Sari la conținut

Dan Voiculescu

Postări Recomandate

• Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Mai dai in pula mea cu legea lor cu tot ...............Aia care fura de la stat sunt bagati la inchisoare si **spam editat**i , violatori si aia care omoara stau in libertate . Sincer .....sa-mi bag PULA in legile lor de cacat si in statu PULII . Mai da-i in PULA MEA PE TOTI cu LEGILE  LOR  DE  KKT.

• Oras:Oz
Postat

Sa moara Bibi...asa zisi jurnalisti in frunte cu Badea, Gadea si restul companiei au un limbaj de doi lei. Deci pe cuvant, dadusem acum pe latrina 3, e emisiunea cu Alessandra Stoicescu si vorbesc ca birjarii. Pana si OTV-ul era mai serios ca astia. Acu e in direct si fufa de Draga Olteanu Matei, care cica Voiculescu e nevinovat. Ai de pzela mea...ce oameni ratati.

Un fost securist dovedit negru pe alb, infractor dovedit si sustinut de prostime...tara de kkt!

Auzi si vaca de Draga Olteanu Matei...."eu am o mare temere pe care mi-e si frica sa o rostesc. E in stare sa traga (Basescu) si in populatie". Deci, pe cuvant, manipulare ca asta nu exista. http://www.onlinesport.ro/forum/images/smilies/biggrin.gif Bafta taranilor si avortonilor care "iubesc" PSD si Antena 3. Poate imi explica si mie "fanii" latrina 3 de ce postul asta TV nu a vorbit de rau niciodata guvernarea Ponta??

Mi se face scarba...astia nu sunt jurnalisti si nici post tv nu poate fi numit. Noroc cu babele si needucatii care ii urmaresc...si ferice lor, sunt o gramada!

bun dar tu prin faptu ca urmaresti latrinele astea in ce categorie poti fi incadrat? eu nu urmaresc decat postu publi24.ro sectiunea ea pentru el http://www.onlinesport.ro/forum/images/smilies/biggrin.gif

• Oras:paris
  • Oras:paris
Postat

de unde l-ai găsit pe castratu asta, favoritul contabilelor mâncătoare de mici cu bere prin preajma politehnicii?

da

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Chiar credeti ca are vreo importanta? Ca vi se va schimba viata in bine? Ca s-a facut dreptate? Ca "a castigat poporu"?

Bullshit... prostire pentru mase.

Exagerand putin e ca un fel de hunger games... da-i naibi ca mor de foame, le dam entertainment!

• Oras:Lost in time & space!
  • Oras:Lost in time & space!
Postat

bun dar tu prin faptu ca urmaresti latrinele astea in ce categorie poti fi incadrat? eu nu urmaresc decat postu publi24.ro sectiunea ea pentru el http://www.onlinesport.ro/forum/images/smilies/biggrin.gif

Eu credeam ca azi e inchis latrina 3. De curiozitate. Astia sunt mai nou program de divertisment decat de stiri. :D

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

inginere ai prins glas?

bah eu sincer il astept pe marinaru,si sa vezi ce misto o sa fie cand o sa i-o traga chiar cei pe care i-a numit

atunci d'abia va fi paine si circ

• Like 1
Postat

inginere ai prins glas?

bah eu sincer il astept pe marinaru,si sa vezi ce misto o sa fie cand o sa i-o traga chiar cei pe care i-a numit

atunci d'abia va fi paine si circ

dacă vrei pot să te și miruiesc, numai să se modifice codul penal, vezi bine că se aglomerează la brutărie și n-am chef să-mi fac laba alături de voiculescu la budă de pe smartphone

in altă ordine de idei, noi bănățănii (facem abstracție de faptul că suntem tot olteni, pe bănățăni i-a luat apa in 2005-2006, restul prin Spania....), vom lua măsuri drastice vis-a-vis de mitici, ne regionalizăm, ne facem și noi metrou și în banat veți mai veni numai cu pașaport.

Postat

bah ma lasi

sincer,mi-era dor de tine,au fost momente azi cand ma plictiseam!

da'pe bune,ti-ai vopsit si tu podoaba capilara ca primaru?

Postat

bah ma lasi

sincer,mi-era dor de tine,au fost momente azi cand ma plictiseam!

da'pe bune,ti-ai vopsit si tu podoaba capilara ca primaru?

mâine revin cu graffiti ala in care e pus lângă ceașcă, sper să-mi aduc aminte pe care gard l-am văzut, in rest omul e de cuvant, trage conducte de zor pt la iarnă, să avem gaze.....

Postat

ai de pula voastra nici gaze nu aveti

de ma frate,vopseaua de par e scumpa,mai ales din bani publici

Peseu ce aparat ti-ai luat?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Sa moara Bibi...asa zisi jurnalisti in frunte cu Badea, Gadea si restul companiei au un limbaj de doi lei. Deci pe cuvant, dadusem acum pe latrina 3, e emisiunea cu Alessandra Stoicescu si vorbesc ca birjarii. Pana si OTV-ul era mai serios ca astia. Acu e in direct si fufa de Draga Olteanu Matei, care cica Voiculescu e nevinovat. Ai de pzela mea...ce oameni ratati.

Un fost securist dovedit negru pe alb, infractor dovedit si sustinut de prostime...tara de kkt!

Auzi si vaca de Draga Olteanu Matei...."eu am o mare temere pe care mi-e si frica sa o rostesc. E in stare sa traga (Basescu) si in populatie". Deci, pe cuvant, manipulare ca asta nu exista. http://www.onlinesport.ro/forum/images/smilies/biggrin.gif Bafta taranilor si avortonilor care "iubesc" PSD si Antena 3. Poate imi explica si mie "fanii" latrina 3 de ce postul asta TV nu a vorbit de rau niciodata guvernarea Ponta??

Mi se face scarba...astia nu sunt jurnalisti si nici post tv nu poate fi numit. Noroc cu babele si needucatii care ii urmaresc...si ferice lor, sunt o gramada!

Mi-a fost scarba multa vreme de ceea ce vedeam pe Antena 3. In ultima perioada, sentimentul mi-a trecut si s-a transformat in amuzament :)

De regula sunt apolitic; ca sa fii informat cu adevarat despre actualitatea politica (nu doar la nivelul de chibitz la o bere), cred ca e nevoie de mult timp, pe care din pacate eu nu-l prea am la dispozitie (desi mi-ar placea).

Asadar nu comentez deciziile recente cu privire la Dan Voiculescu & co. 

Dar un lucru e cert, modul in care fac spume la gura si se zvarcolesc (bine ales termenul, Azareth!) cei de pe Antena, e tare distractiv...  :laugh2

Postat

Peseu ce aparat ti-ai luat?

Ingineru' cred ca si-a luat Canon, judecand dupa fontul cu care-i scrisa data si ora pe ultimele poze pe care le-a postat... :)

Postat

eee,mai trebuie sa umble un pic la setari,nu e un aparat rau,desi poate ne spune si cat a dat pe el,

eu sunt fan nikon

Postat

Are peste 60 de ani , mai exact vreo 67 , dupa ce executa o treime din pedeapsa poate fi eliberat ;) iar in al doilea rand , in toamna o sa avem un nou presedinte si se pare ca va  fi Ponta , care sigur il va gratia, deci tot tambalaul de acum , e praf in ochi pt fraieri.

• Like 1
Postat

sincer ma doare in p..a daca voiculescu iese peste 3 luni,ma intereseaza marinaru,si tare spune urina mea ca o sa i-o traga tocmai aliatii lui din justitie

atunci sa vezi!

• Like 3
Postat

ba inginere cu riscul de a fi banat,iti spun pa viata mea ca esti al mai mare prost din Romania

maxim am zis

P.S care idiot isi cumpara aparat foto special pentru reclamele din oras???

Postat

si ca sa inchei in purul stil romanesc( ca tu oricum zici ca nu esti in tara si futi in gura toti romanii)

Postat

si mai am una,doar ca sa nu uiti de unde ai plecat(pana la plopaca) si cine esti

P.S mai date-n plm de degenerat

• Oras:Clongowes
  • Oras:Clongowes
Postat

nu leagă nimeni pe nimeni se imparte cascavalu si la revedere sau tu crezi ca procurorii merg cu mana in fund la fetite.net? bă naivule pe ce lume trăiești? ai citit prea mult sf si și tu la viața ta? ce căcaturi ai citit, Dune, Tarzan regele maimuțelor? ihaaa

E trist ca n-ai simtul umorului.

• Oras:.....
Postat

Are peste 60 de ani , mai exact vreo 67 , dupa ce executa o treime din pedeapsa poate fi eliberat ;) iar in al doilea rand , in toamna o sa avem un nou presedinte si se pare ca va  fi Ponta , care sigur il va gratia, deci tot tambalaul de acum , e praf in ochi pt fraieri.

Nu o sa-l gratieze

Isi strica imaginea

Postat

Ce TARA suntem 

Fratele presedintelui .....ARESTAT

Prim-ministru .....ARESTAT

7-8 ministrii ARESTATI

Top 10 cei mai bogati ARESTATI, sau cu dosare pe rol

Vai de ''Mama'' noastra!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...