Sari la conținut

PUSTOAICA 2012

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Tu ai dat sentinta si in dosarul ICA ? :laugh2

La ăla am lipsit că eram plecat la curve dar sunt în completul de judecată de la Rompetrol, în care este și judecat și Dinu Patriciu. O să-i dau 10 ani cu executare, post-mortem ;)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Toata lumea stie, dar nimeni nu crede cu adevarat.

Identitatea cu care m-am constipat, pardon consacrat nu exista.

Pai stim, ni s-a mai zis si de pe alte conturi, nici Ventrino nu (mai) exista. A facut botic si s-a supi pe pisicuts ca l-a banat repetat, si din cand in cand se razbuna crunt, facandu-si cate-un user de pe care inneaca forumul intr-o baie sangeroasa de acorduri ale lui Romeo Fantastik... :)

Ce prost e asta :)))

rau de tot :)))))

Cine, omu' cu banu'? Hm. Ca de obicei, ma incearca intrebarea "este, sau doar face pe ... ?" ;)

Link spre comentariu
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha

Pai stim, ni s-a mai zis si de pe alte conturi, nici Ventrino nu (mai) exista. A facut botic si s-a supi pe pisicuts ca l-a banat repetat, si din cand in cand se razbuna crunt, facandu-si cate-un user de pe care inneaca forumul intr-o baie sangeroasa de acorduri ale lui Romeo Fantastik... :)

Cum, asa:

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Nu am citit topicul in totalitate dar am inteles ca s-a confirmat faptul ca s-au postat recenzii false. Prin extrapolare, incep sa cred ca si partea cu comisionul este adevarata asa ca ma intreb: Pustoaica era colectoarea Randunicii sau era doar comisionul ei si avea si Randunica parte de alt comision?

Ar fi interesant de aflat, daca este valabila a doua ipoteza, ma gandesc ca orice newbie in stolul randunicii trebuie sa hraneasca si prestatoarele mai vechi asa ca la sfarsitul unei zile de munca nu-i raman bani nici e tigari, asta pana apare o noua inaripata.

• Like 2
Link spre comentariu

Nu am citit topicul in totalitate dar am inteles ca s-a confirmat faptul ca s-au postat recenzii false. Prin extrapolare, incep sa cred ca si partea cu comisionul este adevarata asa ca ma intreb: Pustoaica era colectoarea Randunicii sau era doar comisionul ei si avea si Randunica parte de alt comision?

Ar fi interesant de aflat, daca este valabila a doua ipoteza, ma gandesc ca orice newbie in stolul randunicii trebuie sa hraneasca si prestatoarele mai vechi asa ca la sfarsitul unei zile de munca nu-i raman bani nici e tigari, asta pana apare o noua inaripata.

Pustoaica era colectoarea Pestoaicei :laugh2 (care i aia,stim cu totii)

Link spre comentariu
  • Oras:Colo
  • Oras:Colo

:hihat :hihat :hihat

https://cbctfordentalimplants.files.wordpress.com/2012/03/cover-drilling29.jpg

Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656

Buna baieti am spus pe undeva si o mai spun o data....eu nu i-au comision,colega mea Alexandra plateste in regim hotelier,nu am treaba cu ea,lucreaza cand vrea si cu cine vrea.cu N" clienti zilnic. Eu suport toata cheltuiala ( chirie,intretinere,facturi,plus consumabile zilnice...Ea a ales sa plateasca in regim hotelier a fost strict decizia ei.nu am treaba cu randunica si fetele ei..noi ne vedeam doar la Karaoke si ATAT.
SPER CA V-AM LAMURIT DRAGII MEI. Pup

• Like 20
Link spre comentariu
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------

nu ma deranjeaza.....dar nici sa accept ineptiile unui labar....eu sper sa isi vada de prostiile lui ca altfel o sa-l vanez si eu.

PS: intentionez sa nu-i mai raspund daca isi vede de treaba lui...oricum e un labar de 2 bani.

vrei sa ramai fara maini?

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.

Buna baieti am spus pe undeva si o mai spun o data....eu nu i-au comision,colega mea Alexandra plateste in regim hotelier,nu am treaba cu ea,lucreaza cand vrea si cu cine vrea.cu N" clienti zilnic. Eu suport toata cheltuiala ( chirie,intretinere,facturi,plus consumabile zilnice...Ea a ales sa plateasca in regim hotelier a fost strict decizia ei.nu am treaba cu randunica si fetele ei..noi ne vedeam doar la Karaoke si ATAT.

SPER CA V-AM LAMURIT DRAGII MEI. Pup

Dadada....bine ca ne-ai lamurit....aham.

• Minus 3
Link spre comentariu

Amada crezi ce vrei e parerea ta si ti-o respect ,crede-ma ca nu sunt nebuna sa lucrez 50/50 pentru ca nu vreau probleme in locatia mea. Eu am lucrat multi ani prin saloane de " masaj" la 50/50 mii se parea normal, ma duceam la salon aveam tot ce imi trebuia,eu trebuia doar sa vin cu cheful de a lucra si atat. Eu am cautat o colega deoarece  singura in apartament nu pot lucra.

• Like 22
Link spre comentariu
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

Amada crezi ce vrei e parerea ta si ti-o respect ,crede-ma ca nu sunt nebuna sa lucrez 50/50 pentru ca nu vreau probleme in locatia mea. Eu am lucrat multi ani prin saloane de " masaj" la 50/50 mii se parea normal, ma duceam la salon aveam tot ce imi trebuia,eu trebuia doar sa vin cu cheful de a lucra si atat. Eu am cautat o colega deoarece singura in apartament nu pot lucra.

Nu poti lucra singurica?

ia-ma pe mine secretar =))

Te pup de-te naibii :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...