Sari la conținut

LA TINE SAU LA HOTEL 0721684911

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Nu ma frate, nervii m-au luat de acum 3 ani, dar de atunci o tot coc. Sunt mai incet ce sa fac. Cu sfantu valentine asta nu m-ai nimerit, sunt roman da-ma-n pula mea, nu o ard americaneste.

Te sustin si te aprob :)

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
:))) multumesc "lenesule":))) Sper sa nu iti fie lene sa ma suni data viitoare!:))) te pup si mi-a parut bine!
  • Oras:B
Postat

Alina, fac tot posibilul, dar nu promit...are multe cifre numarul tau de telefon....sper sa reusesc sa le formes pe toate odata.

Postat

Trollescoviciulos ma bucur ca te-a facut fericit ca m-ai facut fericit, dar in ritmul asta o sa ne iasa vorbe pe aici, ca prea ne facem fericiti unu pe altu.

Postat

Trollescoviciulos ma bucur ca te-a facut fericit ca m-ai facut fericit, dar in ritmul asta o sa ne iasa vorbe pe aici, ca prea ne facem fericiti unu pe altu.

Lumea oricum vorbeste, hai macar sa le dam motive =))

Postat

Ca nezu man,ce za ne mai zucin in zuz zi in jiz :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Merge Z acum, s-a reparat singur. Cat despre neZu tau...nu se mai poate...am trecut pe cafea

• Like 1
Postat

Hai sa lasam vorba si sa futem ceva, ca de gura suntem toti buni. Cred ca si proprietara topic-ului este satula de vorbe ca ... ursu de laba

• Like 1
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

are sau nu locatia ei Alina? si prin ce zona daca are ... ma gandesc sa-i fac o vizita cat de curand :)

merci!

Postat

Alina mai lucrezi? sau stie cineva ceva detalii despre domnisoara? am tot incercat sa o sun si nici macar nu-i suna telul (imi da un fel de ton de ocupat)

:)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ma asta mica...fa ceva cu telefonul...am nevoie de o programare...m-a luat ficatul.

Bine ca nu te-a luat nervii :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...