Sari la conținut

0785.566.734

Postări Recomandate

Postat

BLONDA si bruneta, anal 200 L, doar oral, si normal 100 L, vino la mine intr-o locatie de lux accept si in grup poze reale cu mine, de la locatie, atentie oferta finalizari cate poti tu intr-o ora, accept si 2 odata,ceva detalii ? :angel:

post-3888-133409705624_thumb.jpg

post-3888-133409705625_thumb.jpg

post-3888-133409705626_thumb.jpg

post-3888-133409705627_thumb.jpg

post-3888-133409705628_thumb.jpg

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Eu de altceva sunt nedumerit..."atentie oferta finalizari cate poti tu intr-o ora, accept si 2 odata"... sunt pe aici si persoane cu doua "instrumente" la purtator?:angel:

Postat
Eu de altceva sunt nedumerit..."atentie oferta finalizari cate poti tu intr-o ora' date=' accept si 2 odata"... sunt pe aici si persoane cu doua "instrumente" la purtator?:angel:[/quote']Cred ca se refera la 2 masculi odata.
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat
Eu de altceva sunt nedumerit..."atentie oferta finalizari cate poti tu intr-o ora' date=' accept si 2 odata"... sunt pe aici si persoane cu doua "instrumente" la purtator?:angel:[/quote']Cred ca se refera la 2 masculi odata.
La inceput preciza ca accepta si in grup... asa ca nedumerirea persista...:s (am vrut sa subliniez ca anuntul nu a fost gandit... sau e posibil ca cea care l-a postat sa fie consumatoare de anumite substante... in ambele posturi am fost sarcastic, inca imi functioneaza neuronii)

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Am studiat evolutia anuntului de ceva vreme. A inceput cu 100 ron/ora cu cate finalizari vrei, apoi au schimbat una din fete, au venit si cu sex anal dar cu pret dublu, calitatea pozelor lasa mult de dorit precum si ipostazele in care fetele se lasa pozate care in opinia mea sunt cel putin de prost gust, igiena nu pare tocmai la ea acasa daca va uitati atent pe foto....si concluzionez in a spune ca eu personal nici nu ma gandesc sa incerc :D.Bafta si ciocane tari!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.