sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Am niste raspunsuri pentru tine, Llexule, de mori. Dar pentru asta trebuie sa imi fac cateva poze ca sa intelegi exact raspunsul. Incerc sa-l momesc pe Baby diseara sa-mi traga cateva cadre
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Am niste raspunsuri pentru tine, Llexule, de mori. Dar pentru asta trebuie sa imi fac cateva poze ca sa intelegi exact raspunsul. Incerc sa-l momesc pe Baby diseara sa-mi traga cateva cadre E si Baby cu voi ?
Azareth Reputație: 450 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Septembrie 1, 2014 concluzia e simpla, fiecare pasare, pe limba ei piere si cum iti asterni, asa dormi
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Am niste raspunsuri pentru tine, Llexule, de mori. Dar pentru asta trebuie sa imi fac cateva poze ca sa intelegi exact raspunsul. Incerc sa-l momesc pe Baby diseara sa-mi traga cateva cadre Astept bre,la varsta mea numai rabdarea mi-a mai ramas E si Baby cu voi ?tu ce credeai?si BGS-ul 1
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Astept bre,la varsta mea numai rabdarea mi-a mai ramas tu ce credeai?si BGS-ulBaby Minune mah ?Pai au plecat la munca sau distractie ?
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Baby Minune mah ?Pai au plecat la munca sau distractie ? munca e pe primul loc,te rog
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Septembrie 1, 2014 Actiune canci...'m-as in el de film Seamana mai mult a telenovela 1
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Actiune canci...'m-as in el de film Seamana mai mult a telenovela asteapta mah pozele,sa vezi drama pe urma 1
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Am niste raspunsuri pentru tine, Llexule, de mori. Dar pentru asta trebuie sa imi fac cateva poze ca sa intelegi exact raspunsul. Incerc sa-l momesc pe Baby diseara sa-mi traga cateva cadre sa nu-mi spui ca ai fost si la pescuit "de rapitor" la Dunare
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 1, 2014 Nu am cu cine discuta...voi inteligentilor...nu trebuie sa va coborati la nivelul meu...eu sunt din şatra ce nu pricepeti....hai ca va pupez paaaaaaa
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Nu am cu cine discuta...voi inteligentilor...nu trebuie sa va coborati la nivelul meu...eu sunt din şatra ce nu pricepeti....hai ca va pupez paaaaaaace fumezi?
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 1, 2014 Omul ameninta femeile cu suriul, cu bataia, le vinde si oamenii vorbesc frumos cu el si-i dau sfaturi....bravo, ce sa zic?!?! Da-mi si mie un exemplu de fata care a patit ceea ce ai zis tu sus. 2
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Da-mi si mie un exemplu de fata care ai patit ceea ce ai zis tu sus.Doar stii ca astea nu se spun pe site
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 1, 2014 ce fumezi? sunt nefumatoare!Fumatul dauneaza sanatatii.
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 sunt nefumatoare!Fumatul dauneaza sanatatii.Ia fumeaza tu o Cohiba,sa vedem mai gandesti asa? Te simti zeita pe urma
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 1, 2014 Aaaaa, ca mi-am amintit: Xenia, acest Krang este cel care a fost incomodat de tine ca felele lui nu ma faceau bani. El si-a facut o multitudine de conturi si t-a recenzat negativ pana cand ai fost data jos de la top. Iar ma confunzi cu alta persoana mai intereseaza-te inainte sa faci niste afirmatii de genul asta !!! ( ADEVARUL ESTE CA STIU PERSOANA DE CARE VORBESTI, DAR NU AM NICI CEA MAI MICA LEGATURA CU EA ) 2
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 1, 2014 De ce inca mai are cel putin 2 conturi, si anume Toll si JOKER ????? Ai gresit filmul SORINO 2
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 1, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 1, 2014 Nu am viciul asta...singurul viciu al meu sunt barbatii finutzi si cei ce fac dragoste bine...ipotentii exclus..futaiuri pana curge apele pe mine.. hai ca te pupez mai vb la tel la noapte
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Da-mi si mie un exemplu de fata care ai patit ceea ce ai zis tu sus. Da-mi tu mie un exemplu despre o singura iubita a ta pe care NU ai amenintat-o si apoi, functie de ce scoti din tine, mai discutam sau nu.Pana atunci, calca apa Hmmmm, mi-e greu sa cred ca, la cat esti de prost, ai fost capabil sa strecori o amenintare subtila in textul de mai sus...dar daca, printr-o minune, este asa, te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba ta daca nu te vrei la puscarie. Mare grija!!! Iar ma confunzi cu alta persoana mai intereseazate inainte sa faci niste afirmatii de genul asta !!! ( ADEVARUL ESTE CA STIU PERSOANA DE CARE VORBESTI, DAR NU AM NICI CEA MAI MICA LEGATURA CU EA ) Te confund pe dracu....bineinteles ca tu cunosti persoana, te-ai uitat in oglinda???? Ai gresit filmul SORINO Jura-te! Pisic, de ce nu banezi hamsia??? Ia-i oxigenul, nu mai lasa specimenele astea sa inoate p-aici!!! 1
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 1, 2014 Da-mi tu mie un exemplu despre o singura iubita a ta pe care NU ai amenintat-o si apoi, functie de ce scoti din tine, mai discutam sau nu.Pana atunci, calca apa Hmmmm, mi-e greu sa cred ca, la cat esti de prost, ai fost capabil sa strecori o amenintare subtila in textul de mai sus...dar daca, printr-o minune, este asa, te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba ta daca nu te vrei la puscarie. Mare grija!!! Te confund pe dracu....bineinteles ca tu cunosti persoana, te-ai uitat in oglinda???? Jura-te! Pisic, de ce nu banezi hamsia??? Ia-i oxigenul, nu mai lasa specimenele astea sa inoate p-aici!!! Cand ti-am zis ca tu mananci rahat tu Bat-man 2
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 1, 2014 Da-mi tu mie un exemplu despre o singura iubita a ta pe care NU ai amenintat-o si apoi, functie de ce scoti din tine, mai discutam sau nu.Pana atunci, calca apa Hmmmm, mi-e greu sa cred ca, la cat esti de prost, ai fost capabil sa strecori o amenintare subtila in textul de mai sus...dar daca, printr-o minune, este asa, te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba ta daca nu te vrei la puscarie. Mare grija!!! Te confund pe dracu....bineinteles ca tu cunosti persoana, te-ai uitat in oglinda???? Jura-te! Pisic, de ce nu banezi hamsia??? Ia-i oxigenul, nu mai lasa specimenele astea sa inoate p-aici!!! nu ma cunosti nici macar 0,01% daca m-ai cunoaste iti zic eu ca alta parere ai fi avut despre mine din gura lumii pot sa zic si eu ca te cunosc dar adevarata ta valoare o vad doar doar fata in fata. si nu vad eu unde am amenint-o pe Pustoaica ? 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 1, 2014 Ia fumeaza tu o Cohiba,sa vedem mai gandesti asa? Te simti zeita pe urmaTrabucul sucks, big time!aaa...si pestele la fel!
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Da-mi tu mie un exemplu despre o singura iubita a ta pe care NU ai amenintat-o si apoi, functie de ce scoti din tine, mai discutam sau nu.Pana atunci, calca apa Hmmmm, mi-e greu sa cred ca, la cat esti de prost, ai fost capabil sa strecori o amenintare subtila in textul de mai sus...dar daca, printr-o minune, este asa, te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba ta daca nu te vrei la puscarie. Mare grija!!! Te confund pe dracu....bineinteles ca tu cunosti persoana, te-ai uitat in oglinda???? Jura-te! Pisic, de ce nu banezi hamsia??? Ia-i oxigenul, nu mai lasa specimenele astea sa inoate p-aici!!!Am pretentii la tineI-al pe Baby si face-ti o tura pe faleza 1
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Am pretentii la tineI-al pe Baby si face-ti o tura pe faleza Nu termenati mah cu Baby
llexus Reputație: 661 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Nu termenati mah cu Babysunt gelos mahastept pozele cu pestii din Dunare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum