Sari la conținut

0763559537

Postări Recomandate

• Telefon: razvan_iuga2001 id de prostioare
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: razvan_iuga2001 id de prostioare
  • Oras:Bucuresti
Postat

stai putin, tariful este 150 lei ora sex total si tu ai facut oral si anal timp de 57 de minute si ai platit 100 lei? pai vreau si eu asa

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am facut si eu o vizita saptamana asta la duduita titulara a topicului ... concluzia e simpla: pretul reflecta in 99% din cazuri calitatea!

Odata ajuns in fata Pink Cafe mi-a dat directiile necesare pt a urca in apt. unde m-a asteptat imbracata exact ca in poze. Fata este exact cea din poze INSA pozele sunt inselatoare rau de tot si tocmai ce nu vezi in ele face toata diferenta:

- fata are o atitudine scarbita si lipsita de orice forma de interes (in opozitie completa cu vocea de la telefon care e tentanta si care e a altei persoane cu certitudine);

- odata despuiata (dupa dusul meu) mi-a prezentat o "frumusete" de padure amazoniana in zona inghinala pe suprafata a doua palme ... fapt care m-a determinat pe loc sa beneficiez doar de un oral si sa plec. Sfat catre fata (nu-i stiu numele pt ca era asa de plictisita cand m-a primit ca nu s-a prezentat): <<Daca ai pretentii de clienti ... rade-o!!! (asta daca nu ai timp de epilat)>>

- Oralul solicitat de mine incepuse in cea mai mecanica forma pe care am trait-o eu vreodata, cu mana la baza pulii si practic ... o laba uda ... fapt care m-a iritat maxim pt ca era evident ca ma vroia plecat in 5 min ... si atunci mi-am bagat eu "coada" preluand initiativa si intrand treptat intr-un deep pe care trebuie sa recunosc ca nu l-a refuzat (de altfel, singurul punct pozitiv din toata intalnirea). Si i-am fortat un pic laringele pana la finalizarea exploziva.

- dupa ce ma sterg cu un servetel cer voie sa merg la dus ca sa plec curat la treaba mea si primesc replica: "Bineee ... Haaai ... dar repede ca trebuie sa vina cineva" (mentionez ca nu trecusera 20 de min de cand intrasem pe usa) ... m-a ofticat in draci si parca din ambitie m-am dusat si imbracat mai relaxat.

Taxa 100 lei ... 

Concluzia mea ... never ever ... nici nu recomand nici nu mai calc pe acolo ... de fapt, eu am tras o concluzie in legatura cu fetele de prin zona aia in general (care probabil au acelasi management) ... slabe serviciile si slabe multe fete care au activat pe acolo.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.