toll Reputație: 44 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Habar n-am dar ai aparut la fix. Bun , atunci nu mancati rahat ca nu este frumos . 1
roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Da man eu sunt !!! ai vreo problema ca ofeream regim hotelier + all inclusive in domeniu contra unei sume stabilita de comun acord ? Da eu am luat bani pe regim de la Alexandra.22 pe 40 de zile lucratoare !!! Am gresit cu ceva ? Si da toate conturile erau ale mele de la "A" la "Z", si recenziile erau scrise de mine si punctele erau date de mine ca ea oricum nu stia parolele. Este vreo problema ? Mi-a banat toate conturile si punct. Nu vad ce te framanta pe tine atat subiectul acesta ca oricum esti in plus. Eu sunt prost ca am spalat rufele in public si a avut de pierdut cel mai mult Pusoaica2012, dar asta e viata mai facem si greseli de genul ca suntem oameni, orice om pana moare mai are de invatat cate ceva de la viata. Ultima replica pe acest subiect.Juristule! Din ceea ce ai scris, rezulta clar ca stiai cu ce se ocupa fetele, le-ai promovat si ai tras foloase in urma acelor activitati...egal inlesnire...egal peste prost...egal cusca daca-si pune cineva mintea cu tine...egal ciocul mic si joc de glezne ca faci valuri aiurea 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Madam SORINA cum sunt peste ? ca inchiriez apartamente in regim HOTELIER si le ofeream de la A la Z toate necesarele in casa ? ori esti prostanaca ori incerci sa ai ceva cu mine Dobitocule, tu stii in ce tara traiesti?!! Cunosti legea prapaditule?!?! Cat esti de prost...zi, coiosule, ai curaj sa recuunosti si in fata politiei ca tu inchiriai in regim hotelier?!?! Mare prost esti...daca aveam ceva cu tine, JEG UMAN si RATAT ce esti, erai de mult la parnaie. Cate conturi iti mai faci sa te punctezi singur?!?!
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 2, 2014 Juristule! Din ceea ce ai scris, rezulta clar ca stiai cu ce se ocupa fetele, le-ai promovat si ai tras foloase in urma acelor activitati...egal inlesnire...egal peste prost...egal cusca daca-si pune cineva mintea cu tine...egal ciocul mic si joc de glezne ca faci valuri aiurea Bai catelusule vezi-ti de casuta ta si de femeia ta ca vad faci valuri si sa nu te ineci ca e apa mare 2
roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Zi sa faci pleosc, pechinezule!
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 2, 2014 Dobitocule, tu stii in ce tara traiesti?!! Cunosti legea prapaditule?!?! Cat esti de prost...zi, coiosule, ai curaj sa recuunosti si in fata politiei ca tu inchiriai in regim hotelier?!?! Mare prost esti...daca aveam ceva cu tine, JEG UMAN si RATAT ce esti, erai de mult la parnaie. Cate conturi iti mai faci sa te punctezi singur?!?! Si daca merg si imi iau maxim o amenda de 500 de lei plentru ca nu am declarat ca fac regim hotelier sugi tu pula la tot forumul ??? Stai linistita ca eu cunosc mai bine decat tine legile in privinta acestui subiect TRAFULITZA BATRANA CE ESTI PAZITA DE CATELUSUL TAU LOIAL ROBERTO 4
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 2, 2014 Zii sa faci pleosc, pechinezule! Ai o acadea si taci in plm nu uita care din noi doi e catelusul suprem 3
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 2, 2014 Cate conturi iti mai faci sa te punctezi singur?!?! De toti banii te oftici Sloborina4u ? 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Bineeee....prostanacule....ti-ai dori tu sa fie ca tine si sa nu-ti tremure chilotii or de cate ori auzi sirenele....dar ce te faci ca NU te cred. Imbecil ratat, vezi ca dau femeile declaratii impotriva ta si tu o arzi cu muia pe net. Mai bine mars si cauta-ti de acum un avocat bun ca nici dracu nu te mai scoate. Dupa ce ajungi unde ti-e locul, sa-mi scrii sa-mi spui cum simti pulile parnaiasilor in cur, sclav obosit profitor de femei.
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 2, 2014 Bineeee....prostanacule....ti-ai dori tu sa fie ca tine si sa nu-ti tremure chilotii or de cate ori auzi sirenele....dar ce te faci ca NU te cred. Imbecil ratat, vezi ca dau femeile declaratii impotriva ta si tu o arzi cu muia pe net. Mai bine mars si cauta-ti de acum un avocat bun ca nici dracu nu te mai scoate. Dupa ce ajungi unde ti-e locul, sa-mi scrii sa-mi spui cum simti pulile parnaiasilor in cur, sclav obosit profitor de femei. Bllaaa bllaaaa bllaaaaa.................. Gata ti-ai facut recitalul ? 3
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 2, 2014 Vezi ca zilele astea o sa trec sa te FuT ca prea m-ai incitat 2
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 2, 2014 Vezi ca zilele astea o sa trec sa te FuT ca prea m-ai incitat Sa-i dai și limbi dacă vrei oral neprotejat 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Sa mori tu?!? Dobitoc prost si incult, tu crezi ca eu nu stiu cum arati?!?! Chiar te rog sa vii sa vedem cine va fi futut, eu de tine sau tu de Bgs, fmm de labagiu.
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 2, 2014 Sa-i dai și limbi dacă vrei oral neprotejat =)) 2
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 2, 2014 Sa mori tu?!? Dobitoc prost si incult, tu crezi ca eu nu stiu cum arati?!?! Chiar te rog sa vii sa vedem cine va fi futut, eu de tine sau tu de Bgs, fmm de labagiu.Bgs face neprotejat? 3
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 2, 2014 Sa mori tu?!? Dobitoc prost si incult, tu crezi ca eu nu stiu cum arati?!?! Chiar te rog sa vii sa vedem cine va fi futut, eu de tine sau tu de Bgs, fmm de labagiu. pe tine te fut cu bani si bgs-ul sta si se uita, daca dau o ciocolata la cine trebuie 2
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 2, 2014 asa pentru cunostintele tale generale un tovaras de-al meu este actionar majoritar la bsg (nu Bogdan Olteanu el are 49% din actiuni iti zic din surse oficiale) daca mai ma superi fac si scato pe tine tarfulito =)) hai ca m-am distrat si cu tine zdreanto care esti zdranta ( sa ma scuze Gigi ca l-am plagiat ) 2
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 2, 2014 Sa mori tu?!? Dobitoc prost si incult, tu crezi ca eu nu stiu cum arati?!?! Chiar te rog sa vii sa vedem cine va fi futut, eu de tine sau tu de Bgs, fmm de labagiu. sorina, fara legatura cu discutia cu krang, pe mine ma stii cum arat? 2
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 2, 2014 Sa mori tu?!? Dobitoc prost si incult, tu crezi ca eu nu stiu cum arati?!?! Chiar te rog sa vii sa vedem cine va fi futut, eu de tine sau tu de Bgs, fmm de labagiu. Si nu mai ma injura de morti ca pot si eu sa te injur de morti pana faci 100 de ani 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 pe tine te fut cu bani si bgs-ul sta si se uita, daca dau o ciocolata la cine trebuie La mintea ta de euglena, pun pariu ca tu CREZI ca ai relatii si la "Militie"...continua sa crezi tu ca ai relatii peste tot, totusi este bine ca esti optimist...Trist ca vei fi luat pe nepregatite si atunci te vei convinge ce relatii ai avut si cine isi baga pielea la saramura pentru un peste golan si prost pe deasupra.Mai bine te-ai abtine, cu fiecare replica, dovedesti ca esti mai prost...si foarte naiv. Eu nu stiu pe ce planeta traiesti tu, jur! sorina, fara legatura cu discutia cu krang, pe mine ma stii cum arat? Bineinteles ca stiu. Si iti spun cat se poate de sincer ca multe le-am aflat fara sa ma intereseze sau sa intreb. Vin informatiile fara sa le cer, asta este chiar culmea ...tu esti baiat destept, stii sa tragi concluzii fara sa fii naiv
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 2, 2014 Bineinteles ca stiu. Si iti spun cat se poate de sincer ca multe le-am aflat fara sa ma intereseze sau sa intreb. Vin informatiile fara sa le cer, asta este chiar culmea ...tu esti baiat destept, stii sa tragi concluzii fara sa fii naiv aha perfect.stiu ca le afli volens-nolens, nu e bai,plus ca knwoledge is power dar altceva vroiam.zi-mi sincer, ce parere ai despre mine din auzite si din pozele in care m-ai vazut?nu de alta, dar unii se indoiesc pe aici de superbitatea mea, si as vrea sa rezolvam odata pentru totdeauna dilema.si te rog, tine cont ca nu-s foarte fotogenic, in realitate sunt mult mai misto.deci? 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Pe tine te-as primi in compania mea si nu as chema Bgs-ul nici chiar daca am ajunge sa ne certam. Stiu ca te vei certa cu mine, folosind vorbele si NU cutitele, stiu ca m-ai jigni daca te-as jigni si la fel de bine stiu ca, dupa ce am termina de injurat certat sau ce-o fi, am putea sta la masa (sau in pat ) ca doi oameni civilizati si ne-am clarifica neintelegerile. Inca o chestie: tu NU esti peste, NU traiesti pe carca iubitei tale si, din cate stiu eu, tu chiar o iubesti. Concluzia: am o parere relativ buna dar nu uit nicio clipa ca ai capacitatea de a ma scoate din sarite in 2 sec (ceea ce nu multi reusesc, ei doar cred ca reusesc ). 2
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 2, 2014 Pe tine te-as primi in compania mea si nu as chema Bgs-ul nici chiar daca am ajunge sa ne certam. Stiu ca te vei certa cu mine, folosind vorbele si NU cutitele, stiu ca m-ai jigni daca te-as jigni si la fel de bine stiu ca, dupa ce am termina de injurat certat sau ce-o fi, am putea sta la masa (sau in pat ) ca doi oameni civilizati si ne-am clarifica neintelegerile. Inca o chestie: tu NU esti peste, NU traiesti pe carca iubitei tale si, din cate stiu eu, tu chiar o iubesti. Concluzia: am o parere relativ buna dar nu uit nicio clipa ca ai capacitatea de a ma scoate din sarite in 2 sec (ceea ce nu multi reusesc, ei doar cred ca reusesc ). de ce te gandesti la cearta?pun pariu ca nu ne-am certa decat daca am vrea cat despre capacitatea de a te enerva in 2 secunde, e perfect, inseamna ca exista chimie, ca persoanele care-ti sunt indiferente nu te pot enerva 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2014 Sigur am gasi noi un motiv sa ne contram. Avem chiar aici un exemplu...un pacalici
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Septembrie 2, 2014 Krang are dreptate 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum