bakkfitty Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 22, 2016 scopul acestui site este sa informeze deci indiferent de parerea ta voi continua sa informez cititorii cu date corecte si cu acestea inchei orice polemica
krys Reputație: 123 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Autor Postat Ianuarie 25, 2016 BAKKFITY daca e sa vb .pe aia dreapta ultima noastra intalnire nu prea ai ce comenta pt,ca a fost DOAR UN MASAJ DE RELAXARE !executat in lenjerie intima nu a fost masaj erotic .pt.ca ai insistat sa te primesc eu nu am vrut din motive personale si am zis ca daca vrei pot sa te primesc la masaj de relaxare. Unde nu prea are ce sa fie senzual pt ca este UN SIMPLU MASAJ! astea fiind spuse v-as ruga sa nu im mai poluati topicul ca v-am inteles parerea si eu si altii ca NU este o comunitate de retardati si daca nu aveti altceva nou sa mai spuneti despre serviciile mea lasati-o balta v-a multumesc pt. implicare si sustinere unde este cazul , DA m-am schimbat poate , nu in bine sau in rau ,dar asta de multe ori depinde si de interlocutor ,ca eu de atatia ani v-am daruit nu doar masaj si erotism ci de nenumarate ori pt foatre multi dintre voi si mult suflet si omenie ( lucru care nu poate fii platit cu bani) nu sunt o sfanta se stie , dar iubesc oamenii asta pot spune cu mana pe inima si inca sper sa existe si oameni normali .V-A imbratisez cu drag pe toti chiar si pe aia care nu prea ma iubiti si va doresc tot ce a ce im doriti . 3
bakkfitty Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 26, 2016 Desi m-am decis sa nu mai "poluez"topicul tau dar pentru corectitudine, asa cum stii, trebuie sa clarific ca pe mine m-a derajat modul brusc in care te-ai schimbat fata de mine ,eu care iti eram ca un amic pana atunci deodata nu mai vroiai sa-mi faci masaj erotic cu toate ca eu am ramas acelasi client fidel care am fost pana atunci. Aici intervine "etica" acestei "meserii".Aici nu e vorba de imi place sau nu , clientul e client si e binevenit pana plateste. Si chiar daca am unele probleme nu sunt vreun lepros. Atat mai adaug , si de acum incolo ma retrag definitiv de pe acest topic Sa auzim numai de bine dragi curvari!€
sange Reputație: 7 Postat Ianuarie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Dobrogea si Muntenia Telefon: [email protected] Oras:Dobrogea si Muntenia Postat Ianuarie 29, 2016 Vreau sa te intreb daca te deplasezi sau sa fiu mai explicit : o sa ajung in Sinaia joi 4 feb. si as dori daca se poate sa vii pentru o noapte, sa o petrecem impreuna. Locatia este de 5 stele si are absolut tot confortul pentru a petrece la un mod placut acea noapte. Multumesc. Daca ai yahoo messenger iti pot da mai multe detalii.
krys Reputație: 123 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Autor Postat Ianuarie 29, 2016 Buna ziua cu parere de rau eu nu ma deplasez, si lucrez doar de la 10-17 luni-vineri
sange Reputație: 7 Postat Ianuarie 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Dobrogea si Muntenia Telefon: [email protected] Oras:Dobrogea si Muntenia Postat Ianuarie 31, 2016 Buna ziua cu parere de rau eu nu ma deplasez, si lucrez doar de la 10-17 luni-vineriBuna ziua cu parere de rau eu nu ma deplasez, si lucrez doar de la 10-17 luni-vineriMultumesc pentru raspuns.
bakkfitty Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 1, 2016 Aceeasi persoana cu reclama in alta parte pe numele de Evike. Locuinta din Avantgarden la inchiriat la rubrica de anunturi erotice
krys Reputație: 123 Postat Februarie 2, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Autor Postat Februarie 2, 2016 ultiuma poza este cu caracter personal deci rog stergetil urgent ca NU ARE LEGATURA CU SERVICILE DE MASAJ BAKFITTY TE ROG SA ITI VEZI DE TREABA TA CA EU NU CAUT IN VIATA TA
krys Reputație: 123 Postat Februarie 2, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Autor Postat Februarie 2, 2016 multumesc frumos de reclama , dar cred ca ma descurc singura ,
bakkfitty Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 2, 2016 cu placere stii ca mereu poti conta pe mine iti voi fi pe veci un prieten de nadejde abia astept sa ne vedem
bakkfitty Reputație: 0 Postat Martie 29, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 29, 2016 Kellemes Husveti Unnepeket!Un Paste Fericit iti urez cu dragprietenul tau de nadejde
tudor769 Reputație: 39 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 11, 2016 Buna deplasari faci si la Predeal ???
alex.muntean Reputație: 75 Postat Iunie 8, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Postat Iunie 8, 2016 Pina la urma ce numar e corect ? Ce din titlu sau 0743515210 ?
krys Reputație: 123 Postat Iunie 9, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Autor Postat Iunie 9, 2016 scrie in semnatura
krys Reputație: 123 Postat Iulie 4, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Autor Postat Iulie 4, 2016 Mentionez ca pentru doritori ofer si sedinte de masaj de relaxare. ( cu sau fara masaj erotic) , detalii la telefon.Im selectez clientela!
raf974 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2016 Oras:France Oras:France Postat Iulie 7, 2016 Hy Krys, I'm coming soon in Brasov : do you speak little english (or french) please ? I hope to meet you.... Cheers Raf
robert_buc Reputație: 11 Postat Iulie 11, 2016 Postat Iulie 11, 2016 Mentionez ca pentru doritori ofer si sedinte de masaj de relaxare. ( cu sau fara masaj erotic) , detalii la telefon.Im selectez clientela! Sa inteleg ca oferi si altceva in afara de masaj?
krys Reputație: 123 Postat Iulie 12, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Autor Postat Iulie 12, 2016 masaj de relaxare , erotic . FARA CONTACT INTIM!
rob ferve Reputație: 4 Postat Iulie 21, 2016 Postat Iulie 21, 2016 Buna Kris, Deoarece nu am avut placerea sa experimentez nici o sedinta de masaj erotic ,as vrea sa stiu ce include o sedinta de masaj erotic,care sunt regulile tale,ce am voie sa fac si ce nu am voie. Iti multumesc anticipat.
krys Reputație: 123 Postat August 4, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Autor Postat August 4, 2016 Nu m-am mutat la oradea , si nici altundeva sunt tot la Brasov !
bunaciune19 Reputație: 1 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Buna poti sa pui o poza cu tine . as aprecia ff mult mersi
gogutractoristu Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2016 Postat Septembrie 1, 2016 Mai activeaza in bv? Un nr de contact?
Postări Recomandate