Sari la conținut

Larisa21 in vizita la Buzau - 0745788435

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
Postat

Saptamana asta de maine pana vineri inclusiv  voi fi in vizita in orasul vostru.

Vino alaturi de mine sa petrecem momente frumoase impreuna. Ma puteti contacta la nr de tel 0745788435
Serviciile mele si tarifele sunt urmatoarele:

- 15 min DOAR oral - 50 lei
- 20 min oral si normal - 80 lei o fin 
- 40 min oral si normal - 100 lei o fin
- o ora cu 2 fin - oral si normal - 150 lei
Alte sevicii in aceste tarife sunt : Fk,COB, mici fantezii in limita bunului simt, 69, masaj erotic

Nu fac ANALhttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png si finalizare orala 

Detalii despre locatie voi da la telefon.

Va atasez cateva poze cu mine

Va astept sa petrecem clipe frumoase impreuna

post-98787-0-10226400-1408972332_thumb.jpg

post-98787-0-58248100-1408972359_thumb.jpg

post-98787-0-26913100-1408972366_thumb.jpg

post-98787-0-59600200-1408972375_thumb.jpg

• Oras:Romania+
  • Oras:Romania+
Postat

Vineri o sa ajung si eu pe la tine Și bine ai venit .

Postat

Revin cu un anunt, datorita neseriozitatii proprietarului cu locatia unde urma sa stau (nu mi-a mai raspuns la tel) si datorita faptului ca la alte anunturi ptr locatie ori nu mi s-a raspuns ori sunt ocupate pana in septembrie , va anunt ca vizita mea in orasul vostru se anuleaza din lipsa de locatie. Multumesc ptr intelegere.

Postat

Revin cu un anunt, datorita neseriozitatii proprietarului cu locatia unde urma sa stau (nu mi-a mai raspuns la tel) si datorita faptului ca la alte anunturi ptr locatie ori nu mi s-a raspuns ori sunt ocupate pana in septembrie , va anunt ca vizita mea in orasul vostru se anuleaza din lipsa de locatie. Multumesc ptr intelegere.

Dar de ce nu iti iei o camera la hotel ? Sunt ieftine in Buzau. Daca tu esti cea din pozele pe care le-ai atasat, o sa faci ceva senzatie pe aici prin Buzau. Sper sa nu fie fake-uri ca sincer, suntem satui..... Te pupam si te asteptam.

• Oras:Peste tot.
Postat

Sunt destule nunturi in ziare locale si online (Anuntul Buzoian) unde gasesti de inchiriat apart...gars chiar si in regim hotelier.

Postat

Rog adminul sa mute topicul la inactive

Mda.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...