rocco_99 Reputație: 1 Postat Iunie 10, 2011 Postat Iunie 10, 2011 ROCO' date='da-ne si noua id-ul ei de mess.sa o vedem si noi la web,banuiesc ca nu merge tot pe acelasi id cu al ADEI...?merge pe id-ul adei[hr']150 ron/ora dar face si anal am fost eu' date=' parerea mea nu face bani,sa nu mai zic ca nici nu mi-am data drumul intr-o ora [/quote']salutnu ma intereseaza analulvreau doar sa ii dau muiecum suge? inghite? finalizare?
claudyo Reputație: 7 Postat Iunie 10, 2011 Postat Iunie 10, 2011 salutnu ma intereseaza analulvreau doar sa ii dau muiecum suge? inghite? finalizare?la supt mai are de invatat,de inghitit nici vb,si de finalizare nu vb pt ca nu am ajuns acolo sa culcat
alex_optick Reputație: 6 Postat Iunie 11, 2011 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 11, 2011 abia ce m-am intors de la colega,adica tipa blonda.Fratilor eu am fost multumit de felul in care arata fata,e chiar simpatica,nu stiu de ce spun unii ca e nush cum,bine,gusturile se dicuta,dar vorbeste frumos,face ce ii ceri si e sociabila.Ce-i drept eu am ajuns la ea dupa 3 beri din care 2 calde si am baut si o sticla de vin cu ele la o vorba si o tigara doua,nu am facut nici o performanta data viitoare.Oralul il face bine,DT si CIM,poate daca gogu era 100% la atac iesea ceva misto tare,am sa revin cu un review curand,am sa ma duc odihnit nu dupa o zi de munca si jumatate de noapte pierduta cu golanii.Stima!
rocco_99 Reputație: 1 Postat Iunie 11, 2011 Postat Iunie 11, 2011 abia ce m-am intors de la colega' date='adica tipa blonda.Fratilor eu am fost multumit de felul in care arata fata,e chiar simpatica,nu stiu de ce spun unii ca e nush cum,bine,gusturile se dicuta,dar vorbeste frumos,face ce ii ceri si e sociabila.Ce-i drept eu am ajuns la ea dupa 3 beri din care 2 calde si am baut si o sticla de vin cu ele la o vorba si o tigara doua,nu am facut nici o performanta data viitoare.Oralul il face bine,DT si CIM,poate daca gogu era 100% la atac iesea ceva misto tare,am sa revin cu un review curand,am sa ma duc odihnit nu dupa o zi de munca si jumatate de noapte pierduta cu golanii.Stima![/quote']ce tarif ti-a luat? oral cu prezervativ sau fara? finalizare unde?e curat apartamentul?
alex_optick Reputație: 6 Postat Iunie 11, 2011 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 11, 2011 ce tarif ti-a luat? oral cu prezervativ sau fara? finalizare unde?e curat apartamentul?mie mi-a luat 120 ora,cred ca variaza intre 150 si 120.Oralul fara clar si finalizare in gura.Apartamentul,eu cand am fost nu era dezordine in schimb lasa de dorit,asta-i situatia,dar nu te duci sa faci evaluarea locatiei totusi ) te duci sa te descarci.am sa ma mai duc la ea si poate apoi accepta sa vina la mine dupa ce capata olecutzica de incredere.
rocco_99 Reputație: 1 Postat Iunie 11, 2011 Postat Iunie 11, 2011 mie mi-a luat 120 ora' date='cred ca variaza intre 150 si 120.Oralul fara clar si finalizare in gura.Apartamentul,eu cand am fost nu era dezordine in schimb lasa de dorit,asta-i situatia,dar nu te duci sa faci evaluarea locatiei totusi ) te duci sa te descarci.am sa ma mai duc la ea si poate apoi accepta sa vina la mine dupa ce capata olecutzica de incredere.[/quote']a fost doar oral la tine intr-o ora? sau si futai?eu vreau doar oralmersia fost doar oral la tine intr-o ora? sau si futai?eu vreau doar oralmersisi inca ceva... la oral face tot ce vrei tu sau ce vrea ea? e curata? foloseste si mana? linge coaiele? DT?
alex_optick Reputație: 6 Postat Iunie 11, 2011 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 11, 2011 a fost si normal,dar dupa cum spuneam eu eram la capat de linie din punct de vedere zilnic si nu faceaqm nici o performanta normal.I-am dat-o pe la spate cat am putut apoi am rugat-o sa ma faca iar oral.Pentru oral simplu cu o singura finalizare trebuie sa fie mai mic tariful,logic.acum nu sunt onlin fetele cred ca dorm,eu am plecat la 4 dimineata de la ele si au mai ramas dupa.incearca mai incolo un telefon si te aranjezi *din punct de vedere fizic*.............................................................
alex_optick Reputație: 6 Postat Iunie 11, 2011 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 11, 2011 face si DT................................................
prafuit Reputație: 36 Postat Iunie 23, 2011 Postat Iunie 23, 2011 Despre noua colegă a Adei, adica Angela, se va discuta doar aici.
ada_gl18 Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2011 Postat Octombrie 14, 2011 se poate inchide threadul deoarece nu ma mai ocup momentan
Postări Recomandate