Sari la conținut

Ce ai visat aseara?

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu am ce sa-ti demonstrez... n-am nicio problema, deci poti sta linistita in privinta mea.

Sa auzim de bine!

Cand o sa-ti accepti defectele, o sa inveti sa traiesti cu ele, doar atunci o sa fii impacat cu tine si o sa ai posibil sansa sa le transformi...

Nimeni nu este perfect, deci cand spui ca n-ai nici o problema ne minti pe noi, dar si pe tine...

Faci ce vrei si cum vrei, nu m-am dat mai presus, le am si eu pe ale mele ca orice om normal, cine se crede perfect este deplasat.

Numai bine!

PS. Ies din sesiunea de psihologie, incepe sa fie ridicol. :)

• Oras:Catania
Postat

Ies din sesiunea de psihologie, incepe sa fie ridicol.  :)

Mi se pare ridicol sa spui ca iesi dintr-un loc in care nici nu ai intrat... si in care probabil ca nici nu vei intra. Nu esti tu in masura (si nimeni altcineva) sa-mi triezi sau sa-mi judeci calitatile si defectele. Daca tu nu vrei sa stii de gluma, nu e vina mea ca incepi sa lansezi atacuri subtile si elegante la adresa mea (fie ele si ironice)

Stai linistita ca nu ma cred (si nici nu m-am crezut vreodata perfect).

Sa auzim de bine!

Postat

Atacurile la mine nu sunt subtile, le fac cat se poate de evident.

Dar vad ca pentru tine, pentru ca am spus ca ai proiecte care se termina prost, inseamna ca te-am atacat ("injurat" mai spui tu cand este ceva negativ despre tine din punctul tau de vedere)...

Vrei sa ma aduci la atac real sau preferi sa dispari cu aberatiile tale? 

Postat

("injurat" mai spui tu cand este ceva negativ despre tine din punctul tau de vedere)...

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Femeie, se vede ca nu esti cu toate tiglele pe casa.... pai tu m-ai injurat la modul cel mai josnic posibil, chiar pe acest site. Asta se cheama ca m-ai injurat, in mod public. Si ai facut-o, legandu-te de parinti.

Vrei sa ma aduci la atac real sau preferi sa dispari cu aberatiile tale? 

Ai face bine s-o lasi mai moale cu amenintarile astea subtile. Crede-ma ca nu te vad bine. As prefera sa nu te mai citesc pe tine, pe aici. Nu esti deloc interesanta, din pacate. Vezi ca nu e prima data cand ameninti, in mod public, pe cineva de pe acest site.

Poate se sesizeaza cineva din conducere de amenintarile publice facute pe aici. Din cate stiu, nu sunt regulamentare (sau au devenit regulamentare, intre timp).

• Oras:Clongowes
Postat

Josep, da' stiu ca ti-o cauti, nu gluma. Fata face un comentariu complet neutru, tu-l citesti intr-o cheie tembela si de aici incepe circul.

• Like 3
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Femeie, se vede ca nu esti cu toate tiglele pe casa.... pai tu m-ai injurat la modul cel mai josnic posibil, chiar pe acest site. Asta se cheama ca m-ai injurat, in mod public. Si ai facut-o, legandu-te de parinti.

Ai face bine s-o lasi mai moale cu amenintarile astea subtile. Crede-ma ca nu te vad bine. As prefera sa nu te mai citesc pe tine, pe aici. Nu esti deloc interesanta, din pacate. Vezi ca nu e prima data cand ameninti, in mod public, pe cineva de pe acest site.

Poate se sesizeaza cineva din conducere de amenintarile publice facute pe aici. Din cate stiu, nu sunt regulamentare (sau au devenit regulamentare, intre timp).

:)

Cat de prost poti fi...  :slap2

Te-am injurat public dupa ce l-ai mintit pe Euflo ca te-am injurat la telefon, pot sa te trimit in ma-ta si acum, kein problem.

Pe mine ma depaseste de ce un barbat care este orgolios, dar nesigur din toate punctele de vedere, cauta ca eu sa-l cobor la minus...  :slap2

Legat de amenintari, eu nu amenint, eu doar atentionez.

Apoi am de ales, ori iti trag dupa ceafa pe loc daca am chef, ori prefer sa fac atlceva la momentul respectiv, dar imi amintesc cand mai calci stramb...

So, hai sa vedem cata prostie scoti din tine azi. :)

Postat

Cred ca mai degraba ai o perioada proasta din care o sa iesi putin schimbat, mai linistit, mai echilibrat... :)

:hug1

De obicei eu din perioadele proaste nu ies echilibrat ci dezechilibrat :laugh2

Dar sa dea Domnu' sa fie cum ai zis tu. O sa îmi mai postez visele aici pentru ca îmi place cum mi le interpretezi :)

:kiss3

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ce vise interpretabile aveti, oameni buni... pana mea! de regula, eu unul fie-s prea obosit sa mai visez ceva (sau, ma rog, nu-mi amintesc visele dimineata), fie, in rarele ocazii cand visez, 90% sunt chestii legate de job... :(

N-am incercat sa citesc carti despre interpretarea viselor, ca mi-e teama ca o sa gasesc undeva explicatia "ai grija, devii workaholic" ...si o sa ma deprime...

BTW, eu stiu ca NU sunt workaholic... dar mai stiu ca si negarea e una din faze... :350x  

• Like 4
Postat

Despre talmacirea viselor :P, cateva exemple:

45. Fata - Daca e moarta, e semn bun , caci in curand iti vei gasi perechea; daca o saruti, e semn rau, de boala; daca visezi ca faci dragoste cu ea e semn de mare nenorocire.

46. Fata - Daca apare in visele barbatilor, fata indica dorintele sexuale indraznete, care in realitate nu ar fi considerate drept morale. Flirtul cu o fata draguta nu este legat de

implinirea unei dorinte in dragoste, ci de cheltuirea inutila a banilor. In acest caz, flirtul inseamna pierderea timpului cu nimicuri. Daca femeile, care au deja o varsta inaintata se viseaza fete, acest lucru simbolizeaza panica acestora, din cauza ca li s-ar putea inchide toate usile sau teama de a nu-l mai atrage suficient pe barbatul iubit sau pe barbati in general (vezi, de asemenea femeie, fecioara).

47. Fata - Daca visezi o fata draguta vei descoperi ca viata ta amoroasa nu este prea linistita dar o fata frumoasa inseamna ca vei fi indepartat de catre persoana iubita .

48. Fata ( chip ) - Daca este furioasa, este semn de cinste; daca este acoperita cu un voal, e semn ca familia iti ascunde ceva; daca te speli pe fata , e semn ca-ti va parea rau de ceva; daca vezi fata in oglinda e semn bun, de consideratie si cinste din partea superiorilor; daca o vezi in apa , e semn rau , de ura si neintelegere; daca este machiata vei pierde bani.

Postat

1. Barbat

(tanar) lipsa de maturitate in actiunile tale

- (matur) stii bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun

- (cu chip feminin) vulnerabilitate, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o imprejurare dificila

- caracter schimbator, incert, nehotarat

- (frumos) superficialitate, incercare de a scapa de responsabilitati prin seductie.

2. Barbat gol

Un barbat gol in vis reprezinta temerea dumneavoastra de ceva anume, mai ales din cauza unor probleme in familie. Alternativ, visul ar mai putea insemna ca veti avea parte de un scandal si va veti rusina foarte tare.

3. Barbati

In traditia romaneasca visele cu barbati au o semnificatie negativa. Se zice ca de vei visa mai multi barbati inseamna ca in curand nu vei mai avea nici o speranta si vei cadea prada deznadejdii. De asemenea, se spune ca barbatii care apar in visele femeilor nu au o semnificatie erotica. Alternativ, o interpretare europeana sustine ca barbatul este un semn bun , el transmite siguranta si putere femeii care-l viseaza.

Postat

Sa auzim de bine!

Sa auzim de bine!

Sa auzim de bine!

WTF dude?! plm...pune asta la semnatura...am prins ideea :D

On topic: aproape niciodata nu am tinut minte ce visez (toti oamenii viseaza, unii doar nu tin minte). Cred ca in viata mea am retinut 3-4 vise...si alea nasoale. Dar stiti ce bine e sa te trezesti dimineata fara nimic pe cap? ;)

• Like 3
Postat

Dar stiti ce bine e sa te trezesti dimineata fara nimic pe cap? ;)

Pai, Roberto, nu-mi spune ca te forteaza cineva sa dormi cu ceva pe cap!

• Like 3
Postat

Ce e greu, trece, mult mai usor cand recunosti ca e greu...

Nu va mai certati, cu unii n-ai de ce, cu altii... well, nici eu nu ma pot abtine, deci nu va judec.  :no2

Pupici si vise cat mai frumoase!

• Like 1
Postat

Ooooffffff...e tarziu, iar eu sunt incet...mai bine mai tarziu decat niciodata :)

Nu ma forteaza nimeni Deep sa fac ceva ce n-as vrea sa fac. Plm...mi-a picat fisa ca la girafa =))

• Like 3
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

am visat ca am dat 2-2 :(

Postat

Mai taie. Din gat.

Deep,

Urat. A lasat de la el din bunul simt, nu ca n-ar putea sa-ti dea o replica...

Calm down...  :hug1

Postat

Deep,

Urat. A lasat de la el din bunul simt, nu ca n-ar putea sa-ti dea o replica...

Calm down...  :hug1

Amada, nu cred ca m-as putea certa cu Roberto. Chiar nu cred. ;) Dar iti multumesc pentru intentiile pacifiste.

• Like 3

Postat

Mai devreme am simtit extrem de multa ura, de asta am intrat sa vad ce mai e pe aici...

Am zis ca daca nu si nu, ma apuc de paranormale... :)

Deep, vreau sa cred ca azi ai ceva... si ca per general nu esti o persoana in cautare de scanadaluri ca sa te racoresti...

Calm down, serios.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...