut cinci-sase maximum sapte zile locatie...odata langa cercul militar si apoi a stat cu retrasa lia... 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Si eu am mailul ei si am vb cu ea mai demult dar n-are rost...nu o sa accepte...a fost o zburatoare foarte vremelnica...a avut cinci-sase maximum sapte zile locatie...odata langa cercul militar si apoi a stat cu retrasa lia...Da stiu ca a fost colega cu Lia si ca a activat doua saptamani
laury Reputație: 24072 Postat Martie 20, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 20, 2017 Vad ca pe contul ei, a intrat azi. Poate revine! 😊 5
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 Johny nu mai ai cum, acum e prea tarziu, sunt deja retrasa .Mai fata io zic sa iti faci pomana de \johnny si sa il futi pe gratis sa fie si el impacat. Tu te ai retras din sexul platit, nu? Adica sex asa in general mai faci....pai atujci ia-l si pe omul asta disperat intre picioarele tale de amazoana, strange-l tare, fa-l fericit cu un orgasm si gata...plecati amandoi mai impliniti. Crede-ma ca si pe gratis e misto sexul, eu nu cer nimic femeilor si totusi ma simt bine....incearca si tu cu acest domn simpatic si dornic))
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 20, 2017 Da stiu ca a fost colega cu Lia si ca a activat doua saptamani Ai fost tu pe vremea aia la ea ma?? Da nu numai cu lia... 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Ai fost tu pe vremea aia la ea ma?? Da nu numai cu lia...Am fost la Lia
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 21, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 21, 2017 Vai vai, dovada!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum