Sari la conținut

0751829181

Postări Recomandate

Postat

"O blondă şi o brunetă, venite din Suceava, vă invită într-o locaţie discretă, pt a vă satisface cele mai ascunse dorinţe. tel 0751829181."Le-a vizitat cineva? E ceva de capul lor? Dupa voce, la telefon, mi s-au parut destul de amabile si inainte sa ajung la ele vreau sa ma asigur daca merita.

• Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
Postat
"O blondă şi o brunetă' date=' venite din Suceava, vă invită într-o locaţie discretă, pt a vă satisface cele mai ascunse dorinţe. tel 0751829181."Le-a vizitat cineva? E ceva de capul lor? Dupa voce, la telefon, mi s-au parut destul de amabile si inainte sa ajung la ele vreau sa ma asigur daca merita.[/quote']Nu cred ca vei gasi prea multe raspunsuri, din cate vad ai luat anuntul de pe anunturi.evenimentul.ro si anunturile de acolo nu au poze... la o cautare pe google nu prea reies nici un fel de informatii despre nr de tel. cred ca ramane sa suni si sa te convingi singur :D
Postat
"O blondă şi o brunetă' date=' venite din Suceava, vă invită într-o locaţie discretă, pt a vă satisface cele mai ascunse dorinţe. tel 0751829181."Le-a vizitat cineva? E ceva de capul lor? Dupa voce, la telefon, mi s-au parut destul de amabile si inainte sa ajung la ele vreau sa ma asigur daca merita.[/quote']Nu cred ca vei gasi prea multe raspunsuri, din cate vad ai luat anuntul de pe anunturi.evenimentul.ro si anunturile de acolo nu au poze... la o cautare pe google nu prea reies nici un fel de informatii despre nr de tel. cred ca ramane sa suni si sa te convingi singur ;)
Am mai vb cu ele .. o fata are 20 (blonda) si cealalta (bruneta) 25. 150ron/H si sunt incepatoare. De 4 zile s-au apucat de treaba :D ... Ma mai gandesc daca le vizitez sau nu .. cu siguranta nu au experienta prea mare ...
  • Oras:iasi
Postat

m-ar interesa si pe mine astea .......nimeni nici o parere? :huh:

Postat

nici sa nu va ganditi sa mergeti acolo.in primu rand urate cu crengi si in al doilea rand nici nu au varsta care o zic ele, cel putin una are vreo 30 lejer.au un apartament de prin 1700,totul antic si nici macar var pe pereti nu au.va spun ca eu nici 1 min nu am stat cand le-am vzt.

Postat

multumesc .... era cat pe ce ......raman dator cu o bere :):P

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Se pare ca aceasta este continuarea: Daca cealalta fata era blonda (acum cica a plecat in Italia), atunci inseamna ca asta e numarul de telefon actual. Sincer, am cautat acest post, ca sa nu deschid unul nou, dar nu l-am gasit dupa numarul de telefon... Asta e problema cu Iasi-ul, fetele isi schimba des numarul si risti sa nimeristi la aceeasi persoana...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...