Sari la conținut

0728223298

Postări Recomandate

• Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Asteptam sa ne treaca niste  bubite  rosii si vreo doua cosuri  :)

Scuze man sper ca nu am facut o gluma prea deplasata.

Dar ma gindesc ca daca vrei sa reiei activitatea esti ok.

Bafta si mai mult noroc

arata foarte bine milfeta asta. 

A ajuns careva pe la ea?

Vad ca anuntul e aici de o luna dar nici un reply. E prea buna? De aia nu lasa nimeni reviewuri?

Link spre comentariu
  • Oras:București

rocker, mi-au trecut repede. Cred ca m-am hazardat prea tare.

Din cate am studiat am inteles ca odata ce au disparut leziunile respective virusul nu mai este transmisibil.

Nu e deplasata, si e justificata observatia ta.

Daca cineva ajunge pe la milfeta in cauza as fi foarte interesat de potential. Arata foarte "tempting".

Link spre comentariu

Am fost la doctor si nu mi-a spus nimic de antibiotice, iar peste tot pe unde am citit am gasit acelasi lucru, dupa ce infectiile  au disparut, persoana nu mai prezinta pericol de contagiere.

"Cele mai multe cazuri de molluscum se vor vindeca natural în termen de doi ani (de obicei, în termen de nouă luni). Atâta timp cât sunt prezente excrescențe ale pielii există posibilitatea de transmitere a infecției la o altă persoană. Atunci când creșterile dispar, posibilitatea de răspândire a infecției dispare. Spre deosebire de virușii herpetici, care pot rămâne inactivi în organism, pentru luni sau ani înainte de reapariție, molluscum contagiosum nu rămâne în organism atunci când leziunile dispar de pe piele și nu va apărea din nou pe cont propriu. Lăsată netratată, umflătura molluscum poate ajunge la dimensiuni cât cele ale unui bob de mazăre sau ale unei bile. Rezoluția spontană a leziunilor mari poate apărea, dar va lăsa semne mari asemănătoare unui crater. Oricât de multe opțiuni de tratament ar fi posibile, prognosticul pentru cicatrici minime este cel mai bun dacă tratamentul este inițiat când leziunile sunt mici."

Pentru mai multe detalii.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Molluscum_contagiosum

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...