siana Reputație: -1369 Postat August 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2014 Cauti sa te simti bine si sa te relaxezi in bratele unei femei la care sa revii atunci cand ai nevoie ca la o amanta,gheisa pasionala,tandra si intelegatoare,o relatie discreta bazata pe sex si poate si pe comunicare?Suna-ma si te voi primi la mine cu delicatete si rafinament daca esti un barbat educat,potent finananciar,generos,care stie sa respecte femeile! 5 3
tendoi Reputație: -550 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 9, 2014 Imi place ca ai pus sexul inaintea comunicarii ))
Old George Reputație: 452 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2014 Asta e mamaia aia zisa Consuiela?
xo xo Reputație: 123 Postat August 9, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 9, 2014 hai fata la tine pe topic sa ne mai spui ceva nou 1
sorina4u Reputație: 79 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2014 Ce forma frumoasa are la unghii...mie imi place cum arata! Aceasta femeie, clar, este ALTCEVA
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat August 9, 2014 Ce forma frumoasa are la unghii...mie imi place cum arata! Aceasta femeie, clar, este ALTCEVA Clar, este alta specie... 1
tendoi Reputație: -550 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 9, 2014 Doctorita proctolog,deschisa la dialog,te tratez cu politete,cu interes si cu tandrete,cu pasiune si blandete,iti va creste tensiunea cand ai sa-mi vezi pasiunea,iti va creste libidoul,de ai sa-mi sfasii furoul;tratez fara antibiotice cu jocuri erotice,c-un control la pielea goala si-o suspensie orala,cu un masaj la prostata sau c-un fisting cu mana toata,am mana foarte delicata,pe instrumente bine formata,te tratez cu fantezii,fetishuri si jucarii,sex total,normal,anal si cu cel mai deep oral,c-un lap-dance periculos daca-ti va fi de folos,c-un facessiting si-un hand job,cu un spanking si-un foot job,c-un masaj de relaxare,in pozitia calare,cu french kiss si masturbare pana la finalizare;iti fac perfuzii cu amor la mine in dormitor,hai,intinde-te pe pat sa-ti arat ce-am sub halat,spune-i doctoritei tale cum te simti,unde te doare,eu cu trusa-mi medicala te vindec de orice boala,de e-n stare depresiva,la terapie intensiva o sa-l bag pe Tontonel,sa-l revigorez nitel,iar daca este statut,nu a mai primit de mult nici o vizita medicala,sa-l intrebe de se scoala,doza dubla de amor,ii fac si-i vorbesc color.De-ai sa vii cu stimulentul,am sa-ti ofer suplimentul,vino sa-ti tratez amarul pana nu-nchid dispensarul,vino sa ma prinzi in tura ca sa-ti bag tatica-n gura,hai casca gurita mare,sa-ti dau hapul de calmare,ia pilula,ia pizdula,si c-un uro spala-ti gura daca poti chiar da-l pe gat dupa ce la san ai supt.Eu iti ofer terapie prin tot ce-nseamna companie. by Siana
tendoi Reputație: -550 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 9, 2014 De nu te-am convins cu scrisu'Vino sa probezi cu linsu'La mine de nu se scoala Nu mai vii a doua oaraNici sa futi, nici sa vorbestiNici pula sa o belestiSa vii poate, la Siana...Doar ca sa te tai cu lama. ( continuare by oly)
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2015 Asta e mamaia aia zisa Consuiela? I am every woman.
siana Reputație: -1369 Postat Iulie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2015 hai fata la tine pe topic sa ne mai spui ceva nou E bleaga rau pula ta daca trebuie intariri la supt,nu se scoala nici intr-o mie de ani. Asa te-ai nascut,cu jucaria defecta,sau ai picat in scula din prun cand erai mic?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum