daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2014 Tu ai dat sentinta si in dosarul ICA ? La ăla am lipsit că eram plecat la curve dar sunt în completul de judecată de la Rompetrol, în care este și judecat și Dinu Patriciu. O să-i dau 10 ani cu executare, post-mortem 1 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat August 29, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat August 29, 2014 Toata lumea stie, dar nimeni nu crede cu adevarat. Identitatea cu care m-am constipat, pardon consacrat nu exista. Pai stim, ni s-a mai zis si de pe alte conturi, nici Ventrino nu (mai) exista. A facut botic si s-a supi pe pisicuts ca l-a banat repetat, si din cand in cand se razbuna crunt, facandu-si cate-un user de pe care inneaca forumul intr-o baie sangeroasa de acorduri ale lui Romeo Fantastik... Ce prost e asta )) rau de tot )))) Cine, omu' cu banu'? Hm. Ca de obicei, ma incearca intrebarea "este, sau doar face pe ... ?" Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 29, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 29, 2014 Pai stim, ni s-a mai zis si de pe alte conturi, nici Ventrino nu (mai) exista. A facut botic si s-a supi pe pisicuts ca l-a banat repetat, si din cand in cand se razbuna crunt, facandu-si cate-un user de pe care inneaca forumul intr-o baie sangeroasa de acorduri ale lui Romeo Fantastik... Cum, asa: 2 Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat August 30, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat August 30, 2014 De la curve nu m-astept la prea multe, dar ba puleti cu pretentii de pesti butt-hurt: Prosti mai sunteti sa-mi bag pula! Asta se intampla daca va tin parintii in boxa pana la 21 de ani... 1 1 Link spre comentariu
Clontosul Reputație: 535 Postat August 30, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 30, 2014 Nu am citit topicul in totalitate dar am inteles ca s-a confirmat faptul ca s-au postat recenzii false. Prin extrapolare, incep sa cred ca si partea cu comisionul este adevarata asa ca ma intreb: Pustoaica era colectoarea Randunicii sau era doar comisionul ei si avea si Randunica parte de alt comision? Ar fi interesant de aflat, daca este valabila a doua ipoteza, ma gandesc ca orice newbie in stolul randunicii trebuie sa hraneasca si prestatoarele mai vechi asa ca la sfarsitul unei zile de munca nu-i raman bani nici e tigari, asta pana apare o noua inaripata. 2 Link spre comentariu
kristi2222 Reputație: 453 Postat August 30, 2014 Partajează Postat August 30, 2014 Nu am citit topicul in totalitate dar am inteles ca s-a confirmat faptul ca s-au postat recenzii false. Prin extrapolare, incep sa cred ca si partea cu comisionul este adevarata asa ca ma intreb: Pustoaica era colectoarea Randunicii sau era doar comisionul ei si avea si Randunica parte de alt comision? Ar fi interesant de aflat, daca este valabila a doua ipoteza, ma gandesc ca orice newbie in stolul randunicii trebuie sa hraneasca si prestatoarele mai vechi asa ca la sfarsitul unei zile de munca nu-i raman bani nici e tigari, asta pana apare o noua inaripata.Pustoaica era colectoarea Pestoaicei (care i aia,stim cu totii) Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat August 30, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat August 30, 2014 Nu am citit topicul in totalitate dar am inteles ca s-a confirmat faptul ca s-au postat recenzii false. Prin extrapolare, incep sa cred ca si partea cu comisionul este adevarata asa ca ma intreb: Pustoaica era colectoarea Randunicii sau era doar comisionul ei si avea si Randunica parte de alt comision? Ar fi interesant de aflat, daca este valabila a doua ipoteza, ma gandesc ca orice newbie in stolul randunicii trebuie sa hraneasca si prestatoarele mai vechi asa ca la sfarsitul unei zile de munca nu-i raman bani nici e tigari, asta pana apare o noua inaripata. :hihat https://cbctfordentalimplants.files.wordpress.com/2012/03/cover-drilling29.jpg Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 30, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 30, 2014 ce reprezinta poza de mai sus? Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat August 30, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 30, 2014 Umbla ingineru in gura la Siana .... 3 Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 30, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 30, 2014 trist atunci Link spre comentariu
StefanAlex94 Reputație: 0 Postat August 30, 2014 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat August 30, 2014 Sa nu uitam # 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2014 http://i57.tinypic.com/6ir3pl.jpg 3 1 Link spre comentariu
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat August 30, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2014 Buna baieti am spus pe undeva si o mai spun o data....eu nu i-au comision,colega mea Alexandra plateste in regim hotelier,nu am treaba cu ea,lucreaza cand vrea si cu cine vrea.cu N" clienti zilnic. Eu suport toata cheltuiala ( chirie,intretinere,facturi,plus consumabile zilnice...Ea a ales sa plateasca in regim hotelier a fost strict decizia ei.nu am treaba cu randunica si fetele ei..noi ne vedeam doar la Karaoke si ATAT.SPER CA V-AM LAMURIT DRAGII MEI. Pup 20 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 30, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat August 30, 2014 nu ma deranjeaza.....dar nici sa accept ineptiile unui labar....eu sper sa isi vada de prostiile lui ca altfel o sa-l vanez si eu. PS: intentionez sa nu-i mai raspund daca isi vede de treaba lui...oricum e un labar de 2 bani. vrei sa ramai fara maini? Link spre comentariu
(Ban) Reputație: -137 Postat August 30, 2014 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat August 30, 2014 Buna baieti am spus pe undeva si o mai spun o data....eu nu i-au comision,colega mea Alexandra plateste in regim hotelier,nu am treaba cu ea,lucreaza cand vrea si cu cine vrea.cu N" clienti zilnic. Eu suport toata cheltuiala ( chirie,intretinere,facturi,plus consumabile zilnice...Ea a ales sa plateasca in regim hotelier a fost strict decizia ei.nu am treaba cu randunica si fetele ei..noi ne vedeam doar la Karaoke si ATAT.SPER CA V-AM LAMURIT DRAGII MEI. PupDadada....bine ca ne-ai lamurit....aham. 3 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 30, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2014 Ban are mancarimi in fund rau de tot... Barbugiule, acum ce spui, sa-l las? Si Rebeca ne pune macaroane pe urechi cu regimul hotelier... 2 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat August 30, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 30, 2014 Arde-l 3 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat August 30, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 30, 2014 Vezi ca suntem 3 la felEu te-am rugat sa-l lasi 2 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 30, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 30, 2014 Ban are mancarimi in fund rau de tot... Barbugiule, acum ce spui, sa-l las? Si Rebeca ne pune macaroane pe urechi cu regimul hotelier... Da-i la temelie 1 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 30, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat August 30, 2014 Dupa aproximativ un an de ciocolata cu lapte varsată pă servăr cam tarziu te-ai prins si tu. infantilism ordi(o)nar(t) Link spre comentariu
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat August 30, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2014 Amada crezi ce vrei e parerea ta si ti-o respect ,crede-ma ca nu sunt nebuna sa lucrez 50/50 pentru ca nu vreau probleme in locatia mea. Eu am lucrat multi ani prin saloane de " masaj" la 50/50 mii se parea normal, ma duceam la salon aveam tot ce imi trebuia,eu trebuia doar sa vin cu cheful de a lucra si atat. Eu am cautat o colega deoarece singura in apartament nu pot lucra. 22 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 30, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 30, 2014 Amada crezi ce vrei e parerea ta si ti-o respect ,crede-ma ca nu sunt nebuna sa lucrez 50/50 pentru ca nu vreau probleme in locatia mea. Eu am lucrat multi ani prin saloane de " masaj" la 50/50 mii se parea normal, ma duceam la salon aveam tot ce imi trebuia,eu trebuia doar sa vin cu cheful de a lucra si atat. Eu am cautat o colega deoarece singura in apartament nu pot lucra.Nu poti lucra singurica?ia-ma pe mine secretar Te pup de-te naibii 1 Link spre comentariu
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat August 30, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2014 Nu pot lucra singura din pacate ....mai nu caut secretar . Pup si eu zapacitule 22 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 30, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 30, 2014 Nu pot lucra singura din pacate ....mai nu caut secretar . Pup si eu zapacituleAm si aparat foto cu 64 GB memorie,treaba ta Link spre comentariu
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat August 30, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2014 Am si eu aparat dar am ramas fara fotograf...colega nu pre are timp sa-mi faca poze.. 19 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum