crollo Reputație: 69 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2014 Salutare, Tot caut prin diverse colturi ale forumului care-s pașii către un cont cu ceva mai mult acces, si nici o bafta sa gasesc un raspuns. Imi amintesc ca am vazut un topic in care era relevant numarul de recenzii si punctele de reputatie, dar nu il mai gasesc. Mulțam anticipat pentru ajutor,
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2014 mai cautaeste clar ca nu ai citit forumulvezi sectiunea upgrade
Azareth Reputație: 450 Postat August 22, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 22, 2014 Salutare, Tot caut prin diverse colturi ale forumului care-s pașii către un cont cu ceva mai mult acces, si nici o bafta sa gasesc un raspuns.Imi amintesc ca am vazut un topic in care era relevant numarul de recenzii si punctele de reputatie, dar nu il mai gasesc. Mulțam anticipat pentru ajutor, de parca nu scrie mare si lat in meniul principat, tocmai UPGRADE
thecat Reputație: 10279 Postat August 22, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 22, 2014 Crollo cred ca se referea la posibilitatile de avansare "pe merit", nu pe bani. @Crollo: promovarea despre care-ti aduci aminte, pe baza punctelor de reputatie, recenziilor etc. nu mai este valabila. Singurul criteriu de promovare gratuita se bazeaza pe numarul de posturi: daca nu ma insel, la 200 devii Serious Contributor, la 1000 devii VIP si la 5000 - Platinum. (Nu garantez ca am retinut corect cifrele!) Pentru alternativa mai rapida, cum zice Azareth - vezi butonul "Upgrade" din meniu. 2
crollo Reputație: 69 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 22, 2014 Intr-adevăr ma refeream la promovari pe merit, nu stiu daca este posibil sa nu observi acel pop-up cu Upgrade. Va multumesc pentru răspunsuri.
blueeyesvs Reputație: 73 Postat August 25, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Postat August 25, 2014 Unde fac cerere pentru un cont de "Maistru Curvar" cu 71 de postari din oficiu, desi doar 4-5 sunt ":)" si o reputatie variabila de -6..0?
danelo Reputație: 57 Postat August 27, 2014 Oras:sebes Oras:sebes Postat August 27, 2014 Deci...nu mai e pe merit...daca joci fazan mult devii Serious Contributor...super tare.Recenzii si curve gasite = 0
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 27, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 27, 2014 Deci...nu mai e pe merit...daca joci fazan mult devii Serious Contributor...super tare.Recenzii si curve gasite = 0Bună dimineața!
Laudanum Reputație: 555 Postat August 27, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 27, 2014 Unde fac cerere pentru un cont de "Maistru Curvar" cu 71 de postari din oficiu, desi doar 4-5 sunt ":)" si o reputatie variabila de -6..0? Vand cont cu "greutate"...Pm pt detalii.
blueeyesvs Reputație: 73 Postat August 27, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Postat August 27, 2014 Vand cont cu "greutate"...Pm pt detalii.Stai sa ma duc sa donez un rinichi pe bani. Te caut eu...
Laudanum Reputație: 555 Postat August 27, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 27, 2014 Stai sa ma duc sa donez un rinichi pe bani. Te caut eu...Doneaza-i pe-amandoi si ti-l dau gratis
blueeyesvs Reputație: 73 Postat August 27, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Postat August 27, 2014 Doneaza-i pe-amandoi si ti-l dau gratis http://i59.tinypic.com/2ex4wo0.jpg
Laudanum Reputație: 555 Postat August 28, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 28, 2014 Doneaza-i pe-amandoi si ti-l dau gratis http://i59.tinypic.com/2ex4wo0.jpgRetrag ce-am spus...m-a induiosat privirea ta patrunzatoare. 1
blueeyesvs Reputație: 73 Postat August 28, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Postat August 28, 2014 Retrag ce-am spus...m-a induiosat privirea ta patrunzatoare.Pai vezi mai Gigele ca se poate ?! Vin' la tata tau ! http://i60.tinypic.com/23k99pc.jpg
(Ban) Reputație: -137 Postat August 28, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat August 28, 2014 Vand cont cu "greutate"...Pm pt detalii.in euro s-au lei?
blueeyesvs Reputație: 73 Postat August 28, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Postat August 28, 2014 Banul Nimfomanelor, cand ti-ai adaugat 200 de postari?) Si tu esti gradat peste noapte? De unde mania asta de a fi un ocean de generali, intr-o balta de soldatei, @pisicuts ?) 1
llexus Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2014 Banul Nimfomanelor, cand ti-ai adaugat 200 de postari? ) Si tu esti gradat peste noapte? De unde mania asta de a fi un ocean de generali, intr-o balta de soldatei, @pisicuts ? )joaca si tu fazan,posteaza melodii,baga emoticoane la fiecare postare,intr-o ora esti gold 1
blueeyesvs Reputație: 73 Postat August 28, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Postat August 28, 2014 joaca si tu fazan,posteaza melodii,baga emoticoane la fiecare postare,intr-o ora esti gold Ahaaa... Deci asta e politica! Merci de pont. Chiar si asa... mai am si viata personala, mult prea interesanta incat sa-i pierd timpul dedicat in a juca fazan si a posta niste rahaturi de manele... sau ce mai asculta lumea "mondiala" pe aici. Asta cu emoticoanele e prea... Pisicuts ar trebui sa faca ceva si sa mai curete off-topicul in prostie.
llexus Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2014 Ahaaa... Deci asta e politica! Merci de pont. Chiar si asa... mai am si viata personala, mult prea interesanta incat sa-i pierd timpul dedicat in a juca fazan si a posta niste rahaturi de manele... sau ce mai asculta lumea "mondiala" pe aici. Asta cu emoticoanele e prea... Pisicuts ar trebui sa faca ceva si sa mai curete off-topicul in prostie. banu' vorbeste toate limbili,pe ce lume traiesti? 1
blueeyesvs Reputație: 73 Postat August 28, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Postat August 28, 2014 Ai +1 de la mine, chiar daca nu il pot acorda, momentan...Si asa am mai facut si eu 2 postari.
cpt.picard Reputație: 777 Postat August 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 28, 2014 Vezi ca i-am dat eu din partea ta, mi-l dai inapoi cand faci rost. Vezi sa nu uiti! 1
llexus Reputație: 661 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2014 Vezi ca i-am dat eu din partea ta, mi-l dai inapoi cand faci rost. Vezi sa nu uiti!capitane,m-ai facut dator
blueeyesvs Reputație: 73 Postat August 28, 2014 Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Oras:Å¢ara lui MoÅŸ Crăciun Postat August 28, 2014 capitane,m-ai facut dator Nu! Nu! Eu ii raman dator. Merci, capitane!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum