llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Si eu ce sa-ti spun acum? Ca nu esti capabil sa intelegi ca doi oameni pot fi, pur si simplu, prieteni? Asta ca sa ma exprim elegant.wow,scuza-ma,ai dat-o pe fata?Deeana este de acord cu faptul ca sunteti prieteni?(asta ca sa ma exprim elegant)
jane.p Reputație: 34 Postat August 25, 2014 Oras:here Oras:here Postat August 25, 2014 Distractie,distractie,da' nu inteleg de ce e necesar implicarea unor useri(chiar si mentionandu-le numele) care nu mai au nici o legatura cu can can-ul acesta.Il astept pe xoxo sa-mi regleze reputatia.
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Rezuma-te la a-l fela pe JJ...eu sunt mai badaran si ma implant adanc si-mi place sa sparg gatlejuri de pizde mici si proaste. Ma intreba un user mai deunazi de-o curva docila care nu comenteaza...cred ca tocmai am gasit una.iti recomand sa stai in banca ta
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 25, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 25, 2014 Cine ti-a cacat nasul pacalici muist? Nu iti ajunge pe cati ai ras in piept golanule?Ai editat dupa ce a postat Magicu'? Dormi pe tine in continuare =))
the godfather Reputație: -1028 Postat August 25, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 25, 2014 Pe departe cel mai tare topic de scandal....din cei 4 ani de când o ard pe forum ăsta....)) bravo băieți băgați mare....)
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Manca-i-as pulica lui,doar el ne poate scoate din acest mare impas Mi-e dor de el,adevarat spun e la gratar broxoxo unde plm esti ma? la gratar?ai de pl ta,mai fumezi trabuc dupa ce-mi dai banii 1
advanced Reputație: -2693 Postat August 25, 2014 Oras:B Oras:B Postat August 25, 2014 Bai desteptule, esti prea prost.....scuza-ma! La nivelul tau nu se poate ridica nimeni labagiule? Esti prea ... bun in tampenia ta!
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Pe departe cel mai tare topic de scandal....din cei 4 ani de când o ard pe forum ăsta.... )) bravo băieți băgați mare.... )shhhh,just enjoy
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 25, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 25, 2014 La nivelul tau nu se poate ridica nimeni labagiule? Esti prea ... bun in tampenia ta!Bine frate,ai dreptate tu Acum ne lasi sa ne vedem de joaca noastra? Te rugam frumos!
Laudanum Reputație: 555 Postat August 25, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 25, 2014 iti recomand sa stai in banca ta La bere ma chemi inainte de intrarea la "ore" nu dupa ce reusesti sa te rupi din grupul alora cu cosuri si slabi si sa te guduri pe langa baietii mari. Plm, am zis ca s-a terminat cu fenomenul de coaie castigate prin culoare...E 2010 iar?
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 25, 2014 wow,scuza-ma,ai dat-o pe fata?Deeana este de acord cu faptul ca sunteti prieteni?(asta ca sa ma exprim elegant) In universul tau limitat, anumite lucruri nu pot avea loc. Ramai acolo, iti e bine.
advanced Reputație: -2693 Postat August 25, 2014 Oras:B Oras:B Postat August 25, 2014 Ai editat dupa ce a postat Magicu'? Dormi pe tine in continuare =)) Inseamna ca recunosti ca esti un jegos! Pacalici prost si mincinos, asta esti zdreanta. Dincolo esti o carpa si faci aici pe durul? Aide steaua ta de saracie! Sune-le alora sa ma pupe in cur.
(Ban) Reputație: -137 Postat August 25, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat August 25, 2014 Dai...dai....upercut......stanga la ficat.
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 La bere ma chemi inainte de intrarea la "ore" nu dupa ce reusesti sa te rupi din grupul alora cu cosuri si slabi si sa te guduri pe langa baietii mari. Plm, am zis ca s-a terminat cu fenomenul de coaie castigate prin culoare...E 2010 iar?plm si tu esti la fel ca fraieru care a jucat liniuta azi si a pierdut
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 In universul tau limitat, anumite lucruri nu pot avea loc. Ramai acolo, iti e bine.in universul meu limitat,nu pot intelege de ce tu esti un linge pizda pe bani 1
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 25, 2014 in universul meu limitat,nu pot intelege de ce tu esti un linge pizda pe bani Pentru cultura ta generala: eu NU fac cunnilingus.
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Pentru cultura ta generala: eu NU fac cunnilingus.eu am auzit ca si platesti pt astanumai la Deeana 1
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 25, 2014 eu am auzit ca si platesti pt astanumai la Deeana Unde-ai auzit? In gura?
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Unde-ai auzit? In gura?nu prostule,mirosi din avion,plus ca mi-au spus prietenii
Laudanum Reputație: 555 Postat August 25, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 25, 2014 Inseamna ca recunosti ca esti un jegos! Pacalici prost si mincinos, asta esti zdreanta. Dincolo esti o carpa si faci aici pe durul? Aide steaua ta de saracie! Sune-le alora sa ma pupe in cur.Ce s-a mai intamplat mai alex? Te-au certat aia dincolo? Zi-mi mie ca rezolv eu. ps:lexus marsh in plm de sclavete si nu mai posta pe-aici...advanced e pe roll, ai si tu o bruma de respect. baga niste fazan ceva si lasa baiatul sa se desfasoare.
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 25, 2014 nu prostule,mirosi din avion,plus ca mi-au spus prietenii Inteleg, prietenii tai imaginari. Somn usor!
(Ban) Reputație: -137 Postat August 25, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat August 25, 2014 Ce s-a mai intamplat mai alex? Te-au certat aia dincolo? Zi-mi mie ca rezolv eu. ps:lexus marsh in plm de sclavete si nu mai posta pe-aici...advanced e pe roll, ai si tu o bruma de respect. baga niste fazan ceva si lasa baiatul sa se desfasoare.Aaaaa, ce sincer ai fost. Dc dai ma cu paru'? ...aici e box, dai mai finutz.....cu upercutul.
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Ce s-a mai intamplat mai alex? Te-au certat aia dincolo? Zi-mi mie ca rezolv eu. ps:lexus marsh in plm de sclavete si nu mai posta pe-aici...advanced e pe roll, ai si tu o bruma de respect. baga niste fazan ceva si lasa baiatul sa se desfasoare.laudanum,fratioare,mai trage ceva pe nas,poate devii coerent 2
doamnax Reputație: 802 Postat August 25, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 25, 2014 mai baieti,v-a dat pisicut la toti de baut in seara asta?spune-ti-mi si mie cine a futut-o pe elodia,sau cine e femeia din acest topic care vrea ban permanent?!vad ca o ora de futut gratis nu vreti.dar o lada de bere?
advanced Reputație: -2693 Postat August 25, 2014 Oras:B Oras:B Postat August 25, 2014 Ce s-a mai intamplat mai alex? Te-au certat aia dincolo? Zi-mi mie ca rezolv eu. ps:lexus marsh in plm de sclavete si nu mai posta pe-aici...advanced e pe roll, ai si tu o bruma de respect. baga niste fazan ceva si lasa baiatul sa se desfasoare.Nu este nimic baietas, stai linistit. Nu va incurc, nu ma bag peste voi si nu vad care este problema ta!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum