xxx.xxx Reputație: 816 Postat August 25, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat August 25, 2014 LEXA, iti ofer masaj de relaxare, body-body sau tantra urmat de un oral si un normal de calitate. Nu sta pe ganduri doar un tel. ne desparte. Seriozitate max.; Link spre comentariu
sloppy_blow Reputație: 86 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 27, 2014 arata foarte bine milfeta asta. A ajuns careva pe la ea?Vad ca anuntul e aici de o luna dar nici un reply. E prea buna? De aia nu lasa nimeni reviewuri? Link spre comentariu
rocker27 Reputație: -522 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Asteptam sa ne treaca niste bubite rosii si vreo doua cosuri Scuze man sper ca nu am facut o gluma prea deplasata.Dar ma gindesc ca daca vrei sa reiei activitatea esti ok. Bafta si mai mult noroc arata foarte bine milfeta asta. A ajuns careva pe la ea?Vad ca anuntul e aici de o luna dar nici un reply. E prea buna? De aia nu lasa nimeni reviewuri? Link spre comentariu
sloppy_blow Reputație: 86 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 2, 2014 rocker, mi-au trecut repede. Cred ca m-am hazardat prea tare.Din cate am studiat am inteles ca odata ce au disparut leziunile respective virusul nu mai este transmisibil.Nu e deplasata, si e justificata observatia ta.Daca cineva ajunge pe la milfeta in cauza as fi foarte interesat de potential. Arata foarte "tempting". Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Daca zici de virus, ala nu trece fara tratament cu antibiotic. Deobicei un virus netratat, ramane latent in tine si reapare cu diverse ocazii. Esti sigur ce fel de virus ai? Hmmmm... Link spre comentariu
sloppy_blow Reputație: 86 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Am fost la doctor si nu mi-a spus nimic de antibiotice, iar peste tot pe unde am citit am gasit acelasi lucru, dupa ce infectiile au disparut, persoana nu mai prezinta pericol de contagiere. "Cele mai multe cazuri de molluscum se vor vindeca natural în termen de doi ani (de obicei, în termen de nouă luni). Atâta timp cât sunt prezente excrescențe ale pielii există posibilitatea de transmitere a infecției la o altă persoană. Atunci când creșterile dispar, posibilitatea de răspândire a infecției dispare. Spre deosebire de virușii herpetici, care pot rămâne inactivi în organism, pentru luni sau ani înainte de reapariție, molluscum contagiosum nu rămâne în organism atunci când leziunile dispar de pe piele și nu va apărea din nou pe cont propriu. Lăsată netratată, umflătura molluscum poate ajunge la dimensiuni cât cele ale unui bob de mazăre sau ale unei bile. Rezoluția spontană a leziunilor mari poate apărea, dar va lăsa semne mari asemănătoare unui crater. Oricât de multe opțiuni de tratament ar fi posibile, prognosticul pentru cicatrici minime este cel mai bun dacă tratamentul este inițiat când leziunile sunt mici." Pentru mai multe detalii.http://ro.wikipedia.org/wiki/Molluscum_contagiosum Link spre comentariu
andreias 87 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2015 Mai stie cineva de aceasta doamna ?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum