Sari la conținut

Champix

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

De ceva timp ma bate gandul sa ma las de fumat asa ca fusai azi la farmacie si imi luai champix. L-a mai incercat cineva? Functioneaza?

Orice sfat sau parere sunt binevenite!

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu as lua asa ceva in viata mea!  :no2

Some people have reported changes in mood or behaviour when they start taking Champix, usually within the first few weeks. These may include depression, agitation, aggression, thoughts of self harm, self harm, thinking about suicide, suicidal behaviour and hallucinations (seeing, hearing or sensing things that are not there).

The most common side effect is nausea, affecting about three out of 10 people. Other side effects include stomach or bowel problems (e.g. constipation, gas, dry mouth, vomiting, indigestion), headache, dizziness, sleeping problems, unusual dreams, feeling tired, increased appetite and changes in taste. 

Sursa: http://www.quit.org.au/about/frequently-asked-questions/faq-champix-varenicline/faq-varenicline-side-effects.html

Postat

De ceva timp ma bate gandul sa ma las de fumat asa ca fusai azi la farmacie si imi luai champix. L-a mai incercat cineva? Functioneaza?

Orice sfat sau parere sunt binevenite!

nu mai fumezi pur si simplu

• Like 2
Vizitator
Postat

@Ilexus, nu este asa usot, am incercat de mai multe ori sa ma las

@amada, stiu ca exista efecte secundare neplacute, dar mi s-a luat sa ma trezesc dimineata fara sa pot respira, sa obosesc asa repede, sa am tot timpul respiratia aia urat mirositoare si gustul de tigari, sa cheltui lunar 800-900 lei si multe altele. Nimic din ce am incercat pana acum nu a functionat si am decis sa fiu mai radical.

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ce prost esti =))

• Minus 1
Postat

Apuca-te de sport.... :)

LE: Nu exista "nu pot"...in schimb exista "nu vreau". Parerea mea este ca tu NU vrei suficient de mult...subconstientul tau nu vrea...pe "el" ar trebui sa-l convingi, nu sa iei medicamente miraculoase.

Vizitator
Postat

xoxo, iesi in plm de pe topicul meu.

@sorina, cand merg la fotbal iau pauza de tigare :laugh2

Vizitator
Postat

Exact, sunt un om al viciilor si mi-e greu sa renunt la ele. Nu am destula vointa si d-aia caut ajutor in alte parti.

Postat

Exact, sunt un om al viciilor si mi-e greu sa renunt la ele. Nu am destula vointa si d-aia caut ajutor in alte parti.

boss,eu fumez 3 pachete pe zi,acum ceva timp,am incercat si eu sa ma las,dar tentatia a fost mai mare decat ambitia

P.S recunosc ca in momentul de fata nu vreau sa ma las,plus ca-mi place sa savurez o tigare de foi de calitate

Postat

@Ilexus, nu este asa usot, am incercat de mai multe ori sa ma las

@amada, stiu ca exista efecte secundare neplacute, dar mi s-a luat sa ma trezesc dimineata fara sa pot respira, sa obosesc asa repede, sa am tot timpul respiratia aia urat mirositoare si gustul de tigari, sa cheltui lunar 800-900 lei si multe altele. Nimic din ce am incercat pana acum nu a functionat si am decis sa fiu mai radical.

Nici un medicament sau alta metoda nu o sa te ajute daca psihic nu te poti lasa...

Orice tratament trebuie vazut doar ca supliment la vointa deja existenta sa te lasi.

Eu nu as recomanda nici un fel de pastile sincer, orice pastila trateaza una si afecteaza altceva, plus ca vindecarea nu este garantata...

Fumatul este in primul rand un obicei pe care nu prea ai cu ce sa-l inlocuiesti, eventual cu o tigara electronica, cel putin nu miroase.

Eu nu ma las, nici nu incerc, dar iti doresc succes!  :hug1

• Like 2
Vizitator
Postat

Mersi Amada, de dorit imi doresc asta, am ceva vointa dar nu destula :(

Postat

Concluzia mea : te lasi degeaba !

corect,la infarct oricum suntem predispusi cand mergem l vreo bunaciune

Postat

xoxo, iesi in plm de pe topicul meu.

@sorina, cand merg la fotbal iau pauza de tigare :laugh2

boss,eu fumez 3 pachete pe zi,acum ceva timp,am incercat si eu sa ma las,dar tentatia a fost mai mare decat ambitia

P.S recunosc ca in momentul de fata nu vreau sa ma las,plus ca-mi place sa savurez o tigare de foi de calitate

*tigara

:)

Postat

da doamna profesoara,ma scuzati,cum spuneam,am doua clase si un trimestru :kiss3

Vizitator
Postat

Tigara, tigare, tot aia :laugh2

Postat

ce prost esti

• Minus 1
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

cel mai bun medicament este vointa proprie, nu mai fumezi si gata

Postat

da doamna profesoara,ma scuzati,cum spuneam,am doua clase si un trimestru :kiss3

Tot nu te cred :D

Tigara, tigare, tot aia :laugh2

Nope, nu e tot aia. Tigare NU exista. :)

Postat

Daca ajungi sa le urasti cu adevarat te lasi si gata. 1-2 saptamani o sa fie nasol, dupa maxim 2 luni te simti super ok, dupa 4 uiti de ele.

Daca nu le urasti ci vrei sa te lasi ca "asa trebuie" te chinui degeaba.

Daca te lasi cu surogate (electronica, plasturi sau guma cu nicotina) ai sanse foarte mari sa te reiei. Mai ales cu electronica stiu o groaza care au supt-o 2-3 luni pana au revenit la tutun.

Am fumat si 3 pachete pe zi. M-am lasat si gata. Nu o data, de vreo 3 ori minim 4 luni. Ultima data m-am lasat de tot. Si s-au facut 5 ani de atunci, nu le simt dorul, le urasc ca in ziua in care am decis sa ma las. Si inca nu pot sa cred ce prost am fost ca am fost sclavul lor atata timp, ca in loc sa fac sport si sa ma bucur la maxim de viata, eram o epava fumeganda care lesina dupa 200m de alergare sau cateva etaje urcate pe scari.

Daca mori de cancer sau boli cardiovasculare nu se stie. Ai niste sanse sa scapi, 1 din 10 fumatori ajung totusi la varste respectabile. Asta n-o sa te sperie, e in gena umana sa vada sfertul plin al paharului.

Dar prin fumat pierzi doua lucruri garantat:

1) bani. O groaza. Si ma bucur ca le-au scumpit si sper sa le scumpeasca regulat.

2) viata. Ti-o irosesti la relanti, incapabil de futaiuri memorabile, de sport si implicit de endorfinele eliberate care actioneaza precum morfina in corpul celor care fac miscare.

Repet: abia and le urasti cu adevarat te poti lasa de ele. Si nu pierde ocazia cu surogate.

• Like 2

Postat

ba frate,zici ca esti burebista cu avatarul asta

rasdpuns

nu am vointa,fumez la greu,cariciu ma ajuta si in cele mai naspa momente,de ce m-as lasa de fumat?

PS fac gimnastica (umeri craci) zilnic

asta inseamna ca sunt sedentar?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.