Sari la conținut

Pisicuts astept sa-mi dai BAN PERMANENT

Postări Recomandate

• Oras:Colo
Postat

el s-a bagat in seama,dar nu asta e problema

Eram ok sa te ignor ca pe oricare alt fanboy care-mi soarbe cuvintele si secretiile din pula. Ai vrut tu musai sa ma cureti dupa ce mi-am dat drumul...sunt milos, na' la tata pan' te saturi. Caviar cu soia...

JJ,ai putea totusi sa-ti vezi de treaba si sa nu-ti mai cauti aliati

Nu sunt singurul care ti-am spus ca in afara de o aroganta dusa pana la nesimtire,mai mult nu poti

Aroganta justificata e de apreciat. Prostia manifestata de patron de taraba nu este de apreciat.

• Oras:Bucuresti
Postat

Eram ok sa te ignor ca pe oricare alt fanboy care-mi soarbe cuvintele si secretiile din pula. Ai vrut tu musai sa ma cureti dupa ce mi-am dat drumul...sunt milos, na' la tata pan' te saturi. Caviar cu soia...

Aroganta justificata e de apreciat. Prostia manifestata de patron de taraba nu este de apreciat.

Daca tu stateai in banca ta era bine,dar te-ai bagat ca musca la cacat

intr-adevar sa fii arogant gratuit,nu costa,dar sincer va spun,hai sa ne vedem in viata reala

va bagati?fara misto

Postat

Eu ma bag...mai am unu' care vrea sa ma "scoata la interval". Nu-i panica, dau eu de stire.

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

dar sincer va spun,hai sa ne vedem in viata reala

va bagati?fara misto

Eu zic sa va intalniti,macar aflati concret care e desteptu`,care e smardoiu` si care chivernisitu` :pepsi

Rezultatele va rog sa le postati pe forum pt a avea de ce ne amuza :)

Postat

Eu ma bag...mai am unu' care vrea sa ma "scoata la interval". Nu-i panica, dau eu de stire.

nu e vorba "de interval" e vorba de ce poate fiecare(financiar vorbind)

Daca zici ca te bagi,spune locul si data

daca nu cunosti,hai maine la 12 la puerto cafe,ok?

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

dle,james joise,cunosc toate tehnicile posibile si imposibile.mie,raspundeti-mi cine a futut-o pe elodia,sau cine este doamna din acest topic,care vrea ban permanent.maresc miza.sex nu vreti,bere,nu vreti...astept oferte

Postat

dle,james joise,cunosc toate tehnicile posibile si imposibile.mie,raspundeti-mi cine a futut-o pe elodia,sau cine este doamna din acest topic,care vrea ban permanent.maresc miza.sex nu vreti,bere,nu vreti...astept oferte

eu ti-am zis ca vreau sex cu tine gratis,si berea o dau eu

ce nu intelegi?

Postat

Brail-a t-e sustine...

lexuse: dau eu de stire. nu-s chiar prin preajma. eu nu caut sa ma ajuti sa-mi numeri banii.

Postat

Brail-a t-e sustine...

lexuse: dau eu de stire. nu-s chiar prin preajma. eu nu caut sa ma ajuti sa-mi numeri banii.

departe de mine gandul de a-ti numara banii,dar ma gandeam ca daca tot ai asa multi,ti-oi permite sa faci cinste cu o bere

cost 9 ron la puerto

la banii tai nu e mult

Postat

e mai interesanta doamnax decat tine...stai acolo pitit sub piatra pana-ti zic eu da?

Uite-asa dezvolt eu un nou trend de intalniri...cand sa le tinem ca joile-s luate?

Postat

e mai interesanta doamnax decat tine...stai acolo pitit sub piatra pana-ti zic eu da?

Uite-asa dezvolt eu un nou trend de intalniri...cand sa le tinem ca joile-s luate?

tu ai putea sa-l dezvolti cand vrei,problema este ca va veni doar JJ(cu Deeana)

• Oras:Clongowes
Postat

tu ai putea sa-l dezvolti cand vrei,problema este ca va veni doar JJ(cu Deeana)

Iar vorbesti din burta?

Postat

Pe bune acum, daca tie 9 lei pentru o bere ti se pare o suma asa, extraordinara, eu zic ca esti cam neumblat prin lume. 

Si daca afirmi ca la o intalnire cu Shaorma as fi doar eu (habar n-am ce-ar spune Deeana), eu zic ca te inseli si ca, da!, vorbesti din burta.

Postat

Pe bune acum, daca tie 9 lei pentru o bere ti se pare o suma asa, extraordinara, eu zic ca esti cam neumblat prin lume. 

Si daca afirmi ca la o intalnire cu Shaorma as fi doar eu (habar n-am ce-ar spune Deeana), eu zic ca te inseli si ca, da!, vorbesti din burta.

iar ai citit si n-ai inteles nimic,plus ca nu vorbeam cu tine.sau tu si shaorma aka laudanum sunte-ti una si aceeasi persoana?ca prea te bagi in seama cand nu trebuie

Postat

iar ai citit si n-ai inteles nimic,plus ca nu vorbeam cu tine.sau tu si shaorma aka laudanum sunte-ti una si aceeasi persoana?ca prea te bagi in seama cand nu trebuie

Nu suntem. Fi-i tu mai multi, dar scoatel si pa ala dastept la inaintare.

Postat

iar o dai in gramatica cand n-ai argumente?

ma doare in pula

Recita in continuare mantra asta. Te va ajuta mereu atunci cand vei vedea ca sunt altii care te depasesc lejer si, in loc sa vrei sa corectezi ce faci gresit, sa spui simplu ca n-are rost. Suficienta asta...

Postat

Recita in continuare mantra asta. Te va ajuta mereu atunci cand vei vedea ca sunt altii care te depasesc lejer si, in loc sa vrei sa corectezi ce faci gresit, sa spui simplu ca n-are rost. Suficienta asta...

recunosc,sunt multi care ma depasesc in penibil!

te recunosti?

Postat

recunosc,sunt multi care ma depasesc in penibil!

te recunosti?

Nici daca m-as stradui n-as putea. Poate dupa vreo lobotomie.

Postat

Nici daca m-as stradui n-as putea. Poate dupa vreo lobotomie.

cum mah sa nu te recunosti? esti cel mai penibil dintre guvizi

P.S vezi ca te cauta Deeana mai devreme

Postat

esti cel mai penibil dintre guvizi

Iar ti-au spus vocile sa spui ca-s peste? :)

Pastilele cand ti le iei?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...