Sari la conținut

PUSTOAICA 2012

Postări Recomandate

• Telefon: pustoaica2012
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: pustoaica2012
Postat

Buna baieti, vreau sa va marturisesc ca Alexandra este colega mea si ii iau comision 150 lei pe zii indeferent de zi daca vine la munca sau nu !!!
Vreau sa va anunt ca mi-am facut 5 recenzii in perioada de promovare le top de pe urmatoarele conturi: Bob.Marley, Alexandru888, DaltonHannigan respectiv doua recenzii cu Popescu133.
Vreau sa va mai anunt ca de cand a inceput cocursul de poze am creat mai multe conturi galbene si m-am folosit si de conturile colegelor pentru a ma vota singura si binenteles de a castiga, conturile sunt: Delia.69, Bianca.25, KojoK, Popescu133, Popa13 + doua conturi care le detine Krang ( krang2 si J O K E R ).

Am recunoscut toate aceste ca sa nu apara vorbe din alte parti.
O zi buna si acum astept consecintele.

Postat

Buna baieti, vreau sa va marturisesc ca Alexandra este colega mea si ii iau comision 150 lei pe zii indeferent de zi daca vine la munca sau nu !!!

Vreau sa va anunt ca mi-am facut 5 recenzii in perioada de promovare le top de pe urmatoarele conturi: Bob.Marley, Alexandru888, DaltonHannigan respectiv doua recenzii cu Popescu133.

Vreau sa va mai anunt ca de cand a inceput cocursul de poze am creat mai multe conturi galbene si m-am folosit si de conturile colegelor pentru a ma vota singura si binenteles de a castiga, conturile sunt: Delia.69, Bianca.25, KojoK, Popescu133, Popa13 + doua conturi care le detine Krang ( krang2 si J O K E R ).

Ti s-a stricat aerul conditionat?

• Oras:Dudesti
Postat

Și noi ce tre' să facem?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

doar 150 pe zi ? :)) eu i-as fi luat cel putin 250 ...

• Oras:Berceni sect 4
Postat

Eu ti-as fi dat 150 lei pe zi numai sa stau cu tine!  :crazylove Ai numai recenzii frumoase!Oricum ajungeai in top!Si concursul cu poze....vedem toti ca esti frumoasa,asa ca...felicitari pt sinceritate si in rest...meriti tot! :clapp

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Rebecco,cu care dintre inculpați te-ai 'deranjat' reciproc???

cred ca a pierdut la barbut tot :)

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Cred ca mai degraba cineva i-a spart contul ca sa deschida threadul asta...in rest sunt de acord.

Eu ti-as fi dat 150 lei pe zi numai sa stau cu tine!  :crazylove Ai numai recenzii frumoase!Oricum ajungeai in top!Si concursul cu poze....vedem toti ca esti frumoasa,asa ca...felicitari pt sinceritate si in rest...meriti tot! :clapp

Postat

Cred ca mai degraba cineva i-a spart contul ca sa deschida threadul asta...in rest sunt de acord.

Posibil si asta...urmeaza!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Să fim serioși,totuși ;)

Postat

Să fim serioși,totuși ;)

Barbugiule...eu nu vreau sa fiu serios!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:B.
Postat

Aia cu 150 pe zi....Tocmai ti ai facut laba in vazul lumii. Penibil!

• Like 1
Postat

Aia cu 150 pe zi....Tocmai ti ai facut laba in vazul lumii. Penibil!

Daaa si am finalizat oral,la tine! :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Barbugiule...eu nu vreau sa fiu serios!

Stiu frate,serioșii se fut in cur :)

Faceam referire doar la multitudinea de conturi de pe care se recenzeaza/puncteaza.........si cu siguranta mai este un cont care a fost verde de pe care sau recenzat doar anumite fete....search pe cuvântul 'riguare' și totul o să vă fie în clar,ca la Luxten :)

• Like 1
Postat

Jonny,ai vrut să ai haz? Crede-mă pe cuvânt,nu ți-a iesit :(

Postat

Fa ti casa aia in urmatorii 5 ani, puneti tigla pe casa, lasa laba si balele pe forum. Hai, milogule, nu ma inviti "la o bere" sa mi arati ca nu esti un labar sarac?

• Like 1
Postat

Jonny,ai vrut să ai haz? Crede-mă pe cuvânt,nu ți-a iesit :(

Sincer iti spun...nu ma intereseaza!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Esti frumoasa,buna de p__a,servicii bune,deci esti de top.Restul e can-can si pe mine unul,ca si client,nu ma intereseaza. :hug1

Postat

Fa ti casa aia in urmatorii 5 ani, puneti tigla pe casa, lasa laba si balele pe forum. Hai, milogule, nu ma inviti "la o bere" sa mi arati ca nu esti un labar sarac?

Ba da,de care vrei la gard sau la coltul blocului?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Euflo,calm.....nu tre' să te cobori ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...