Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2014 Postat August 15, 2014 De ceva timp ma bate gandul sa ma las de fumat asa ca fusai azi la farmacie si imi luai champix. L-a mai incercat cineva? Functioneaza? Orice sfat sau parere sunt binevenite!
amada® Reputație: 1902 Postat August 15, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 Nu as lua asa ceva in viata mea! Some people have reported changes in mood or behaviour when they start taking Champix, usually within the first few weeks. These may include depression, agitation, aggression, thoughts of self harm, self harm, thinking about suicide, suicidal behaviour and hallucinations (seeing, hearing or sensing things that are not there). The most common side effect is nausea, affecting about three out of 10 people. Other side effects include stomach or bowel problems (e.g. constipation, gas, dry mouth, vomiting, indigestion), headache, dizziness, sleeping problems, unusual dreams, feeling tired, increased appetite and changes in taste. Sursa: http://www.quit.org.au/about/frequently-asked-questions/faq-champix-varenicline/faq-varenicline-side-effects.html
llexus Reputație: 661 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 De ceva timp ma bate gandul sa ma las de fumat asa ca fusai azi la farmacie si imi luai champix. L-a mai incercat cineva? Functioneaza? Orice sfat sau parere sunt binevenite!nu mai fumezi pur si simplu 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2014 Postat August 15, 2014 @Ilexus, nu este asa usot, am incercat de mai multe ori sa ma las @amada, stiu ca exista efecte secundare neplacute, dar mi s-a luat sa ma trezesc dimineata fara sa pot respira, sa obosesc asa repede, sa am tot timpul respiratia aia urat mirositoare si gustul de tigari, sa cheltui lunar 800-900 lei si multe altele. Nimic din ce am incercat pana acum nu a functionat si am decis sa fiu mai radical.
xo xo Reputație: 123 Postat August 15, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 15, 2014 ce prost esti 1
sorina4u Reputație: 80 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 Apuca-te de sport.... LE: Nu exista "nu pot"...in schimb exista "nu vreau". Parerea mea este ca tu NU vrei suficient de mult...subconstientul tau nu vrea...pe "el" ar trebui sa-l convingi, nu sa iei medicamente miraculoase.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2014 Postat August 15, 2014 xoxo, iesi in plm de pe topicul meu. @sorina, cand merg la fotbal iau pauza de tigare
somebody TL Reputație: 30 Postat August 15, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 15, 2014 Este greu sa-i invingi pe altii, dar e mult mai greu sa te invingi pe tine insuti !
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2014 Postat August 15, 2014 Exact, sunt un om al viciilor si mi-e greu sa renunt la ele. Nu am destula vointa si d-aia caut ajutor in alte parti.
llexus Reputație: 661 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 Exact, sunt un om al viciilor si mi-e greu sa renunt la ele. Nu am destula vointa si d-aia caut ajutor in alte parti.boss,eu fumez 3 pachete pe zi,acum ceva timp,am incercat si eu sa ma las,dar tentatia a fost mai mare decat ambitiaP.S recunosc ca in momentul de fata nu vreau sa ma las,plus ca-mi place sa savurez o tigare de foi de calitate
amada® Reputație: 1902 Postat August 15, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 @Ilexus, nu este asa usot, am incercat de mai multe ori sa ma las @amada, stiu ca exista efecte secundare neplacute, dar mi s-a luat sa ma trezesc dimineata fara sa pot respira, sa obosesc asa repede, sa am tot timpul respiratia aia urat mirositoare si gustul de tigari, sa cheltui lunar 800-900 lei si multe altele. Nimic din ce am incercat pana acum nu a functionat si am decis sa fiu mai radical. Nici un medicament sau alta metoda nu o sa te ajute daca psihic nu te poti lasa...Orice tratament trebuie vazut doar ca supliment la vointa deja existenta sa te lasi.Eu nu as recomanda nici un fel de pastile sincer, orice pastila trateaza una si afecteaza altceva, plus ca vindecarea nu este garantata...Fumatul este in primul rand un obicei pe care nu prea ai cu ce sa-l inlocuiesti, eventual cu o tigara electronica, cel putin nu miroase.Eu nu ma las, nici nu incerc, dar iti doresc succes! 2
llexus Reputație: 661 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 eu ma las de fumat dupa ce mor
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2014 Postat August 15, 2014 Mersi Amada, de dorit imi doresc asta, am ceva vointa dar nu destula
llexus Reputație: 661 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 cu siguranta nu ai destula vointa daca apelezi la diverse
tendoi Reputație: -550 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 15, 2014 http://www.ironia.ro/wp-content/gallery/fumatul/fumat.jpg Concluzia mea : te lasi degeaba !
llexus Reputație: 661 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 Concluzia mea : te lasi degeaba ! corect,la infarct oricum suntem predispusi cand mergem l vreo bunaciune
sorina4u Reputație: 80 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 xoxo, iesi in plm de pe topicul meu. @sorina, cand merg la fotbal iau pauza de tigare boss,eu fumez 3 pachete pe zi,acum ceva timp,am incercat si eu sa ma las,dar tentatia a fost mai mare decat ambitiaP.S recunosc ca in momentul de fata nu vreau sa ma las,plus ca-mi place sa savurez o tigare de foi de calitate *tigara
llexus Reputație: 661 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 da doamna profesoara,ma scuzati,cum spuneam,am doua clase si un trimestru
xo xo Reputație: 123 Postat August 15, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 15, 2014 ce prost esti 1
Azareth Reputație: 451 Postat August 15, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 15, 2014 cel mai bun medicament este vointa proprie, nu mai fumezi si gata
sorina4u Reputație: 80 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 da doamna profesoara,ma scuzati,cum spuneam,am doua clase si un trimestru Tot nu te cred Tigara, tigare, tot aia Nope, nu e tot aia. Tigare NU exista.
llexus Reputație: 661 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 Tot nu te cred trebuie sa ma crezi
rodrigo Reputație: 640 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 Daca ajungi sa le urasti cu adevarat te lasi si gata. 1-2 saptamani o sa fie nasol, dupa maxim 2 luni te simti super ok, dupa 4 uiti de ele. Daca nu le urasti ci vrei sa te lasi ca "asa trebuie" te chinui degeaba. Daca te lasi cu surogate (electronica, plasturi sau guma cu nicotina) ai sanse foarte mari sa te reiei. Mai ales cu electronica stiu o groaza care au supt-o 2-3 luni pana au revenit la tutun. Am fumat si 3 pachete pe zi. M-am lasat si gata. Nu o data, de vreo 3 ori minim 4 luni. Ultima data m-am lasat de tot. Si s-au facut 5 ani de atunci, nu le simt dorul, le urasc ca in ziua in care am decis sa ma las. Si inca nu pot sa cred ce prost am fost ca am fost sclavul lor atata timp, ca in loc sa fac sport si sa ma bucur la maxim de viata, eram o epava fumeganda care lesina dupa 200m de alergare sau cateva etaje urcate pe scari. Daca mori de cancer sau boli cardiovasculare nu se stie. Ai niste sanse sa scapi, 1 din 10 fumatori ajung totusi la varste respectabile. Asta n-o sa te sperie, e in gena umana sa vada sfertul plin al paharului. Dar prin fumat pierzi doua lucruri garantat:1) bani. O groaza. Si ma bucur ca le-au scumpit si sper sa le scumpeasca regulat.2) viata. Ti-o irosesti la relanti, incapabil de futaiuri memorabile, de sport si implicit de endorfinele eliberate care actioneaza precum morfina in corpul celor care fac miscare. Repet: abia and le urasti cu adevarat te poti lasa de ele. Si nu pierde ocazia cu surogate. 2
llexus Reputație: 661 Postat August 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2014 ba frate,zici ca esti burebista cu avatarul astarasdpunsnu am vointa,fumez la greu,cariciu ma ajuta si in cele mai naspa momente,de ce m-as lasa de fumat?PS fac gimnastica (umeri craci) zilnicasta inseamna ca sunt sedentar?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum