Sari la conținut

cui nu-i plac curvele?

Postări Recomandate

Postat

chiar si cind doua persoane intra intr-o relatie intima, cum ar fi casatoria, anumite schimburi de bunuri materiale sau fizice fac asta posibila. Majoritatea oamenilor stiu ca femeile doresc sa se casatoreasca cu barbati mai instariti in timp ce pentru barbati frumusetea corporala a femeilor este o prioritate. Asta este o forma de prostitutie.....legala.

Postat

O fac de placere, nu pe datorie. Macar un lucru bun aduce criza asta: dezrobirea barbatilor fata de femei care sunt atat de lenese incat se vand. Nu iau apararea barbatilor, care dupa parerea mea sunt imbecili, cei putin cei care platesc pentru sex. De ce sa platesti? Si ea se alege cu placere, dar cat de cretin sa fii tu sa-i dai ei bani ca sa faceti ceva ce oricum si ea are nevoie?

Postat
O fac de placere' date=' nu pe datorie. Macar un lucru bun aduce criza asta: dezrobirea barbatilor fata de femei care sunt atat de lenese incat se vand. Nu iau apararea barbatilor, care dupa parerea mea sunt imbecili, cei putin cei care platesc pentru sex. De ce sa platesti? Si ea se alege cu placere, dar cat de cretin sa fii tu sa-i dai ei bani ca sa faceti ceva ce oricum si ea are nevoie?[/quote']Deci prostitutia NU E LEGALA in Spania, dar ea se practica sub ascunzisul unei discoteci, saune, hotel etc., si se presupune ca fetele astea nu iau bani pt. SEX ci pentru un pahar de alcool (sau mai multe) care costa de la 15 la 30 de euro, pe care clintul il bea cu ele. Dupa aia ce se intampla in camere se presupune ca e de bunavoie si fara prestatie baneasca. Dar cum se invart si se spala multi bani din genul asta de afaceri autoritatile inchid ochii.
Postat

Imi aduc aminte de cand eram in Craiova si vedeam fetele care aveau acest gen de ideletniciri. Acele fete aveau si peste, unul care avea grija de ele..evident ca sa faca bani. Nu aratau chiar asa degradant, trebuie sa vanda frumusetea, nu? In zilele noastre pana si prositutia a luat-o razna, nimeni nu mai aprecieaza nimic! intre cuceritori si platitori, prostitutia e decadenta din pacate. Nimic din ceea ce este legal si ilegal, moral si imoral nu mai are esenta. Frumusetea s-a pierdut odata cu idealismul si cultura. avem mult prea multe alte probleme importante si stiri care ar trebui sa ajunga la urechile noastre

Postat

am fost pe strada cu prostituate din centrul Madridului intr-o sambata noaptea pe la 12 si pe toata lungimea strazii respective erau nu mai romance, iar sus in capat cateva negrese. Pot sa spun ca erau fete frumoase nu ce gasesti prin parcarile de tiruri de la noi. bv fetelor. romancele sunt cele mai bune amante

Postat

barbatii frecventeaza prostituate din vina proastelor pe care le au acasa care stramba din nas cand aud de perversiuni si nici macar in gura nu stiu sa o ia bine.invatati meserie femeilor(animalelor) , fiti c_u.r_v.e in pat pentru iubitul vostru si acesta nu va mai avea nevoie de serviciile prostituatelor.credeti ca pt barbati e o placere sa plateasca ca sa aiba parte? nu! ar trebui sa aiba parte gratis, ca doar deaia sunt barbati

Postat

e inchid intreprinderile non stop ? Pina la urma prostitutia va ramane la loc de frunte . Mai bine ati deschide ca in Germania , un bloc de 7 etaje numai pentru bordel. Fetele, femeile care ramin fara servici sa lucreze aici

Postat

Ce mai cautati la scoala? Nu vedeti ca se fac bani multi numai daca va dezbracati si va craciti la in poze,la bordel sau pe internet? Nu se cauta deloc fete care stiu carte ci numai toante care isi arata kurru . Cele care isi arata kurru si tattele sunt platite mult mai bine dacat cele care isi arata stiinta. Scoala nu e buna la nimic mergeti si va pozati goale sau angajati-va la bordel !!!!

Postat

De desteptaciunea ta ne-ai convins cand ai pus virgula intre subiect si predicat,telectualule!Ne interesesezi exact cat ne intereseaza efectele gripei aviare asupra polenizarii papadiei.Doar nu crezi ca te-a luat cineva in serios!Au ras cateva nickuri de tine,nici macar nu erau toate fete.asa ca, daca vrei ceva de jumulit,poti incerca la tarfele din SUA

Postat

si barbatii se uita in special la cum arati si cum esti imbracata , asa ca trebuie sa fii f aranjata si asta costa. asa ca daca te vrea frumoasa , sa isi dea interesul domul respectiv. crezi ca daca esti extrem de interesata sa iti faci o cariera adevarata intr-un anumit domeniu-si nu ma refer la televiziune sau ceva de genul asta- o sa mai ai prea mult timp sa te aranjezi ? nu . asa ca trenuie sa alegi

Postat
si barbatii se uita in special la cum arati si cum esti imbracata ' date=' asa ca trebuie sa fii f aranjata si asta costa. asa ca daca te vrea frumoasa , sa isi dea interesul domul respectiv. crezi ca daca esti extrem de interesata sa iti faci o cariera adevarata intr-un anumit domeniu-si nu ma refer la televiziune sau ceva de genul asta- o sa mai ai prea mult timp sa te aranjezi ? nu . asa ca trenuie sa alegi[/quote']nu stiu daca esti fata sau baiat, in spatele acelui nick, dar probabil ca siteurile pe care le-ai incercat nu sunt aceleasi pe care le folosesc eu..apoi mai conteaza si cum te comporti in fata camerei pt ca pe nimeni nu intereseaza o moaca ce sta si da niste raspunsuri scurte si fara sa starneasca interesul ( fara intentie de a te jigni pt ca nu te cunosc si nu stiu cum arati ) insa ca in orice meserie sunt cateva trucuri pt a avea succes si a le suci mintile la membrii. Corect?iar daca tu consideri bani putini 1500-2000E pe luna la un program de 8 ore,5 din 7 zile..atunci iti doresc mult succes in alte domenii:)
Postat

DAR toate pitzipoancele tunate ce ne prezinta emisiuni - unele din ele nici nu vorbesc corect romaneste - cum credeti c-au ajuns pe-acolo ? Dar o gramada (99 %) de fotomodele cum credeti ca urca pe podium ? Ce compromisuri credeti ca se fac ? Asta nu tot prostitutie se numeste? Dar majoritatea tinerelor care ies cu un barbat sau altul - fie el tanar sau batran - numai ptr ca are o masina scumpa si ii cumpara de toate cele , asta cum se mai numeste ?? Pe astea ati uitat sa le spuneti !! Bietele care stau in strada macar sunt sincere ...Nu vedeti ca tara asta e plina de prostituate ?

Postat

la salonul de masaj al Alinei Plugaru se prectica prostitutia, si la Makeeda, si la Karma, Confidential, Paradise, Eros, Art of massage si celelalte se face sex, femeile de acolo sunt curve sau proastituate? De ce nu face statul ceva, macar sa o legalizeze nu?

Postat

Cate din femeile de la noi din Romania nu se gandesc la bani, inainte sa aiba o relatie cu un barbat sau cate se cupleaza din alt interes (ca e persoana publica sau ca e parlamentar sau ca o sa aiba avantaje din acele relatii! sau ca i-o trage bine etc.) si exemplele pot continua.Atata timp cat in mintea lor cauta un interes fie material fie de alta natura inseamna prostitutie.Cunosteam o fata care iesea cu unu doar pt. ca o scotea la restaurant si ca ii dadea o farfurie de mancare (pt. era vazuta prin restaurant si era respectata).Cate femei se mai gandesc la drgoste in ziua de azi inainte de a se culca cu un baiat? Prea putine.....

Vizitator courage
Reputație: 0
Postat

se vede ca vb fara sa ai habar...dc romancele sunt materialiste...din contra sunt cele mai ieftine si toante... in afara e un banc :nu-ti lua aparatura elecrocasnica-masina de spalat rufe,vase,menajera sau bona ,ci ia-ti o roamanca -aia le face pe toate-spala ,gateste,are grija d ecopii,merge si la munca,dc mai apuca si sex cu sotul bine...dc nu el se duce ca ea e prea ocupata...afara femeile se respecta cu adevarat,tin la ele -merg la saloane,haine ,vacante si masculii tr s aaiba ceva in portofel ,de nu ...adoi pasarica si asfel devin homosexuali tot mai multi in germani,austria, elvetia ,ori abuzeaza copii...deci...

Postat

Exista prostitutia sufletului in toti din noi care aratam cu degetul.Nu ne prostituam insa mergem la Curve ,,,dar acuzam pe curve ca sint ce sint mai ales cind facem impreuna acelasi lucru ? Nu inteleg cine e curva ? Curva si curvarul sint identici .Mai e si prostituarea spirituala . Ne inchinam la Dolari si zicem ca sintem buni crestini

Postat

Majoritatea femeilor sunt prostituate.Este cat se poate de clar ca majoritatea (cel putin 50,01%) femeilor sunt "prostituate".Barbatii, cand se casatoresc, "isi vand libertatatea" pentru a-si asigura "sexul" iar femeile platesc prin sex statutul de "casatorita".Cele mai parsive femei sunt cele care sunt focalizate pe "tzepe": nu-si ofera serviciul sexual, desi au cheltuit banii altora.Exista extrem de putine femei care fac sex/dragoste complet dezinteresate:in schimbul sexului obtin confortul "in doi" (valabil pt.acelea care sunt speriate de singuratate);in schimbul sexului obtin celebritate, bani, nevoia de recunoastere sociala, haine, parfumuri, cariera, hrana, bautura, droguri, medicamente.Toate astea sunt o forma de prostitutie.Dragostea a fost inventata de evrei ca sa poata face sex pe gratis.

Postat

clasicul bordel, care la noi nu exista;(nu-i da voie legea).In acelasi timp, ai uitat prostitutia domestica (femei maritate, care se vind acasa pentru diferite servicii sau sume) si prostitutia profesionala(sau politica). Adica femeile care isi iau examenele de angajare, grad, titlu, doctorat, etc. prin prestatii sexuale. Sau femeile "asistente" ale unor profi celebri, etc. In politica, s-a mai zis (vezi declaratiile Orban). Ce e caracteristic pentru Romania (care nu recunoaste legal prostitutia) este faptul ca toti barbatii ce au o functie (publica;inclusiv in cercetare, invatamint, cultura) sau un grad (politisti, securisti, etc.) au cite o amanta oficila. Maritata sau nu. Ea e cea care ia mita si gireaza favorurile...Pa!

Postat

Prostituat/Prostituata sunt cei care i-si vand trupul sau pregatirea intelectuala, si demnitatea de om, constienti ca se umilesc cand o fac acceptand situatia pentru orice fel de avantaje incepand cu avantaje materiale(bani,obiecte...)sau avantaje in plan social sau profesional...!(Puteti sa extrapolati diversitatea de situatii...!) Nu se pot numi Prostituati/prostituate persoanele care pot face chiar sex sau pot munci pe gratis daca in constiinta lor nu simt ca se umilesc cand fac aceasta si nu urmaresc alte avantaje (ca cele enumerate mai sus..) decat cele spirituale..(arta,credinta,iubirea de semen, simtul datoriei,etc) Aceasta este definitia aproape perfecta a cuvantului PROSTITUAT / PROSTITUATA...!

Postat

am descoperit acest site din pura intamplare si drept sa spun am ramas fara cuvinte. ar trebui sa ne jignim mai putin si sa ne apreciem mai mult ptr a pute fi apreciati de restul lumi. fiecare tara are oile sale negre dar sunt atat de inteligenti incat stiu sa se vorbeasca doar de bine. moldova, oltenia, ardeal, dobrogea ecc sunt regiuni ale aceleeasi tari: ROMANIA. vorbind rau despre alti romani vorbesti rau despre tine insuti. P.S. ptr curiositatea ta sunt ardeleanca, si ar trebui sa inveti ca orice persoana trebuie distinsa ptr ceea ce e si cum e, nu ptr zona de unde provine.

Postat

Politia nu face nimic pt cetateni! Daca vor sa distruga prostitutia ar trebui sa aresteze zeci de fete zilnic; dar ei se dau in stamba si aresteaza pe cate unii care se ocupa cu prostitutia cand le vine lor chef! E sigur ca cei arestati au calcat pe cineva pe coada(au suparat pe cineva) sau nua au dat spagi! De asta au fost saltati. RUSINE POLITIEI !!!! bUGETARI NENOROCITI. pRINDETI TALHARII SI VIOLATORII , CRIMINALII SI DROGATII!!! DACA PUTETI! JAVRELE BUGETULUI !ele dau nota si clasa pe unde ne ducem in lume

Postat

de ce nu si au postat anunturi fetele astea...sunt prea p...ste de apeleaza la astfel de oameni...le luau aia jumatate , ele plateau chiria si tot si se uitau lung..cel mai simplu..postau anunt si gata..o locatie o faceau ele rost...ar fi o idee sa se legalizeze si prostitutia..n ar mai exista atatia profitori...macar daca si bat joc de ele sa isi bata pentru ele si nu pentru altii

Postat

de 1 an de zile ma strecor prin meandrele forumului,mint,injur,atac ca o tigroaica si aterizez in postura de mielusea:P;P;P;P(experienta varstei,43 si a umblatului prin lume,am batut toate drumurile si strazile Europei ,experienta mea ,de viata,unsa cu toate alifiile isi spune cuvantul::D).Omit mereu sa recunosc ce fac eu ,doar la altii vad si am dat vina pe altii cu o iscusinta care ar mira pe fostii mei profesori ,obisnuti cu fata semianalfabeta si rezultate scolare sub- mediocre sa vada ce maestra sunt ,maestra in arta manipulatului ,a minciuniii si a imbarligarii :)).

Postat

Sunt secretara Nita dela liceul Dragos Voda Campulung Moldovenesc judetul Suceava cod 725100. Asa se numea liceul in epoca de aur cand eram informatoare la securitate si pusa pe post de sotul meu secretarul de partid friptu Nita Dumitru incoronatu care acum e director. Sunt de etnie roma,nascuta Garlea,semianalfabeta si rea de musca. Acum liceul se numeste Colegiu National. Acum o luna am avut contact sexual cu trei cetateni africani veniti cu afaceri in judetul Suceava. Acum am scurgeri vaginale urit mirositoare si nu stiu ce sa fac ca l-am molipsit si pe sotul meu friptu Nita. Eu sunt de etnie roma,penticostala dar si ortodoxa cum suntem noi romii si mi-e rusine sa merg la doctor sa nu se afle in targ. Paote stiti dumneavostra un remediu ca eu nu ma pricep la boli africane la pacatele. Am baut o sticla de spirt si am luat 3 paracetamoale dar nimic nu a oprit scurgerea vaginala.Ma puteti contacta direct la secretariatul colegiului la telefon. cu stima Nita Rodica.

Postat

Curva, este aceea care isi inseala sotul, iubitul sau prietenul cu altcineva dar ptr ca ...asa are ea chef...prostituatele isi ofera serviciile, care sunt ele nu e treaba ta ca u te afecteaza pe tine si nu te largesti dumneata in orificii in schimbul unei sume de bani...deci unele persoane chioar au motiv sa o faca, daca nu spune mi tu de ce o tanara mama sta disperata in mijlocul strazii si tu o insulti doar ptr ca nu are banii necesari ptr a si opera copilul care e grav bolnav...copilul are 2 ani jumate si eu il ingrijesc cat timp mama lui e plecata sa faca rost de bani, si desi mi e greu sa recunosc, oricat de disperata ar fi incercarea ei, ca si vinde si sufletul biata femeie, copilul nu o sa supravietuiasca...pptr ca indivizi ca tine au condamnat o fara sa o judece!!!din vina ta un suflet nu a avut voie sa traiasca...ptr ca mama lui e o zdreanta...in conceptia ta...insa in conceptia mea, o nenorocita esti tu!!! bine ca ai valori morale...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...