Administrator pisicuts Reputație: 114613 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 3, 2014 Pentru toti purtatorii de cuvant,Sa ma pupe in pula cand arunca vorbe'n vant Ps: asculta versulrile fie ca esti tarfa sau pupincurist krang mai bine din astea: http://www.youtube.com/watch?v=aYk9IWcvDz0
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2014 Pentru toti purtatorii de cuvant,Sa ma pupe in pula cand arunca vorbe'n vant Ps: asculta versulrile fie ca esti tarfa sau pupincurist ce-ai patit frate?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2014 Ba e bun rau Jack-ul asta
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Postat Octombrie 3, 2014 Ba e bun rau Jack-ul asta Tu faci spritz cu Jack ?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2014 Tu faci spritz cu Jack ? Ba eji nebun? Ai ramas in urma,am termenat cu spritzu,si am dat-o pe jack
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Postat Octombrie 3, 2014 Ba eji nebun? Ai ramas in urma,am termenat cu spritzu,si am dat-o pe jackCum s'ar zice stingi
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 5, 2014 E duminica, clopotul(electric) al bisericii de peste drum ne anunta ca e zi de sarbatoare si isi invita enoriasi la odihna fizica si mentala URAAAAAAAAA !!!!! Hai sa ne futem !!!!!!
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Octombrie 5, 2014 E duminica, clopotul(electric) al bisericii de peste drum ne anunta ca e zi de sarbatoare si isi invita enoriasi la odihna fizica si mentala URAAAAAAAAA !!!!! Hai sa ne futem !!!!!!Pot veni la tine sa ascult si eu slujba?
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 5, 2014 Pot veni la tine sa ascult si eu slujba? Vezi ca mie imi place sa stau langa altar... si daca ma lasa taica parintele sub patrafir, e si mai bine... te bagi cu mine ? 1 1
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Octombrie 5, 2014 Vezi ca mie imi place sa stau langa altar... si daca ma lasa taica parintele sub patrafir, e si mai bine... te bagi cu mine ? daca vrei pot fi dascalu .....
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 5, 2014 daca vrei pot fi dascalu .....dascalu nu poarta patrafir punct
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Octombrie 5, 2014 neatza! sa imi spui si mie cand trebuie sa ma inchin daca nu ma primesti sa ascult slujba
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 5, 2014 neatza! sa imi spui si mie cand trebuie sa ma inchin daca nu ma primesti sa ascult slujba fa un sluj acum... repede
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Octombrie 5, 2014 fa un sluj acum... repede
Aristocratu' Reputație: 71 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:in aer Oras:in aer Postat Octombrie 5, 2014 Aloooo,Brigada Diverse,ce penisu' meu facem ca m-am plictisit?!?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2014 Aloooo,Brigada Diverse,ce penisu' meu facem ca m-am plictisit?!?E duminica azi,se odihneste lumea
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2014 Postat Octombrie 5, 2014 Aloooo,Brigada Diverse,ce penisu' meu facem ca m-am plictisit?!?Plm , nu mai are voie omu' sa zaca dupa butura
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 5, 2014 Aloooo,Brigada Diverse,ce penisu' meu facem ca m-am plictisit?!?v-am dat subiect de divertisment
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2014 Postat Octombrie 5, 2014 v-am dat subiect de divertisment Am vazut Da' ma abtin Cu greu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 5, 2014 Pierdut biped, nu stie sa faca mai nimic dar daca ai nevoie de un fraier, cu toata increderea il poti tine
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2014 v-am dat subiect de divertisment N-am timp acum,dar promit ca ma revansez
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2014 Postat Octombrie 6, 2014 hai cu zapada....ca deja m-am plictisit de anul asta sa intram in atmosfera de sarbatori..
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2014 Postat Octombrie 6, 2014 hai cu zapada....ca deja m-am plictisit de anul asta sa intram in atmosfera de sarbatori..Bah esti nebun ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2014 Postat Octombrie 6, 2014 da in general....mie imi place zapada....e frumos, e distractiv...e atmosfera altfel..
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 6, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 6, 2014 da in general....mie imi place zapada....e frumos, e distractiv...e atmosfera altfel..atunci muta-te la polul nord....)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum