Sari la conținut

Pisicuts astept sa-mi dai BAN PERMANENT

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Si eu ce sa-ti spun acum? Ca nu esti capabil sa intelegi ca doi oameni pot fi, pur si simplu, prieteni? Asta ca sa ma exprim elegant.

wow,scuza-ma,ai dat-o pe fata?

Deeana este de acord cu faptul ca sunteti prieteni?(asta ca sa ma exprim elegant)

• Oras:here
  • Oras:here
Postat

Distractie,distractie,da' nu inteleg de ce e necesar implicarea unor useri(chiar si mentionandu-le numele) care nu mai au nici o legatura cu can can-ul acesta.

Il astept pe xoxo sa-mi regleze reputatia.

Postat

Rezuma-te la a-l fela pe JJ...eu sunt mai badaran si ma implant adanc si-mi place sa sparg gatlejuri de pizde mici si proaste.

Ma intreba un user mai deunazi de-o curva docila care nu comenteaza...cred ca tocmai am gasit una.

iti recomand sa stai in banca ta :beex2

• Oras:Dudesti
Postat

Cine ti-a cacat nasul pacalici muist? Nu iti ajunge pe cati ai ras in piept golanule?

Ai editat dupa ce a postat Magicu'? =))

Dormi pe tine in continuare =)) =)) =))

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Pe departe cel mai tare topic de scandal....din cei 4 ani de când o ard pe forum ăsta....:))) bravo băieți băgați mare....:))

Postat

Manca-i-as pulica lui,doar el ne poate scoate din acest mare impas =))

Mi-e dor de el,adevarat spun :(

e la gratar bro

xoxo unde plm esti ma? la gratar?

ai de pl ta,mai fumezi trabuc dupa ce-mi dai banii :laugh2

• Like 1
  • Oras:B
Postat

Bai desteptule, esti prea prost.....scuza-ma! =))

La nivelul tau nu se poate ridica nimeni labagiule? Esti prea ... bun in tampenia ta!

Postat

Pe departe cel mai tare topic de scandal....din cei 4 ani de când o ard pe forum ăsta.... :))) bravo băieți băgați mare.... :))

shhhh,just enjoy

Postat

La nivelul tau nu se poate ridica nimeni labagiule? Esti prea ... bun in tampenia ta!

Bine frate,ai dreptate tu ;)

Acum ne lasi sa ne vedem de joaca noastra? Te rugam frumos!

• Oras:Colo
Postat

iti recomand sa stai in banca ta :beex2

La bere ma chemi inainte de intrarea la "ore" nu dupa ce reusesti sa te rupi din grupul alora cu cosuri si slabi si sa te guduri pe langa baietii mari.

Plm, am zis ca s-a terminat cu fenomenul de coaie castigate prin culoare...E 2010 iar?

• Oras:Clongowes
Postat

wow,scuza-ma,ai dat-o pe fata?

Deeana este de acord cu faptul ca sunteti prieteni?(asta ca sa ma exprim elegant)

In universul tau limitat, anumite lucruri nu pot avea loc. Ramai acolo, iti e bine.

Postat

Ai editat dupa ce a postat Magicu'? =))

Dormi pe tine in continuare =)) =)) =))

Inseamna ca recunosti ca esti un jegos! Pacalici prost si mincinos, asta esti zdreanta. Dincolo esti o carpa si faci aici pe durul? Aide steaua ta de saracie! Sune-le alora sa ma pupe in cur.
  • Oras:Peste tot.
Postat

Dai...dai....upercut......stanga la ficat.

Postat

La bere ma chemi inainte de intrarea la "ore" nu dupa ce reusesti sa te rupi din grupul alora cu cosuri si slabi si sa te guduri pe langa baietii mari.

Plm, am zis ca s-a terminat cu fenomenul de coaie castigate prin culoare...E 2010 iar?

plm si tu esti la fel ca fraieru care a jucat liniuta azi si a pierdut

Postat

In universul tau limitat, anumite lucruri nu pot avea loc. Ramai acolo, iti e bine.

in universul meu limitat,nu pot intelege de ce tu esti un linge pizda pe bani

• Like 1
Postat

in universul meu limitat,nu pot intelege de ce tu esti un linge pizda pe bani

Pentru cultura ta generala: eu NU fac cunnilingus.

Postat

Pentru cultura ta generala: eu NU fac cunnilingus.

eu am auzit ca si platesti pt asta

numai la Deeana

• Like 1
Postat

Unde-ai auzit? In gura?

nu prostule,mirosi din avion,plus ca mi-au spus prietenii

Postat

Inseamna ca recunosti ca esti un jegos! Pacalici prost si mincinos, asta esti zdreanta. Dincolo esti o carpa si faci aici pe durul? Aide steaua ta de saracie! Sune-le alora sa ma pupe in cur.

Ce s-a mai intamplat mai alex? Te-au certat aia dincolo? Zi-mi mie ca rezolv eu.

ps:lexus marsh in plm de sclavete si nu mai posta pe-aici...advanced e pe roll, ai si tu o bruma de respect. baga niste fazan ceva si lasa baiatul sa se desfasoare.

Postat

nu prostule,mirosi din avion,plus ca mi-au spus prietenii

Inteleg, prietenii tai imaginari. Somn usor!

Postat

Ce s-a mai intamplat mai alex? Te-au certat aia dincolo? Zi-mi mie ca rezolv eu.

ps:lexus marsh in plm de sclavete si nu mai posta pe-aici...advanced e pe roll, ai si tu o bruma de respect. baga niste fazan ceva si lasa baiatul sa se desfasoare.

Aaaaa, ce sincer ai fost. Dc dai ma cu paru'? ...aici e box, dai mai finutz.....cu upercutul.

Postat

laudanum,fratioare,mai trage ceva pe nas,poate devii coerent

• Like 2
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

mai baieti,v-a dat pisicut la toti de baut in seara asta?spune-ti-mi si mie cine a futut-o pe elodia,sau cine e femeia din acest topic care vrea ban permanent?!vad ca o ora de futut gratis nu vreti.dar o lada de bere?

Postat

Nu este nimic baietas, stai linistit. Nu va incurc, nu ma bag peste voi si nu vad care este problema ta!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...