larisa21 Reputație: 237 Postat August 25, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat August 25, 2014 Saptamana asta de maine pana vineri inclusiv voi fi in vizita in orasul vostru. Vino alaturi de mine sa petrecem momente frumoase impreuna. Ma puteti contacta la nr de tel 0745788435Serviciile mele si tarifele sunt urmatoarele:- 15 min DOAR oral - 50 lei- 20 min oral si normal - 80 lei o fin - 40 min oral si normal - 100 lei o fin- o ora cu 2 fin - oral si normal - 150 leiAlte sevicii in aceste tarife sunt : Fk,COB, mici fantezii in limita bunului simt, 69, masaj eroticNu fac ANALhttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png si finalizare orala Detalii despre locatie voi da la telefon. Va atasez cateva poze cu mineVa astept sa petrecem clipe frumoase impreuna
gazzon Reputație: 61 Postat August 25, 2014 Oras:Romania+ Oras:Romania+ Postat August 25, 2014 Vineri o sa ajung si eu pe la tine Și bine ai venit .
larisa21 Reputație: 237 Postat August 25, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat August 25, 2014 Revin cu un anunt, datorita neseriozitatii proprietarului cu locatia unde urma sa stau (nu mi-a mai raspuns la tel) si datorita faptului ca la alte anunturi ptr locatie ori nu mi s-a raspuns ori sunt ocupate pana in septembrie , va anunt ca vizita mea in orasul vostru se anuleaza din lipsa de locatie. Multumesc ptr intelegere.
shaddowm Reputație: 1 Postat August 25, 2014 Postat August 25, 2014 Revin cu un anunt, datorita neseriozitatii proprietarului cu locatia unde urma sa stau (nu mi-a mai raspuns la tel) si datorita faptului ca la alte anunturi ptr locatie ori nu mi s-a raspuns ori sunt ocupate pana in septembrie , va anunt ca vizita mea in orasul vostru se anuleaza din lipsa de locatie. Multumesc ptr intelegere.Dar de ce nu iti iei o camera la hotel ? Sunt ieftine in Buzau. Daca tu esti cea din pozele pe care le-ai atasat, o sa faci ceva senzatie pe aici prin Buzau. Sper sa nu fie fake-uri ca sincer, suntem satui..... Te pupam si te asteptam.
(Ban) Reputație: -137 Postat August 26, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat August 26, 2014 Revin cu un anunt, datorita neseriozitatii proprietarului cu locatia unde urma sa stau (nu mi-a mai raspuns la tel) si datorita faptului ca la alte anunturi ptr locatie ori nu mi s-a raspuns ori sunt ocupate pana in septembrie , va anunt ca vizita mea in orasul vostru se anuleaza din lipsa de locatie. Multumesc ptr intelegere.Sunt destule nunturi in ziare locale si online (Anuntul Buzoian) unde gasesti de inchiriat apart...gars chiar si in regim hotelier.
larisa21 Reputație: 237 Postat August 28, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat August 28, 2014 Rog adminul sa mute topicul la inactive
(Ban) Reputație: -137 Postat August 28, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Postat August 28, 2014 Rog adminul sa mute topicul la inactiveMda.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum