Laudanum Reputație: 555 Postat August 25, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 25, 2014 el s-a bagat in seama,dar nu asta e problemaEram ok sa te ignor ca pe oricare alt fanboy care-mi soarbe cuvintele si secretiile din pula. Ai vrut tu musai sa ma cureti dupa ce mi-am dat drumul...sunt milos, na' la tata pan' te saturi. Caviar cu soia...JJ,ai putea totusi sa-ti vezi de treaba si sa nu-ti mai cauti aliatiNu sunt singurul care ti-am spus ca in afara de o aroganta dusa pana la nesimtire,mai mult nu potiAroganta justificata e de apreciat. Prostia manifestata de patron de taraba nu este de apreciat.
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Eram ok sa te ignor ca pe oricare alt fanboy care-mi soarbe cuvintele si secretiile din pula. Ai vrut tu musai sa ma cureti dupa ce mi-am dat drumul...sunt milos, na' la tata pan' te saturi. Caviar cu soia...Aroganta justificata e de apreciat. Prostia manifestata de patron de taraba nu este de apreciat.Daca tu stateai in banca ta era bine,dar te-ai bagat ca musca la cacatintr-adevar sa fii arogant gratuit,nu costa,dar sincer va spun,hai sa ne vedem in viata realava bagati?fara misto
Laudanum Reputație: 555 Postat August 25, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 25, 2014 Eu ma bag...mai am unu' care vrea sa ma "scoata la interval". Nu-i panica, dau eu de stire.
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat August 25, 2014 Postat August 25, 2014 dar sincer va spun,hai sa ne vedem in viata realava bagati?fara mistoEu zic sa va intalniti,macar aflati concret care e desteptu`,care e smardoiu` si care chivernisitu` Rezultatele va rog sa le postati pe forum pt a avea de ce ne amuza
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Eu ma bag...mai am unu' care vrea sa ma "scoata la interval". Nu-i panica, dau eu de stire.nu e vorba "de interval" e vorba de ce poate fiecare(financiar vorbind)Daca zici ca te bagi,spune locul si datadaca nu cunosti,hai maine la 12 la puerto cafe,ok?
doamnax Reputație: 802 Postat August 25, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 25, 2014 dle,james joise,cunosc toate tehnicile posibile si imposibile.mie,raspundeti-mi cine a futut-o pe elodia,sau cine este doamna din acest topic,care vrea ban permanent.maresc miza.sex nu vreti,bere,nu vreti...astept oferte
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 dle,james joise,cunosc toate tehnicile posibile si imposibile.mie,raspundeti-mi cine a futut-o pe elodia,sau cine este doamna din acest topic,care vrea ban permanent.maresc miza.sex nu vreti,bere,nu vreti...astept oferteeu ti-am zis ca vreau sex cu tine gratis,si berea o dau euce nu intelegi?
Laudanum Reputație: 555 Postat August 25, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 25, 2014 dle,james joise,cunosc toate tehnicile posibile si imposibile.mie,raspundeti-mi cine a futut-o pe elodia,sau cine este doamna din acest topic,care vrea ban permanent.maresc miza.sex nu vreti,bere,nu vreti...astept oferteBrail-a t-e sustine... lexuse: dau eu de stire. nu-s chiar prin preajma. eu nu caut sa ma ajuti sa-mi numeri banii.
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Brail-a t-e sustine... lexuse: dau eu de stire. nu-s chiar prin preajma. eu nu caut sa ma ajuti sa-mi numeri banii.departe de mine gandul de a-ti numara banii,dar ma gandeam ca daca tot ai asa multi,ti-oi permite sa faci cinste cu o berecost 9 ron la puertola banii tai nu e mult
Laudanum Reputație: 555 Postat August 25, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 25, 2014 e mai interesanta doamnax decat tine...stai acolo pitit sub piatra pana-ti zic eu da? Uite-asa dezvolt eu un nou trend de intalniri...cand sa le tinem ca joile-s luate?
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 e mai interesanta doamnax decat tine...stai acolo pitit sub piatra pana-ti zic eu da? Uite-asa dezvolt eu un nou trend de intalniri...cand sa le tinem ca joile-s luate?tu ai putea sa-l dezvolti cand vrei,problema este ca va veni doar JJ(cu Deeana)
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 25, 2014 tu ai putea sa-l dezvolti cand vrei,problema este ca va veni doar JJ(cu Deeana) Iar vorbesti din burta?
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Iar vorbesti din burta?atat poti?
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 25, 2014 Pe bune acum, daca tie 9 lei pentru o bere ti se pare o suma asa, extraordinara, eu zic ca esti cam neumblat prin lume. Si daca afirmi ca la o intalnire cu Shaorma as fi doar eu (habar n-am ce-ar spune Deeana), eu zic ca te inseli si ca, da!, vorbesti din burta.
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Pe bune acum, daca tie 9 lei pentru o bere ti se pare o suma asa, extraordinara, eu zic ca esti cam neumblat prin lume. Si daca afirmi ca la o intalnire cu Shaorma as fi doar eu (habar n-am ce-ar spune Deeana), eu zic ca te inseli si ca, da!, vorbesti din burta.iar ai citit si n-ai inteles nimic,plus ca nu vorbeam cu tine.sau tu si shaorma aka laudanum sunte-ti una si aceeasi persoana?ca prea te bagi in seama cand nu trebuie
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 25, 2014 iar ai citit si n-ai inteles nimic,plus ca nu vorbeam cu tine.sau tu si shaorma aka laudanum sunte-ti una si aceeasi persoana?ca prea te bagi in seama cand nu trebuie Nu suntem. Fi-i tu mai multi, dar scoatel si pa ala dastept la inaintare.
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 iar o dai in gramatica cand n-ai argumente?ma doare in pula
marian175 Reputație: 912 Postat August 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2014 Hai mah ce dreaq , doar 7 pagini.......
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 25, 2014 iar o dai in gramatica cand n-ai argumente?ma doare in pula Recita in continuare mantra asta. Te va ajuta mereu atunci cand vei vedea ca sunt altii care te depasesc lejer si, in loc sa vrei sa corectezi ce faci gresit, sa spui simplu ca n-are rost. Suficienta asta...
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Recita in continuare mantra asta. Te va ajuta mereu atunci cand vei vedea ca sunt altii care te depasesc lejer si, in loc sa vrei sa corectezi ce faci gresit, sa spui simplu ca n-are rost. Suficienta asta...recunosc,sunt multi care ma depasesc in penibil!te recunosti?
marian175 Reputație: 912 Postat August 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2014 Barbugiu e cu Siana ?
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Barbugiu e cu Siana ?e acasa
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 25, 2014 recunosc,sunt multi care ma depasesc in penibil!te recunosti? Nici daca m-as stradui n-as putea. Poate dupa vreo lobotomie.
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2014 Nici daca m-as stradui n-as putea. Poate dupa vreo lobotomie.cum mah sa nu te recunosti? esti cel mai penibil dintre guviziP.S vezi ca te cauta Deeana mai devreme
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 25, 2014 esti cel mai penibil dintre guvizi Iar ti-au spus vocile sa spui ca-s peste? Pastilele cand ti le iei?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum