toll Reputație: 44 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2014 Cine cu cine si de ce se cearta aici?!?! Toti cu nimeni Link spre comentariu
andreutza21 Reputație: 391 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2014 nu-i corect, lui codered ii place ciocolata si e obisnuit cu ea.nici in pene nu merge, ca si cu ele e obisnuit, de la JJ. :laugh2 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat August 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 25, 2014 Bah ! 5 minute am lipsit si ati umput 2 pagini Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2014 Cine cu cine si de ce se cearta aici?!?! mai conteaza? ia si tu niste floricele,o bere si aseaza-te comod in fotoliu 2 Link spre comentariu
georgi_88 Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Partajează Postat August 25, 2014 JJ e jaga jaga? 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 25, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 25, 2014 ma duc ca-mi incepe jocul de zaruri daca dau de 3 ori 6-5, o sa gasiti 5 matizuri aruncate in dambovita sunt doar eu mi-am facut damblaua 1 Link spre comentariu
andreutza21 Reputație: 391 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2014 Cine cu cine si de ce se cearta aici?!?! eu cred ca nu se cearta. din cate vad doar se alinta. Link spre comentariu
andreutza21 Reputație: 391 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2014 Cine cu cine si de ce se cearta aici?!?! eu cred ca nu se cearta. din cate vad doar se alinta. Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 25, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 25, 2014 Cine cu cine si de ce se cearta aici?!?! Toata lumea la gramada....nu se mai intelege o pula Nu pot sa tin nici scorul in conditiile astea 1 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2014 ma duc ca-mi incepe jocul de zaruri daca dau de 3 ori 6-5, o sa gasiti 5 matizuri aruncate in dambovita sunt doar eu mi-am facut damblauatu unde plm ai umblat pana acum? Link spre comentariu
andreutza21 Reputație: 391 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2014 mai conteaza? ia si tu niste floricele,o bere si aseaza-te comod in fotoliuADEVARAT! Link spre comentariu
georgi_88 Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Partajează Postat August 25, 2014 Sorina undi esti draga? Hai ca a inceput filmul ))))) Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 25, 2014 JJ e jaga jaga? In imaginatia lui f_m, da. I-am spus insa clar ca nu-i dau satisfactia sa-mi faca o felatie. 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 25, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 25, 2014 tu unde plm ai umblat pana acum? CINE FACE GRATARE LUNEA ? OARE CINE ? Link spre comentariu
georgi_88 Reputație: 661 Postat August 25, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Partajează Postat August 25, 2014 aaaaaa, Aici e faza cu provocarea, intru greu in subiect Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 25, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 25, 2014 CINE FACE GRATARE LUNEA ? OARE CINE ?Jucatorii...clar Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2014 taci nebunule, vrei sa nu mai avem loc de codered pe thread???Pana la urma, nu mai ai loc de pula lui, sau care e problema? codered, mi-e mila de batranetile tale fututule in cur, saracule, si de iluzia ta bolnava ca daca ne intalnim poti sa-mi faci si altceva decat sa-mi sugi pula. dar mi-ar placea sa incerci, asa, de dragul de a te calca in picioare.P.s. nu fumez, nu stiu de unde ai scos-o. gras sunt, dar nu te baza pe asta, ca nu scapi cu fuga, sunt destul de rapid.Sa-mi bag picioarele, tu o sugi mai mult decat protejatele tale!Tu nici macar nu gandesti rapid,... de unde sa mai si alergi )) cam asta e ce poate un om de 45 de ani, insurat si cu copii acasa.ma intreb ce viata chinuita poate sa dea nastere unor asemenea specimene.probabil ca si-a vazut in copilarie parintii batandu-se, si a ramas cu sechele.trist.asta nu ma va impiedica sa-l bag in spital, daca insista in prostia lui agresiva de a rezolva totul (care totul?) ca intre barbati (desi el se fute in cur cu barbati) Hahahahaha, pisacios_man, vezi ca te dezmembreaza codered chiar si numai cu mana stanga... iar dreapta tinuta numai la spate... Mi se pare civilizat sa nu te iei de ceea ce a experimentat cineva de-a lungul vietii. Oricum tipa aia transsexuala era mai femeie decat bocciile pe care le promovezi tu si care cersesc voturi )) Asta in paralel fie spus... Iar pentru aluziile la familia (parintii, sotia si copiii lui)... roaga-l frumos sa te ierte, recunoaste ca esti prost de clampani si mergi pe burta... 2 6 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 25, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 25, 2014 Pana la urma, nu mai ai loc de pula lui, sau care e problema? Sa-mi bag picioarele, tu o sugi mai mult decat protejatele tale!Tu nici macar nu gandesti rapid,... de unde sa mai si alergi )) Hahahahaha, pisacios_man, vezi ca te dezmembreaza codered chiar si numai cu mana stanga... iar dreapta tinuta numai la spate... Mi se pare civilizat sa nu te iei de ceea ce a experimentat cineva de-a lungul vietii. Oricum tipa aia transsexuala era mai femeie decat bocciile pe care le promovezi tu si care cersesc voturi )) Asta in paralel fie spus... Iar pentru aluziile la familia (parintii, sotia si copiii lui)... roaga-l frumos sa te ierte, recunoaste ca esti prost de clampani si mergi pe burta... marsh fa la supt pulate-ai trezit tu sa te bagi in seama amarato.esti intre clienti si ai timp de ars gazul pe forum? tu, panarama tampita, si JJ, nu va dati seama ca-i faceti un rau homalaului cand spuneti ca e jmeker?daca imi pun ambitia si o sa-l pupati in pula rece?sau de fapt nu va place de el si vreti sa-i grabiti sfarsitul? 1 Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 25, 2014 marsh fa la supt pulate-ai trezit tu sa te bagi in seama amarato.esti intre clienti si ai timp de ars gazul pe forum? tu, panarama tampita, si JJ, nu va dati seama ca-i faceti un rau homalaului cand spuneti ca e jmeker?daca imi pun ambitia si o sa-l pupati in pula rece?sau de fapt nu va place de el si vreti sa-i grabiti sfarsitul? Mai scrie, mai scrie, cu siguranta vrabia va aprecia si-ti va da dreptul s-o mai lingi o data.Repet: nu pe codered ar trebui sa-l provoci, nu pe el. 1 1 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat August 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 25, 2014 :laugh2 Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat August 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2014 Sa moara Tanta, ne-ai "atins"... Pa' toti dintr-o lovitura... )) Marsh tu la supt pula, io-mi pilesc unghiile pana maturi tu pe jos )) 6 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 25, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 25, 2014 Mai scrie, mai scrie, cu siguranta vrabia va aprecia si-ti va da dreptul s-o mai lingi o data.Repet: nu pe codered ar trebui sa-l provoci, nu pe el.el m-a provocat, carturarule, mai citeste odata Link spre comentariu
jane.p Reputație: 34 Postat August 25, 2014 Oras:here Oras:here Partajează Postat August 25, 2014 Se anunta precipitatii... Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 25, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 25, 2014 Sa moara Tanta, ne-ai "atins"... Pa' toti dintr-o lovitura... )) Marsh tu la supt pula, io-mi pilesc unghiile pana maturi tu pe jos )) anal faci?sau doar cu gura?bine, mare diferenta n-ar fi Link spre comentariu
James Joyce Reputație: 397 Postat August 25, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Partajează Postat August 25, 2014 el m-a provocat, carturarule, mai citeste odata Provocarea a fost din partea ta, el te-a invitat s-o rezolvati once and for all. 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum