Sari la conținut

cui nu-i plac curvele?

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

sunt de acord cu tine florii referitor la legalizarea prostitutiei.Doar atat.Se simte o vanzatoare implinita cu meseria ei ? Sau poate un angajat care munceste 8 ore pe zi ? Sau un taximetrist o secretara ? Tu, te simti implinit cu meseria ta ? Meseria este meserie din punctul meu de vedere. Trebuie sa te simti implinit cu meseria ta? Sau sa iti atingi scopul?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Daca as fi crezut ca ar exista VREO sansa cat-de-cat sa fie desfiintata (in mod real, nu declarativ) prostitutia, as fi votat pt asta cu amandoua mainile, ba poate mai ridicam si vreun picior la vot.Cata vreme insa se pune problema nu a desfiintarii (repet: REALE) a prostitutiei, ci a legalizarii ei, votul meu este in favoarea legalizarii, asta avand drept explicatie rationamentul ca daca si asa TOT avem prostitutie, ar fi mai putin rau sa fie reglementata, legiferata si controlata, decat sa se desfasoare asa anarhic cum se petrece acum, fara nici un fel de control medical sau igienic (Puah! Igiena in promiscuitate! Bleah! Da' decat fara...). In concluzie, optiunea mea e determinata TOCMAI de faptul ca ma gandesc in ce fel de lume as vrea sa traiesc, dar iau in considerare doar variantele plauzibile, nu si pe cele utopice (chiar daca vreuna dintre acelea mi s-ar parea mai atragatoare ca principiu; cata vreme consider ca este irealizabila...).

Postat

e aia, asa cum ai face-o si tu , daca ai fi barbat , CARE DUPA ce ai fi picat in plasa uneia , ti s-ar face SILA de tine , ca nu ai avut atita barbatie incit sa faci sex cu o persoana care sa te aleaga pentru ceea ce esti , asa cum esti si nu ca lasi o contravaloare PRESTATIEI!.....Barbatii sint rivniti de femei, fiindca fara de ei ele nu se simti...femei ! ORI o prostituata nu este o femeie , este o marfa care de regula este vinduta ! Toti barbatii care pledeaza pentru prostitutie viseaza ca VOR AVEA ....un stoc ...spre a nu folosi alt cuvint , de asemenea marfa , pentru a carei comercializare sa incaseze sume fabuloase !!!!!!!!! Asa zisii pesti se viseaza marii rechini ....Intrebati fiind acei barbati daca ar prefera sa consume si ei........si veti vedea ca se cramponeaza cu tot felul de grimase !!! In cel mai bun caz isi imagineaza ca ....cea mai ....dintre toate , i se va dedica !!!!!! ori salariul vine din prestatie si oricum ar fi nevoit sa o elimine la un moment dat ...Evident , vorbim aici de barbati , nu de sume a viciilor..! Este scirbos ca exista guverne care isi pierd timpul cu dezbateri pe aceasta asa zisa oportunitate , adica daca sa aprobe , sa continue acceptarea prostitutiei ! Din atitea modalitati de alimentare a PIB-ului , sa mizezi ca de aici se vor scoate bani, e scandalos ! IEI ATIT LA SUTA DIN CE S-A ADUNAT DE AICI SA DAI LA EDUCATIE, SANATATE CULTURA !....Eschivarea de la plata obligatiilor fata de buget a cunoscut modalitati atit de elaborate chiar si in situatii controlabile 100 % darmite in asemenea ...circu...-mstante ! Chiar daca se practica in asa zisele tari civilizate, consider ca aceasta toleranta este o plaga a constiintei umanitatii , o insulta adusa ideii de sex , si de ce nu , iubirii in genere ?! Sanatatea vine din atitudinea ferma si constienta a rigorii ...ce mai ....se duce omenirea de ripa !............pai daca e sa fim sinceri , si daca e sa fii sincera , ACCEPTI s-o faci in conditiile enumerate , in orice moment si cu oricine , DAR cu o conditie in plus ? ADICA GRATIS SI LA ORICE ORA ?asta fiindca tot bati moneda pe drepturile barbatului dintr-un cuplu de peste 10 ani !..... Linduta draga , hai ca mai sint atitea domenii pentru filantropie !.....nu crezi ?

Postat

Cum e sa fi o femeie usoara? In mod sigur nu usor. Multe dintre ele nici nu stiu cum e sa nu fie astfel. Isi incep viata sexuala in tromba, eventual printr-un viol sau, oricum, fara intentia lor. Si dupa ce raul a fost facut, drumul in jos e sigur si direct.Toata lumea le judeca si le pune la zid; le-ar omori cu pietre. Si, desigur, nimeni nu ar vrea sa fie in pielea lor. E usor sa condamni pe celalalt, mai ales cand nu stii cum a ajuns acolo. Cei mai multi dintre noi credem ca ele vor sa fie doar atat: curve. Dar oare asta e adevarul? Unele dintre ele nici macar nu isi dau seama de asta. Diferenta in viata, in viata lor, poate veni din faptul ca au fost luate de pe strada, unde inghetau de nu mai stiau de ele, si au fost duse intr-o casa unde e cald si bine, unde se pot spala si poate primesc si o mancare calda.

Postat

Nu puţini tineri gândesc aşa. Într-o anumită măsură au dreptate. Aşa cum un sportiv care se antrenează zi de zi ajunge la mari performanţe, tot aşa fetele care muncesc într-un bordel devin campioane în oferirea de plăceri trupeşti. Cunosc o sumedenie de poziţii beton, se pricep să stârnească masculul din bărbaţii care le trec pragul. Perversiunile în care sunt iniţiate fac ca o oră petrecută în preajma lor să fie mai eficace decât citirea unui tratat despre sexualitate.Dacă ne gândim că fiecare dintre prostituate se află într-o concurenţă acerbă cu suratele din celelalte aşezăminte similare, că încearcă să îşi mulţumească vizitatorii în aşa fel încât oferta rivalelor să pălească instantaneu, atunci nu este greu să înţelegem de ce unii bărbaţi, tineri sau vârstnici, sunt clienţi fideli ai bordelelor.Vorbind despre blazarea care apare între soţii care nu fac tot ce le stă în putinţă pentru ca dragostea lor să nu se împuţineze, trebuie să spunem că ea se manifestă şi în viaţa lor sexuală. Factorii exteriori – oboseala, stresul şi ceilalţi – contribuie la răcirea dragostei lor, şi atunci până şi viaţa lor sexuală devine banală. În aceste condiţii nu este de mirare că unii bărbaţi merg la bordel, acolo unde prostituatele le vor da mult mai multă atenţie. Şi plăcere…Unii intră în bordel pur şi simplu de curiozitate, să vadă ce ar putea să le ofere o prostituată. Şi, după ce au intrat o dată, intră şi a doua oară. E ca un drog…Dacă nici bărbaţii care au soţii şi copii nu înţeleg bordelul ca pe un loc de pierzanie, oare cum ar înţelege aceasta tinerii?Nu am intrat în viaţa mea în nici un bordel şi de aceea nu pot spune multe despre ce se întâmplă acolo. Un singur lucru vreau să spun: că mi se pare groaznică separarea dintre dăruirea sufletească şi cea trupească. Nu cred că poţi să te culci cu o prostituată fără ca întreaga ta fiinţă să fie virusată. Nu mă refer la boli venerice, mă refer la ceva mult mai grav. La o percepţie denaturată a unirii trupeşti85. Omul este trup şi suflet. Sufletul şi trupul sunt interdependente. Dacă omul învaţă în bordel să privească actul sexual numai ca pe un mijloc de a obţine cât mai multă excitare, atunci îi va fi foarte greu ca, după ce se va căsători, să cunoască frumuseţea unirii trupeşti cu soţia sa.Tinerii care au căpătat reflexul de a se masturba des au un mare handicap când îşi încep viaţa intimă, nefiind capabili să întreţină raporturi sexuale în care să îşi satisfacă partenerele86, pentru că organul respectiv nu mai funcţionează în parametri normali; tot aşa, cei care s-au obişnuit cu erotismul de bordel nu vor fi capabili (decât cu mari eforturi) de o relaţie trupească firească cu soţiile lor, în care dăruirea sufletească să fie împletită cu cea fizică. Ei vor căuta întâi de toate să regăsească deliciile erotice cu care s-au obişnuit în bordel, şi astfel vor pierde tocmai esenţialul: dăruirea sufletească, pentru care cea trupească nu ar trebui să fie decât un suport.Şi acum vom ajunge la concluzia că cei care au călcat printr-un bordel sunt predestinaţi să aibă eşecuri în viaţa sexuală cu soţiile lor (dacă ele nu acceptă perversiunile)?Nu, nu se poate spune aşa ceva. Pentru orice cădere există şi leacul potrivit. Numai că va fi nevoie de nişte eforturi eroice pentru ca un tânăr ce a călcat într-un bordel să ajungă mai apoi la o curăţie a minţii şi a trupului astfel încât să cunoască frumuseţea unirii trupeşti cu soţia sa, unire în care plăcerea trupească ar trebui să fie covârşită de dăruirea sufletească.Din mândrie, nici un tânăr client al prostituatelor nu va considera că va rămâne marcat de experienţa negativă pe care o acumulează în bordel. Tinerii se simt stăpâni pe sufletele şi pe trupurile lor şi consideră că le este uşor să renunţe la o obişnuinţă sau alta. Dar învăţarea limbajului sexualităţii se aseamănă învăţării unei limbi străine: dacă de la început ai învăţat-o greşit, îţi va fi foarte greu până la urmă să înveţi să vorbeşti corect.Ca o concluzie, îmi permit să le spun tinerilor care intră într-un bordel din curiozitate, doar ca să ştie cum să facă sex, că se autodistrug. Nu numai că vor avea o concepţie denaturată asupra sexualităţii, ci pur şi simplu se vor poziţiona într-o postură din care atunci când se vor căsători le va fi aproape imposibil să înţeleagă frumuseţea unirii trupeşti binecuvântate de Dumnezeu. Pentru a pune în evidenţă modul în care păcatul murdăreşte sufletele, în textele religioase se foloseşte imaginea copacului bun care primeşte un altoi de la un copac neroditor. Imaginea aceasta poate fi folosită şi în cazul de faţă: când un tânăr cade în mrejele unei prostituate, primeşte un altoi care îi va murdări întreaga viaţă…Dar ce, nu există pocăinţă? Ba da, numai că ar fi cam aşa: un tânăr vrea să dea foc la casa în care locuieşte gândindu-se că se va salva în ultima clipă. Dar cine garantează că va fi în stare să facă aceasta?asta e un articol din ziar foarte interesant:):):)::)

Postat

Sunt o steluta de mare colorata, zambitoare, cateodata posaca..ma intelegeti, nu este usor sa plutesc in apele involburate ale oceanului, sa ma strecor printre alge, bancurile de pestisori sau sa evit caracatitele si pisicile de mare..Brrr...ma infior deja la gandul ca as putea ajunge in burta vreunei balene plictisite sau inclestata intre falcile unui rechin aprig si incapatanat, dornic sa ma prinda cu orice pret...tanjesc la ziua in care voi ajunge la mal, pe nisipul fin al unei plaje pustii, sa ma odihnesc in palmele unei fetite roscovane cu ochi de peruzea.Vedeti, aceasta este viata mea, plina de culori, miresme, emotii, inger si demon, copila si femeie, inocenta si perversa.Scriu aceste randuri cu zambetul pe buze si inima deschisa si senina, din dorinta de a va arata ...altceva.Cred ca articolul Confesiunile unei prostituate este real. Nu vad de ce cineva ar pierde atata timp si energie pentru a minti poporul nu cu televizorul, ci cu internetul. Nu arunc cu piatra, nu judec, ba o inteleg pe fata.Pentru cine inca se mai indoieste, prostitutia este cea mai veche meserie, iar insasi istoria in sine a fost modificata, influentata de-a lungul secolelor de existenta acestor ...numiti-le cum doriti.Prostituate, dame de companie, metrese, curtezane? Femei frivole, usoare?Vanzatoare de placeri?Aruncati cu piatra daca doriti. Femei care au scandalizat, totodata au intrigat si fascinat lumea.Provin dintr-o familie burgheza, de intelectuali. De mica am fost pasionata de literatura, desen, limbi straine. Mica domnisoara studioasa, atenta la detalii, studiind oamenii, cautand sensuri ascunse. Mi-am dorit sa plec in strainatate, sa explorez taramuri noi, sa ma explorez pe mine, de ce nu. Sa-mi testez limitele, sa-mi infrunt temerile. Dupa terminarea universitatii, l-am cunoscut pe prietenul meu de atunci, omul care mi-a schimbat viata. L-am urmat in strainatate, visand ca orice tanara entuziasmata si indragostita un viitor, o familie alaturi de el. Mi-a fost alaturi ca un frate, prieten, responsabil si ingrijorat pentru mine, dar relatia noastra ca si iubiti s-a deteriorat dupa scurt timp. Castelul meu de nisip s-a daramat, m-am vazut singura in strainatate, fara prieteni, fara familie. Lucram ca si secretara pe un salariu extrem de mic, fara posibilitatea de a face cariera altfel decat sa cedez avansurilor sefului, sa vars cate o lacrimuta de pisica neajutorata. Nu am putut face asta niciodata. Am ales calea cea mai simpla, dar si mai complicata totodata de a avea bani multi intr-un timp relativ scurt. Easy money. Acum am 29 de ani si sunt o prostituata de lux de 2 ani incoace.Am inceput simplu, in urma unei dezamagiri din dragoste si din dorinta de a-mi croi un viitor material pur si simplu...singura. Ca orice steluta de mare care se respecta, am traversat si eu periode nebuloase, de tensiuni interioare datorate mai degraba sensibilitatii, firii mele reflexive, predispuse la analiza, decat a presiunii sociale sau a prejudecatilor. ''Furia'' banilor m-a facut sa-i cheltui la inceput, sa-mi satisfac micile capricii de femeie tanara, bijuterii, calatorii, sa ma indragostesc de un client (este inevitabil, nu suntem roboti), sa creez si sa mentin haosul in viata mea pentru o scurta perioada de timp. Mi-am regasit linistea si echilibrul apropiindu-ma de prietenii mei de suflet, oameni simpli, buni, reali. Ei ma cunosc pentru ceea ce este in sufletul meu, niciodata nu m-au judecat si nu m-au intrebat mai mult deca am dorit sa povestesc...Nu ma bat cu pumnul in piept pentru ceea ce fac, urasc mitocaniile, pitipoancele si argourile, dar nici nu regret. Sunt o persoana discreta.Nimic nu este la intamplare in viata, nici macar faptul ca am ales, temporar, acest drum. Nu sunt, nu ma simt singura. Nimeni si nimic in afara de mine insami, de sufletul meu, nu m-a conditionat sa aleg acest drum. Familia mea traieste bine, nici un alt barbat nu ''m-a ajutat'' ( a se intelege ''silit, manipulat''). Nu am consumat niciodata droguri, urasc betiile, noptile pierdute. Timpul meu liber mi-l petrec cu prietenele mele, la o cina si un pahar de vorba, citind o carte, ascultand muzica, dansand.Sexualitatea nu inseamna numai actul sexual in sine. Preludiul incepe din momentul in care cei doi se intalnesc si se plac. Schimbul de priviri, eleganta gesturilor, feminitatea ei, masculinitatea lui..Nu m-am considerat niciodata o fata extrem de frumoasa, ba chiar am fost timida si nesigura, intr-un mic con de umbra, observandu-i pe altii. Apoi, am descoperit ca ..ma iubesc. Ma plac! Am inceput sa stralucesc, carismatica, empatica, pasionala, cu zambetul pe buze. Am inceput sa-mi cunosc corpul si pe ei, barbatii...Iesirile la cina, weekendurile impreuna, intalnirile pasionale, feed-backul sau lipsa lui, dorinta de a fi dominati, alintati, da, barbatii cu micile lor slabiciuni si secrete....vesnici vanatori de iluzii si emotii.Cat despre practica SM, dupa care ai ramas oripilata, draga mea ''curtezana din confesiuni'' (nu am retinut numele)...sunt pur si simplu prejudecati ale societatii..Wow, SM inseamna bici, bataie, sange, agresivitate, fugiti, cata depravare! Wow, a saruta, a atinge o femeie inseamna ca esti lesbiana, perversa, etc...Atitudinea fata de viata se reflecta si in sex. Daca ni s-a spus, am vazut ceva, apai acolo intepenim, in ideea noastra ''cea perfecta'', cu minunatii nostri ochelari fumurii de soare, sa nu vedem lumea asa cum este ea.SM este un joc de putere in care unul controleaza si impune, iar celalat se lasa dominat. Gandeste-te cum te simti cand iubitul te leaga de pat si se joaca cu mintea ta, draga doamna/domnisoara ce citesti acum blogul meu. Este...fierbinte, nu? Daca inca nu ai experimentat acest joc, grabeste-te sa o faci. Evident, paleta practicilor SM si a sexualitatii in general comporta o serie larga de variatiuni. Fiecare este liber sa aleaga.Nu incerc sa proiectez existenta mea reala intr-o lumina roz bombon. Ca toti oamenii de pe fata pamantului, am si eu zile mai bune sau mai rele...Dragii mei, prostituata nu inseamna opulenta si vulgaritate decat in bordeluri, in vitrina, pe strada la colt. Vazandu-ma, nimanui nu-i trece prin cap ca apartin acestei ''specii'' mai elevate, ce-i drept.Deocamdata ma distrez plimbandu-ma, facand sex, castigand bani, gandindu-ma la un alt viitor pentru mine. Timpul iubirii inca nu a sosit.Intr-adevar, acum inteleg mai bine barbatii si stiu ca intr-o zi va aparea cineva special. Ca voi face o familie, ca voi fi doar amanta sau iubita? Timpul va decide.Va astept cu comentarii, m-am pregatit deja sa incasez ''bolovanii'' vostri. Hai sa vedem cati puritani avem prin zona.Salutari si pupici din strainatate!

Postat
Sunt o steluta de mare colorata' date=' zambitoare, cateodata posaca..ma intelegeti, nu este usor sa plutesc in apele involburate ale oceanului, sa ma strecor printre alge, bancurile de pestisori sau sa evit caracatitele si pisicile de mare..Brrr...ma infior deja la gandul ca as putea ajunge in burta vreunei balene plictisite sau inclestata intre falcile unui rechin aprig si incapatanat, dornic sa ma prinda cu orice pret...tanjesc la ziua in care voi ajunge la mal, pe nisipul fin al unei plaje pustii, sa ma odihnesc in palmele unei fetite roscovane cu ochi de peruzea.Vedeti, aceasta este viata mea, plina de culori, miresme, emotii, inger si demon, copila si femeie, inocenta si perversa.Scriu aceste randuri cu zambetul pe buze si inima deschisa si senina, din dorinta de a va arata ...altceva.Cred ca articolul Confesiunile unei prostituate este real. Nu vad de ce cineva ar pierde atata timp si energie pentru a minti poporul nu cu televizorul, ci cu internetul. Nu arunc cu piatra, nu judec, ba o inteleg pe fata.Pentru cine inca se mai indoieste, prostitutia este cea mai veche meserie, iar insasi istoria in sine a fost modificata, influentata de-a lungul secolelor de existenta acestor ...numiti-le cum doriti.Prostituate, dame de companie, metrese, curtezane? Femei frivole, usoare?Vanzatoare de placeri?Aruncati cu piatra daca doriti. Femei care au scandalizat, totodata au intrigat si fascinat lumea.Provin dintr-o familie burgheza, de intelectuali. De mica am fost pasionata de literatura, desen, limbi straine. Mica domnisoara studioasa, atenta la detalii, studiind oamenii, cautand sensuri ascunse. Mi-am dorit sa plec in strainatate, sa explorez taramuri noi, sa ma explorez pe mine, de ce nu. Sa-mi testez limitele, sa-mi infrunt temerile. Dupa terminarea universitatii, l-am cunoscut pe prietenul meu de atunci, omul care mi-a schimbat viata. L-am urmat in strainatate, visand ca orice tanara entuziasmata si indragostita un viitor, o familie alaturi de el. Mi-a fost alaturi ca un frate, prieten, responsabil si ingrijorat pentru mine, dar relatia noastra ca si iubiti s-a deteriorat dupa scurt timp. Castelul meu de nisip s-a daramat, m-am vazut singura in strainatate, fara prieteni, fara familie. Lucram ca si secretara pe un salariu extrem de mic, fara posibilitatea de a face cariera altfel decat sa cedez avansurilor sefului, sa vars cate o lacrimuta de pisica neajutorata. Nu am putut face asta niciodata. Am ales calea cea mai simpla, dar si mai complicata totodata de a avea bani multi intr-un timp relativ scurt. Easy money. Acum am 29 de ani si sunt o prostituata de lux de 2 ani incoace.Am inceput simplu, in urma unei dezamagiri din dragoste si din dorinta de a-mi croi un viitor material pur si simplu...singura. Ca orice steluta de mare care se respecta, am traversat si eu periode nebuloase, de tensiuni interioare datorate mai degraba sensibilitatii, firii mele reflexive, predispuse la analiza, decat a presiunii sociale sau a prejudecatilor. ''Furia'' banilor m-a facut sa-i cheltui la inceput, sa-mi satisfac micile capricii de femeie tanara, bijuterii, calatorii, sa ma indragostesc de un client (este inevitabil, nu suntem roboti), sa creez si sa mentin haosul in viata mea pentru o scurta perioada de timp. Mi-am regasit linistea si echilibrul apropiindu-ma de prietenii mei de suflet, oameni simpli, buni, reali. Ei ma cunosc pentru ceea ce este in sufletul meu, niciodata nu m-au judecat si nu m-au intrebat mai mult deca am dorit sa povestesc...Nu ma bat cu pumnul in piept pentru ceea ce fac, urasc mitocaniile, pitipoancele si argourile, dar nici nu regret. Sunt o persoana discreta.Nimic nu este la intamplare in viata, nici macar faptul ca am ales, temporar, acest drum. Nu sunt, nu ma simt singura. Nimeni si nimic in afara de mine insami, de sufletul meu, nu m-a conditionat sa aleg acest drum. Familia mea traieste bine, nici un alt barbat nu ''m-a ajutat'' ( a se intelege ''silit, manipulat''). Nu am consumat niciodata droguri, urasc betiile, noptile pierdute. Timpul meu liber mi-l petrec cu prietenele mele, la o cina si un pahar de vorba, citind o carte, ascultand muzica, dansand.Sexualitatea nu inseamna numai actul sexual in sine. Preludiul incepe din momentul in care cei doi se intalnesc si se plac. Schimbul de priviri, eleganta gesturilor, feminitatea ei, masculinitatea lui..Nu m-am considerat niciodata o fata extrem de frumoasa, ba chiar am fost timida si nesigura, intr-un mic con de umbra, observandu-i pe altii. Apoi, am descoperit ca ..ma iubesc. Ma plac! Am inceput sa stralucesc, carismatica, empatica, pasionala, cu zambetul pe buze. Am inceput sa-mi cunosc corpul si pe ei, barbatii...Iesirile la cina, weekendurile impreuna, intalnirile pasionale, feed-backul sau lipsa lui, dorinta de a fi dominati, alintati, da, barbatii cu micile lor slabiciuni si secrete....vesnici vanatori de iluzii si emotii.Cat despre practica SM, dupa care ai ramas oripilata, draga mea ''curtezana din confesiuni'' (nu am retinut numele)...sunt pur si simplu prejudecati ale societatii..Wow, SM inseamna bici, bataie, sange, agresivitate, fugiti, cata depravare! Wow, a saruta, a atinge o femeie inseamna ca esti lesbiana, perversa, etc...Atitudinea fata de viata se reflecta si in sex. Daca ni s-a spus, am vazut ceva, apai acolo intepenim, in ideea noastra ''cea perfecta'', cu minunatii nostri ochelari fumurii de soare, sa nu vedem lumea asa cum este ea.SM este un joc de putere in care unul controleaza si impune, iar celalat se lasa dominat. Gandeste-te cum te simti cand iubitul te leaga de pat si se joaca cu mintea ta, draga doamna/domnisoara ce citesti acum blogul meu. Este...fierbinte, nu? Daca inca nu ai experimentat acest joc, grabeste-te sa o faci. Evident, paleta practicilor SM si a sexualitatii in general comporta o serie larga de variatiuni. Fiecare este liber sa aleaga.Nu incerc sa proiectez existenta mea reala intr-o lumina roz bombon. Ca toti oamenii de pe fata pamantului, am si eu zile mai bune sau mai rele...Dragii mei, prostituata nu inseamna opulenta si vulgaritate decat in bordeluri, in vitrina, pe strada la colt. Vazandu-ma, nimanui nu-i trece prin cap ca apartin acestei ''specii'' mai elevate, ce-i drept.Deocamdata ma distrez plimbandu-ma, facand sex, castigand bani, gandindu-ma la un alt viitor pentru mine. Timpul iubirii inca nu a sosit.Intr-adevar, acum inteleg mai bine barbatii si stiu ca intr-o zi va aparea cineva special. Ca voi face o familie, ca voi fi doar amanta sau iubita? Timpul va decide.Va astept cu comentarii, m-am pregatit deja sa incasez ''bolovanii'' vostri. Hai sa vedem cati puritani avem prin zona.Salutari si pupici din strainatate![/quote']Misterioasa domnisoara :)...pentru ca nu iti apare pseudonimul nicaieri ...Ti-am citit scrierea si incerc sa inteleg ce vrei sa spui. Incerc sa inteleg motivul care te-a determinat sa algi calea asta ...de easy money ...Nu arunc cu pietre pentru ca si eu am bolovanii aruncati de altii ...printre care incerc sa imi croiesc un drum.Stiu ce inseamna sa ai o viata tumultoasa...stiu ce inseamna temeri ...dezamagiri ...dureri sufletesti...incertitudini...hell...stiu ce inseamna multe.Din pacate soarta nu a fost prietena mea cea mai buna si de multe ori m-a cam lasat de izbeliste.nu spun ca nu am fost tentata de calea de a face easy money ...si nici de invitatiile de a petrece wk deosebite in compania unor domni generosi.Insa...stiam ca nu e calea cea buna.Nu spun ca am luat mereu deciziile cele mai bune...si ca am avut fler in unele situatii. neee..nici pe departe.Au fost momente cand imi venea sa imi dau cu capul de toti peretii...Insa nu am cedat.Am cautat sa imi fac curaj si sa merg mai departe.Nu am castigat dintotdeauna un salar decent care sa ma ajute sa imi satisfac micile capricii ...insa stiu ca in acest moment pot sa ma uit in spate si sa spun ...nu mi-e rusine.Intrebare....Ipotetic ...vorbind..Sa spunem ca intr-o seara ..iti iei liber ...si pur si simplu vrei sa iesi ...sa te plimbi ...si sa te bucuri de tot ce frumos.Iti pui rochia ta preferata ...iti iei pantofii cei mai comozi ...si incepi sa bati strazile orasului in care locuiesti.Si brusc...apare in fata ta unul dintre "colaboratorii" tai.Si nu oricum...ci cu copilul sau de mana ...si cu sotia sa...langa ei.Si te observa ...Te va saluta? Ma indoiesc.Sau daca o va face ...ce crezi ca ii va spune sotiei cand te va prezenta...E o cunostinta ...de la munca ??? Oare?Si TU ...TU cum te-ai uita in ochii acelei femei ...Hai sa nu dramatizez rugandu-te sa iti imaginezi cum ar fi sa ii explice tati fiului sau de 5 ani de unde o cunoaste pe domnisoara aceea draguta.Tu cum te-ai simti daca ai fi in locul acelei femei?Cred ca ai fi extaziata ...nu? Steluta a marii...Draga mea...Lumea reala nu are nimic in comun cu bancurile de pesti , cu rechini sau balene plictisite ...si CLAR nimic cu stelutele de mare....oricat de plastica ai incerca sa fi tu in exprimare.Lumea reala ...pe langa toate frivolitatile si porcariile din care este compusa ...mai are si ceea ce noua ne place sa numim...suflet....( si ceva ce din pacate multi calca in picioare , badjocoresc sau pur si simplu uita ...RESPECT ..atat fata de cei din jur cat si fata de prorpia persoana).Iar daca tu consideri ca un viitor material este mai linistit decat unul spiritual ...bravo tie ...Si daca tu consideri ca prin a-ti satisface micile capricii si vizitand locuri exotice si vacante luxoase ...inseamna ca te respecti ca si om...well...bravo tie din nou,Insa...din acest loc...de unde ma aflu eu ...stii ce se vede?O ...cum sa ma exprim sa nu par nici rautacioasa ...nici acida...Esti ca o biblioteca de stat...(publica).Toti intra ...citesc...lasa cate ceva...si pleaca mai departe.Iar biblioteca aia e uitata la un moment dat. De ce?Pentru ca omul dupa ce epuizeaza resursele intr-u loc...tinde sa caute in alta parte ceva nou.Avantajul e ca nu ai nevoie de abonament.Platesti...te servesti...si gata.Esti sigura ca te respecti pe tine ca si persoana?Hmmmmmmm...Aaaa...Inainte sa inchei.Spuneai ca la un mom. dat poate vei avea o familie.Din gresala te-ai gandit ca copii tai ar putea afla ce a facut mami acu cativa ani???Cred ca ar fi mandri de tine.A mi se ierta sarcasmul...si a mi se ierta dorinta aruncarii cu bolovani (nu asta intentionez) ...Insa doar ideea ca multe stelute de mare ...asa ca tine...colorate si dragute ...au lasat copii fara parinti ...si femei fara sotii lor...imi provoaca repulsie.Ma bucur ca poti sa te ridici dimineata din pat dupa un somn linistit ...si poti sa te privesti in oglinda.Mie mi-a fost greu de fiecare data cand faceam ceva de care nu eram foarte mandra ( in nici un caz ce faci tu ...insa ceva ce la o adica putea sa raneasca alta persoana).Numai bine...stea a marii.Sper sa gasesti nsula aia pustie si sa iti gasesti linistea la care toti tanjim intr-un final.
Postat

Draga angelofsorrow, insusi pseudonimul tau spune ceva despre tine...Oare ce?Pseudonimul meu este Stelutademare, dar dintr-o mica eroare aici, avand in vede ca sunt noua pe acest site, nu a aparut. Hai sa-ti explic cateva lucruri, draga mea...Nu lucrez acolo unde locuiesc, posibilitatile ca eu sa ma intalnesc cu clientii mei sunt in mare masura reduse.Da, sigur ca am zilele mele libere, in care ma imbrac cum poftesc si pornesc la plimbare prin oras. Tin sa precizez ca locuiesc intr-o metropola occidentala. Trafic, zumzet, agitatie.Nu, nu as avea mustrari de constiinta sa-mi incrucisez privirile cu vreunul dintre clientii mei. Nu m-as opri, nu as saluta si stiu ca si el ar face acelasi lucru, indiferent daca ar fi insotit sau nu. Discretie, privacy, numeste-o cum doresti. Suntem oameni civilizati, educati si tinem la micile noastre secrete, nu-i asa?Nu, cu sinceritate iti spun ca nu m-as simti nici murdara, nici frustrata, nici imorala. Nu periclitez ''sanatatea'' unei familii. Din contra! Nu am mustrari de constiinta pentru biata femeie, nevasta-sa, ''umilita'', ...''tradata''? Hai sa facem impreuna un dus rrrece, cu multa gheata! Barbatul ei va ajunge la mine pentru ca sunt un surogat, o pastiluta cu feromoni, adrenalina, un umar pe care sa planga, sa-si spuna pasurile, pentru ca are nevoie de confirmari, ca noi toti, de altfel. Nu ma pot simti ''folosita'', cum crezi tu, pentru ca m-as minti pe mine insami sa fac astfel de afirmatii. Pe langa plata de rigoare, primesc cadouri, mici atentii, admiratie, complimente si de ce nu, se instaureaza complicitatea intre noi. In vreme ce tu iti vei ''linge ranile'' dobandite cu mult ''curaj'', te vei lupta cu principiile si scrupulele cladite cu grija, eu imi voi ingrosa contul in banca, voi avea cel putin o casa a mea, independenta financiara,o experienta bogata de viata, ceea ce implicit va duce la o selectie mai atenta a alegerilor personale.Sunt realista si-mi asum consecintele actiunilor mele. Nu ma astept sa fiu ceruta de nevasta astfel sau iubita pentru cine sunt cu adevarat. Daca vreau dragoste, stiu cum sa o caut si nu in acest mod.Cat despre cum imi caut eu spiritualitatea, draga mea, nu am inteles la ce te referi. Daca vrei sa discutam despre religie, despre puterea si formele ei, atunci sunt aici. Practic sport, meditatie, citesc, dansez, pictez, stau la sueta cu prietenii mei de suflet. Am intotdeauna timp pentru oamenii ddragi.Iar daca as putea da timpul inapoi, as face aceeasi alegere.

Postat
Draga angelofsorrow' date=' insusi pseudonimul tau spune ceva despre tine...Oare ce?Pseudonimul meu este Stelutademare, dar dintr-o mica eroare aici, avand in vede ca sunt noua pe acest site, nu a aparut. Hai sa-ti explic cateva lucruri, draga mea...Nu lucrez acolo unde locuiesc, posibilitatile ca eu sa ma intalnesc cu clientii mei sunt in mare masura reduse.Da, sigur ca am zilele mele libere, in care ma imbrac cum poftesc si pornesc la plimbare prin oras. Tin sa precizez ca locuiesc intr-o metropola occidentala. Trafic, zumzet, agitatie.Nu, nu as avea mustrari de constiinta sa-mi incrucisez privirile cu vreunul dintre clientii mei. Nu m-as opri, nu as saluta si stiu ca si el ar face acelasi lucru, indiferent daca ar fi insotit sau nu. Discretie, privacy, numeste-o cum doresti. Suntem oameni civilizati, educati si tinem la micile noastre secrete, nu-i asa?Nu, cu sinceritate iti spun ca nu m-as simti nici murdara, nici frustrata, nici imorala. Nu periclitez ''sanatatea'' unei familii. Din contra! Nu am mustrari de constiinta pentru biata femeie, nevasta-sa, ''umilita'', ...''tradata''? Hai sa facem impreuna un dus rrrece, cu multa gheata! Barbatul ei va ajunge la mine pentru ca sunt un surogat, o pastiluta cu feromoni, adrenalina, un umar pe care sa planga, sa-si spuna pasurile, pentru ca are nevoie de confirmari, ca noi toti, de altfel. Nu ma pot simti ''folosita'', cum crezi tu, pentru ca m-as minti pe mine insami sa fac astfel de afirmatii. Pe langa plata de rigoare, primesc cadouri, mici atentii, admiratie, complimente si de ce nu, se instaureaza complicitatea intre noi. In vreme ce tu iti vei ''linge ranile'' dobandite cu mult ''curaj'', te vei lupta cu principiile si scrupulele cladite cu grija, eu imi voi ingrosa contul in banca, voi avea cel putin o casa a mea, independenta financiara,o experienta bogata de viata, ceea ce implicit va duce la o selectie mai atenta a alegerilor personale.Sunt realista si-mi asum consecintele actiunilor mele. Nu ma astept sa fiu ceruta de nevasta astfel sau iubita pentru cine sunt cu adevarat. Daca vreau dragoste, stiu cum sa o caut si nu in acest mod.Cat despre cum imi caut eu spiritualitatea, draga mea, nu am inteles la ce te referi. Daca vrei sa discutam despre religie, despre puterea si formele ei, atunci sunt aici. Practic sport, meditatie, citesc, dansez, pictez, stau la sueta cu prietenii mei de suflet. Am intotdeauna timp pentru oamenii ddragi.Iar daca as putea da timpul inapoi, as face aceeasi alegere.[/quote']Draga mea steluta ...:) ...nu e sarcasm...nici macar umbra.Imi placi ...sincer...nu sunt de acord cu ce te ocupi ...insa inteligenta ta si modul tau de abordare a lucrurilor ...imi da o oarecare doza de ...nu stiu cum sa ma explic ...imi pune un zambet pe buze. :)Imi place modul tau de exprimare si felul in care gasesti explicatii la tot.Poate asa e firea ta...sau poate te-ai educat pentru asemenea raspunsuri tocmai in ideea de a contracara "bolovanii" :).Cert este ca te admir.Uite ...De-a lungul existentei mele :)) ( o gluma stupida ...da' mereu ma amuza) ...am citit cam tot ce mi-a picat in mana.De la spionaj si beletristica...la politica...sex...religie si paranormal.Am citit si despre faimoasele curtezane :)...si da...stiu ca din cele mai vechi timpuri ...curtezanele erau scolite...tocmai in ideea in care clientul va avea nevoie de o confesoare.Femeile din inalta societate ...erau nvatate bunele maniere...felul in care trebuie servit si baut ceaiul...si modul in care trebuie sa iti educi copilul si sa ai grija de casa.Ca in unele parti ale lumii erau numite curtezane...in altele gheise...asta e. Stiu cate trebuia sa invete o asemenea femeie...si mai stiu ca majoritatea erau fortate de varii imprejurari sa ajunga la acest mod de viata.Unora ajungea sa la placa...altora mai putin.Anyway ...Referitor la pseudonimul meu ...acesta e dat cu multa vreme in urma.Daca te uiti peste profilul meu ...vei observa ca sunt membra de cativa ani. Si in acea perioada...nu eram foarte fericita dpdv spiritual.Cat despre partea spirituala despre care iti vorbeam intr-un comentariu anterior...Ma refeream la bucuria de a avea alaturi copii si familia. La spiritualitatea asta ma refeream.Cat despre conturi burdusite....sau case luxoase....E demonstrat ( si nu stiintific :)) )...ca in momentul in care murim ...tot ce ducem cu noi ...sunt niste haine care sa ne acopere trupul ...si 4 scanduri in care suntem pusi.Cat despre avutiile castigate in viata asta...cred ca mai importante sunt principiile...amintirile si dragostea de frumos ..cred ca avutiile astea sunt cele care merita lasate progeniturilor. Banii...naiba sa ii ia...banii vin si trec. Boala sau moartea nu tin cont de statut social sau financiar detinut de o persoana. Astea vin...te ating ...si gata. Ca esti print ca esti cerasetor...in fata mortii suntem egali :).Cat despre religie sau dumnezeu...aici mereu se vor naste polemici.I'm not a beliver...at least not in every bullshit that chirch wants us to belive.I belive in God and in myselfe. And that is just about what i need to make it in this cruel and yet beautiful world :).My Star Fish ...i wish u all the best ...and i hope that u understand now my point of wew.
Postat

Draga mea angelofsorrow,fara indoiala, esti o femeie inteligenta si inteleapta. Exista un mic/mare sambure de adevar in ceea ce scrii. De fapt eu nu pledez pentru o viata libertina, pentru dragostea pentru lux si lipsa de responsabilitati. Este doar o alegere, pentru mine personal, temporara. Familia, copiii, dragostea si armonia inseamna totul. Dragostea este forta care muta si muntii din loc. Nu pasiunea, nu senzualitatea, nu banii, nici luxul. Am cunoscut prin prisma meseriei mele oameni bogati, carora nu le lipseste nimic, in afara...dragostei si a linistei interioare. Sunt pustiiti, nefericiti, neinistiti, dar nu vor recunoaste in ruptul capului asta. Isi umplu golul sufletesc cu diverse achizitii, isi hranesc corpul, uitand de suflet. Mi-am promis ca nu voi fi niciodata astfel. Nu ravnesc vile, masini si un cont exorbitant in banca, ci un om bun si drag langa mine. Pentru ca intr-adevar cu totii imbatranim. Nimic nu este constant, in afara dragostea pentru copiii nostri. Totul se transforma. Natura, societatea, noi.Ma vei intreba inevitabil atunci de ce am ales aceasta meserie? Din nevoia de confirmare personala, din dorinta de explorare si nu in ultimul rand de a avea bani mai multi cu care sa-mi creez un alt viitor. Nu a sosit inca momentul dragostei, pentru ca pur si simplu nu am cunoscut inca acel barbat special pentru mine. Cand il voi intalni, voi simti asta.Vad in jurul meu cunostinte femei care se culca cu barbati pentru o iesire mai insolita intr-o vacanta de lux, pentru o mica bijuterie sau favoruri in cariera. Le apreciez doar pe cele care tintesc sus si reusesc. Dar marea majoritate dintre ele o fac din pura..placere si chiar aproape..gratis. Se considera fete ''cuminti'', acceptate, ''scuzate'' de societate. ''Slabiciunea'' mea este de a fi transparenta si de a cere un raport clar, de fair-play, in urma caruia obtin niste avantaje financiare cu care imi cumpar o casa, de exemplu. Fara a fi intretinuta, victima, fara a da ochii peste cap si o lacrima pe obrajiori.In plus, barbatii aici, in strainatate, spre deosebire de cei romani (sa-mi fie iertat, dar asta cred), respecta cu adevarat femeia. Chiar si pe dama de companie. Nuuu, nu o vor lua de nevasta sau o vor introduce in viata lor, dar ii ofera flori si mici atentii din proprie initiativa, ii fac complimente sincere. E suficient sa te uiti in ochii lor.Dragostea a fost, este si va fi adevarata forta, nimic nu este mai important decat familia, dar intre timp, pana cand o voi avea, traiesc din plin momentul, fara a neglija niciodata sufletul.Salutari.

Postat

daca prostitutia ar fi o "meserie" cum se spune ...ma intreb de ce veniturile nu sunt impozitabile......posibilitatea de de a fi uman nu consta in "munca" ce o prestezi ci in felul tau de a fi ......chiar si un director de firma poate fi un gunoi social in aceasta privinta....nu judec si nu intentionez sa jignesc pe nimeni dar in cazul de fata detest grosolania

Postat

prostitutia ESTE o meserie. In tarile occidentale in care este legalizata, prostituatele ''de strada'' lucreaza in bordeluri, au carte de munca, medic curant, sunt protejate de bodyguarzii institutiilor respective. ''Escoartele'', adica cele independente, mai destepte si cu clasa, au firma proprie, platesc taxe la stat.Nimeni nu promoveaza aceasta meserie, doar se discuta pe marginea acestui subiect. Din pacate posibilitatile de informare, calatorie, etc in Romania sunt extrem de limitate datorita posibilitatilor financiare reduse. Inteleg, am trecut si eu prin asta. Viata in strainatate te ajuta sa vezi altfel lumea. Altfel cum? Nu neaparat mai buna, mai rea. Pur si simplu ''altfel''.

Postat
prostitutia ESTE o meserie. In tarile occidentale in care este legalizata' date=' prostituatele ''de strada'' lucreaza in bordeluri, au carte de munca, medic curant, sunt protejate de bodyguarzii institutiilor respective. ''Escoartele'', adica cele independente, mai destepte si cu clasa, au firma proprie, platesc taxe la stat.Nimeni nu promoveaza aceasta meserie, doar se discuta pe marginea acestui subiect. Din pacate posibilitatile de informare, calatorie, etc in Romania sunt extrem de limitate datorita posibilitatilor financiare reduse. Inteleg, am trecut si eu prin asta. Viata in strainatate te ajuta sa vezi altfel lumea. Altfel cum? Nu neaparat mai buna, mai rea. Pur si simplu ''altfel''.[/quote']din nefericire pentru mine soarta si "veniturile reduse" care au dus la dezinformarea mea pe langa limitarea calatoriilor in occident au ajutat la stapanirea unora dintre cele mai bune retele de arte din europa foarte limitate dealtfel si deloc banoasecha-ching....cum ai afirmat singura chiar tu ai trecut prin aceasta situatie "limitata"cat despre("''Escoartele'', adica cele independente")eu stiam ca se numesc escort sau pe romaneste insotitoare nu are nimic legatura cu "independenta"ghinionul meu e ca m-am nascut bogata dar asta nu ma ajuta cu nimic ,parintii mi-au dat o educatie si asta a fost tot bani a trebuit sa-mi fac singura chiar si asa am ales sa muncesc nu m-am lasat atrasa de expresia"nu-mi pot tine picioarele lipite" prostitutia ramane o enigma pt mineacum las fetele destepte sa-si faca temele si ma retrag in prostia mea o noapte buna inca o dilema pentru mine daca tu personal ai spus ca te-ai apucat de aceasta meserie cum ii spui tu,pentru venituriile atragatoare de ce te rusinezi de situatia ta financiara anterioara si ma ataci cu lipse de informare si alte prostioarepana una alta discutam pe un portal din romania unde prostitutia nu s-a legalizat ,aici nu este considerata meserie ai sti si tu asta daca nu ai fi uitat de unde ai plecatpromite-mi un alt atac incepe sa-mi placa persoana ta acum chiar spun noapte buna
Postat

nimic din ceea ce scriu nu este atac la persoana, in special pt tine, draga hanna:) Nu am uitat niciodata de unde am plecat. Ma intorc acasa fara fast, fara inscriptii luminoase, fara a-mi pune pe mine toate bijuteriile posibile si fara a povesti tuturor ''viata mea stralucitoare'' in strainatate. Nu ma rusinez de situatia mea financiara anterioara. Din contra, provin dintr-o familie bogata, de intelectuali. Doar ca strainatatea iti deschide noi orizonturi si nu ma refer strict la bani. Posibilitatea de a calatori, de a invata lb straine, de a intalni noi oameni si culturi diferite.Cunosc prea bine mentalitatea romanilor in ceea ce priveste prostitutia si nu voi face eu o ''revolutie'' aici cu impresiile mele. Dar cine este dornic sa exploreze, sa cunoasca, cine nu se limiteaza, macar va citi si va reflecta asupra comentariilor mele.Experienta mea vasta de viata si vederile mele largi ma vor ajuta mult in relatiile cu copiii mei. Voi fi nu numai mama, ci si o prietena de nadejde, nebuna, inteleapta. Voi vorbi fara retineri cu ei despre sexualitate, intimitate.Pentru tine, sabine21 - daca esti atat de scandalizata de subiectul asta numit prostitutie, de ce-ti mai pierzi vremea aici? Nu ma intereseaza lectiile de moralitate, nu esti in masura sa arunci piatra, pentru ca nimeni nu este usa de biserica.Trecutul meu ''scandalos'' nu va fi neaparat ascuns. Fac ceea ce-mi doresc in aceasta etapa din viata mea. Imi voi cumpara o alta casa si-mi voi continua studiile. Este simplu, draga mea. Pot avea oricand o alta meserie.Cat despre termenul de escoarta independenta, chiar asa se si foloseste si are si o explicatie. Nu lucreaza in bordel, nici cu o agentie, este pur si simplu pe picioarele ei si plateste taxe la stat. Independent escort lady. Nu numai ca nu sunteti informati, dar stati si cu coada sus, in loc sa va aratati macar interesati, dornici de a afla ceva nou.

Postat
nimic din ceea ce scriu nu este atac la persoana' date=' in special pt tine, draga hanna:) Nu am uitat niciodata de unde am plecat. Ma intorc acasa fara fast, fara inscriptii luminoase, fara a-mi pune pe mine toate bijuteriile posibile si fara a povesti tuturor ''viata mea stralucitoare'' in strainatate. Nu ma rusinez de situatia mea financiara anterioara. Din contra, provin dintr-o familie bogata, de intelectuali. Doar ca strainatatea iti deschide noi orizonturi si nu ma refer strict la bani. Posibilitatea de a calatori, de a invata lb straine, de a intalni noi oameni si culturi diferite.Cunosc prea bine mentalitatea romanilor in ceea ce priveste prostitutia si nu voi face eu o ''revolutie'' aici cu impresiile mele. Dar cine este dornic sa exploreze, sa cunoasca, cine nu se limiteaza, macar va citi si va reflecta asupra comentariilor mele.Experienta mea vasta de viata si vederile mele largi ma vor ajuta mult in relatiile cu copiii mei. Voi fi nu numai mama, ci si o prietena de nadejde, nebuna, inteleapta. Voi vorbi fara retineri cu ei despre sexualitate, intimitate.Pentru tine, sabine21 - daca esti atat de scandalizata de subiectul asta numit prostitutie, de ce-ti mai pierzi vremea aici? Nu ma intereseaza lectiile de moralitate, nu esti in masura sa arunci piatra, pentru ca nimeni nu este usa de biserica.Trecutul meu ''scandalos'' nu va fi neaparat ascuns. Fac ceea ce-mi doresc in aceasta etapa din viata mea. Imi voi cumpara o alta casa si-mi voi continua studiile. Este simplu, draga mea. Pot avea oricand o alta meserie.Cat despre termenul de escoarta independenta, chiar asa se si foloseste si are si o explicatie. Nu lucreaza in bordel, nici cu o agentie, este pur si simplu pe picioarele ei si plateste taxe la stat. Independent escort lady. Nu numai ca nu sunteti informati, dar stati si cu coada sus, in loc sa va aratati macar interesati, dornici de a afla ceva nou.[/quote']spune-mi tu cum pot eu sa te inteleg?poate o sa doara ce urmeaza dar nu o spun ptr a te supara ci doar incerc sa exprim o realitate falsa ce o expui si de care nu esti sigura,spui ca provii dintr-o fam. de intelectuali dar simpla ta exprimare este foarte saraca(nu ma refer la un limbaj pompos ci strict la gramatica simpla)scuze dar asta e :P sunt sincera,imi pare sincer rau daca coada mea te-a lovit peste ochi(hihihihih)este din cauza curiozitatii mele,la capitolul informatii stau excelent deoarece sunt ahtiata dupa cunostinte de orice natura,alege ce domeniu doresti si hai sa dezbatem impreuna,eu una sunt plina de resurse consider ca ne-am abatut exagerat de mult de subiect ,chiar si asa raman intrigata de persoana ta pentru mine esti un paradox
Postat

Codita ta, draga de ea nu m-a lovit peste ochi:) Inca o data, o iei ca pe un afront personal, cand de fapt era pur o adresare generala. Nu am dubii in privinta inteligentei si istetimii tale, asa ca nu mai sta in garda:)Am o prietena de suflet pe care o iubesc foarte mult si care ma cunoaste suficient incat sa nu ma judece, ci sa-mi respecte alegerile. Este o prietenie speciala care dureaza din copilarie.Vom mai cotcodaci pe msn.

Postat

Pentru ca tot am vazut pareri avizate pe aici, am si eu o intrebare, sunt o fire curioasa: Cum functioneaza sistemul in tarile cu prostitutia legalizata, cu doctor curant, cu analize facute la zi? Cum poti sa fii sigur ca o fata nu are o boala urata, daca HIV de exemplu este detectabil prin analize abia dupa 6 luni de la instalare?

Postat
Pentru ca tot am vazut pareri avizate pe aici' date=' am si eu o intrebare, sunt o fire curioasa: Cum functioneaza sistemul in tarile cu prostitutia legalizata, cu doctor curant, cu analize facute la zi? Cum poti sa fii sigur ca o fata nu are o boala urata, daca HIV de exemplu este detectabil prin analize abia dupa 6 luni de la instalare?[/quote']Mda. Sistemul functioneaza, atata timp cat stii ceea ce faci. O fata desteapta foloseste INTOTDEAUNA prezervativul, fara abateri de la regula. Exista un procent mai ridicat de a contracta virusul HIV al celor care folosesc droguri injectabile si al homosexualilor. Dar in ultima vreme, pana si industria drogurilor s-a ''specializat'', astfel incat astazi drogurile puternice (cocaina, heroina) se gasesc sub forma de pastile sau prafuri, deci, mai comod, mai simplu.Cat despre contractarea altor boli venerice, personal nu am avut niciodata probleme de sanatate de acest gen. Fiecare fata are propriul sistem de nevoi si valori dupa care se calauzeste inevitabil in viata.Multe salutari
Postat

am intalnit in meseria mea destule prostituate si cele mai stilate gandeau la fel.felicitari draga mea ca ai depasit anumite momente de ibceput si esti bine cu tine insati-asta e cel mai important lucru.daca poti sa faci asta,si o faci bine..de ce nu???pana la urma orice femeie cauta avantaje intr-o relatie..fiecare cu ce doreste...tu vrei banii caci sunt slabiciunea ta,cealalta pote vrea sex..nu conteaza.numai ca tu care recunosti te chemi prostituata iar celelalte femei din jur aparent cinstite se numesc doamne.am cunoscut o doamna in adevaratul sens al cuvantului si meseria ei este de escort asa ca....

Postat

Păziţi dar legile şi poruncile Mele, şi nu faceţi nici una din aceste spurcăciuni, nici băştinaşul, nici străinul care locuieşte în mijlocul vostru. Căci toate aceste spurcăciuni le-au făcut oameni din ţara aceasta, care au fost înaintea voastră în ea; şi astfel ţara a fost pângărită. Luaţi seama ca nu cumva să vă verse (vomite) şi pe voi ţara din gura ei, dacă o spurcaţi, cum a vărsat pe neamurile care erau în ea înaintea voastră. Căci toţi cei care vor face vreuna din aceste spurcăciuni, vor fi nimiciţi din mijlocul poporului lor. (Levitic 18:26-29)Iată de ce a ajuns Rahav să fie prostituată. Imoralitatea era privită ca şi ceva normal şi era contextul în care a trecut ea. În ce fel te-a afectat sau te afectează pe tine imoralitatea lumii în care trăim? Nu eşti cumva o victimă a imoralităţii, aşa cum a devenit Rahav?

• Administrator
Postat
Păziţi dar legile şi poruncile Mele' date=' şi nu faceţi nici una din aceste spurcăciuni, nici băştinaşul, nici străinul care locuieşte în mijlocul vostru. Căci toate aceste spurcăciuni le-au făcut oameni din ţara aceasta, care au fost înaintea voastră în ea; şi astfel ţara a fost pângărită. Luaţi seama ca nu cumva să vă verse (vomite) şi pe voi ţara din gura ei, dacă o spurcaţi, cum a vărsat pe neamurile care erau în ea înaintea voastră. Căci toţi cei care vor face vreuna din aceste spurcăciuni, vor fi nimiciţi din mijlocul poporului lor. (Levitic 18:26-29)Iată de ce a ajuns Rahav să fie prostituată. Imoralitatea era privită ca şi ceva normal şi era contextul în care a trecut ea. În ce fel te-a afectat sau te afectează pe tine imoralitatea lumii în care trăim? Nu eşti cumva o victimă a imoralităţii, aşa cum a devenit Rahav?[/quote']Bine ai venit Preotul , si nu uita pizda este minunata, chiar daca e platita pentru ea :sleepy::sleepy:

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

o stire interesanta din Libertatea:Adam K. din Polonia a trait socul vietii cand la o vizita la un bordel, acompaniat de un prieten, si-a gasit propria sotie printre “damele de companie” pregatite a oferi placeri carnale. Femeia, in varsta de 32 de ani, mama a doi copii, si-a mintit in repetate randuri sotul ca ajuta o matusa la contabilitate, dar ea “lucra” pe post de dama de companie pentru a aduna bani de buzunar. Barbatul a declarat ca, dupa 14 ani de casatorie, nu poate tolera comportamentul ei si doreste sa divorteze. ahahahahah

Postat

Iată cinci lucruri pe care nu le ştiai despre damele de companie:1. Cele mai bune escorte sunt votate pe internetÎntr-o eră a internetului, oferta online cu servicii sexuale este tot mai mare. De asemenea cei care apelează la dame de companie le pot vota pe acestea în funcţie de gradul de satisfacere pe care l-au simţit. Nu de multe ori clienţii au apelat la şantaj pentru a obţine servicii sexuale extra, ameninţând că vor posta opinii negative despre prostituatele în cauză.2. Escortele merg în turnee de promovareAsemenea trupelor celebre şi fetele care oferă plăcere oricui e amator şi are cu ce plăti îşi promovează “munca” mergând în turnee din oraş în oraş. Ele organizează chiar şi parade în care îşi promovează serviciile. De asemenea agenţiile participante rezervă camere de hotel pentru fiecare ecortă în parte, pentru ca acestea să primească pe rând amatori de sex contra cost. Damele de companie sunt adesea exploatate şi suprasolicitate, având în vedere natura lucrativă a jobului lor.3. Damele de companie câştigă bineEscortele din Statele Unite câştigă între 150 şi 400 de dolari pe oră, în funcţie de cerere şi ofertă. Cele mai apreciate escorte ajung să câştige chiar şi 1.000 de dolari pe oră.4. Serviciile diferă în funcţie de ţarăServiciile sexuale contra cost diferă în funcţie de cât de permisive sunt legile din ţara în care se află. De exemplu, în Canada, unde prostituţia în sine este legală, însă negocierea sexului în public este interzisă prin lege, serviciile de escortă sunt cele mai “complete”.Există şi ţări unde legile cu privire la prostituţie sunt foarte ciudate. În Japonia este legal să plăteşti pentru sex oral însă când vine vorba de sex normal rişti să fii arestat.Şi ce să mai zicem de Olanda unde sexul se găseşte în orice formă la orice oră. Este chiar o profesie de bază în această ţară.5. Există un jargon al escortelorPentru a evita problemele legale, în acest domeniu de activitate s-a născut un limbaj specific.Bărbaţii vor fi întotdeauna interesaţi de sex, însă oare criza economică mondială nu-i va opri pe aceştia să nu mai caute serviciile plătite?!

Postat

BORDELU EROTIC SI PROSTITUATELE JOHN-IVAN........[TOATE FETELE SUNT PORNO 100%].......IN ROMANIA TOATA LUMEA SE DECE LA BORDEL EROTIC SAU ASCUNS EX:PARLAMENTARI,SENATORI ,PROCURORI,BANCHERI,COLONEI MAJORITATEA AU CITE-O PROSTITUATA DE LUX + PESTI.......[TOATE GUVERNELE TIMP DE 15 LE-A DAT PE ASCUNS CONTURI SECRETE]....AVERELE , c* SI PROSTITUATELE SUNT SECRET DE STAT.......[iN TOATA EUROPA ESTE LEGALIZATA PROSTITUTIA IAR IN ROMANIA ESTE LEALIZATA PE ASCUNS].........NUMAI PROSTII NU STIU DIN TARA ASTA......CA SUNT DESTUI.........SI FETELE DE POLITAI SE DUC LA BORDEL....ETC [sAU SE PROSTITUEAZA].

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...