Snykers Reputație: 27 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 De aici: Referitor la swingeri, da sunt si ei oameni, oarecum bolnavi, dar pana la urma tot oameni se pot numi, asa ca ar trebui sa-i intelegem si pe ei, ca n-or fi mai prejos fata de cei care se fut in cur. Eu nu inteleg o treaba: swingerii nu se ascund de neveste, ba chiar filtreaza unul celuilalt partenerii si isi respecta deciziile, daca femeia zice "nu-mi place tipul" atunci barba-su nu zice "taci si suge-i-o ca mie-mi place tipa". Au o relatie atat de deschisa, dezinhibata si lipsita de tabuurile crestine incat unii chiar ii invidiaza. Atentie, nu ma refer la cockold (impotenti care se excita cand isi vad femeia calarita de altul) si nici la posesori de rapandule (na-ti-o tie, da-mi-o mie, ca-i mai ieftin ca pe centura). Deh, fiecare padure cu uscatorile ei, aia de fapt tot curvari sunt, dar zgarciti sau saraci. Ma refer la cupluri sudate care si-au fost fideli ani buni inainte de a face swing. Da, exista si sunt multi. Cum dracu sa spui ca sunt "oarecum bolnavi" pe un forum unde majoritatea isi tin nevestele la cratita si se ascund de ele ca dracul de tamaie? Swingerii sunt bolnavii? WTF?!?! 1
v-ships Reputație: 24 Postat August 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat August 7, 2014 Mai nene, swing-ul de rrromanica si inteles de mioritici, este cam ca si sexul/muia de proasta calitate cu tiriste in boscheti la botu calului. Nu poti face din el o moda/curent si sa-l generalizezi, cand sunt probabil doar cateva cupluri din rrromanica care o fac dezinteresat si privat, doar pentru fun in a-si condimenta viata sexuala flescaita cu ajutorul altor parteneri. In rest, 99% prostituie pe fata, unii incercand sa profite financiar de ceilalti. Swing-ul adevarat este cel privat cu circuit inchis, si nu rahatul asta mioritic facut public de toate panaramele care vor sa futa moca, si poate chiar sa primeasca si bani pentru asta. Si ma rog de ce crezi tu/eu/noi ca ar trebui sa ne simtim mai impliniti, normali, open mind si barbati, atunci cand il vedem pe unul calarindu-ne iubita/nevasta si inecandu-ne-o in sloboz ???
estrogen Reputație: 1710 Postat August 7, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 7, 2014 Swingul e o porcarie nemaipomenita. Adica daca vrei sa futi ceva nou, te duci la o profesionista si oricum n-are rost sa-ti iei si nevasta cu tine, mergi singur. Ce iti inchipui ca ajuta swingul la relatie?
Clontosul Reputație: 535 Postat August 7, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 7, 2014 Eu am spus: nu pot intelege swingerii. Ca toti barbatii sunt ipocrit, pot insela partenara dar nu accept sa fiu inselat (ma refer la actul fiziologic, asta este in acceptiunea mea: inselat).
jonny23 Reputație: -458 Postat August 7, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat August 7, 2014 Mi-a facut mare placere sa fut nevasta altuia si daca mai pica ceva nu refuz,dar am principii peste care nu trec:nu as fute nevasta unui prieten si decat sa vad(sa stiu) ca se fute prietena mea(nu am),nevasta-mea(cand o sa am) cu altul,mai bine mor! 2 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 Opinia mea despre swingers? http://i60.tinypic.com/10n72pd.jpg
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 7, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat August 7, 2014 Parerea mea : la noi de multe ori swing-ul este defapt un futut la posta , versiunea mai moderna .
Snykers Reputație: 27 Postat August 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 8, 2014 Swingul e o porcarie nemaipomenita. Adica daca vrei sa futi ceva nou, te duci la o profesionista si oricum n-are rost sa-ti iei si nevasta cu tine, mergi singur. Ce iti inchipui ca ajuta swingul la relatie?Diferenta dintre curvar si swinger e ca primul isi inseala nevasta, si mai e si ipocrit pe deasupra. Evident ca toti avem nevoie de diversitate, nu poti trai doar cu un fel de mancare toata viata, oricat de bun ar fi. Dar prin swing au impreuna o experienta noua, fara sa se insele. Nu poti face din el o moda/curent si sa-l generalizezi, cand sunt probabil doar cateva cupluri din rrromanica care o fac dezinteresat si privat, doar pentru fun in a-si condimenta viata sexuala flescaita cu ajutorul altor parteneri. In rest, 99% prostituie pe fata, unii incercand sa profite financiar de ceilalti.Eu am zis ca piata locala se exclude, la noi totul suge grav. Eu am spus: nu pot intelege swingerii. Ca toti barbatii sunt ipocrit, pot insela partenara dar nu accept sa fiu inselat (ma refer la actul fiziologic, asta este in acceptiunea mea: inselat).Ok, un raspuns sincer. Dar am si eu o intrebare: daca nevasta are mai mult de doi neuroni, o sa te insele si ea de-ti merg fulgii. E statistica, femeile inseala mai mult decat barbatii. Si cand dau ce criza varstei a doua o mai iau si razna, sunt in stare sa se indragosteasca si de un taximestist transpirat daca le face un compliment. Preferi sa te insele si sa nu stii sau sa te insele si sa stii? Ca de facut oricum o face. Daca n-o face, nasol, inseamna ca te-ai pricopsit cu o frigida sau o urata pe care n-o vrea nimeni (no offence). Parerea mea : la noi de multe ori swing-ul este defapt un futut la posta , versiunea mai moderna .Repet, ignorati "piata" locala. Discutia e teoretica, despre swingeri in general. In Occident chiar se face swing. Au si ei manelistii lor in domeniu, dar majoritar sunt cupluri civilizate.
estrogen Reputație: 1710 Postat August 8, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 8, 2014 Auzi dom'le ca cica swingerii nu-si inseala partenera/nevasta
amada® Reputație: 1902 Postat August 8, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 Daca as fi maritata, prin absurd, si sotul nu ma mai atrage fizic, am chef sa simt ca traiesc, dar nu mai am cu cine... de ce in pana mea m-as duce sa ma fut cu altul, dar sa-l vad tot pe el?! Poti sa ramai impreuna pentru copii, sa respecti partenerul/partenera si sa vezi cum iti satisfaci nevoile sexuale fara sa afectezi familia, dar daca ajungi sa te futi cu cineva, in timp ce cealalta persoana si-o trage cu altcineva pentru mine inseamna bataie de joc fata de sentimentele pe care le-ai avut cand ai intrat in casnicie... Este strict parerea mea, nu am dat cu parul.
Azareth Reputație: 450 Postat August 8, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 8, 2014 Daca as fi maritata, prin absurd, si sotul nu ma mai atrage fizic, am chef sa simt ca traiesc, dar nu mai am cu cine... de ce in pana mea m-as duce sa ma fut cu altul, dar sa-l vad tot pe el?! Poti sa ramai impreuna pentru copii, sa respecti partenerul/partenera si sa vezi cum iti satisfaci nevoile sexuale fara sa afectezi familia, dar daca ajungi sa te futi cu cineva, in timp ce cealalta persoana si-o trage cu altcineva pentru mine inseamna bataie de joc fata de sentimentele pe care le-ai avut cand ai intrat in casnicie... Este strict parerea mea, nu am dat cu parul. adica sa nu fie reciproc sau cum ? el sa stea ca fraieru' ca nu mai corespunde pentru tine, iar tu sa-ti faci de cap, de ce sa nu fie egalitate pana la urma, oricum daca pe tine nu te mai satisface pentru ca tu nu stii cum sa faci sa te mai satisfaca sau el nu mai stie sa reaprinda acea scanteie, si mergeti sa va futeti cu altii, oricum se duc dracu' sentimantele de la casatorie de asemenea, majoritatea cuplurilor stau impreuna pentru copii sau pentru pozitia sociala a unuia sau ambilor parteneri, totusi, sfatul psihologului spune ca mult mai mult sufera copii intr-o familie disfunctionala decat intr-un mediu cu partinti divortati deci, ideea este ca ambii parteneri trebuie sa fie in masura ca si peste ani sa aprinda scanteia din prima zi, deoarece casatoria inseamna mai mult decat un impuls de moment, inseamna sa fi pregatit sa traiesti cu acea persoana intreaga viata, asta presupune deci ca ambii va veti schimba cu timpul si trebuie sa aveti maturitatea sa acceptati asta si sa puteti forma un cuplu functional, in pofida schimbarilor ce vor veni
llexus Reputație: 661 Postat August 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 unii le numesc fantezii sexuale,altii le numesc deviatii .Pana la urma fiecare alege sa faca ce-i place mai mult in ceea ce priveste viata sexuala 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 8, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=IQsx-ej-nCI
amada® Reputație: 1902 Postat August 8, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 adica sa nu fie reciproc sau cum ? el sa stea ca fraieru' ca nu mai corespunde pentru tine, iar tu sa-ti faci de cap, de ce sa nu fie egalitate pana la urma, oricum daca pe tine nu te mai satisface pentru ca tu nu stii cum sa faci sa te mai satisfaca sau el nu mai stie sa reaprinda acea scanteie, si mergeti sa va futeti cu altii, oricum se duc dracu' sentimantele de la casatorie de asemenea, majoritatea cuplurilor stau impreuna pentru copii sau pentru pozitia sociala a unuia sau ambilor parteneri, totusi, sfatul psihologului spune ca mult mai mult sufera copii intr-o familie disfunctionala decat intr-un mediu cu partinti divortati deci, ideea este ca ambii parteneri trebuie sa fie in masura ca si peste ani sa aprinda scanteia din prima zi, deoarece casatoria inseamna mai mult decat un impuls de moment, inseamna sa fi pregatit sa traiesti cu acea persoana intreaga viata, asta presupune deci ca ambii va veti schimba cu timpul si trebuie sa aveti maturitatea sa acceptati asta si sa puteti forma un cuplu functional, in pofida schimbarilor ce vor veni @Azareth,Parca ne ignoram... Un cuplu functional este cel care nu se cearta, este cel in care se discuta si se poate ajunge la un acord, altfel divort si punct.Acum trezeste-te! Daca scanteia s-a stins este strict vina femeii? Pentru a mentine scanteia ea trebuie sa ajunga sa se comporte ca o curva ca sa fie atractiva in continuare pentru un barbat cu minte bolnava care nu mai face diferenta intre casnicie si perversitate dusa in afara limitelor?Intr-o relatie functionala ambii parteneri trebuie sa stie cand sa insiste, dar si cand sa lase de la ei, tocmai de aceea eu nu sunt maritata si nu o sa fiu cred, mentalitatea ca doar femeia este responsabila pentru tot m-a epuizat si nu mai fac sacrificii pentru nimeni.Eu nu mi-as insela partenerul, in primul rand nu as lua un partener care nu este foarte activ sexual, stiu ce si cum imi trebuie, nu am - plec.Sunt sigura ca swing-ul a fost inventat tot de un barbat pentru satisfacerea egoismului propriu.Cand vezi femeia "iubita" si te exciti, nu ai ce sentimente sa ai fata de ea, decat simturi animalice.Take that to the bank! Edit: "iubita" fututa de altcineva...
Azareth Reputație: 450 Postat August 8, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 8, 2014 concluzie, totul e ok cand te futi cu altul fara ca celalalt partener sa stie, asa functioneaza familia moderna, asa se rezolva divergentelesi nu, nu e doar vina femeii ca relatia nu mai merge, este si a barbatului si nu ma refer la perversiuni aici ci la relatii sexuale cat se poate de liber consimtite de ambii partenerii cu tot ceea ce implica ele
amada® Reputație: 1902 Postat August 8, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 concluzie, totul e ok cand te futi cu altul fara ca celalalt partener sa stie, asa functioneaza familia moderna, asa se rezolva divergentelesi nu, nu e doar vina femeii ca relatia nu mai merge, este si a barbatului si nu ma refer la perversiuni aici ci la relatii sexuale cat se poate de liber consimtite de ambii partenerii cu tot ceea ce implica ele Cred ca ai o raceala cronica sau lipsa acuta de IQ... Tocmai ti-am spus ca nu sunt de acord deloc cu inselatul...Daca ajung sa mi se faca sila de partener incat sa nu mai vreau deloc sa fac nici macar sex cu el (de dragoste deja nu mai putem vorbi) inseamna ca nu am ce sa caut cu el.Inseamna ca a facut tot posibilul incat sa ma faca sa prefer masturbarea...Este valabil si invers in unele cupluri.Eu spun pas, tu ai face tot posibilul sa o convingi ca nu s-a implicat destul ca tu sa mai ai chef sa o futi... Succes! E plina tara de idioate!
Azareth Reputație: 450 Postat August 8, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 8, 2014 Cred ca ai o raceala cronica sau lipsa acuta de IQ... Tocmai ti-am spus ca nu sunt de acord deloc cu inselatul...Daca ajung sa mi se faca sila de partener incat sa nu mai vreau deloc sa fac nici macar sex cu el (de dragoste deja nu mai putem vorbi) inseamna ca nu am ce sa caut cu el.Inseamna ca a facut tot posibilul incat sa ma faca sa prefer masturbarea...Este valabil si invers in unele cupluri.Eu spun pas, tu ai face tot posibilul sa o convingi ca nu s-a implicat destul ca tu sa mai ai chef sa o futi... Succes! E plina tara de idioate! de-a dreptul amuzant, desi inca din prima postare am spus ca divortul este solutia cand nu mai exista cale ca acea scanteie sa se reaprinda, mult mai optima decat partenerii sa se insele, poate nu am fost destul de concis citez "de asemenea, majoritatea cuplurilor stau impreuna pentru copii sau pentru pozitia sociala a unuia sau ambilor parteneri, totusi, sfatul psihologului spune ca mult mai mult sufera copii intr-o familie disfunctionala decat intr-un mediu cu partinti divortati" deci chiar nu am de gand sa o conving ca n-a facut tot posibilul, dar tu intelegi intotdeauna doar ce parte doresti
amada® Reputație: 1902 Postat August 8, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 Asta a fost tot azi?Pfff, esti plictisitor!
llexus Reputație: 661 Postat August 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 mah,voi va iubiti
xo xo Reputație: 123 Postat August 8, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 8, 2014 ai de pula voastra... nu va mai faceti bine totul a inceput de la martalogul ala de vships si voi va uitati in gura lui ? ala n-a mai mancat de 3 zile baaa 1
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 8, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 8, 2014 ai de pula voastra... nu va mai faceti bine totul a inceput de la martalogul ala de vships si voi va uitati in gura lui ? ala n-a mai mancat de 3 zile baaaGRESESTI!!!!
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 8, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 8, 2014 A PAPAT PESTE STRICAT
old farang Reputație: 47 Postat August 8, 2014 Postat August 8, 2014 A fost un articol in CANCAN,prin iarna parca,cu un club de swingeri,intr-o vila pe linga PROTV.Periculosii astia de paparazzi au mers la inaintare,mai intai,sa vada ce se intimpla pe acolo.Evident ca nu au putut sa filmeze cu camera ascunsa deoarece toata lumea se dezbraca la intrare.Dar au aflat in ce zile este mai multa animatie si s-au postat afara,probabil intr-o masina si au facut poze tuturor cuplurilor care au intrat in locatie in seara respectiva.Bulangii au facut pozele in asa fel incit cei fotografiati sa fie recunoscuti de cunostiinte,chiar daca ni li se vedea fata.Au fotografiat masinile cu care au venit oamenii la modul ca nu au aratat tot numarul de inmatriculare,doar ultimeme doua litere dar au aratat si tipul de masina.Erau numai cupluri trecute de 30-35 de ani,probabil unii cu copii acasa.Va dati seama ce situatie,sa te vada vre-un cunoscut sau coleg de serviciu prin revista,intrind acolo?......Eu cunosc un cuplu de oameni trecuti de 40 de ani,cu o relatie stabila de citiva ani dar care sunt mari amatori de swing.Sa nu intelegeti gresit,nu se prostitueaza,sunt platitori.Cum mergem noi la curve si platim,asa platesc ei cupluri cu care se intilnesc la ei acasa.Cine ai vede pe strada,ai admira ce bine l-e sta impreuna si sigur nu ar crede nimeni ca au damblaua asta.Ce sa-i faci,traim intr-o lume in care nu prea mai exista principii......
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum