Sari la conținut

Roscata senzuala in cautare de Senzatii tari ! :*

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Sunt Roscata ta nebunatica in seara asta, si Te Astept sa petrecem impreuna clipe de neuitat !!

Am 1.68, fund bombat, sanii mijlocii spre mari si ador SEXUL ORAL !!

Care e Fantezia ta ??

Daca te`am facut macar curios, hai sa exploram impreuna :D

Imi place sa fac fericit Partenerul , si daca este cazul Partenera !! :P :*

Nu ezita sa ma contactezi, daca iti doresti :

- o escapada

- o Aventura

- Sex Oral si normal de calitate

- diferite fantezii, inclusiv BDSM

Lasa`mi un msj pe adresa [email protected]

sau suna la 0747999469

Pup si te astept ! :*

p.s. Imi rezerv dreptul de a selecta clientii. Respect oamenii care ma respecta

In rest Delecteaza.te cu Pozele mele !

Roxxana, Iasi :*

post-103638-152990.jpg

Postat

O lista de preturi ?

Fac Sex Oral si normal , preturile sunt pt Oral - 500, 800 mii , Normal - 1 mil, 1 mil 200, 300

Pretul este pe ora, dar se poate depasi.

Momentan nu am locatie, ma deplasez :P

******  La telefon va rog sa lasati un mesaj , de ex "Nicu, Anunt as vrea sa te cunosc" si vb, pt ca nu pot rasp tot timpul.

Sau puteti lasa msj pe adresa de mail, apoi vb.  [email protected]  

Multumesc ! :*

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna, m-ar interesa si pe mine o programare ... :)

#MelissaP

'' Lasa`mi un msj pe adresa [email protected] sau suna la 0747999469 Pup si te astept !  ''

• Like 1
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

Fac Sex Oral si normal , preturile sunt pt Oral - 500, 800 mii , Normal - 1 mil, 1 mil 200, 300

Pretul este pe ora, dar se poate depasi.

Momentan nu am locatie, ma deplasez :P

Dragă Melissa (Roiniță pe românește),

Sper că nu dorești să ne adormi ...

First: 500, 800 de mii, sunt prețuri pentru nababi ... probabil vrei să spui 50 sau 80 .. Mai taie un 0 (zero) din coadă.

Second: Oral: 50 sau 80 ? Normal: 100, 120 sau 130 ? În funcție de ce ?.. Presupun că cel puțin „normalul” este protejat ... Altceva mai oferi ? :blushing2

Citește, rogu-te, pe site, la secțiunea Anunțuri, și observă cum ar trebui să arate o postare completă în această secțiune ..

Succesuri ! :pepsi

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

Va salut, baitani!

Am avut o intalnire cu tipa in cauza, dupa mai multe mesaje pe telefon. Va spun de la inceput ca tre sa aveti rabdare si sa insistati daca vreti sa o vedeti. Si eu am fost la fel de curios ca voi, dar nu va aprindeti prea tare ca nu e cazul. Fata e cam ciudata, pare sa aiba ceva scoala, dar are cateva detalii in comportament iesite din comun. In primul rand, va spun ca are cam 1.65m, e roscata, cu parul mai scurt decat in poze, de fapt mi-a zis ca au fost facute mai demult, sanii medii, dar cam lasati, fundul bunicel.Am luyat-o pe la 23 30 de la Lidl Canta, am mers la mine.Pe drum m-a rugat sa cumpar o bere, dar aveam acs, asa ca am mers direct. Am intrat in bucatarie, am aprins cate o tigara si am schimbat cateva vorbe. E vorbareata, dar are ceva care iti inspira ca ori a fost traumatizata ori face pe-a inocenta. La un moment dat s-a ridicat si m-a intrebat daca poate sa scuipe, am raspuns ca da si a scuipat in scrumuera, in fata mea. Operatiunea s-a repetat de mai multe ori. Am mers in camera si am trecut la actiune. E foarte docila, face ce ii spui, dar fara talent. Mi-a facut un oral lent, am prins-o de par, am pus-o sa aiba grija de coitze, s-a conformat intocmai. Am facut si normal, ce sa zic, daca vrei una care sa faca ce ii ceri ea e fata. Pare cam inhibata si in acelasi timp curajoasa sau needucata(ma refer doar la faza cu scuipatul). Ce am observat a fost faptul ca puirta aceiasi bikini ca in poze. Din cate mi-am dat seama e cam amarata fata, dar ma rog nu conteaza asta. Asadar, daca vreti o experienta nici comuna, nici extraordinara cu o fatuca simpla si ciudata in acelasi timp....Nici nu stiu daca sa o recomand, eu personal nu o mai caut. Am stat cu ea vreo ora jumate si i-am dat 120 de lei.

• Like 3
Postat

Va salut, baitani!

Am avut o intalnire cu tipa in cauza, dupa mai multe mesaje pe telefon. Va spun de la inceput ca tre sa aveti rabdare si sa insistati daca vreti sa o vedeti. Si eu am fost la fel de curios ca voi, dar nu va aprindeti prea tare ca nu e cazul. Fata e cam ciudata, pare sa aiba ceva scoala, dar are cateva detalii in comportament iesite din comun. In primul rand, va spun ca are cam 1.65m, e roscata, cu parul mai scurt decat in poze, de fapt mi-a zis ca au fost facute mai demult, sanii medii, dar cam lasati, fundul bunicel.Am luyat-o pe la 23 30 de la Lidl Canta, am mers la mine.Pe drum m-a rugat sa cumpar o bere, dar aveam acs, asa ca am mers direct. Am intrat in bucatarie, am aprins cate o tigara si am schimbat cateva vorbe. E vorbareata, dar are ceva care iti inspira ca ori a fost traumatizata ori face pe-a inocenta. La un moment dat s-a ridicat si m-a intrebat daca poate sa scuipe, am raspuns ca da si a scuipat in scrumuera, in fata mea. Operatiunea s-a repetat de mai multe ori. Am mers in camera si am trecut la actiune. E foarte docila, face ce ii spui, dar fara talent. Mi-a facut un oral lent, am prins-o de par, am pus-o sa aiba grija de coitze, s-a conformat intocmai. Am facut si normal, ce sa zic, daca vrei una care sa faca ce ii ceri ea e fata. Pare cam inhibata si in acelasi timp curajoasa sau needucata(ma refer doar la faza cu scuipatul). Ce am observat a fost faptul ca puirta aceiasi bikini ca in poze. Din cate mi-am dat seama e cam amarata fata, dar ma rog nu conteaza asta. Asadar, daca vreti o experienta nici comuna, nici extraordinara cu o fatuca simpla si ciudata in acelasi timp....Nici nu stiu daca sa o recomand, eu personal nu o mai caut. Am stat cu ea vreo ora jumate si i-am dat 120 de lei.

Buna.

In primul rand Mersi pt recenzie :D Critici, necritici, feedback sau cum vrei sa`l numesti.

In al doilea rand, daca esti cine cred eu ca esti , ai uitat sa precizezi ca Tu voiai o experienta de genul BDSM. Eu ti`am raspuns si explicat in msj / telefon si mess , ca de fel nu fac asa ceva .. dar ma pasioneaza domeniul si il explorez. NU am zis ca il stapanesc , si mi se pare putin ironic ca nu ai precizat faptul ca tu ai vrut o experienta de acest gen in special.

Care inseamna : umilinta, dominare verbala, vorbit murdar, calcare cu papuci, eu Stapana. Ti`am explicat si am vb respectuos (dupa parerea mea ) si politicos  (si daca imi amintesc bine ai parut incantat ca nu te`am repezit ca alte ... etC :D )

Inteleg ca nu a fost EXACT ceea ce cautai, si e normal sa fie asa pt ca eu am explicat ca nu sunt Mistress in genul clasic, ci am am avut experiente pasagere de gen. Daca intr``o zi ma hotarasc sa devin Mistress te anunt ;)

Referitor la faza cu "fara talent" mi se pare comica, si nu pot decat sa iti raspund printr`un quote dintr`un film celebru  :

"Kevin Lomax: In the Bible you lose. We're destined to lose dad.

John Milton: Well consider THE SOURCE son. "

Dupa cum pot si altii sa judece dupa poza ta Avatar, tu iti doresti o persoana care sa te umileasca etc si e ok daca asta este fantezia ta. Dar doar pt ca nu se potrivesc dorintele tale cu ceea ce ofer eu .. cel putin in momentul prezent, in care m.ai intalnit, asta nu inseamna ca "this is bad, bad girl" intelegi ?

Doar pt ca o pereche de papuci nu ti se potrivesc, sunt mici sau prea mari, asta nu inseamna ca "sunt gresiti" , insemana ca nu ti se potrivesc TIE ;)

Dar mi`a placut descrierea , "intre inocenta si obraznica" :P Deci mersi pt feedback , fie el pozitiv sau negativ. Si iti doresc sa iti gasesti Mistressa ideala .. dar pana atunci explica in mesaje si ce cauti tu ,caci asa mi se pare corect. ;)

:*

Roxx

• Like 1
Postat

Dragă Melissa (Roiniță pe românește),

Sper că nu dorești să ne adormi ...

First: 500, 800 de mii, sunt prețuri pentru nababi ... probabil vrei să spui 50 sau 80 .. Mai taie un 0 (zero) din coadă.

Second: Oral: 50 sau 80 ? Normal: 100, 120 sau 130 ? În funcție de ce ?.. Presupun că cel puțin „normalul” este protejat ... Altceva mai oferi ? :blushing2

Citește, rogu-te, pe site, la secțiunea Anunțuri, și observă cum ar trebui să arate o postare completă în această secțiune ..

Succesuri ! :pepsi

Mersi de sugestie Midas ! :*

Dar daca nu ma insel, este un site liber in care fiecare are dreptul sa isi personalizeze si sa se "exprime" .. sau gresesc ?

Nu cred ca conteaza exact felul enumerarii / asezarea anuntului sau ce zici tu acolo, atata timp cat clientul poate lua legatura cu mine.. parerea mea :P

dar pot fi scrise si gen LISTA :

Va salut, baitani!

p.s. Ca sa nu mai lungesc, imi place sa descopar oamenii si partenerii, si sa exploram impreuna :*

Sunt oameni care ma plac asa cum sunt, si cu care petrec clipe frumoase, si normal exista si critici si e ok asa.

Eu iti multumesc oricum pt parere :* dar as fi preferat sa precizezi si motivul pt care anumite lucruri NU ti`au placut, si anume pt ca tu cauti o experienta total diferita de ce pot eu sa ofer acum . ;)  Am fost politicoasa si te`am respectat, si zic eu ti`am oferit o experienta frumoasa, doar ca tu iti doreai specific altceva. ;) Oricum success in cautari si merci de feedback sau ce este

Roxx

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Eu zic ca este o tipa ok. Cel mai bine te simti cand persoana este normală și nu se preface.

• Oras:-----
  • Oras:-----
Postat

A mai fost cineva la aceasta domnita ca de fiecare data cand incerc a o contacta nu dau de ea....

Postat

Buna Anuntul este valabil!

Cei interesati ma pot contacta la  0747999469  telefon sau sms  Mersii! 

Sarbatori Fericite si va astept :* :*

Roxxana

Postat

Buna, pt mai multe detalii ma puteti gasi acum la nr de tel:  //  0757839386 

Ofer mai multe Servicii: Masaj thailandez cu finalizare 100lei , Masaj erotic 90lei  , mai multe detalii la tel sau sms. Va Pup :*

Anunt si Poze mai noi aici:  http://nimfomane.com/forum/topic/57775-roxana-andreea-iasi/?do=findComment&comment=1548637

Multumesc :*

Roxxana

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...