cryna Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2011 Postat Februarie 21, 2011 Sunt noua pe acest forum si as dori sa aflu datele de contact ale unei anumite agentii .Cred ca stiti deja de "Giovana " sunt cateva interviuri despre ea dar eu as dori mai mult as vrea sa iau legatura cu ea si nu stiu cum ... stie cineva ceva despre cum as putea sa o contactez ?Multumsc frumos si sper ca cineva ma poate ajuta
Administrator pisicuts Reputație: 114939 Postat Februarie 21, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 21, 2011 Buna Cryna,Probabil vorbesti de Giovana de aici Una din variante ar fi sa contactezi direct ziarul cu pricina pentru detalii , desi ma indoiesc ca vor divulga informatii confidentiale. Oricum iti doresc succes
cryna Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2011 Autor Postat Februarie 21, 2011 Buna Cryna,Probabil vorbesti de Giovana de aici Una din variante ar fi sa contactezi direct ziarul cu pricina pentru detalii , desi ma indoiesc ca vor divulga informatii confidentiale. Oricum iti doresc succesDa exact despre acest subiect , sper sa pot lua legatura cu ea totusi multumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum