amada® Reputație: 1902 Postat August 27, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 27, 2014 Vorbesc serios, desi tin mult si la caterinca... Din cate se stie fac dominare, trebuie sa fii uneori umil (pasiv), uneori activ (mai dominant sau tot umil pentru ca iti impun sa penetrezi pe altcineva)...Nu-mi place sa pierd timpul, daca stii ca te tine pula si psihicul, suna-ma.Nu am prea multe sedinte pe zi, nu-ti iau comision, gandeste-te la o echipa/prietenie benefica pentru amandoi...Datele mele le ai pe blog, e in semnatura.Pup!
xo xo Reputație: 123 Postat August 27, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 27, 2014 Datele mele le ai pe blog, e in semnatura.Pup! datele e in semnatura ? sau blogul ? 1
amada® Reputație: 1902 Postat August 27, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2014 Stai cu ochii pe mine sexosule, n-ai obosit de atata oral cat dai peste tot? Datele mele sunt pe blog, blogul este trecut in semnatura...Pupa-ma si taci! 1
xo xo Reputație: 123 Postat August 27, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 27, 2014
amada® Reputație: 1902 Postat August 27, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2014 Orice barbat de succes este condus din gat de o femeie...Asa ca opreste camerele de filmat, mafiotule, si treci cu capul intre picioare...
llexus Reputație: 661 Postat August 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2014 Orice barbat de succes este condus din gat de o femeie...Asa ca opreste camerele de filmat, mafiotule, si treci cu capul intre picioare... Amada,te mutasi aici?
asli Reputație: 16 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2014 Buna Amada,Eu as fi interesat. Dar nu sunt gay, pot spune ca sunt bisexual cu experienta destul de putina. Am facut de 4 ori oral unui barbat, o singura data cu finalizare. Ce pot spune, este ca imi place sa fiu dominat
amada® Reputație: 1902 Postat August 28, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 28, 2014 Buna,Hai sa ne cunoastem, ar fi ok sa fii si doar submisiv, in postura de asistent.Incercam si partea activa sa vedem daca merge...Ma intereseaza in primul rand persoana, apoi ce putem face impreuna discutam.Si imi doresc pe cineva care sa participe in primul rand din placere, apoi parte financiara... 1
asli Reputație: 16 Postat August 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2014 Te pot suna maine si sa dau o fuga pana la tine? Daca da, cand? La ce ora?Multumesc
amada® Reputație: 1902 Postat August 28, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 28, 2014 Suna-ma cand poti si stabilim atunci, s-ar putea sa ma mut, dar inca nu am confirmarea...Vorbim.
sniper80 Reputație: 1 Postat August 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2014 Te pot suna maine si sa dau o fuga pana la tine? Daca da, cand? La ce ora?Multumesc
amada® Reputație: 1902 Postat August 31, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat August 31, 2014 Am fost bombardata cu propuneri din partea incepatorilor in cautare de bani multi sau curiosilor in cautare de experiente gratuite...Ba sunt gandiri de genul ca daca trebuie sa accepte penetrarea trebuie sa primeasca o gramada de bani, ba gandiri de genul "pai hai sa testam sa vedem daca pot"...Trebuia sa specific clar ca persoana trebuie sa aiba ceva experienta in BDSM sau sa-si doreasca cu adevarat sa activeze in acest domeniu, pe termen lung.Nu ma apuc sa initiez pe cineva care pleaca la scurt timp dupa, cand abia incepe sa se obisnuiasca... Deci anulez propunerea. 1
llexus Reputație: 661 Postat August 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2014 Deci anulez propunerea. Eu ti-am spus......
asli Reputație: 16 Postat August 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2014 Si eu care nici nu am apucat sa ma vad cu tine. Maine dimineata voiam sa te sun
xo xo Reputație: 123 Postat August 31, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 31, 2014 voiai sa te futa-n cur, varule ? 2
asli Reputație: 16 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Buna Amada,Te mai pot suna pt chestia asta sau choar ai renuntat la idee?Merci
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 3, 2014 Buna Amada,Te mai pot suna pt chestia asta sau choar ai renuntat la idee?MerciRaspunde la intrebarea lu' xoxo 1
asli Reputație: 16 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Nu am ce sa ii raspund lu` xoxo, oricum nu mai este valabil. Amada a renuntat la idee.
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Nu am ce sa ii raspund lu` xoxo, oricum nu mai este valabil. Amada a renuntat la idee.Poate se razgandeste 1
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 4, 2014 daca-mi raspunzi, se razgandeste, in functie de ce scrii tu )
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2014 Ce rau esti!Nu ma razgandesc.Am vrut ceva nou, dar in final am constat ca de fapt imi fac probleme noi, deci nu mai vreau.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Ce rau esti!Te-a intrecut?
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 4, 2014 Te-a intrecut? Pe forum ma abtin...
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Pe forum ma abtin... ma gandeam eu ca NU 1
asli Reputație: 16 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 daca-mi raspunzi, se razgandeste, in functie de ce scrii tu )Dupa cum vezi... nu cred ca are vreo importanta raspunsul meu, hotararea este luata de Amada
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum