Laudanum Reputație: 555 Postat August 27, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Autor Postat August 27, 2014 eu te inteleg atitudinea ta provocatoare dar nu pot sa o aprob. Te crezi cumva destept pentru judecatile "de valoare" pe care le faci fara sa cunosti persoana in realitate?. Esti jalnic, sincer! Spre deosebire de tine, lumea mea este foarte larga.Eu nu te-am judecat niciodata...cochetez cu ideea, dar tu ai nevoie de profesionisti cu experienta (un grup mare).
advanced Reputație: -2693 Postat August 27, 2014 Oras:B Oras:B Postat August 27, 2014 Eu nu te-am judecat niciodata...cochetez cu ideea, dar tu ai nevoie de profesionisti cu experienta (un grup mare).dupa cum spuneam, esti jalnic!!!!!
trifazic Reputație: 704 Postat August 27, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 27, 2014 Eu nu te-am judecat niciodata..Iar vorbesti de frânghie...
Laudanum Reputație: 555 Postat August 27, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Autor Postat August 27, 2014 dupa cum spuneam, esti jalnic!!!!!eu mereu te-am sustinut chiar si dincolo impotriva lui maxx.
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 27, 2014 Oras:b Oras:b Postat August 27, 2014 Observ un trend al certurilor de-a se suprapune pe un thread sau de-a fi imprastiate. Hai sa ne organizam nitel. La ultima numaratoare era cam asa:F_M vs codered - E cu final deschis. Un lucru de mentionat, eu nu m-as lua in pula cu unul care fute barbati...Just saying. meeh, aici e discutabil, ca nu a stat nimeni la curul/pula lui.mie imi pare rau de codered ca nu gusta glumele cu homosexuali, nici macar atunci cand e si el inclus in ele
illusionist Reputație: 549 Postat August 27, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat August 27, 2014 Shaworma, dar eu nu ma cert cu nimeni?!? Nu ma mai joc Rectifica lista, te rog, eu ma "cert *" cu " Ilu_mui_trist " * = a se citi "ma distrez" se vede ma nebuno ce te distrai in posturile alea kilometrice la care nici nu-ti raspundeam auzi dar ia zi, ai zis ca pui pariu pe ceva... (deruleaza si vezi) tii pariul sau iar mananci cu polonicu ?* sper ca remarci ca bag in seama si o ganganie mica de misuna prin iarba.
Azareth Reputație: 450 Postat August 27, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 27, 2014 Pai mai puturosilor...cine plm va mai tine contul? Mentionati aici punctual. De-asta am deschis thread. Bagati-l si pe Aza in seama...cu el mititelu' nu se cearta nimeni...si vad ca cere bietul http://cutecaptions.com/images/please-dont-go/oh-oh-oh-pick-me-pick-me.jpg pai, eu nu cer cearta, spuneam ca sunt un user linistit si cu bun simt, cum ar trebui sa fiti si voi ......... desi, daca ati fi asa, care ar mai fi farmecul forum-ului :laugh2
Romero Reputație: 113 Postat August 27, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat August 27, 2014 am pescuit mult pana sa ajung aiici
JackBlackTM Reputație: -371 Postat August 27, 2014 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat August 27, 2014 Am si eu o intrebare: cine e F_M? :350x
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 27, 2014 Oras:b Oras:b Postat August 27, 2014 Am si eu o intrebare: cine e F_M? :350xun nesimtit si un homofob.nici nu merita vorbit despre el, da-l incolo.as fi zis "da-l in pula noastra", da' mi-e ca o ia careva mot-a mot...oricum, a zis un mega-barbat de aici ca-l da cu capul de bordura, nu mai avem mult si scapam de specimen. 5
JackBlackTM Reputație: -371 Postat August 27, 2014 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat August 27, 2014 un nesimtit si un homofob.nici nu merita vorbit despre el, da-l incolo.as fi zis "da-l in pula noastra", da' mi-e ca o ia careva mot-a mot...oricum, a zis un mega-barbat de aici ca-l da cu capul de bordura, nu mai avem mult si scapam de specimen. http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130925101955/powerlisting/images/thumb/a/a9/I-see-what-you-did-there.jpg/240px-I-see-what-you-did-there.jpg Se zice ca daca esti capabil de auto-ironie asta e un semn bun, stai bine cu creierii capului. 2 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum