tunud Reputație: 4 Postat Mai 9, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Mai 9, 2015 nu a mai vazut-o nimeni ???
roket Reputație: 5 Postat Iulie 11, 2015 Oras:craiova, targu jiu Oras:craiova, targu jiu Postat Iulie 11, 2015 Ceva noutati despre pisi? Pe unde mai "toarce"?
goodflow Reputație: 64 Postat August 22, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat August 22, 2015 Se pare ca "toarce" la penitenciar!
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3062 Postat August 23, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat August 23, 2015 Se pare ca "toarce" la penitenciar!Pai? știi mai multe? Zi-ne și noua!!! Asa de can can !!! "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
goodflow Reputație: 64 Postat August 24, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat August 24, 2015 Pai? știi mai multe? Zi-ne și noua!!! Asa de can can !!! In saptamana trecuta m-am intalnit cu o prietena care are niste chioscuri la gara. Stand noi la taclale, apare o fatuca, vizibil dusa cu "procesorul". Angajatele au incercat s-o goneasca insa sefa le-a zis sa o lase ca e prietena lui "Pisi, aia care e la puscarie"!!! Cica, Pisi avea multe amenzi neplatite pentru prostitutie!
stefanoiu Reputație: 40 Postat August 24, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 24, 2015 AAAAPa nu e domne` Pisi fata noastra.E Floricicaaaaa. Bhaaaaa.Da o drak de treaba.Voi postati de dragul de a posta?
scracy Reputație: -51 Postat August 24, 2015 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat August 24, 2015 nu face inchisoare pentru amenzile alea. Din cate stiu eu s-a dezincriminat prostitutia din 2014. Probabil toarce pe altundeva
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum