Sari la conținut

Mi-a fost dor de voi

Postări Recomandate

• Oras:pe forum...
Postat
Salut  

Nu stiu cum sa o iau ca pe un compliment sau ca pe o ironie fina....:)
Nu vreau sa fiu model pentru nimeni deoarece asta presupune responsabilitate , si am parte in 
viata de zi cu zi de prea multa. Daca modalitatea mea de a utiliza forumul este pe placul tau ma bucura acest lucru. Cum am mentionat si cu alte ocazii si eu ma folosesc de recenziile colegilor pentru a vizita diverse fete si poate rindurile scrise de mine ajuta cuiva.
Pe la inceputuri , in urma unei postari mai ciudate eram catalogat de diversi colegi ca posesor al unei  boli de natura psihica. Asa ca un model bolnav psihic ...:) ramine o ironie fina
De gresit nu am cum sa gresesc  deoarece sunt foarte modest :) nu imi place sa intru in polemici cu nimeni, nu exagerez cu comentariile inutile si incerc pe cit posibil sa nu umflu recenziile :) dar am si eu doza mea de subiectivism.
In ceea ce priveste alegerea fetelor pe care vreau sa le vizitez nu am nici un merit  citesc aproape toate recenziile inainte de a ma duce. Am si eu rateurile mele , unele experiente au fost dureroase.

Multumesc oricum pentru ironia fina

Esti modelul meu pe acest forum.

Sunt pe "urmele tale" :laugh2

SI pana acum nu ai dat gres deloc :laugh2

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

Sigur s-a referit ca merge si el la fetele pe care le vizitezi pentru ca are incredere in recenziile tale.

Postat

Am inteles dar sunt altii cu vechime si cu recenzii  mai corecte asa ca din cauza asta am zis ca este o ironie. Am doar vreo 6 luni de forum asa ca experienta mea   in comparatie cu a batrinilor ....paleste.

Ma dau si eu modest ce naiba :)

Sigur s-a referit ca merge si el la fetele pe care le vizitezi pentru ca are incredere in recenziile tale.

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

eu sunt batran cu vechime

Postat

Tu ai fost al doilea la care m-am gindit :) primul a fost gogu dar cum el este retras prin munti :) 

eu sunt batran cu vechime

Vizitator Batranul George
Reputație: 0
Postat

A fost o vreme cand il invidiam si eu pe gogu pentru cadenta, apoi pe crazyboom, acum probabil ai cea mai buna cadenta la fete si la recenzii.

Cei doi dintr-un motiv sau altul nu mai exista aici asa ca take care....

Postat

Stii cum este ..ce e val ca valul  trece  ...asa ca o sa ma  trec si eu .

Oricum am spus acum vreo 3 saptamini ca o sa renunt sa mai fac recenzii ,asa ca vezi deja sunt in picaj :)

Miine poimiine o sa imi aud vorbe ca sunt false recenziile ,deci pentru ce sa ma agit, sa mai fiu considerat si mincinos.

Parca avea Gogu o vorba,o parafrazez si eu  ,.... eu stiu unde sa le gasesc pe fete si fetele stiu ca eu o sa le gasesc  :)

A fost o vreme cand il invidiam si eu pe gogu pentru cadenta, apoi pe crazyboom, acum probabil ai cea mai buna cadenta la fete si la recenzii.

Cei doi dintr-un motiv sau altul nu mai exista aici asa ca take care....

• Minus 7
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

.

Parca avea Gogu o vorba,o parafrazez si eu  ,.... eu stiu unde sa le gasesc pe fete si fetele stiu ca eu o sa le gasesc   :)

:)))  

Eu de ce n-am auzit vorba asta la gogu ? Sau ai scos-o acum si dai vina pee gogu? :)))

Postat

A scris el ceva asemanator inainte sa se retraga. Nu mai stiu exact cum suna dar e pe linga.

Chiar asa ce mai face Gogu, as fi vrut si eu sa il cunosc :)

:)))  

Eu de ce n-am auzit vorba asta la gogu ? Sau ai scos-o acum si dai vina pee gogu? :)))

• Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Asta cine peleme mai e? 

Acu' si tu....Gogu...frate cu Gicu de la scularie... :slap2

Postat

Asta cine peleme mai e? 

Sorry...nu m-am putut abtine...cpt.Pickard...

http://doardebine.ro/_ph/2/2/365760036.jpg?1412352957

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...