zaz_cmc Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2011 Postat Februarie 21, 2011 "O blondă şi o brunetă, venite din Suceava, vă invită într-o locaţie discretă, pt a vă satisface cele mai ascunse dorinţe. tel 0751829181."Le-a vizitat cineva? E ceva de capul lor? Dupa voce, la telefon, mi s-au parut destul de amabile si inainte sa ajung la ele vreau sa ma asigur daca merita.
sweed29 Reputație: 139 Postat Februarie 21, 2011 Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2011 "O blondă şi o brunetă' date=' venite din Suceava, vă invită într-o locaţie discretă, pt a vă satisface cele mai ascunse dorinţe. tel 0751829181."Le-a vizitat cineva? E ceva de capul lor? Dupa voce, la telefon, mi s-au parut destul de amabile si inainte sa ajung la ele vreau sa ma asigur daca merita.[/quote']Nu cred ca vei gasi prea multe raspunsuri, din cate vad ai luat anuntul de pe anunturi.evenimentul.ro si anunturile de acolo nu au poze... la o cautare pe google nu prea reies nici un fel de informatii despre nr de tel. cred ca ramane sa suni si sa te convingi singur
zaz_cmc Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2011 Autor Postat Februarie 21, 2011 "O blondă şi o brunetă' date=' venite din Suceava, vă invită într-o locaţie discretă, pt a vă satisface cele mai ascunse dorinţe. tel 0751829181."Le-a vizitat cineva? E ceva de capul lor? Dupa voce, la telefon, mi s-au parut destul de amabile si inainte sa ajung la ele vreau sa ma asigur daca merita.[/quote']Nu cred ca vei gasi prea multe raspunsuri, din cate vad ai luat anuntul de pe anunturi.evenimentul.ro si anunturile de acolo nu au poze... la o cautare pe google nu prea reies nici un fel de informatii despre nr de tel. cred ca ramane sa suni si sa te convingi singur Am mai vb cu ele .. o fata are 20 (blonda) si cealalta (bruneta) 25. 150ron/H si sunt incepatoare. De 4 zile s-au apucat de treaba ... Ma mai gandesc daca le vizitez sau nu .. cu siguranta nu au experienta prea mare ...
ttedy Reputație: 265 Postat Martie 18, 2011 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 18, 2011 m-ar interesa si pe mine astea .......nimeni nici o parere? :
ilykeyou11 Reputație: 1 Postat Martie 20, 2011 Postat Martie 20, 2011 nici sa nu va ganditi sa mergeti acolo.in primu rand urate cu crengi si in al doilea rand nici nu au varsta care o zic ele, cel putin una are vreo 30 lejer.au un apartament de prin 1700,totul antic si nici macar var pe pereti nu au.va spun ca eu nici 1 min nu am stat cand le-am vzt.
ttedy Reputație: 265 Postat Martie 22, 2011 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 22, 2011 multumesc .... era cat pe ce ......raman dator cu o bere
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Martie 22, 2011 Postat Martie 22, 2011 Se pare ca aceasta este continuarea: Daca cealalta fata era blonda (acum cica a plecat in Italia), atunci inseamna ca asta e numarul de telefon actual. Sincer, am cautat acest post, ca sa nu deschid unul nou, dar nu l-am gasit dupa numarul de telefon... Asta e problema cu Iasi-ul, fetele isi schimba des numarul si risti sa nimeristi la aceeasi persoana...
ilykeyou11 Reputație: 1 Postat Martie 22, 2011 Postat Martie 22, 2011 nu e vorba ca schimba numerele dar au mai multe anunturi cu diferite numere, de aceea nimeresti tot la aceeasi uratanie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum